نوشته شده توسط : عبادی

افزونه افزایش سرعت وردپرس به یکی از پرچالش ترین مسائل بین سئوکاران تبدیل شده است. حتی متخصصین سئو سایت نیز همگی نمی دانند که بهتر است از کدام افزونه برای بهبود سرعت وب سایت های وردپرسی استفاده کرد.

سازوکار اصلی افزونه های افزایش سرعت وردپرس این است که با فشرده سازی فایل های مختلفی که در سایت وجود دارند، زمان بارگذاری سایت برای کاربر را به حداقل می رسانند.

حتما تا الان برای پیدا کردن بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس جستجوهای زیادی انجام را انجام داده اید و می دانید که تعداد بسیار زیادی پلاگین برای انجام دادن این کار، وجود دارد.

ما در این مطلب کار را برای شما ساده کرده ایم و می خواهیم 4 افزونه برتر موجود در این زمینه را معرفی کنیم.

 

Cache چیست؟

Cache در واقع مجموعه ای از داده هایی می باشد که به صورت موقت ذخیره خواهند شد تا در صورت درخواست، در سریع ترین زمان ممکن، در دسترس شما باشند و بتوانید راحت به اطلاعات قبلی که سرچ کرده اید و یا در دسترستان بوده است برسید.

در رایانه ها، معمولا اطلاعات در هارد ذخیره می شوند. وقتی درخواستی انجام شود، قبل از ارائه اطلاعات، رایانه نیاز دارد تا چندین پروسه را پیاده سازی کند.

سیستم Caching یا حافظه پنهان این مشکل را حل کرده است. در این سازوکار، با پردازش اطلاعاتی که به صورت مکرر درخواست شده اند و سپس ذخیره آن ها در بخشی به نام حافظه موقت، دیگر نیازی به انجام چندین پروسه قبل از ارائه داده ها نیست. در این زمان است که رایانه به سرعت به فایل ها دسترسی پیدا می کند.

این سیستمی بود که در رایانه ها برای سیستم caching به کار می شود و سازوکاری تقریبا شبیه به همین روند، در وب سایت های وردپرسی نیز پیاده سازی شده و در نهایت سبب می شود تا صفحات سایت برای کاربران با سرعت بالاتری لود شوند.

همانطور که می دانید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پویا است. یعنی هر دفعه ای که یک کاربر از وب سایت شما بازدید می کند، وردپرس اطلاعات را از دیتابیس بارگیری می کند و چندین مرحله را قبل از ارائه اطلاعات به کاربر، طی می کند. همین مسئله سبب می شود تا سرعت بارگذاری سایت وردپرس شما کند باشد.

سیستم caching به سایت وردپرسی این امکان را می دهد تا مراحل زیادی را در پروسه ارائه اطلاعات خود به کاربر، حذف کند. یعنی به جای اینکه شما هر دفعه ای که می خواهید به یک صفحه سر بزنید، تمامی مراحل از اول طی شوند، پلاگین caching شما یک نسخه یک کپی بعد از اولین بارگذاری صفحه، ایجاد می کند و سپس این نسخه کپی را به کاربران بعدی نشان می دهد.

چرا caching از اهمیت زیادی برخوردار است؟

ذخیره سازی یا همان caching از این جهت اهمیت دارد که باعث کاهش بار سرورهای هاستینگ وردپرس شما می شود و در نهایت این امر است که به طور کلی باعث افزایش سرعت سایت وردپرس خواهد شد.

یک وب سایت سریعتر به بهبود تجربه کاربری کمک می کند و کاربران را ترغیب می کند تا به صفحات دیگر وب سایت نیز سر بزنند. همچنین اگر کاربری متوجه سرعت بسیار بالای وب سایت شما شود، تعامل بیشتری بین شما و او شکل گرفته و کاربر تمایل پیدا می کند تا مدت زمان بیشتری را در وب سایت بگذارند.

یک وب سایت سریعتر به شما کمک می کند تا ترافیک طبیعی بیشتری از طریق نتایج جستجوی گوگل دریافت کنید. حتما می دانید که ربات گوگل، امتیازات بسیار ویژه ای برای وب سایت هایی که از دیگر رقبای خود سریعتر هستند، در نظر می گیرد. حتی امروزه به معنای واقعی کلمه شاهد هستیم که هیچ وب سایت کندی در بین رنک های برتر نتایج گوگل حضور ندارد!

همه این ها سبب شده است تا افزونه هایی ساخته شوند که با استفاده از آن ها شما به راحتی بتوانید سرعت وب سایت وردپرسی خود را بهینه کنید. در ادامه 4 افزونه افزایش سرعت وردپرس را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

1. WP Rocket

 

شاید بتوان گفت که WP Rocket بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس باشد؛ اما بسیاری از سئوکاران با این قضیه موافق نیستند. همه این ها، چیزی از کارکردها و ارزش افزونه WP Rocket کم نمی کند. این افزونه، ساده ترین عملکرد را برای مبتدی ها دارد. فرض کنید که شما هیچ چیزی در مورد سازوکار ذخیره سازی حافظه پنهان ندانید؛ اما جای نگرانی وجود ندارد چراکه در هنگام استفاده از افزونه WP Rocket به این اطلاعات نیازی پیدا نخواهید کرد.

این افزونه به کاربرانش این امکان را می دهد که با یک کلیک، پروسه افزایش سرعت وردپرس را شروع کنند. بعد از آن، افزونه WP Rocket به صورت خودکار شروع به کار بهینه سازی سرعت سایت می کند؛ با تنظیم مواردی مثل فشرده سازی gzip، کش صفحات و پیش بارگذاری کش.

این افزونه امکانات دیگری نیز دارد؛ مثل لیزی لودینگ تصاویر که یکی از پراستقبال ترین آن ها است. با یک بررسی ساده متوجه می شوید که بسیاری از وب سایت های برتری که مجبور هستند از تصاویر زیادی استفاده کنند، از سازوکار lazy loading تصاویر بهره می برند.

2. W3 Total Cache

W3 Total Cache یکی از محبوب ترین افزونه های ذخیره سازی در وردپرس است. این افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس آپشن های بسیار زیادی دارد که ممکن است باعث شود برای مبتدیان کمی نگران کننده به نظر برسد.

این امکانات شامل تمام ویژگی هایی است که برای تنظیم صحیح حافظه پنهان وردپرس به آن نیاز دارید که تشکیل دهنده حافظه نهان صفحه، حافظه پنهان المنت های مختلف، فشرده سازی gzip، پشتیبانی از minify کردن، پشتیبانی از CDN و موارد دیگر است.

مبتدیان ممکن است استفاده از W3 Total Cache برایشان کمی دشوار باشد؛ به همین دلیل است که متخصصین سئو استفاده از این افزونه را پیشنهاد نمی کنند.

3. WP Super Cache

افزونه WP Super Cache یکی دیگر از افزونه های معروف افزایش سرعت وردپرس می باشد . این پلاگین رایگان است و توسط بسیاری از شرکت های برتر هاستینگ وردپرس توصیه می شود.

افزونه WP Super Cache شامل کلیه امکانات ذخیره سازی است که برای سرعت بخشیدن به وب سایت خود به آن ها نیاز پیدا خواهید کرد. این امکانات افزونه WP Super Cache شامل فشرده سازی gzip، حافظه نهان صفحه، پیش بارگذاری کش، پشتیبانی از CDN، بارگذاری پیشرفته کش و موارد دیگر است.

4. Sucuri Firewall

Sucuri بهترین افزونه امنیت و فایروال وردپرس است. به عنوان فایروال وب سایت، Sucuri دارای یک گزینه داخلی برای ذخیره کردن محتوای وب سایت شما و فعال کردن فشرده سازی gzip می باشد.

این افزونه افزایش سرعت وردپرس می تواند بهترین گزینه برای هر وب سایت باشد؛ زیرا Sucuri یک فایروال سطح DNS است. این بدان معناست که حتی قبل از رسیدن درخواستی به وب سایت شما، امکان ارائه محتوای ذخیره شده وجود دارد و محتوا می تواند در اختیار کاربر قرار گیرد. این کار باعث افزایش عملکرد فوق العاده وب سایت شما خواهد شد.

جمع بندی نهایی

بهینه سازی سرعت سایت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده، هست و خواهد بود. اگر تمایلی به استفاده از افزونه برای افزایش سرعت وردپرس ندارید، می توانید از توسعه دهنده وب سایتتان درخواست کنید تا سورس سایت را بهینه کند. بهینه سازی سورس سایت همواره یکی از فاکتورهای اصلی در بهبود سرعت و عملکرد بوده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

کلمات کلیدی رقبا یکی از بهترین چیزهایی که به شما کمک می کند تا در روند کار سئو سایت خود، بهبود و نتیجه خیلی خوب و مورد رضایت خود را دارا باشید این می باشد. به طور کلی هدف اصلی از تحقیق کلمات کلیدی این است که بهترین عباراتی که بیشترین جستجو و ارزش را داشته اند، استخراج و از آن ها در روند سئو داخلی و خارجی سایت خود استفاده کنیم.

همانطور که می دانید، سئو نوعی از بازاریابی اینترنتی است(یکی از بهترین ها و البته مهم ترین ها ). با انجام تحقیق کلمات کلیدی، عبارات بی ارزش و منفی که ارزشی برای بازاریابی آنلاین ما ندارند، حذف شده و در نهایت یک کمپین بی نقص بازاریابی پایه گذاری می شود. شناسایی و پیدا کردن کلمات کلیدی رقبا نیز بخش مهمی از این پروسه را تشکیل می دهد.

ابزارهای مختلف، آنالیزها و تجربه، به شما کمک می کنند تا بدانید برای شروع یا بهبود بهینه سازی سایت خود، به چه عبارت هایی نیاز دارید؛ خب طبیعی است فردی که متخصص در زمینه ای می باشد، می داند که مشتریان یا کاربران هدف، با استفاده از چه عبارت ها و جملاتی به دنبال محصول یا خدمات موردنظر خود می گردند.

در این میان، طبیعی است که رقبایی هم وجود دارند که عملکرد بهتری نسبت به شما داشته اند و توانسته اند رتبه های برتر نتایج جستجوی گوگل را از آن خود کنند. کلمات کلیدی رقبا در اینجا می تواند به خوبی به شما کمک کند. پس شما می توانید با یافتن کلمات کلیدی رقبا، زمان زیادی را برای کسب و کار اینترنتی خود بخرید و از استفاده از عبارت های بی ارزش در روند کار سئوی خود، خودداری کنید.

بنابراین، تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی رقابتی یکی از موثرترین راه ها برای رقابت در یک فضای شلوغ و به دست آوردن یک مزیت اساسی نسبت به سایر مشاغل صنعت شما است. بنابراین چگونه می توانید کلمات کلیدی را که رقبای شما در پروسه لینک سازی، بهینه سازی داخلی، سئو خارجی و … خود هدف قرار داده اند، شناسایی کنید؟

یکی از بهترین ترفندهای موجود، استفاده از ابزار برای یافتن کلمات کلیدی رقبا است. در این مطلب از نیوسئو قصد داریم تا 5 ابزار برتری که در این زمینه فعالیت داشته و سئوکاران زیادی از آن ها بهره می برند را به شما عزیزان معرفی کنیم.

1. BuzzSumo

حتما مطالب زیادی در مورد ابزار BuzzSumo شنیده اید؛ دلیلش هم این می باشد که این ابزار بسیار خارق العاده و البته مفیدی است. برای بازاریابان محتوا، این ابزار عملا بهترین چیزی است که به واسطه آن می توانند کلمات کلیدی رقبا را پیدا کنند.

یکی از ویژگی های ابزار BuzzSumo شناسایی رقبای بالقوه شماست که شاید اصلا در از آن ها خبری نداشته باشید!

به عنوان مثال (مثال ایرانی نمی زنیم تا حاشیه خاصی درست نشود!)، بیشتر متخصصین و کارشناسان سئو با مجموعه Moz آشنا هستند. آن ها محتوای عالی تولید می کنند، مجموعه ابزارهای بسیار جذاب خود را توسعه می دهند و همچنین در یک کنفرانس های سالانه بسیار عالی نیز حضور به عمل می رسانند. اگر وب سایتی در زمینه سئو دارید یا محتوای مرتبط با سئو را منتشر می کنید، بدون شک می دانید که Moz یکی از قوی ترین رقبای شما است. اما در مورد سایت های کوچکتر و مستقل که عملکرد بسیار خوبی دارند، چه فکری کرده اید؟

اگر متوجه منظورمان شده باشید، حتما اسامی وب سایت های مختلف مرتبط با صنعت کاری شما، تک به تک در ذهنتان آمده اند.

ابزار BuzzSumo از این مسئله، غافل نمی شود و در شناسایی کلمات کلیدی رقبا، عملا کم نگذاشته و هر اطلاعات ارزشمندی که نیاز هست را در اختیارتان می گذارد.

2. SEMrush

ابزار هوشمندی بعدی SEMrush  است که حتما اسم آن به گوشتان خورده است. ابزار هوش رقابتی بعدی ما SEM Rush است، مجموعه ای چشمگیر از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی که می تواند به شما در شناسایی کلمات کلیدی رقبا کمک کند که بسیار مهم و هدف مند می باشد . در این ابزار شما می توانید بر اساس کلمه کلیدی یا URL جستجو کنید، نتایج را بر اساس کشور یا منطقه جغرافیایی فیلتر کنید، انواع مختلفی از کلمات کلیدی PPC را مشخص کنید و داده های تجزیه و تحلیل دامنه را برای کل سایت ها بررسی کنید.

3. SpyFu

SpyFu یکی دیگر از ابزارهای معروف برای تحلیل رقبا است که می تواند در یافتن کلمات کلیدی رقیب به شما کمک کند. اما بر خلاف ابزارهای مشابه، SpyFu ابزاری است که صرفا به تحقیقات هوش رقابتی اختصاص داده شده است.

در واقع بسیار می تواند برای شما عجیب باشد که این بازار تا چه اندازه می تواند اطلاعات ارزشمند در اختیارتان قرار دهد؛ حتی برای افرادی که در ابتدای کار خود هستند. اطلاعات مربوط به همه چیز از حجم جستجوی ماهانه محلی و جهانی، CTR، هزینه تبلیغات، تاریخ تبلیغات، تاریخ رتبه بندی، بک لینک ها و گروه های تبلیغاتی رقبا به آسانی با استفاده از این ابزار در دسترس است و تقریبا همه چیز را در مورد استراتژی های کلمات کلیدی رقبا به شما ارائه می دهد.

4. Ahrefs Keywords Explorer

همه می دانیم که Ahrefs یکی از برترین مراجع سئو است که همه کشورها از آن استفاده می کنند. چه از نظر مقاله های آموزش سئو فوق العاده ای که دارد، چه از نظر ابزارهای کاربردی اش، این برند یکی از بهترین هاست.

یکی از بهترین ابزارهایی که تبیین کرده اند، ابزار Ahrefs Keywords Explorer می باشد. این ابزار تعداد بی شماری از داده های با ارزش به به شما عزیزان ارائه می کند که برای سئو بسیار مفید هستند. از ویژگی های خاص این ابزار که برای خیلی از سئوکاران مهم است، مشخص کردن top page های رقیب شماست. خب واضح است که با استفاده از این ویژگی شما می توانید از بهترین عملکردهایی که رقبایتان داشته اند، الگوبرداری کنید و یک استراتژی بی نظیر برای بهبود سئو صفحات سایت خود بچینید.

5. پژوهش سایت رقبا

یکی از بهترین ابزارها برای یافتن کلمات کلیدی رقبا خود شما هستید! اگر بتوانید دانش و تجربه کافی در زمینه سئو به دست بیاورید، می توانید با یک بررسی چند ساعته بر روی وب سایت رقبا، عبارات کلیدی، استراتژی ها، اهداف تجاری و … آن ها را شناسایی کنید و از آن ها در جهت بهبود عملکردتان بهره ببرید.

اگر وقت این را ندارید که به آموزش دیدن در زمینه سئو سایت بپردازید، بهترین راهکار این است که یک متخصص یا کارشناس سئو را برای تحلیل رقبا استخدام کنید. شما می توانید از او بخواهید یک طرح کلی از وضعیت فعلی کلمات کلیدی رقبا و دیگر بخش های سایتشان به شما ارائه کند و در ادامه مسیر، به صورت ماهانه، گزارشی مختصر و مفید در مورد عملکرد و استراتژی های جدیدی که رقبا مورد استفاده قرار داده اند، به شما اطلاعاتی ارائه کند.

سخن آخر

امیدواریم که با استفاده از نکاتی که در این مقاله برایتان بیان کردیم، روند سئو کلمات کلیدی سایتتان با سرعت بالاتری انجام شود و صرف هزینه های بیهوده برای استراتژی های اشتباه، محفوظ بمانید. خوشحال می شویم که اگر مشکلی در زمینه شناسایی و یافتن کلمات کلیدی رقبا داشتید، آن را با ما در میان بگذارید.

 



:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

کنیبالیزیشن چیست و چگونه باید cannibalization را شناسایی و حل کرد؛ این مسئله نکته ای مهم در روند سئو است که کمتر به آن پرداخته شده است. در این مقاله قصد دارم تا به صورت کامل این مهم را برای شما عزیزان شرح دهم.

کنیبالیزیشن چیست؟

کنیبالیزیشن و یا همان cannibalization معنی های زیادی را در بر دارد و در جاهای مختلف کاربرد دارد. به طور خلاصه اگر بخواهم به سوال کنیبالیزیشن چیست پاسخ دهم، در سئو و کلمات کلیدی به این معنی است که در یک عبارت کلیدی، از سایت شما دو نتیجه در گوگل باشد. در این صورت دو حالت وجود دارد؛ یا صفحات شما شباهت زیادی به هم دارند و یا شما دو صفحه را برای یک عبارت کلیدی سئو کرده اید. در این صورت شانس رتبه گرفتن در عبارات کلیدی مشابه برای آن صفحات کم می شود. معمولا یک الی دو صفحه از یک دامنه را گوگل در نتایج نشان می دهد؛ البته ممکن است اگر سایت قوی و خوبی باشد، بیشتر از دو صفحه را در نتیجه نمایش دهد.

کنیبالیزیشن خوب است یا بد؟ و چگونه باید آن را برطرف کنیم؟

این موضوع که شما در یک عبارت کلیدی در نتایج جستجو، دو صفحه داشته باشید و مجبور باشید با خودتان رقابت کنید بد است. در واقع هم گوگل گیج می شود و هم کاربر؛ واقعا کدام صفحه مهم تر است؟ پاسخ کاربر در کدام صفحه قرار دارد؟ بنابراین معمولا کاربران ترجیح می دهند به سایت دیگری مراجعه کنند. برای گوگل هم سخت است که تشخیص بدهد کدام یک از این چند صفحه مهم تر است.

نحوه تشخیص کنیبالیزیشن

نحوه تشخیص اینکه وب سایت شما از کنیبالیزیشن رنج می برد، کار دشواری نخواهد بود . شما می توانید با استفاده از فرمول site:domain.com keyword به راحتی صفحاتی که برای یک عبارت کلیدی شما در گوگل قابلیت رتبه بندی را دارند مشاهده کنید. البته بعد از جستجوی این عبارت در گوگل، انتظار نداشته باشید که تنها یک صفحه از سایت شما به نمایش در بیاید. به تصویر زیر دقت کنید.

شاید با خود بگویید که برای عبارت کلیدی “سئو داخلی” کنیبالیزیشن برای این صفحات به وجود آمده باشد؛ اما اینطور نیست. عبارت کلیدی صفحه اول، با دو مورد بعدی متفاوت می باشد. یعنی ما صفحات دوم و سومی که مشاهده می کنید را برای عبارات کلیدی “بهبود سئو داخلی” و “آموزش سئو داخلی” سئو کردیم. همین کار باعث شد تا مشکلی در روند رتبه بندی این صفحات به وجود نیاید. اما اگر به تصویر دقت کنید، می بینید که لینک اول و چهارم، عبارت کلیدی مشترک داشته و به احتمال زیاد بخش زیادی از محتوایشان تقریبا شبیه به هم می باشد. اما این مسئله مشکلی در رنک گرفتن صفحه اول به وجود نیاورد. در ادامه توضیح خواهیم داد که چطور با کنیبالیزیشن این دو صفحه مقابله کرده ایم.

جلوگیری و رفع مشکل کنیبالیزیشن

دلایل زیادی برای بروز مشکل cannibalization وجود دارد که در اینجای کار برای ما اهمیت ندارند؛ ما قرار است که این مشکل به وجود آمده را رفع کنیم. محتوا تولید کرده اید، منتظر رتبه بندی آن محتوا هستید، اما ناگهان در جستجویی که انجام می دهید مشاهده می کنید که یک صفحه متفاوت از وب سایت شما برای آن عبارت رتبه بندی شده است یا اینکه هر دو صفحه در نتایج جستجوی گوگل حضور دارند؛ 4 مرحله اصلی مرتفع کردن کنیبالیزیشن وجود دارد:

هر دو محتوا را با دقت بررسی کنید

عملکرد محتواها را با هم مقایسه کنید

محتوای بهتر را انتخاب کنید

ادغام؛ حذف؛ ریدایرکت یا لینک دهی

دو مرحله ابتدایی به شما کمک می کنند تا محتوایی که واقعا می خواهید در نتایج باشد را انتخاب کنید. بعد از اینکه محتوای مورد نظر خود را انتخاب کنید، باید اقدام نهایی را انجام دهید؛ یعنی مرحله 4. پیشنهاد می کنیم که حذف محتوای صعیف تر را جزو آخرین کارهای خود قرار دهید. طبق تجربه ای که در مورد تصویر بالاتر به دست آوردیم، بهترین کاری که برای مقابله با کنیبالیزیشن می شود انجام داد، لینک دهی است.

تمامی لینک های محتوای ضعیف تر را حذف کنید یا حداقل آن ها را نوفالو کنید

یک لینک فالو به صفحه انتخاب شده با انکر تکست exact match بدهید

ریکوئست ایندکسینگ را برای صفحه ضعیف تر انجام دهید

در صورتی که به نتیجه رسیدن این کار به طول انجامید، پیشنهاد می کنیم که از تگ کنونیکال هم در کنار این لینک سازی استفاده کنید.

90 درصد مواقع این مشکل با استفاده از این تکنیک، مرتفع می شود. اما اگر صفحات شما جزو 10 درصد باقی مانده بود، چاره ای جز ادغام مطالب دو صفحه و حذف صفحه ضعیف تر و ریدایرکت کردن آن به صفحه انتخاب شده ندارید.

کنیبالیزیشن سایت های فروشگاهی

cannibalization وب سایت های فروشگاهی، یکی از رایج ترین دغدغه های مدیران نوع وب سایت ها است. به تصویر زیر نگاه کنید.

من به عنوان یک کاربر کولر گازی گاسونیک را جستجو کردم و در صفحه دوم این وب سایت را دیدم. این وب سایت برای عبارت کلیدی کولر گازی گاسونیک علاوه بر دیگر وب سایت ها، بلکه با خودش هم در حال رقابت است. جالب است بدانید که هر دو صفحه این سایت از کیفیت و سئوی خوبی برخوردار هستند. مطمئن باشید اگر این وب سایت مشکل cannibalization را مرتفع می کرد، سریعا در بین رتبه های 1 تا 5 صفحه اول قرار می گرفت.

سوال اصلی اینجاست که آیا این صفحات را هم می توان با استفاده از تکنیکی که در بالاتر به آن اشاره کردم، مرتفع کرد؟ آیا مدیر این وب سایت می تواند یکی از محصولات خود را حذف یا ادغام کند؟ یا اینکه می تواند از فروش یکی از آن ها بگذرد؟ طبیعتا خیر. بهتر است سریعا به سراغ روش حل این مشکل برویم.

بهترین راهکار برای رفع این مشکل رایج در وب سایت های فروشگاهی:

ایجاد دسته بندی برای محصولات

تولید محتوا برای دسته بندی مورد نظر

مشخص کردن یک عبارت کلیدی کلی برای محتوای اون دسته محصولات (مثل کولر گازی گاسونیک)

قرار دادن تمامی محصولات در این دسته

لینک دادن از تک به تک محصولات به دسته ای که در آن قرار دارند

به همین سادگی. شما با استفاده از این تکنیک، دسته بندی خود را در نتایج بالا می آورید؛ یعنی من کاربر که قصد خرید کولر گازی گاسونیک و می خواهم بیشتر در مورد آن بدانم، عبارت کلیدی “کولر گاری گاسونیک” را جستجو می کنم و به جای اینکه دو یا سه صفحه از وب سایت شما با کدهای خرید متفاوت را در نتایج جستجو ببینم، دسته بندی کولر گاری گاسونیک را خواهم دید و وارد آن می شوم و تمام محصولات شما را در آن مشاهده خواهم کرد.

بهینه سازی محتوای دسته بندی ها باید طبق اصول و قواعد آموزش سئو فروشگاهی انجام شود.

جمع بندی نهایی

هرچه وب سایت شما رشد بهتری داشته باشد و یا رنک بهتری گرفته باشد و به سمت گسترده شدن بروید، احتمال بروز مشکل کنیبالیزیشن بیشتر خواهد بود ؛ مخصوصا در وب سایت های فروشگاهی. در نتیجه جای نگرانی وجود ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که اول از همه به خوبی درک کنید که کنیبالیزیشن چیست و از چه روش هایی می توانید از بروز آن جلوگیری کنید. پیشنهاد می کنم که اگر caninibalization برای شما پیش آمد و دو صفحه شما در بین رنک های اول تا سوم بود، از آن جلوگیری نکنید. چراکه این نشان دهنده اعتبار بالای وب سایت شماست که گوگل دو جایگاه برتر خود را به شما اختصاص داده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

سئو کلاه سفید همان شاخه از SEO است که امروزه شاهد هستیم بیشتر وبمسترها، استراتژی هایشان را بر اساس تکنیک های آن می چینند.

اگر شما نیز قصد بهینه سازی وب سایت خود را داشته اما نمی دانید که باید چه کاری را انجام دهید، پیشنهاد می کنیم که این مقاله را با دقت هرچه تمام مطالعه کنید تا در آینده در چیدن استراتژی های خود دچار مشکلات اساسی نشوید.

در صورتی که در این مرحله از بهینه سازی وب سایت خود دچار مشکل شوید، شکی نیست که در آینده ای نه چندان دور، وب سایت شما دیگر در SERP ها نمایش داده نمی شود.

سئو کلاه سفید یکی از مهمترین بخش های بهینه سازی و سئو سایت می باشد. اگر بتوانید از تکنیک های کلاه سفید به خوبی در روند فعالیت های خود استفاده کنید، مطمئنا می توانید کسب و کار خود را تا حد زیادی بهبود ببخشید. در این مقاله تمامی نکات مربوط به سئو کلاه سفید را از صفر تا صد مورد بررسی قرار خواهیم داد.

سئو کلاه سفید یا White-Hat SEO چیست؟

اینکه شما به خوبی بدانید ماهیت سئو کلاه سفید چیست، اهمیت بسیار زیادی برای مراحل بعدی دارد. بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید به آن دسته از فعالیت هایی گفته می شود که با استفاده از روش های قانونمند سعی می کند که صفحات سایت را در SERP ها بالا بیاورد. بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید مناسب ترین گزینه برای کسب رنک های برتر مطابق با الگوریتم رتبه بندی گوگل می باشد. White hat SEO در حقیقت بدون اینکه قوانین رتبه بندی گوگل را زیر پا بگذارد، سایت شما را به بهترین شکل ممکن به صفحه اول صفحات نتایج جستجو می رساند.

البته این روشی نیست که همیشه در روند بهینه سازی سایت مورد استفاده قرار گفته است. گوگل اعلام کرده است که در سال های قبل، صاحبان وب سایت های می توانستند که با استفاده از تکنیک هایی که مطابق با قواعد گوگل نبودند، رتبه خوبی را به دست بیاورند.

اهمیت بهینه سازی سایت با اصول کلاه سفید

پیاده سازی تکنیک های سئو کلاه سیاه خطر و ریسک بسیار بالایی دارد؛ حتی اگر شما به خوبی بدانید که از چه استراتژی هایی باید در روند کاری خود استفاده کنید. در سال های گذشته صاحبان وب سایت ها استفاده از تکنیک های سئو کلاه سفید را مناسب  برای رتبه بندی صفحات خود نمی دانستند؛ چراکه زمان بسیار زیادی لازم بود تا به نتیجه دلخواهشان دست پیدا کنند.

اما در حال حاضر شما می توانید روش هایی را مورد استفاده قرار دهید که سرعت کارتان را به شدت افزایش داده و نیاز شما به پیاده سازی اصول سئو کلاه سیاه را به طور کلی از بین می برند. در این مقاله سعی می کنیم که این ترفندها را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم.

مزیت دیگری که بهینه سازی سایت در قالب کلاه سفید نسبت به کلاه سیاه دارد، این است که بهبود رتبه سایت شما را به طور قطعی تضمین می کند؛ در حالی که سئو کلاه سیاه این قطعیت در افزایش رنک سایت را به هیچ وجه ندارد. موتورهای جستجو به طور کلی به شکل راحت تری می توانند ترفندهای دور زدنی که در سئو کلاه سیاه وجود دارد را شناسایی کنند.

بخش اعظمی از آنالیزهایی که گوگل برای ارزیابی صفحات نتایج جستجوی خود از آن استفاده می کند، به صورت خودکار انجام می شود. اگر گوگل متوجه شود که شما در روند فعالیت های خود از اصولی استفاده می کنید که قصد دور زدن الگوریتم رتبه بندی این موتور جستجو را دارند، قطعا وب سایت شما را جریمه خواهد کرد. گوگل این کار را با استفاده از ابزارهای داخلی خود انجام می دهد. به عنوان مثال گوگل به راحتی می تواند با استفاده از ابزارهای خود محتواهایی که بر اساس Black hat SEO تولید شده اند را تشخیص دهد. آن دسته از سئوکارانی که اعتقاد به استفاده از تکنیک های سئو کلاه سیاه دارند، باید مراقب شناسایی شدن استراتژی هایشان توسط گوگل باشند.

نکته ای که وجود دارد این است که وقتی می توان از استراتژی ها و تکنیک های بهینه سازی سایت در نوع کلاه سفید استفاده کرد که مورد پسند گوگل نیز بوده و نتیجه گیری با سرعت بالایی هم دارد، چرا از بهینه سازی کلاه سیاه برای بهبود رتبه سایت خود استفاده کنیم؟

حال که متوجه شدید که اهمیت و ماهیت سئو کلاه سفید چیست وقت آن است که بهترین روش هایی که در این زمینه وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید را برای شما معرفی کرده و هر کدام از آن ها را جداگانه مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.

تکنیک های برتر سئو کلاه سفید

نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که شما باید بدانید تکنیک های بهینه سازی کلاه سفید دقیقا چه کاری انجام داده و اینکه چگونه می توان آن ها را در کنار هم به کار برد تا سرعت بهبود رنک سایت افزایش خوبی داشته باشد.

اولویت بندی کیفیت محتوا

همانطور که می دانید، محتوا یکی از مهمترین و اصلی ترین بخش های سئو سایت به شمار می رود. برای موتورهای جستجو از جمله گوگل، اهمیت زیادی دارد که صفحات سایت شما دارای محتواهای باکیفیتی باشند و بتوانند به خوبی پاسخگوی نیازهای کاربران باشند. اهمیت محتوا در سیستم رتبه بندی گوگل به مرور زمان در حال افزایش است.

تولید محتوایی که ارزش بالایی داشته باشد، نیازمند به کارگیری اصول آموزش تولید محتوا است. طبیعتا این مورد امری ساده نبوده و نیاز به تلاش فراوان و آموزش های زیادی دارد. گوگل فاکتورهای زیر را در خصوص محتوای سایت های مختلف، مورد بررسی قرار می دهد:

طول متن

عنوان مقاله

چگونگی توزیع کلمات کلیدی

لینک های داخلی و انکسر تکست ها

قدمت محتوا

یکی از مهمترین تکنیک های کلاه سفید در مورد تولید محتوا این است که اطمینان حاصل کنید که محتوایی طولانی، مرتبط و دارای منابع معتبر داشته باشید. هر زمان که قصد تولید محتوا داشتید، باید مطمئن شوید که اطلاعات شما حداقل در حد 1000 کلمه باشد. گوگل برای این دسته از محتواها، ارزش بالایی در نظر می گیرد.

جذاب و معتبر بودن محتوا یکی دیگر از تکنیک های کلاه سفید می باشد. اگر بتوانید محتوایی جذاب تولید کنید، قطعا در امر به شما در جذب لینک برای سایتتان کمک زیادی خواهد کرد. شما باید تمرکز خود را بر روی آن دسته از محتواهایی بگذارید که با زمان حال، ارتباط خوبی داشته باشند. با این حال، حتی بهترین محتواها هم ممکن است که چندین ماه طول بکشد تا رتبه خوبی در SERP ها کسب کنند.

رضایت کاربر

با بررسی دوره های مختلف، آموزش سئو کلاه سفید، به این نکته می رسیم که رضایت کاربر باید یکی از اهداف اصلی شما باشد. گوگل تمامی این سخت گیری ها و فاکتورهای رتبه بندی را به این دلیل به کار گرفته است که بتواند بهترین نتایج را برای کاربران به نمایش در بیاورد.

برای موفقیت در این زمینه قبل از هر چیزی باید بدانید که user intent یا همان هدف کاربر به چه صورت است. طبیعتا اگر شما بدانید که کاربران به چه علت به سایت شما می آیند و بیشتر تمایل دارند که چهه مطالبی را در صفحات شما مشاهده کنند، می توانید عملکرد خود را مطابق با هدف کاربر بهبود داده و به دنبال آن رتبه سایت خود را در بین رنک های برتر گوگل قرار دهید.

تمرکز بر mobile-friendly بودن صفحات سایت

بر اساس نکات آموزش سئو کلاه سفید، اگر صفحات سایت خود را برای تلفن های همراه بهینه نکرده اید، از رقبایتان به شدت عقب مانده اید. گوگل برای اولین در سال 2016 تاکید خود بر بهینه بودن سایت برای تلفن های همراه را به صورت رسمی اعلام کرد.

به این صورت که کاربران باید بتوانند که همان محتوایی که در دسکتاپ خود مشاهده می کنند را بتوانند به همان کیفیت در تلفن های همراه خود نیز داشته باشند. از آن جایی که به مرور زمان، کاربران تلفن های همراه بیشتر می شود، تمرکز بر روی این تکنیک کلاه سفید، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

پیاده سازی استراتژی های سئو محلی

با بررسی بهترین تکنیک های سئو کلاه سفید، متوجه می شویم که پرداختن صاحبان وب سایت ها و کسب و کارهای اینترنتی به سئو محلی، می تواند اعتبار آن ها را شدیدا تقویت کند. گوگل اعلام کرده است که حدود 82 درصد از خریدهای مشتریان در اینترنت، با استفاده از بخش فروشگاه هایی که در نزدیک کاربر وجود دارد، انجام می شود.

اگر در گوگل در مورد فروش یک محصول جستجو کنید، یک باکس از لیست فروشگاه های نزدیک شما نشان داده می شود. حال اینکه شما بتوانید برند خود را در این قسمت، ثبت کنید، نیازمند پیاده سازی ترفندها و روش های کارآمد بهبود سئو محلی وب سایت خود استفاده کنید.

تجربه کاربری را در اولویت خود قرار دهید

بهبود وضعیت تجربه کاربری (UX) یکی از مزیت هایی است که سئو کلاه سفید نسبت به سئو کلاه سیاه در این چند سال داشته است. اکنون گوگل با استفاده از فاکتورهای بسیار زیادی تشخیص می دهد که یک وب سایت تا چه حدی یک تجربه کاربری مناسب را توانسته است ایجاد کند. این تکنیک یکی از مهمترین بخش های آموزش بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید به شمار می رود.

در گذشته، نرخ پرش سایت عاملی بود که به راحتی مشخص می کرد که یک سایت تجربه کاربری خوبی را ایجاد نکرده است و آن را در اولویت های خود قرار نداده است. البته بعدها مشخص شد که نرخ پرش یک شاخص دقیق برای سنجش چگونگی تجربه کاربری نیست؛ چراکه کاربر هنوز درگیر با وب سایت نشده و در نتیجه تحلیلی در این زمینه نمی شود انجام داد.

بهبود UX در گذشته سخت تر بود؛ زیرا افراد باید تمامی قسمت های وب سایت خود را سئو می کردند. با این حال، برای داشتن عملکردی بهتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم که از آموزش تجربه کاربری UX نیوسئو استفاده کنید.

انجام بهترین تحقیق کلمات کلیدی

اگر در سال 2010 و 2019 از یک متخصص سئو در زمینه کاربرد کلمات کلیدی سوال کرده باشید، قطعا با پاسخ های متفاوتی روبرو شده اید. در گذشته با استفاده نامناسب و زیاد از عبارات کلیدی در متن محتوای سایت، می توانستید رنک های برتر گوگل را از آن خود کنید؛ در صورتی که با بروز رسانی های انجام شده در الگوریتم رتبه بندی گوگل، دیگر چنین شرایطی وجود ندارد. روش قدیمی استفاده از کلمات کلیدی رسما از بین رفته است و کاربردی ندارد. گوگل امروزه برای کلمات کلیدی اهمیت ویژه ای قائل است.

راه استفاده صحیح از کلمات کلیدی که مطابق با تکنیک های کلاه سفید باشد، به کارگیری همه عبارت مرتبط، استفاده طبیعی از آن ها و اطمینان از متناسب بودن آن ها با موضوع اصلی مقاله می باشد. در نتیجه، کلمات کلیدی اهمیت ویژه ای برای سئو دارند؛ بنابراین باید تحقیق کلمات کلیدی خود را با دقت هرچه تمام انجام دهید. در موتورهای جستجو ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی زیادی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.

تمرکز بر بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا یا content marketing یکی از دیگر فاکتورهای رتبه بندی بسیار مهم می باشد. با استفاده از تکنیک های کلاه سفید می توانید به محتوای سایت خود اعتبار و ارزش بالایی اضافه کنید.

بر اساس نکات آموزش سئو وب سایت نوع کلاه سفید، شما باید بهترین مطالب را در مقابل مناسب ترین افراد قرار دهید. شما می توانید بازاریابی محتوا سایت خود را با به اشتراک گذاشتن از طریق شبکه های اجتماعی، ایجاد صفحات مرتبط و لینک دادن آن ها به یکدیگر، انتشار مقاله هایتان در سایت های معتبر و بسیاری از موارد دیگر، انجام دهید.

در مورد بازاریابی محتوا شما باید تمام تلاش خود را انجام دهید تا بهترین مخاطبین را برای سایت خود جذب کنید. کار خود را با ایجاد محتواهای ارزشمند شروع کنید و سپس یک پروسه منظم و تکرارپذیر در زمینه بهبود و بهینه سازی محتوای مورد نظر خود  در حساب های کاربری شبکه های اجتماعی مختلف خود، باید داشته باشید. شما باید ارتباطی صحیح و کاربردی با افرادی داشته باشید که قصد دارید آن ها را به مخاطبین هدف خود تبدیل کنید.

تولید محتوای خود را در مورد موضوعاتی انجام دهید که اطلاعات کاملی در مورد آن ها دارید تا بتوانید شخصا در مورد مسائل مربوطه، اطلاعات جدیدی تولید کنید. یک بازاریابی محتوا خوب به طور کلی در زمینه ایجاد روابط دوستانه با کاربران می باشد؛ چراکه این دسته از مخاطبین برای مدت زمان بسیار زیادی با برند شما همکاری خواهند کرد.

استفاده از نشانه گذاری های schema

گوگل الگوریتمی بسیار قدرتمندی دارد که این الگوریتم به فاکتورهای بسیار زیادی وابسته است. اما باید بدانید که حتی این الگوریتم هم مانند هر کد دیگری در زمینه درک برخی اطلاعات یا حتی در جستجوی این اطلاعات دچار اشتباهاتی شوند. نشانه گذاری های schema یک ساختار مناسب برای داده های وب سایت شما ایجاد می کنند تا گوگل یکسری اطلاعات اضافه در مورد چرایی و چگونگی داده های وب سایت شما به دست بیاورد.

به عنوان مثال شما با این کار می توانید به گوگل اعلام کنید که پستی که آن را منتشر کرده اید، در خصوص ارائه یک دستورالعمل خاص می باشد. همچنین می توانید از نشانه گذاری های اسکیما استفاده کنید تا به گوگل بفهمانید که چه حساب کاربری فیسبوک یا توییتری در رابطه با کسب و کار و سایت شما وجود دارد و در حال فعالیت است.

استفاده از structured data شما را نسبت به تمامی رقبایتان که از این فاکتور استفاده نمی کنند، برتری می دهد. گوگل نیز کاربران خود را تشویق می کند تا از structured data در روند فعالیت های خود استفاده کنند. کدهای schema از زمانی که گوگل تصمیم گرفته است که بیشتر از rich snippet ها استفاده کند، جایگاه بالاتری پیدا کرده اند. کدهای اسکیما به شما در زمینه قرار گرفتن در rich snippet ها کمک زیادی می کنند. قرار گرفتن در rich snippet ها نیز به خودی خود ترافیک و رتبه سایت شما را به شدت تقویت می کند.

افزایش کیفیت لینک سازی

لینک سازی یکی از مهمترین ابزارها و تکنیک های سئو کلاه سفید به شمار می رود. در واقع در بین تمامی تکنیک های گفته شده، لینک سازی یک ابزار بسیار کاربردی برای بهبود رتبه سایت می باشد. لینک ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. به طوری که شما می توانید با یک بررسی ساده در آخرین صفحات SERP ها متوجه شوید که این دسته از صفحات که نتوانسته اند رنک خوبی دریافت کنند، معمولا از لینک ها در استراتژی های بهینه سازی سایت خود استفاده نکرده اند.

به طور کلی یکی از ویژگی های لینک ها این است که هم می توانند در استراتژی های سئو کلاه سیاه کاربرد داشته باشند و هم دوره های آموزشی سئوی کلاه سفید، به آن ها توجه زیادی می شود. کلاه سفید تمام تلاش خود را می کند تا لینک هایی برای سایت شما ایجاد کند که بیشترین کیفیت و ارزش را داشته باشند. بیشتر این لینک ها از محتواها یا منابعی که در سایت های دیگر وجود دارند، به دست می آیند.

البته پروسه لینک سازی سایت به این سادگی نیست؛ شما برای داشتن یک استراتژی لینک سازی قدرتمند نیاز دارید که به خوبی بر روند ایمیل های ارسالی جهت جذب بک لینک، نظارت داشته باشید و این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. تنها مسئله مهم این است که سعی کنید لینک سازی صفحات سایت خود را به سمت اصول کلاه سفید سوق دهید.

موفقیت تضمینی آینده با کلاه سفید

یکی از بهترین اثرات استفاده از نکات آموزش سئو کلاه سفید این است که آینده وب سایت شما 100 درصد موفقیت آمیز خواهد بود. بیشتر تکنیک های سئو کلاه سیاه در نهایت توسط موتور جستجوی گوگل شناخته شده و از پیشرفت آن ها جلوگیری خواهد شد. گوگل حتی ممکن است متوجه کارکرد یک تکنیک سئو کلاه سیاه نشود و در عین حال مانع عملکرد آن بشود؛ به این صورت که اگر یک صفحه سایت را بدون هیچ دلیل مشخصی، در رنک های برتر مشاهده کرد، آن را جریمه می کند.

شما با تمرکز بر تجربه کاربری وب سایت خود می توانید از این قضیه مطمئن شوید که در آینده با بروز رسانی های جدید الگوریتم رتبه بندی گوگل، هیچ مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد. محتوای با کیفیت، لینک های ارزشمند و طراحی جذاب هم باید در کنار هم به کار برده شوند تا نتیجه بدهند.

درس هایی که از سئو کلاه سیاه باید بیاموزید!

سئو کلاه سیاه، یکی از مفاهیمی است که برای سالیان طولانی، تمامی سئوکاران از آن دوری کرده اند. برخی از افراد، حتی در مورد ماهیت آن نیز کاری انجام نداده اند تا متوجه شوند سئو کلاه سیاه چه معنا و مفهومی دارد.

جالب است بدانید که این بخش از سئو، تکنیک هایی دارد که از آن ها می شود در روند سئو کلاه سفید نیز استفاده کرد؛ در عین حالی که هیچ مشکلی برای روند بهینه سازی وب سایت شما به وجود نخواهد آمد.

دقت داشته باشید که تکنیک های کلاه سیاه بسیار گسترده بوده و به چند ترفند ساده ختم نمی شوند. در هر حال، در این بخش تصمیم داریم تا آن دسته از تکنیک هایی که با استفاده از آن ها در استراتژی های کلاه سفید می شود موفق شد را برای شما معرفی کنیم.

شبکه PBN

هر فرد مبتدی، می داند که بک لینک ها برای سئو سایت از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برای مدت زمان بسیار زیادی است که لینک ها به عنوان یک فاکتور رتبه بندی توسط گوگل مورد استفاده قرار می گیرند.

بنا بر بیانیه های موتور جستجوگر گوگل، استراتژی های لینک سازی یکی از قدرتمندترین فاکتورهایی هستند که گوگل تصمیم می گیرد سایت ها را بر اساس آن ها رتبه بندی کند.

به زبان ساده تر، هرچه بک لینک های یک صفحه بیشتر باشد، امکان اینکه بتواند در SERP ها عملکرد بهتری داشته باشد، بیشتر خواهد بود.

بنابراین، از آنجایی که بک لینک ها اهمیت زیادی برای رتبه بندی وب سایت شما دارند، سئوکارانی که از تکنیک های کلاه سیاه استفاده می کنند، سعی کرده اند که به این مفهوم، بیشتر توجه داشته باشند. این افراد به جای اینکه وقت خود را برای به دست آوردن بک لینک های با کیفیت خرج کنند، سعی کرده اند از یک روش بسیار آسان تر و ساده تر برای رسیدن به نتیجه مدنظر استفاده کنند.

شبکه PBN تکنیکی است که سئوکاران کلاه سفید بهتر است آن را از سئوکاران کلاه سیاه بیاموزند. PBN در واقع مخفف عبارت Private Blog Networks بوده و به معنای این است که از چند دامنه مختلف استفاده کنید و از طریق آن ها به وب سایت اصلی خود، اعتبار بفرستید. این تکنیک اگر به درستی انجام شود، می تواند به خوبی به روند لینک سازی شما کمک کند. البته در برخی از دوره های آموزشی بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید، به دانشجویان پیشنهاد می شود تا از پیاده سازی شبکه های PBN برای لینک سازی، دوری کنند.

Keyword Stuffing

حتما در مورد اینکه تحقیق کلمات کلیدی و استفاده از آن ها در سایت ارزش بسیار بالایی دارد، مطالب زیادی شنیده اید. حتما هم می دانید که باید تحقیق کلمات کلیدی را انجام بدهید.

بله این ها کاملا دست هستند و ما هم به شما پیشنهاد می کنیم که از آن ها استفاده کنید.

جالب است بدانید که در استراتژی های سئو کلاه سیاه هم تاکید زیادی به استفاده از کلمات کلیدی شده است. اما یک تفاوت کوجک بین این استراتژی و سازوکار سئو کلاه سفید وجود دارد.

حتما تا حالا شده که در گوگل مطلبی را جستجو کنید و وارد صفحه ای شوید که هیج داده ای به شما منتقل نمی کند و تولید کننده آن صفحه تا جایی که توانسته از کلمه کلیدی مدنظرش استفاده کرده! به این تکنیک کلاه سیاه، keyword stuffing گفته می شود. اگر بخواهیم خودمانی تر بگوییم؛ می شود همان چپاندن پرتکرار کلمات کلیدی در یک متن.

حال، امروزه با توجه به بروز رسانی هایی که در الگوریتم رتبه بندی گوگل انجام شده است، خیلی کم پیش می آید که این دسته از صفحات را در نتایج جستجوی گوگل مشاهده کنیم. ولی درس ساده ای که می توان از این استراتژی کلاه سیاه به نفع سئو کلاه سفید گرفت، این است:

تنها زمانی از کلمات کلیدی در متن محتوای سایت خود استفاده کنید که به آن عبارت، نیاز داشته باشید.

انتشار محتوا به صورت اتوماتیک

چه اتفاقی می افتاد اگر شما تولید و انتشار محتواهای سایتتان را به حالت اتوماتیک پیاده سازی می کردید؟

چه اتفاقی می افتاد اگر لازم نبود کوچک ترین کاری برای تولید محتوایتان انجام دهید؟

چه می شد اگر یک ربات تمام کارهای لازم را انجام می داد؟

این اتفاقات خیلی خوب و لذت بخش است موافقین؟

البته که همینطور هست اما اگر واقعا چنین اقداماتی عملی می شد یا اینکه اگر هم عملی می شد مشکلی پیش نمی آمد، مطمئن باشید الان همه تولید کنندگان محتوا و سئوکاران از این ترفند استفاده می کردند.

همانطور که می دانید، در روزهای ابتدایی که الگوریتم رتبه بندی گوگل کار خود را به تازگی شروع کرده بود، سایت های اسپم دقیقا همینکار را می کردند و با استفاده از ربات، محتواهای سایت خود را منتشر می کردند. این ربات ها سه کار اصلی انجام می دادند:

تحقیق کلمات کلیدی را انجام می دادند تا متوجه شوند کدام عبارت از اهمیت و جستجوی بیشتر و بهتری برخوردار است.

سپس با استفاده از کلمه کلیدی استخراج شده، کوهی از محتوا تولید می کردند و تا جایی که می توانستند، این کلمه کلیدی را در آن محتوا اصطلاحا می چپاندند!

در نهایت هم این محتوای تولید شده را منتشر می کردند.

همانطور که احتمالا حدس می زنید، این محتواها کوچک ترین ارزشی نداشتند. این تکنیکی بود که سئوکاران کلاه سیاه از آن استفاده می کردند و اکنون هم مشاهده می شود که برخی از آن ها از ربات برای تولید و انتشار پست های جدید سایت استفاده می کنند.

اما سوال اصلی این است که اگر برای وب سایتمان از ربات استفاده کنیم، کار بدی کرده ایم یا اینکه ربات گوگل سریعا مارا جریمه می کند؟

خیر اینطور نیست که هرکسی به هر نحوی از ربات استفاده کرد اسپم شود؛ مسئله این است که این روش اصلا دردی از شما دوا نمی کند که بخواهید ازش استفاده کنید. با توجه به بروز رسانی هایی که گوگل در الگوریتمش پیاده سازی کرده است، شما به عنوان یک انسان باید محتوایی تولید کنید که مشکلی را هدف قرار دهد و راه حل آن مشکل را به کاربران ارائه کند؛ نه اینکه یک ربات که از هوش انسانی بی بهره است بیاید و بخواهد گوگل و کاربران را دور بزند.

پس از این تکنیک سئو کلاه سیاه درس می گیریم که در استراتژی های کلاه سفید به هیچ عنوان نباید سیستم اتوماسیون را راه اندازی کنیم. در حقیقت؛ استفاده از ربات ها نه تنها به ما کمکی نمی کنند بلکه از افزایش رنک سایت ما نیز شدیدا جلوگیری خواهند کرد.

لینک های داخلی و صفحات ویکی پدیا

همیشه به یاد داشته باشید؛ گوگل یک ربات است. وقتی من و شما یک محتوا را مطالعه می کنیم، برای ما بسیار ساده است که به سرعت متوجه شویم موصوع صفحه درباره چه چیزی است و آن صفحه دقیقا قصد دارد در مورد چه چیزی مطلب ارائه کند.

کم کم و رفته رفته ربات گوگل در انجام این کار، سعی دارد شبیه انسان ها بشود؛ اما هنوز هم مشکلاتی در مسیر راهش وجود دارد که کار را کمی دشوار می کنند.

این یعنی که شما باید تمامی اصولی که لازم است تا یک صفحه برای گوگل بهینه سازی شود را پیاده سازی کنید تا به این ربات کمکی کرده باشید که مفهوم و موضوع صفحه سایتتان را به بهترین شکل ممکن متوجه شود.

به زبان ساده تر، شما باید تمام تلاشتان را بکنید تا کار گوگل را آسان تر کنید. در این صورت شما شانس بسیار بهتر و بیشتری برای کسب رنک های برتر در SERPs دارید. چگونه این کار را باید انجام دهید؟

ساده است؛ لینک سازی داخلی.

هدف از لینک سازی داخلی این می باشد که موضوعات محتواهای شما به یک نظم خاص برسد تا گوگل به سرعت متوجه شود که صفحه سایتتان در مورد چه چیزی است. یکی از راه هایی که برای عملی کردن این قضیه مورد استفاده قرار می گیرد، ایجاد صفحاتی در سایت است که اهمیت بیشتری داشته و به موضوعات کلی کسب و کارتان می پردازند. سپس در این محتواها لینک سازی داخلی به صفحاتی که به صورت جزئی تر به مسائل پرداخته اند، داده می شود. در این صورت است که گوگل با ورود به این نوع محتواها (pillar content) می تواند به بهترین شکل ممکن موضوع سایت شما را درک کرده و به دیگر صفحات هم ورود پیدا کند.

خب، طبعا سئو کلاه سیاه از این استراتژی، به نفع خود استفاده می کند؛ به این صورت که تا جایی که ممکن است، در یک صفحه مهم که به موضوعات اصلی کسب و کار پرداخته شده است، لینک داخلی داده می شود! مثالی که در این زمینه می توان زد، صفحات ویکی پدیا است که مورد استفاده وبمستران قرار می گیرد. در یک محتوای 500 کلمه ای در ویکی پدیا که فرضا به مبحث سئو پرداخته شده است، شما می توانید 20 لینک داخلی پیدا کنید.

این ترفند، سال های بسیار قبل، می توانست کمی به بهبود رتبه سایتتان کمک کند؛ اما امروزه اینطور نیست. اگر به معنای واقعی قصد پیروی کردن از اصول سئو کلاه سفید را دارید، پیشنهاد ما این است که در صفحات pillar سایت خود، به صفحات مهم لینک بدهید و در صفحات مهم به صفحاتی که اهمیت کمتر دارند و این روند را ادامه دهید تا کار گوگل برای شناسایی صفحات سایت شما آسان و آسان تر بشود.

نام برند شما

در روند کلاه سفید، افراد نامی را برای برندشان انتخاب می کنند که از آن خوششان می آید یا اینکه آن نام، معنای خاصی را منتقل کند.

در هر حال، این شما هستید که نام برند خود را انتخاب می کنید؛ هر دلیلی می خواهد پشتش باشد.

اما در استراتژی های کلاه سیاه، نام برند، تنها به این دلیل انتخاب خواهد شد که تاثیر خوبی در افزایش رتبه سایت را دارا باشد . سئوکاران کلاه سیاه تحقیق کلمات کلیدی را انجام می دهند تا متوجه شوند کدام عبارت شهرت و محبوبیت بیشتری در صنعت کاری مورد نظر دارد. سپس نامی را برای برندشان انتخاب می کنند که دقیقا متناسب با همان کلمه کلیدی باشد.

چرا این کار را انجام می دهند؟

متخصصین و کارشناسان زیادی که در زمینه بازاریابی آنلاین فعالیت داشته و دارند، بارها و بارها اعلام کرده اند که اگر نام دامنه و برند، شامل کلمه کلیدی باشد، احتمال رتبه بندی آن وب سایت برای عبارات کلیدی مرتبط، بیشتر می شود.

حال سئوکاران کلاه سیاه از این مزیت، به نوع دیگری استفاده می کنند تا سایتشان بتواند به شکل راحت تری رنک بگیرد.

البته این مسئله، بیشتر در کلمات کلیدی زبان انگلیسی دیده می شود؛ چراکه اکثر قریب به اتفاق دامنه ها، انگلیسی هستند.

مثلا فرض کنید کلمه کلیدی “samsung s8” حجم جستجوی بسیار زیادی داشته باشد؛ کاری که سئوکار کلاه سیاه می کند، این است که نام دامنه اش را دقیقا همین عبارت می گذارد؛ samsungs8.com. خب طبیعی است که این نام دامنه به رتبه بندی بهتر سایت کمک می کند.

اما درسی که شما باید به عنوان یک سئوکار کلاه سفید از این مسئله اخذ کنید این می باشد که ، نام دامنه سایت و برندتان را فدای رتبه گرفتن برای یک کلمه کلیدی خاص نکنید. شاید با این کار سایت شما کمی زودتر برای آن کلمه کلیدی رتبه بگیرد و یا بالا تر برود، اما با گذشت زمان، ارزش این رتبه بندی، از بین خواهد رفت.

 



:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

افزایش فروش سایت بدون این که بخوهیم یک لحظه تردید کنیم یکی از دغدغه های اصلی مدیران وب سایت های فروشگاهی می باشد و همیشه نیز با آن به مشکل بر میخورند چرا که در دنیای امروز هر لحظه و هر دقیقه به دنبال تغیرراتی خواهیم بود  که اگر اطلاعاتمان را به روزنکنیم نمیتوانیم بازدهی خوبی را از سایتمان داشته باشیم!. اصلا چرا راه دور برویم؟ افزایش فروش، همیشه از مشکلات فروشندگان سنتی بوده، هست و خواهد بود. در این مطلب می خواهیم ببینیم که در دنیای آنلاین، چطور می شود در پروسه افزایش فروش سایت موفق بود.

نکته مهمی که همین ابتدای مطلب باید بدانید این است که فروشندگان موفق اینترنتی همگی از یکسری اصول واحد استفاده می کنند که شاید خودشان هم ندانند؛ اما همین اصول به آن ها کمک کرده است تا بتوانند افراد زیادی را به برند خود جذب کنند.

درست است که سئو سایت از اهمیت زیادی برخوردار است و می تواند شما را به رنک یک گوگل رسانده و فروشتان را افزایش دهد؛ اما باید بدانید که یکسری مسائل هستند که ارتباطی با اصول سئو و بهینه سازی سایت ندارند. با رعایت کردن این اصول در کنار تکنیک های بهینه سازی سایت، مطمئن باشید که به درآمد بسیار بالایی از طریق وب سایتتان خواهید رسید.

بدون اتلاف وقت می رویم سراغ 8 تکنیکی که سبب افزایش فروش آنلاین می شوند.

1) ساده بودن صفحه اصلی سایت و گیج نکردن مخاطب

شاید این مسئله خیلی از شماها را متعجب سازد؛ مطمئن هستم با خود می گویید که آموزش های زیادی در این زمینه دیده اید و در همه آن ها به شما گفته شده است که صفحه اصلی سایت باید جایی باشد که تمامی محصولات در آن قرار بگیرند و یا حداقل نشانی از آن ها وجود داشته باشد تا کاربر به هرآنچه می خواهد، برسد.

اما واقعا اینطور نیست…

اگر بتوانید صفحه اصلی سایت خود را به گونه ای ساختار بخشید که محصولات کمتر و متن بیشتری در آن قرار بگیرند، به گونه ای که این متن، توضیح دهنده برند و کسب و کار اینترنتی شما و محصولاتتان باشد، شاهد افزایش فروش سایت خود خواهید بود. چگونه؟

این ترفند به این علت کارساز است که به شما این امکان را می دهد که بر روی یک یا دو محصول خاص که ارزش بیشتری برای شما و کاربران دارند، تمرکز بیشتری داشته باشید و این تمرکز بیشتر، سبب می شود تا شما نقشه راهی برای کاربری که وارد سایت شده است، ایجاد کنید. به این صورت که کاربر تازه وارد، از مشاهده آن همه محصول گیج نمی شود و سریعا متوجه خواهد شد که قرار است در وب سایت شما چه کاری انجام دهد.

البته این مسئله ای که برای افزایش فروش وب سایت بیان کردیم هیچ ارتباطی با گرفتن حس آزادی کاربر ندارد؛ شما هیچ زمان نباید به کاربرانتان چیزی را تحمیل کنید.

پیشنهاد می کنم که حتما سری به صفحه اصلی سایت های بزرگ فروشگاهی دنیا بزنید؛ Electronic Arts یکی از بهترین مصداق هایی است که می توانید از آن الگوبرداری کنید.

2) افزودن ویدئو به لندینگ پیج ها

لندینگ پیج ها یکی از مهم ترین بخش ها را در فروش اینترنتی تشکیل می دهند. یکی از بهترین روش های افزایش فروش اینترنتی اضافه کردن ویدئو به همین لندینگ پیج هاست. پیشنهاد می کنم که به لندینگ پیج دوره آموزش سئو ما سری بزنید تا ساختار قرار دادن ویدئو را به خوبی درک کنید.

مغز ما انسان ها اطلاعاتی که از طریق دیدن به دست می آوریم را بهتر ذخیره و پردازش می کند. در نتیجه اگر بتوانید محتواهای ارزنده ای را در مورد محصول مورد نظرتان در قالب ویدئو در لندینگ پیج محصول قرار بدهید، مطمئن باشید که نمودار افزایش فروش سایت فروشگاهی شما رشد خوبی خواهد داشت.

3) از طریق فرم های ثبت نامی، شماره موبایل آن ها را بگیرید

افزونه های زیادی وجود دارند که می توانید از آن ها برای وب سایت فروشگاهی خود استفاده کنید و فرم های ثبت نام را در صفحات خرید محصول قرار دهید. شما باید از هر طریقی که می توانید، کاری کنید که کاربری که وارد وب سایتتان شده است، شماره تلفن همراه خود را ثبت کند.

بعد سوال اصلی که ایجاد می شود این است که با شماره هایی که به دست آورده ایم چه کنیم؟

طبعا باید با تک تک آن ها تماس بگیرید. منتها دقت داشته باشید که پشت این کار باید از استراتژی های بسیار قدرتمند بازاریابی فروش تلفنی وجود داشته باشد. بازاریابان شما باید به بهترین شکل ممکن با این افراد ارتباط برقرار کنند و به نحوی بسیار نرم، آن ها را به سمت خرید محصول مورد نظر سوق دهند.

در اینجا ارائه برخی تخفیفات و تسهیلات ویژه می تواند حس اعتماد کاربر را بیشتر کند و به او احساس خاص بودن بدهد.

4) خودتان را به کاربران ثابت کنید

کاربر اگر وارد سایت شود و حس کند که شما به او دروغ می گویید، خب طبیعی است که خریدی انجام نمی دهد. پس، یکی از مهم ترین روش های افزایش فروش اینترنتی این است که شما خودتان را به کاربران ثابت کنید!

بهترین راهی که می شود حس اعتماد را در کاربر ایجاد کرد، ارائه مستندات و مطالب علمی است. شما می توانید در همان لندینگ پیج های فروش یا بخش مقالات وب سایت خود، مطالب زیادی در مورد محصولتان ارائه کنید و در آن ها توضیح دهید که بر اساس فلان و فلان دلیل علمی، این محصولی که من دارم، می تواند فلان مشکل افراد را مرتفع کند.

5) تولید محتوا در مورد موضوع اصلی کسب و کار اینترنتی

تولید محتوا از دیگر تکنیک های افزایش فروش سایت است که شما می توانید با استفاده از آن، بهترین رشد را در نمودار فروش خود شاهد باشید. به این صورت که شما باید به صورت منظم در ماه، مقالاتی مرتبط با پرجستجوترین عبارات کلیدی کسب و کارتان، تولید و منتشر کنید.

دقت داشته باشید که این محتواها حتما باید از نظر اصول سئو، بهینه باشند؛ تنها در این صورت است که برای تک به تک عبارات کلیدی این مقالات، شما می توانید در نتایج جستجوی گوگل رنک دریافت کنید.

6) بیش فروشی

بیش فروشی و فروش مکمل دو تکنیک بسیار مهم در پروسه معاملات به شمار می آیند. چیزی که بر اساس آمارهای به دست آمده نشان داده است می تواند در افزایش فروش آنلاین وب سایت شما کمک زیادی بکند، بیش فروشی است.

بیش فروشی به چه معناست؟

همه ما در طول زندگی خود با این دو مفهوم فروش، آشنا هستیم اما خوب به آن ها توجه نکرده ایم! بیش فروشی یعنی پیشنهاد خرید یک محصول گران تر از موردی که توسط کاربر انتخاب شده است و فروش مکمل یعنی ارائه محصولات ریزجزء در کنار محصول اصلی که کاربر قصد خریداری آن را دارد.

مثل چی؟ فروش مکمل را همه تجربه کرده ایم، مثلا هنگامی که گوشی موبایل خود را از یک مغازه خریداری کرده است، بعد از خرید شاهد پیشنهاداتی است که فروشنده به او می کند؛ مثل خرید گارد، گلس و هندزفری اختصاصی. این یعنی فروش مکمل.

اما بیش فروشی معنای دیگری نیز خواهد داشت ؛ بهتر می باشد در مثال های بالایی که عرض کردم ، کمی عقب تر برویم. فرض و یا تصور کنید که فردی که می خواهد گوشی موبایل بخرد، هنوز تصمیم نهایی خود را نگرفته است؛ در اینجا، فروشنده اگر کمی مهارت داشته باشد، به مشتری می گوید که محصولی دارد که گوشی موبایلی دارد که کمی قیمتش از موردی که می خواهد انتخاب کند، گران تر است اما امکانات بسیار بیشتر و بهتری دارد. فروشنده به مشتری می گوید که اگر کمی بیشتر هزینه کند، می تواند گوشی بهتر که امکانات بسیار بیشتری دارد را خریداری کند. این تکنیک بیش فروشی نام دارد.

اکنون این که یکی از بهترین روش هایی که می تواند فروش وب سایت شما را افزایش دهد، همین بیش فروشی است. شما باید از توسعه دهنده وب سایت خود بخواهید تا امکانی را فراهم کند که اگر فردی خواست محصولی بخرد، محصولات گران تر را با ارائه برخی امکاناتشان، به کاربر نشان بدهد. در این صورت، کاربر با مقایسه ای چشمی، ممکن است تصمیم به خرید محصول گران تر بگیرد.

7) بیان ارزش اصلی محصول به صورت شفاف

شما باید در جملاتی کوتاه و ساده، به کاربر بگویید که محصولتان چه ارزشی دارد یا اینکه چطور می تواند پاسخی برای مشکل او باشد. این مسئله سبب می شود تا شما بعد از گذشت زمانی، افزایش فروش سایت فوق العاده ای داشته باشید.

حال برای پیاده سازی این امر و نوشتن جملات ساده و روان، باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

متن بیان ارزش شما باید به کاربر نشان دهد که چطور محصولتان چطور می تواند مشکل کاربر را حل کند

باید به صورت دقیق و مصداقی نشان دهد که محصول، چه خدماتی به کاربر ارائه می کند

باید کاربر را قانع کند که او چرا باید به جای خرید از رقبایتان، از شما خرید کند

8) پرسش و پاسخ های متداول

متاسفانه بسیاری از مردم ما، حوصله خواندن متن های طولانی را ندارند و می خواهند در همان ثانیه های ابتدایی که وارد یک صفحه می شوند، پاسخ سوالاتشان را پیدا کنند.

به همین منظور، چاره ای نیست جز اینکه بخشی برای پرسش های متداول در نظر بگیرید. برای این کار شما می توانید همین پرسش ها را در ابتدای محتوای صفحه قرار دهید؛ می توانید پرسش ها را در انتها قرار دهید و یک کد برای پرش صفحه قرار دهید؛ همچنین می توانید از اسکیمای FAQ استفاده کنید تا پرسش و پاسخ ها در همان نتایج جستجوی گوگل به کاربر نشان داده شوند.

سخن آخر

شاید برخی از این روش های افزایش فروش اینترنتی ساده به نظر برسند؛ اما مطمئن باشید که با تداوم در استفاده آن ها، می توانید شاهد رشد ماندگار و باکیفیت فروش اینترنتی خود باشید. هیچ زمان دست از تلاش برای افزایش فروش سایت خودت برندار…

 



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

در این مقاله پرسش و پاسخ سئو، شما با مفهوم موتور جستجوی معنایی در وب و نحوه عملکرد آن آشنا خواهید شد و استفاده از آن باعث می شود شما و هر کسی که از این روش استفاده کنید پیشرفت قابل توجهی را نسبت به سایتتان مشاهده خواهید کرد .

تاثیر جستجوی معنایی (Semantic Search) این روزها بسیار زیاد و گسترده شده است و در حال بزرگ تر شدن نیز می باشد . با درک هدف کاربر از پرس و جوی انجام شده، دقت نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

امروزه نتایج صفحات جستجو شده (SERP) به طور شگفت آوری تغییر یافته است زیرا در جستجوی محلی، تشخیص صدا، یادگیری زبان ماشین و سایر علوم مرتبط در مبحث جستجوی معنایی پیشرفت های بی نظیری حاصل شده است و این تغییرات در سال های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

در اینجا نکته ای بسیار جالب وجود دارد؛ هزاران نظریه در ماورای این مبحث نهفته شده است. در واقع بروزرسانی الگوریتم های مهمی مانند مرغ مگسخوار و یا الگوریتم مشهور RankBrain در راستای توجه به همین مبحث می باشد. زیرا ربات گوگل به سرعت در حال تکامل و شبیه سازی تمایلات و علایق مشتریان خودش می باشد.

به عنوان یک کارشناس سئو یا بازاریاب ما دقیقا باید از استراتژی ها، برنامه ها و هدف گذاری های گوگل آگاه باشیم زیرا توجه به همین نکات ریز، برگ برنده ما در مواجهه با درخواست های کاربران عادی است.

به همین دلیل است که ، در این مقاله مثال هایی واقعی از جستجوی معنایی را بررسی خواهیم کرد ، و هم این که باید توجه داشته باشد که  تمرکز خود را بر روی یک چهارچوب عملی به منظور کمک به بازاریابان در این حوزه معطوف خواهم کرد.

جستجوی معنایی در عمل:

برای اینکه با مفهوم جستجوی معنایی بیشتر آشنا شوید و دقیقا آنرا درک نمایید، با مثالی این قسمت را شروع خواهیم کرد. ما همه روزه از این نوع جستجو استفاده می کنیم بدون آنکه معنای آنرا به درستی بدانیم. برای مثال عبارت Will Smith (بازیگر مطرح هالیوودی) را مورد جستجو قرار داده ایم. تصویر زیر نشان دهنده نتیجه جستجوی این بازیگر می باشد.

همانطور که مشاهده می کنید، گوگل به درستی نام این بازیگر را تشخیص و تمامی سرگرمی ها، تفریحات و هر موردی که در ارتباط با این بازیگر باشد را در نتایج جستجوی خود انعکاس داده است، اما قصد و نیت جستجوی کاربر هنوز نامشخص می باشد که چرا کاربر این بازیگر را مورد جستجو قرار داده است.

در تصویر کاملا مشخص است که لینک های این بازیگر، وب سایت، آدرس توئیتر و سایر اکانت هایش در شبکه های اجتماعی و … کاملا واضح و به درستی منعکس شده اند. مشخص است که گوگل یک پایگاه داده بسیار بزرگ می باشد؛ زیرا برای سرچ این بازیگر بالغ بر 808.000.000 صفحه را در مدت زمانی کوتاه بررسی کرده است!

حال در صفحه ای مجزا عبارت دیگری را مورد جستجو قرار می دهیم. به طور مثال عبارت “Who is he married to “.

می بینید که گوگل بدون نیاز به اینکه کاربرش مشخص نماید معنی و مفهوم سوال پرسیده شد چیست، نتیجه جستجو را با توجه به جستجوی قبلی کاربر، نمایش می دهد.

در تصویر مشاهده می کنید که ویل اسمیت دو بار ازدواج کرده است؛ به فاصله سال های 1992 تا 95 و 1997 تاکنون.

اما سوال مهمی اینجا مطرح می شود که گوگل چگونه متوجه شد که دقیقا دنبال چه چیزی هستیم؟

در همین راستا مثال دیگری را بررسی می کنیم. مثلا از گوگل می پرسیم “بهترین آهنگ های او چیست؟”

مشاهده می کنید که گوگل درمواجهه با این جستجو، لیستی از بهترین آهنگ های ویل اسمیت را لیست کرده است.

حال می خواهیم عبارتی را مورد جستجو قرار دهیم که به لحاظ معنایی و ارتباط مفهومی، ربطی با جستجوهای قبلی ندارد. به این کار در اصطلاح Break یا توقف در جستجوی معنایی می گویند.

مثلا عبارت “was Wild west really that bad” را مورد جستجو قرار دهیم و قصد داریم یک وقفه به گوگل بدهیم.

نتیجه جالبی رقم خورد! همانطور که مشخص است، نتیجه جستجویی که به صورت یک وقفه برای گوگل در نظر گرفته شد به صورت معنایی به جستجوهای قبلی پیوند داده شده است. این یعنی هوش مصنوعی گوگل آنقدر قدرتمند است که توانایی تشخیص و ارتباط معنایی در جستجو را تشخیص می دهد.

چرا برندها برای این نوع از جستجو مهم هستند؟

تکنولوژی هایی از این قبیل که پاسخ تمامی سوالات را در کوتاه ترین زمان ممکن رمزگشایی می کنند، برای برندهای مطرح و مشهور دنیا بسیار حائز اهمیت اند. به طوریکه کافیست وب سایت خود را بهینه کرده و از دیدگاه سئو به آن بنگرید. سپس خودتان متوجه می شوید که بدون اینکه کاری در این زمینه انجام دهید در رتبه های بالای گوگل قرار می گیرید.

مثلا عبارت “peanut butter” یا کره بادام زمینی را جستجو می کنیم.

این جستجو نیز مانند جستجوهای قبلی و با همان فرمت نمایش داده است. برای اینکه بخواهیم این محصول را به فروش برسانیم باید سایتی به صورت فیزیکی داشته باشیم که بتواند آن محصول را بفروشد.

این مسئله کاملا بدیهی است که با طراحی یک سایت می توانید محصولات را به فروش برسانید. اگر شما صاحب برند یا کالای تجاری باشید، همه سایت های فروشگاهی مجبور به فروش محصولات شما می شوند، به این دلیل که آن برند کالا تحت مالکیت شماست. بنابراین همین صاحب برند بودن باعث می شود که محصولات شما با تبلیغات مناسب در فضای مجازی و حقیقی شناخته شود. سپس تمام فضای مجازی از محصولات شما پر خواهد شد.

هر کاربری که نام کره بادام زمینی را مورد جستجو قرار دهد برند شما در صفحه نخست هویدا می شود. به عبارت دیگر داشتن یک نام تجاری یا برند می تواند در سایر جستجوها، مهم واقع شود.

اکنون شاید درک نمایید که چرا داشتن یک برند در موتور جستجوی معنایی اهمیت داشته باشد. در جستجوی معنایی وقتی عبارتی را مورد جستجو قرار می دهید، بیشتر اوقات گوگل عبارات مشابهی که کاربرانش آنها را جستجو کرده اند، پیشنهاد می دهد.

این یعنی، کلمات و واژگانی که با عبارت اولیه جستجو شده ارتباط معنایی دارد در قسمت Searches Related To یا عبارات مشابه نمایش داده می شوند.

این نوع جستجو می تواند بسیار تاثیرگذار باشد زیرا همیشه ایده های خوبی که می بایست درون سایت پوشش داده شود را به ما یادآور می شود.

در ادامه عبارت “?what is in peanut butter“ را جستجو می کنیم:

اهمیت جستجوی معنایی آنجاست که با استفاده از آن می توان بازاریابی کرد. این نوع جستجو فرصتی طلایی و مناسب برای کابران به حساب می آید که با تولید محتوای سئو و صحیح، بتوانند به فروش های قابل توجهی در زمینه کسب و کارهای اینترنتی دست پیدا کنند.

گوگل هم به تازگی در بیشتر مقالات خود به این نکته اشاره کرده است که بیش از نیمی از جستجوهای خود را به این سمت سوق می دهد. این یعنی گوگل روز به روز الگوریتم های جستجوی خود را بر اساس منطقی خاص، پیچیده تر می کند تا بتواند بهترین پاسخ را به سوالات کاربران خود بدهد.



:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

توضیحات متا یک قطعه متن است که کارهای مناسبی در جها بهبود سئو سایت شما می تواند انجام دهد. تعداد کارکترهای توضیحات متا یا همان meta description حدودا باید 155 کلمه باشد. نکته مهمی در مورد نحوه نوشتن توضیحات متا صفحات سایت خود باید به آن توجه بالایی داشته باشید، این است که این قطعه متن، باید به بهترین شکل ممکن، خلاصه محتوای صفحه مورد نظر را به کاربر نشان بدهد.

توضیحات متا در تگ در HTML می باشد. موتورهای جستجو توضیحات متا را در صفحات نتایج جستجو خود به نمایش در می آورند؛ علی الخصوص زمانی که عبارت جستجو شده توسط کاربر در متن متا دیسکریپشن وجود داشته باشد. بنابراین بهینه سازی توضیحات متا یکی از فاکتورهای بسیار مهم و ضروری در زمینه سئو داخلی سایت شما است.

نقش توضیحات متا دقیقا چیست؟

Meta description یک تگ HTML می باشد که در کد HTML ظاهری مثل زیر دارد:

هدف کلی متا دیسکریپشن این است که افراد را ترغیب کند تا بر لینک صفحه سایت شما کلیک کنند. به زبانی دیگر، توضیحات متا یکی از عوامل اصلی هستند که نرخ کلیک را ایجاد می کنند و کلیک های کاربران موتورهای جستجو را به سایت شما اختصاص می دهند.

بر اساس گفته های موتورهای جستجو، توضیحات متا به طور مستقیم به عنوان یک عامل رتبه بندی در نظر گرفته نمی شود و تاثیری در رتبه سایت شما نخواهد داشت. گوگل نیز در الگوریتم رتبه بندی صفحات سایت خود، meta description را به عنوان یک فاکتور رنکینگ نمی شناسد.

اما نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید، این است که شما با استفاده از توضیحات متا در سایت خود، می تواند به شکل غیر مستقیم بر روند سئو سایت خود تاثیر بگذارید. همانطور که گفته شد، توضیحات متا، نرخ کلیک سایت شما را افزایش می دهد. نرخ کلیک یکی از شاخصه های بسیار مهم در زمینه بهینه سازی سایت است که گوگل از آن برای رتبه بندی صفحات سایت های مختلف نهایت استفاده را می کند.

در نتیجه، شما می توانید با به کارگیری نکات و اصول نحوه نوشتن توضیحات متا، نرخ کلیک یا CTR را بهبود داده و بخ سبب آن، افزایش رتبه سایت خوبی داشته باشید. به هر حال هنگامی که کاربران بیشتری بر لینک سایت شما کلیک کنند، گوگل متوجه می شود که شما محتوایی ارزشمند را در صفحه خود قرار داده اید و به همین دلیل رنک مناسبی برای شما در نظر خواهد گرفت. در نتیجه، بهینه سازی meta description در وردپرس یا هر پلتفرم دیگری، دقیقا به اندازه بهینه سازی عنوان های شما اهمیت دارد.

یک توضیحات متا خوب چه ویژگی هایی دارد؟

مقالات زیادی در مورد کیفیت و ویژگی های توضحات متا در اینترنت وجود دارد که اطلاعات مفیدی به شما در این زمینه ارائه می کنند. ما در این مقاله آموزش سئو، بهترین و کاربردی ترین خصوصیت های یک توضیحات متا خوب را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم.

حالا وقتشه!   اینو بخون: سئو کلاه سفید و تکنیک های برتر آنپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

1-      تعداد کارکترها باید 155 و در برخی موارد بیشتر می باشد

هیچ زمان نمی شود یک طول متن دقیق برای توضیحات متا در سایت ارائه کرد. کوتاه بودن و یا بلندی این قطعه از متن بستگی به مفهومی دارد که شما می خواهید به کاربران مورد نظر انتقال دهید. این متن در عین حالی که بهتر است خلاصه و کوتاه باشد، باید در سریع ترین زمان ممکن مفاهیم را به بهترین شکل انتقال دهد.

2-      سبک نوشتاری باید جذاب و محرک باشد

همانطور که عنوان سایت شما باید مخاطب را جذب خود کند، توضیحات متا در سایت نیز باید چنین ویژگی مهمی داشته باشند. اگر قصد دارید که ساختاری برای متا دیسکریپشن خود در نظر بگیرید که حالت دعوت نامه ای داشته باشد، باید بگوییم که یک اشتباه بزرگ در نحوه نوشتن توضیحات متا خود مرتکب شده اید. معمولا متن هایی که ساختاری این چنینی دارند، برای افراد کسل کننده بوده و نمی توانند آن ها را ترغیب برای ورود به سایت کنند.

3-      دارای یک call-to-action مناسب باشد

Call-to-action مفهومی است که معادل دقیق فارسی نمی توان برای آن در نظر گرفت. این عبارت یعنی که شما در ذهن کاربر یک احساس نیاز کرده و در به صورت بسیار تخصصی، او را ترغیب می کنید تا کاری که شما می خواهید را انجام دهد. این مورد جزو نکات مهم آموزش meta description بوده و انجام می تواند به سایت های فروشگاهی کمک بسیار زیادی بکند.

4-      عبارات کلیدی اصلی را در خود جای داده باشد

 اگر کلمه کلیدی جستجو شده با بخشی از متن در توضیحات متا مطابقت داشته باشد، گوگل تمایل بیشتری به استفاده از آن توضیحات متا و برجسته کردن آن در نتایج جستجو دارد. این امر سبب می شود تا شما در روند لینک سازی سایت خود نیز بهبود پیدا کنید و حتی در برخی موارد تعداد لینک های دریافتی بیشتر از تعداد بازدیدها می شود.

5-      نشان دهنده مشخصات اصلی باشد

فرض کنید که شما در صفحه سایت خود، قصد فروش یک محصول را دارید. در نتیجه وجود یکسری مفاهیم و مشخصات محصول مورد نظر در توضیحات متا، می تواند اطلاعات بسیار خوبی در اختیار کاربر قرار بدهد. کاربری که این اطلاعات را مدنظر داشته باشد، سریعا بر لینک سایت شما کلیک خواهد کرد.

6-      مطابقت با متن محتوا

این مسئله ای بسیار مهم در آموزش meta description بوده و به شکل قابل توجهی رتبه و در نهایت سئو سایت شما را می تواند تحت تاثیر قرار دهد. اگر شما متا دیسکریپشن سایت خود را به گونه ای بنویسید که کاربران را فریب بدهد تنها برای اینکه وارد سایت شما بشوند و در عین حال هیچ محتوای مرتبطی با توضیحات متا خود نداشته باشید، گوگل این تکنیک سئو کلاه سیاه شناسایی می کند. بعد از اینکه گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری متوجه فعالیت های فریب دهنده شما در این زمینه بشود، مطمئنا هیچ رتبه مناسبی برای صفحات سایت شما در نظر نخواهد گرفت و سایت شما دچار جریمه های بسیار سنگین خواهد شد.

7-      نوشتن توضیحات متا منحصر به فرد

اگر به نکات نحوه نوشتن توضیحات متا در سایت دقتی نداشته باشید و برای چندین صفحه خود توضیحات متا مشابه تولید کنید، شما در واقع اهمیتی به تجربه کاربری سایت خود نداشته ایدو همانطور که می دانید، تجربه کاربری برای گوگل اهمیت زیادی دارد و اکثر اوقات، آن دسته از سایت هایی که بهترین تجربه کاربری را فراهم نموده اند، توانسته اند بهترین رنک ها را برای صفحات خود دریافت کنند.

امیدواریم که با استفاده از این مقاله آموزش meta description بتوانید بهترین توضیحات متا در سایت را برای خود ایجاد کنید و به واسطه آن روند کلی سئو سایت را هم بهبود بخشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 517
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

نقشه سایت XML چیست؟

نقشه سایت XML یک فایل است که یک لیست از URL ها را برای موتورهای جستجو، ارائه می کند تا آن ها URL های مورد نظر را کراول کنند؛ مثل گوگل، بینگ و یاهو. نقشه های نقشه XML می توانند دارای ویژگی هایی باشند که اطلاعات تکمیلی درباره هر URL برای خزندگان موتورهای جستجوگر را ارائه می دهند.

چرا بهینه سازی نقشه سایت برای سئو اهمیت زیادی دارد؟

دلایل زیادی وجود دارد که ثابت می کنند که بهینه سازی نقشه سایت XML برای سئو مهم می باشد؛ اما اصلی ترین دلیل این است که نقشه های XML به موتورهای جستجوگر کمک می کنند تا صفحات شما را کشف کنند.

استفاده از تکنیک های آموزش بهینه سازی نقشه سایت از این مسئله اطمینان حاصل خواهد کرد که صفحات مهم در وب سایت شما به بهترین شکل ممکن کراول می شوند. در حقیقت، گری الیس، تحلیلگر وب مستخدم در گوگل، در کنفرانس بازاریابی جستجو در سیدنی گفت که ربات گوگل از نقشه های سایت برای کشف محتوا نیز استفاده می کند.

همچنین بر اساس آمارهای به دست آمده دریافتیم که ربات گوگل 80 درصد از صفحات را به واسطه لینک ها کشف کرده  و 20 درصد بقیه را از طریق نقشه های سایت به دست می آورد. مطالب زیادی برای اهمیت نقشه سایت XML در سئو سایت وجود دارند که شما می توانید از آن ها برای درک بهتر این موضوع استفاده کنید.

یک نکته مهم درباره crawl budget و نقشه سایت XML:

نکته بسیار مهمی که حائز اهمیت است این می باشد که باید در زمینه نقشه سایت XML بدانید این است که ربات گوگل فقط تعداد مشخصی از URL ها را کراول می کند و این ممکن است تمام آدرس های اینترنتی شما را پوشش ندهد. پس ساخت نقشه سایت XML می تواند crawl budget شما را کارآمدتر کند؛ زیرا ربات گوگل متوجه می شود که این لیستی از URL ها که شما در اختیارش قرار داده اید، به مراتب از اهمیت بیشتری برخوردار است.

البته دقت داشته باشید که ارائه و ساخت نقشه سایت XML از کراول شدن URL های کم ارزش جلوگیری نمی کند؛ شما با استفاده از آن، تنها به گوگل اعلام می کنید که کدام URL ها از اهمیت بیشتری برای وب سایتتان برخوردار هستند.

در ادامه روش های بهینه سازی نقشه سایت XML را برای شما بیان خواهم کرد. دقت کنید که تمامی این ترفندها در صورتی اهمیت دارند که شما نقشه سایت خود را در گوگل ثبت کرده باشید. برای انجام این کار بهترین راه، استفاده از گوگل سرچ کنسول می باشد.

6 ترفند بهینه سازی نقشه سایت

اینکه شما ساخت نقشه سایت XML خود را به درستی انجام دهید، کافی نیست. چند ترفند وجود دارد که آن ها را از بهترین کارگاه های آموزش بهینه سازی نقشه سایت به دست آورده ایم. با استفاده از این ترفندها، عملکرد سئو سایت شما به شدت بهبود پیدا خواهد کرد.

1) پروتکل sitemaps.org را دنبال کنید

قبل از اینکه به نکات بهینه سازی نقشه سایت بپردازیم، بسیار مهم می باشد که نقشه های سایت شما از پروتکل sitemps.org پیروی کنند تا موتورهای جستجوگر بتوانند آن ها را درک کنند.

برای اینکه نقشه سایت شما توسط موتور جستجو پشتیبانی شود، باید شامل موارد زیر باشند:

با یک تگ شروع و با یک تگ تمام شود

Namespace خود را (همان استاندارد پروتکل) در تگ مشخص کنید.

URL های خود را به صورت تگ هایی از نقشه سایت XML وارد کنید

برای هر URL یک قرار دهید

2) XML را بر اساس بخش های سایت خود ساختاربندی کنید

در این ترفند بهینه سازی نقشه سایت، شما باید URL های معتبر و نامعتبر هر بخش وب سایت خود را در گوگل سرچ کنسول شناسایی کنید. برای انجام این کار، نیاز به ساخت فایل ایندکس نقشه سایت برای تمامی بخش های وب سایت خود می باشید.

3) برترین صفحات را در XML قرار دهید

قرار دادن صفحاتی در XML که از نظر مالی و سئو هیچ سودی برای وب سایت شما ندارند، ایده خوبی نخواهد بود. شما باید URL هایی را در نقشه وب سایت خود قرار دهید که اهمیت ویژه ای برای کسب و کار شما دارند و همچنین پروسه سئو سایت شما را به مراحل بالاتری ارتقا می دهند.

4) از کدهای وضعیت non-200 HTTP پرهیز کنید

از قرار دادن URL هایی که کد non-200 HTTP را در نقشه سایت XML شما قرار می دهند، به شدت خودداری کنید. این دسته از کدها برای سئو وب سایت شما بد است؛ زیرا شما با این کار به ربات گوگل اعلام می کنید که می خواهید این URL ها کراول شوند، حتی اگر crawl budget را هدر می دهند.

 

5) از URL های noindex استفاده نکنید

URL هایی که جزو موارد noindex نشانه گذاری شده اند، به هیچ عنوان نباید در ساخت نقشه سایت XML شما حضور داشته باشند. این موارد برای شما هیچ ترافیکی از موتور جستجو جذب نمی کنند؛ در نتیجه دلیلی ندارد که توسط ربات گوگل کراول شوند.

6) از URL هایی که canonical هستند نیز بپرهیزید

URL هایی که به صفحات دیگر canonical شده اند، هیچ جایی در نقشه سایت شما ندارند. مثل مورد قبلی، شما نمی خواهید این موارد در صفحات نتایج جستجوی گوگل به نمایش در بیایند. پس دلیلی ندارد که توسط ربات گوگل کراول شوند.

حرف آخر و نتیجه گیری مهم 

بهینه سازی نقشه سایت باید به یکی از بخش های مهم و اصلی استراتژی سئو فنی شما تبدیل شود. مطمئنا با استفاده از 6 نکته ای که در این مقاله آموزش بهینه سازی نقشه سایت برای شما بیان کردم، به خوبی می توانید عملکردتان در این زمینه را ارتقا دهید.

 



:: بازدید از این مطلب : 2750
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

یکی از مهم ترین مفاهیمی که امروزه هر شخصی که با سئو سروکار دارد باید در جریان آن باشد ، این می باشد که Keyword Stuffing چیست و چه ماهیتی دارد. هنگامی که می خواهید وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید، همواره راه و روش هایی در جلوی روی شما قرار می گیرد که کمی وسوسه انگیز بوده و ظاهرا شما را سریعتر از حالت عادی، به آنچه که می خواهید می رساند.

طبعا شما هم تمایل دارید از تکنیک هایی استفاده کنید که سریعا منجر به افزایش رنک و ورودی سایتتان بشود. اما همواره به یاد داشته باشید که keyword stuffing یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه بوده که نه تنها شما را به نتیجه نمی رساند، بلکه احتمال جریمه شدن را نیز به شدت افزایش می دهد. برویم سراغ تعریف keyword stuffing تا کمی بیشتر با نحوه کارکرد این تکنیک کلاه سیاه آشنا شوید و یاد بگیرید که چطور می توان از آن دوری کرد.

keyword stuffing چیست؟

keyword stuffing (پرکردن صفحه با کلمه کلیدی) زمانی اتفاق می افتد که در یک صفحه از سایت، به هدف افزایش رتبه در گوگل، تکرار یک کلمه کلیدی، بیشتر از حد معمول و عرف باشد . در این روش، وبمستر، می کوشد که تا جایی که می تواند کلمه کلیدی مدنظرش را در بخش های مختلف صفحه و محتوای آن، بگنجاند.

امروزه بمباران صفحات با کلمات کلیدی مانند سال های قبل، محبوبیت خود را از دست داده است؛ اما با این حال شاهد هستیم که برخی از برندها برای ارتقا سئو سایتشان، از این تکنیک کلاه سیاه استفاده می کنند.

انواع keyword stuffing:

تکرار بیهوده کلمه کلیدی در متن محتوا

قرار دادن کلمه کلیدی در بخش هایی که ارتباط موضوعی ندارند

قرار دادن کلمه کلیدی در بخش هایی از صفحه که محتوا نیستند

مشخص کردن فیلدهایی در صفحه و تکرار کردن بیش از حد کلمه کلیدی در آن بخش ها

مثالی از سایتی که می خواهد برای کلمه کلیدی “دانلود فیلم خارجی کمدی” رنک بگیرد اما خواسته یا ناخواسته keyword stuffing رخ داده است:

“دانلود فیلم خارجی کمدی بسیار اهمیت دارد. برای دانلود فیلم خارجی کمدی بهترین کار این است که دانلود فیلم خارجی کمدی تان را از یک سایت معتبر انجام دهید. دانلود فیلم خارجی کمدی می تواند به بهبود روحیه کمک زیادی کند و جالب است بدانید که فیلم خارجی کمدی اگر به درستی انتخاب شود و دانلود فیلم خارجی کمدی به بهترین شکل انجام شود، آن موقع است که خود و خانواده تان نهایت لذت را از تماشای فیلم خارجی کمدی خواهید برد. در ادامه در مورد مزیت ها و راه و روش های دانلود فیلم خارجی کمدی بیشتر توضیح می دهیم…”.

خب واضح است که نویسنده متن بالا هیچ ارزشی را به مخاطب ارائه نمی کند و تنها هدفش کسب رتبه برای کلمه کلیدی می باشد که این همه آن را تکرار کرده است.

خیلی مشخص می باشد که نویسنده متن بالا با مفهوم چگالی کلمه کلیدی هم آشنایی ندارد؛ نحوه محاسبه چگالی کلمه کلیدی در یک متن به این صورت است که نسبت تعداد تکرار کلمه کلیدی مدنظر به تعداد کل کلمات آن محتوا را در 100 ضرب کنیم. در محتوای بالا، به هیچ عنوان چگالی کلمه کلیدی، مطابق با اصول سئو نیست. البته عددی برای این قضیه مشخص نشده است؛ اما معمولا بیشتر وب سایت ها سعی می کنند که این درصد را نزدیک عدد 2 نگه دارند.

نکته مهم و قابل توجه این است که اگر در نتایج جستجوی گوگل می بینید که یک سایت از این تکنیک استفاده کرده و در بین رنک های برتر قرار گرفته، به هیچ عنوان از آن الگوبرداری نکنید؛ این وب سایت دیر یا زود توسط گوگل جریمه شده و از نتایج جستجو حذف خواهد شد. شوخی با گوگل، بدترین ریسکی است که یک سئوکار می تواند انجام دهد!

همچنین نوعی از keyword stuffing وجود دارد که برای کاربران قابل مشاهده نیست. در این روش، عبارات کلیدی در بخش هایی قرار می گیرند که فقط خزنده موتور جستجو می توان آن را کراول کند و کاربران این کلمات را مشاهده نمی کنند؛ که شامل:

هم رنگ کردن کلمات کلیدی با رنگ پس زمینه سایت به منظور مخفی کردن آن ها

گنجاندن کلمه کلیدی در کدهای صفحه، متاتگ ها، و بخش نظرات.

بر خلاف چیزی که به نظر می رسد و برخی از برندها تصور می کنند با این کار می توانند خزنده موتور جستجو را فریب دهند، پیاده سازی این نوع از keyword stuffing مستقیما بر افت رنک سایت اثر می گذارد.

چرا keyword stuffing برای سایت مضر است؟

با توجه به مثالی که در بالا برای این قضیه زدیم، یکی از واضح ترین دلایلی که نباید از این تکنیک سئو کلاه سیاه استفاده کنید باید برایتان مشخص شود؛ Keyword stuffing تجربه کاربری بسیار بدی را برای سایتتان ایجاد می کند!

محتوایی که در سایت قرار می گیرد باید ارزش ارائه کند؛ حال این ارزش هر چیزی می تواند باشد. وقتی شما صفحات سایت خود را با کلمات کلیدی متعدد بمباران کنید، خب واضح است که نمی توانید به این مهم دست پیدا کنید.

کاربران زرنگ تر از آن هستند که فکرش را بکنید. آن ها بعد از اینکه وارد یک وب سایت شدند، سریعا متوجه می شوند که هدف مدیر آن سایت از بارگذاری محتوایش چه چیزی بوده است. اگر کاربری معنای keyword stuffing را بداند که سریعا متوجه داستان شده و از سایتتان خارج می شود؛ اگر هم با این مفاهیم آشنایی نداشته باشد، بعد از مطالعه چند خط از محتوای موردنظر، متوجه بی کیفیت بودن آن شده و از سایت خارج می شود.

حتما می دانید که افزایش نرخ پرش سایت، کابوس تمامی سئوکاران است.

در بیشتر دوره های آموزشی سئو معتبر، تاکید بر این می شود که محتواهای سایت نباید مختص موتور جستجو نوشته شوند. شما باید طوری محتوا تولید کنید که هم کاربران و هم موتور جستجو را راضی نگه دارید.

شاید در 10 سال گذشته، کسی که مفهوم keyword stuffing را می دانست، می توانست با پیاده سازی انواع آن، به رنک یک گوگل برسد؛ اما امروزه الگوریتم رتبه بندی گوگل آنقدر پیشرفت کرده و بروز شده است که وب سایت های تخطی گر را جریمه کرده و از نتایج جستجو حذفشان می کند.

بگذارید جمع بندی در مورد علت نابودی سئو سایت هایی که از صفحات خود را با کلمات کلیدی بمباران می کنند، داشته باشیم؛ 3 دلیل اصلی که برای این داستان وجود دارند:

نرخ پرش سایت افزایش پیدا می کند

تجربه کاربری کیفیتش را از دست می دهد

احتمال جریمه شدن سایت افزایش پیدا می کند

همین 3 دلیل به تنهایی کفایت می کنند تا شما برای همیشه استفاده از این تکنیک سئو کلاه سیاه را از فکر خود بیرون کنید.

استفاده صحیح از کلمات کلیدی چگونه است؟

اگر می خواهید یک صفحه از سایت شما برای یک کلمه کلیدی خاص رنک بگیرد، باید آن صفحه را برای عبارت موردنظر “بهینه” کنید؛ نه اینکه صفحه را با کلمه کلیدی “بمباران” کنید.

بعضی از افراد از آن طرف بام می افتند و اشتباها تصور می کنند که استفاده از کلمه کلیدی در متن محتوا به طور کلی هیچ اهمیتی ندارد! سعی کنید جزو این دسته از افراد نباشید. حال اگر قصد بهینه سازی واقعی و صحیح صفحات خود را دارید؛ نکات زیر می تواند به شما کمک کند تا دچار keyword stuffing نشوید.

برای هر صفحه یک کلمه کلیدی اصلی درنظر بگیرید.

تعداد کلمات محتوا نباید کمتر از 500 کلمه باشد.

چگالی کلمه کلیدی را در هر صفحه رعایت کنید.

از کلمات کلیدی فرعی، مترادف، LSI و long-tail در صفحاتتان استفاده کنید.

کلمه کلیدی اصلی را حتما در عنوان، توضیحات متا، آلت تصاویر و پاراگراف اول به کار ببرید.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

خطای 404 یکی از مرسوم ترین مشکلاتی است که بیشتر سئوکاران که به تازگی شروع به کار کرده اند، با آن دست و پنجه نرم می کنند. حتما شما هم با این صفحه آشنا هستید: شما بر روی یک لینک کلیک می کنید اما این لینک به جای انتقال به سایت مد نظر شما، یک خطا را نشان می دهد که صفحه درخواست شده در دسترس نمی باشد. معمولا «خطای 404، صفحه مورد نظر یافت نشد»، متنی است که در این صفحه نمایش داده می شود.

خطای 404 یک کد وضعیت استاندارد HTTP می باشد. پیام این خطا از طرف سرور وبسایت آنلاین به مرورگر وبسایت (معمولا کاربر) ارسال می شود که درخواست HTTP را ارسال کرده است. سپس مروگر این کد خطا را نمایش می دهد.

یک حقیقت خیلی مهم: لینک هایی که به هیچ جایی ختم نمی شوند با نام لینک های مرده یا لینک های خراب شناخته می شوند. کد وضعیت خطای 404 HTTP معمولا با نام کد 404، خطای 404 یا HTTP 404 شناخته می شوند.

ما اطلاعاتی را در رابطه با پیام های این خطا جمع آوری کرده ایم و به شما نشان می دهیم که چطور باید صفحه خطای 404 خودتان را ایجاد کنید. با مطالعه دقیق این مطلب، مطمئن باشید که مشکلات سئو سایت شما که مرتبط با این زمینه است به سرعت رفع خواهند شد.

خطای 404 چیست و چطور ایجاد می شود؟

قبل از بیان هر نکته و هر عنصری  باید در نظر داشته باشید که خطای 404 چیست و دقیقا چه ماهیتی دارد. عامل اصلی شکل گیری پیام خطای 404، زمانی است که محتوای وبسایت حذف شده و یا به URL دیگری منتقل شده است. همچنین دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث شکل گیری خطای 404 می شود. این موارد شامل گزینه های زیر است:

URL و یا محتوای آن (مانند فایل ها یا تصاویر) پاک شده و یا منتقل شده اند (بدون این که لینک های داخلی بر اساس انتقالات، تنظیم شده باشند).

URL به صورت اشتباه نوشتاری (در طول فرآیند تولید و یا طراحی مجدد)، اشتباه لینک و یا اشتباه تایپی در مرورگر نوشته شده باشد.

سرور مسئول وبسایت فعال نباشد و یا اتصالات با مشکل رو به رو باشد.

نام دامنه درخواست شده، قابل تبدیل به IP توسط سیستم نام دامنه (DNS) نباشد.

نام دامنه وارد شده وجود نداشته باشد .

لینک های مرده معمولا مدت زمان طولانی در همان شرایط باقی می مانند زیرا مسئولان سایت معمولا متوجه نمی شوند که محتوای لینک ها پاک شده و یا منتقل شده اند. بسیاری از وبسایت ها هنوزهم در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP ها) نمایش داده می شوند حتی با وجود این که به صورت آنلاین در دسترس نیستند ( و یا حداقل در آن URL خاص قرار ندارند). دیگر وبسایت های لینک شده مانند وبلاگ ها، پرتال های خبری، و غیره معمولا متوجه نمی شوند که یک سایت حذف شده است و یا به URL جدیدی منتقل شده است. بسیاری از مسئولین وبسایت ها بر روی لینک های خارجی خودشان به صورت منظم کلیک نمی کنند در نتیجه ممکن است یک لینک سالم، به یک لینک خراب تبدیل شود و آنها متوجه این موضوع نشوند.

 

نحوه رفع مشکل صفحات 404

حتما طبیعی است اینکه یک نفر با صفحات 404 روبرو شود یک مسئله خوبی نیست. در نهایت، بازدید کنندگان وبسایت محتوایی که به دنبال آن بوده اند را پیدا نمی کنند. اما ظاهر صفحات 404 نباید الزاما به این معنی باشد که به صورت کلی اطلاعات مورد نیاز کاربران در دسترس نیست. در بسیاری از موارد، راه حل برای خطای اصلی به سادگی یافت می شود و می توان بازدید کنندگان را سریع به صفحه وبسایتی منتقل کرد که به دنبال آن هستند. در نتیجه شما دقیقا چطور میتوانید مشکل صفحات 404 را رفع کنید؟ توصیه ما این است که راه حل های احتمالی زیر را بررسی کنید (به همین ترتیبی که در قسمت زیر ارائه شده است):

بارگذاری مجدد صفحه: ممکن است خطای 404 به دلیل ساده ای رخ داده باشد مثلا در اثر بارگذاری نامناسب صفحه. می توان با کلیک کردن بر روی دکمه «Refresh» در مرورگر و یا کلید F5 به سادگی این مشکل  را رفع کرد.

بررسی کردن URL: فارغ از این که شما آدرس URL را به درستی وارد کرده اید و یا از یک لینک استفاده کرده باشید، ممکن است باز هم اشتباهی رخ داده باشد. به همین دلیل، شما باید مسیر خاص وبسایت را بررسی کنید. ممکن است اشتباه از طرف شما یا از طرف کسی باشد که لینک را به شما ارائه کرده است. جدا از اشتباهات املایی، ممکن است مثلا یک خط مورب جا افتاده باشد . اما در نظر داشته باشید که شما فقط در URL های ساده می توانید به صورت دقیق این موضوع را بررسی کنید زیرا بعضی از URL ها شامل کلمات ناخوانا و طولانی، اعداد، حروف و یا نماد های مختلف می باشند که بررسی آن ها دشوار است.

بررسی مجدد در سطح مسیرها: مثلا در صورتی که یک URL با ساختار com/Directory1/Directory2/Directory3 را داشته باشید که خطای 404 را ایجاد کند، شما می توانید همیشه سطح آدرس قبلی را بررسی کنید (یعنی مثلا در مثال بالا به مسیر شماره 2 بروید) تا بتوانید بررسی کنید که آیا لینک صفحه مد نظر شما در این صفحه قرار داده شده است یا خیر. تمام کاری که باید انجام دهید، این است که آخرین آدرس در URL را پاک کنید. لینک موجود برای این صفحه باید در صفحه قبلی نیز قرار گرفته باشد. در صورتی که لینکی را در این صفحه مشاهده نکردید، می توانید به صفحه های قبلی بروید و به دنبال لینک سالم بگردید. در صورتی که این روش نیز پاسخ صحیحی به شما نداد و در نهایت شما به صفحه اصلی سایت رسیدید و نتوانستید لینک مد نظر خودتان را پیدا کنید، در این صورت باید نکته بعدی را بررسی کنید.

استفاده از عملکرد جستجوی وبسایت: بسیاری از وبسایت ها به عنوان بخشی از صفحه اصلی خودشان عملکرد جستجو را ارائه می کنند. با وارد کردن یک یا چند کلمه کلیدی، این عملکرد می تواند به شما صفحه دقیق مد نظرتان را ارائه کند.

استفاده از یک موتور جستجو: شما همچنین میتوانید از یک موتور جستجو برای پیدا کردن یک وبسایت استفاده کنید. مادامی که سایت مد نظر وجود داشته باشد، شما باید بتوانید با وارد کردن دامنه وبسایت و یا یک کلمه کلیدی از موضوع، آن را پیدا کنید.

پاک کردن کش و کوکی های مرورگر: در صورتی که شما از یک دستگاه دیگر به وبسایت دسترسی دارید، و خطای 404 بر روی یک کامپیوتر خاص ظاهر می شود، ممکن است مشکل از مرورگر شما باشد. از این رو، شما باید کش و کوکی های مرورگر خودتان را پاک کنید و ممکن است در نهایت بتوانید به صفحه مد نظر خودتان دسترسی داشته باشید.

تماس با وبسایت: در صورتی که هیچ کدام از نکته های بالا به صورت موفقیت آمیز اجرا نشد در این صورت تنها گزینه ای که پیش روی شما قرار دارد، تماس گرفتن با فرد مسئول وبسایت می باشد. اطلاعات تماس معمولا در صفحه اصلی وبسایت یا در صفحه «تماس با ما» قرار گرفته است. مسئولین وبسایت باید بتوانند اطلاعاتی را در اختیار شما قرار بدهند که آیا صفحه مد نظر شما وجود دارد یا خیر. ممکن است مشکل شما این باشد که صفحه مدنظر پاک شده باشد و یا به یک URL خاص منتقل شده باشد و در این حالت شما با اعلام مشکل لطف بسیار بزرگی را به مسئول سایت می کنید. آن ها می توانند با معرفی کردن یک ریدایرکت دامنه، صفحات 404 را رفع کنند. این ریدایرکت باعث می شود که کاربر به صورت خودکار از صفحه قدیمی به صفحه فعلی منتقل شود. در این صورت است که کد ریدایرکت 404 می تواند مشکل وب سایت شما را حل کند.

 

صفحات 404 می توانند به رتبه بندی و شهرت یک وبسایت آسیب بزنند

موتور های جستجو، مانند گوگل و بینگ در صورتی که ببینند یک سایت دارای خطای 404 می باشد، آن را به عنوان یک ویژگی منفی در نظر می گیرند. زمانی که خزنده های وبسایت مشخص کنند که درخواست های زیادی با خطای 404 مواجه باشند، خزنده این گونه فرض می کند که نگهداری از سایت به خوبی انجام  نمی شود. لینک های مرده بر روی رتبه بندی سایت تاثیر داشته و گوگل جایگاه آن ها را در SERP ها کاهش میدهد و یا حتی اگر خطای 404 زیادی در صفحه ها وجود داشته باشد، دیگر آن ها را ایندکس نمی کند. این موضوع ممکن است باعث کاهش محسوس در تعداد بازدید کننده های وبسایت شود.

بازدید کننده ها در صورتی که ببینند یک وبسایت پر از لینک های خراب و یا صفحه های فرود معیوب می باشد (صفحه ای که کاربر از موتور جستجو به آن دسترسی دارد)، آن را ترک می کنند. در صورتی که سایت به صورت منظم با این مشکل رو به رو شده باشد، بسیاری از کاربران معمولا در جستجوی خودشان به مشکل می خورند زیرا مطمئن نیستند که آیا محتوای مد نظر آن ها در دسترس است یا خیر.

شناسایی کردن خطای 404 بر روی وبسایت خودتان

مسئولین وبسایت باید از شکل گیری صفحه های 404 جلوگیری کنند. این موضوع برای خطای صفحه های 404 داخل در وبسایت خودشان و صفحه های 404 خارجی در سایت های دیگر نیز صدق می کند. ابزار رایگان مختلفی وجود دارد که به شما کمک می کند تا بتوانید لینک های خراب را راحت تر پیدا کنید. سه مورد از بهترین و شناخته شده ترین ابزار، شامل این موارد هستند:

سرچ کنسول گوگل ( که قبلا با نام Google Webmaster Tools شناخته می شد): در صورتی که شما از قبل یک حساب گوگل دارید و وبسایت خودتان را آن جا ثبت کرده اید، باید از سرچ کنسول گوگل استفاده کنید. هر خطای 404 یافت شده توسط خزنده های گوگل در ابزار وبسایت نمایش داده می شود و در صورت رفع مشکل، می توان در این ابزار ثبت کرد. ویژگی های دیگر این ابزار نیز باعث می شود شما بتوانید خطاهای موجود در فایل txt  را یافته و از آمار مرتبط با خزنده ها استفاده کنید تا متوجه شوید که خزنده های گوگل سایت شما را چطور بررسی می کنند.

بررسی لینک های مرده: یکی از ساده ترین و سریع ترین ابزار برای یافتن لینک های داخلی و خارجی خراب مانند لینک های خطای 404، ابزار Dead Link Checker می باشد. با استفاده از این نرم افزار وبسایت شما باید URL سایت خودتان را وارد کرده و سپس این ابزار URL مد نظر شما را بررسی می کند. در این قسمت شما میتوانید یک صفحه وبسایت یا کل سایت را بررسی کنید. این نرم افزار کل خطاهای صفحه را با کدهای وضعیت و URL های مربوطه بررسی می کند.

ارزیابی لینک W3C: این ابزار آنلاین از World Wide Web Consortium (W3C)، به صورت خاص و دقیق برای تست هر صفحه وبسایت ارائه شده است، در نتیجه نسبت به دیگر وبسایت ها ممکن است ارزیابی لینک ها بیشتر طول بکشد. ابزار W3C Link Checker درست مانند ابزار Dead Link Checker کار می کند: شما URL را وارد کرده و اجازه میدهید که این ابزار بقیه کار را انجام دهد. ممکن است این ابزار جزییات بیشتر را هم به شما ارائه کند.

ایجاد کردن صفحه 404

بعضی از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند WordPress، Joomla و Drupal به صورت خودکار، وقتی که URL یک صفحه در دسترس نباشد، یک خطای 404 ایجاد می کنند. صفحه خطای 404 یک پیام استاندارد ساده را نمایش میدهد اما بیشتر آن ها را می توان با افزونه های CMS، شخصی سازی کرد.

در صورتی که CMS شما به صورتی است که نمی توانید صفحه خطای 404 خودتان را ایجاد کنید، و یا در صورتی که وبسایت تنها بر اساس HTML یا PHP یا غیره است، احتمالا کار شما کمی دشوار تر است. شما میتوانید صفحه خطای 404 را به صورت زیر ایجاد کنید:

یک صفحه 404 را در مسیر اصلی (html‘ یا ‘404.php) ایجاد کنید (اگر از قبل این صفحه را نساخته اید).

فایل htaccess. را در مسیر اصلی باز کنید (و اگر نیاز بود یکی بسازید)، این عبارت ‘ErrorDocument 404 /404.html‘  را نوشته و تغییرات را ذخیره کنید. صفحه خطا با این کد ایجاد می شود.

برای بررسی عملکرد این صفحه، سعی کنید به یک صفحه خارج از دسترس در سایت خودتان بروید و باید پیام 404 در مرورگر شما نمایش داده شود.

 

چرا باید صفحه خطای 404 خودتان را شخصی سازی کنید؟

داشتن یک صفحه خطای 404 استاندارد بهتر از نداشتن آن است، اما یک صفحه سفارشی سازی شده به چند دلیل بهتر است. در یک طرف، باید مطمئن شوید که بازدید کننده های شما یک کد وضعیت HTTP مناسب را دریافت می کنند: مثلا، در صورتی که صفحه درخواست شده در سایت وجود نداشته باشد، این شرایط باید با یک پیام ‘410 Gone‘ بیان شود. بازدید کننده در این صورت متوجه می شود که این صفحه به صورت کامل پاک شده است.

در طرف دیگر، شما میتوانید یک صفحه خطای اختصاصی را ارائه کنید که لینک های محتوای مربوطه در آن قرار داشته باشد ( مثلا لینکی به صفحه اصلی یا صفحه های دیگر که محتوای آن ها مرتبط با محتوایی است که کاربر درخواست داده است). شما میتوانید حتی یک عملکرد جستجو را به وبسایت خودتان اضافه کنید. با استفاده از این روش ها و ارائه کردن انگیزه های مختلف، میتوانید از ترک کاربر بعد از مشاهده خطای 404، جلوگیری کنید.

با استفاده از پیام های 404 خلاقانه  حتی ممکن است کاربر از این مشکل چشم پوشی کند. به صورت طبیعی، وقتی که کاربر محتوای مد نظر خودش را پیدا نمی کند ناراحت می شود، اما اگر یک صفحه جالب و جذاب 404 ایجاد کنید، ممکن است این مشکل جبران شود. در صورتی که این کار به درستی انجام شود، صفحه خطا پتانسیل های خوبی خواهد داشت.

مطمئن شوید که طراحی برای پیام خطا مطابق با سبک وبسایت شما باشد و شما مبنای یک صفحه خطای 404 مناسب را ایجاد کرده باشید. در صورتی که کاربران به یک روش جذاب و جالب متوجه شوند که محتوای مد نظرشان دیگر در وبسایت نیست، احتمالا میتوانید ناراحتی آن ها را رفع کرده و نگذارید که سایت شما را ترک کنند.

 



:: بازدید از این مطلب : 103734
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 شهريور 1399 | نظرات ()