نوشته شده توسط : عبادی

مدیر سایت کیست و چه وظایفی دارد؟

امروزه اهمیت داشتن وبسایت در در دنیای کسب وکار تقریبا بر کسی پوشیده نیست و اهمیت آن حتی بیشتر از قبل در نظر کسب و کار های کوچک و بزرگ به چشم می آید . داشتن یک وب‌سایت حرفه‌ای و کاربردی یکی از مهم‌ترین دارایی‌هایی شرکت شما و ابزارهای بازاریابی برای آن به شمار خواهد آمد . قراردادن محتوا در سایت، تعیین استراتژی، طراحی و اجرا کمپین‌های تبلیغاتی آنلاین و افزایش ترافیک از جمله کارهایی می باشد که در نهایت منجر به افزایش فروش شما می‌گردد. اما برای اینکه این کار اتفاق بیوفتد، کسی باید این سایت را نظارت کند، این شخص مدیر سایت می باشد.

 

مهم ترین وظایف مدیر سایت چیست؟

1) تهیه نسخه پشتیبانی (Backup)

تهیه پشتیبانی از وب‌سایت بسیار مهم می باشد چرا که به شما این اطمینان را میدهد که در صورت بروز هرگونه مشکلی بتوانید به آخرین نسخه ذخیره شده از سایت تان برگردید. با توجه به نوع سایت و سرعت قرارگیری اطلاعات در آن، عملیات Backup گیری را می‌توانید به صورت روزانه و هفتگی انجام دهید.

2) نظارت همیشگی بر سایت

گاها لحظاتی (Downtime) وجود دارند که سرویس‌های میزبانی (Host) از دسترس خارج می‌شوند و درنتیجه سایت شما بارگذاری نمی‌شود. وظیفه مدیر سایت رصد دائمی سایت شرکت است تا در صورت بروز مشکلات این‌چنینی سعی در رفع آن داشته باشد و در صورت تکرار آن تصمیمی برای تغییر هاست بگیرد.

3) قراردادن و چک کردن محتوای وب‌سایت

همانطور که در قبل به آن اشاره خواهیم کرد ، قراردادن انواع مقالات، تصاویر، ویژگی‌های محصولات و ... به عهده مدیر سایت می باشد . هم‌چنین یک مدیر سایت باید بعد از قرار گرفتن در سایت، آن را مرور کند و اشتباهات ممکن را به حداقل برساند. قرار گرفتن عکس‌ها در سایز نامناسب، کیفیت پایین آن‌ها و یا کیفیت بیش از حد آن‌ها، چک کردن لینک‌های ارجاع داده شده در متن، تصحیح هرگونه ایرادات نگارشی از قلم اوفتاده، مرور واکنشگرا بودن و ... به عهده مدیر سایت است.



:: برچسب‌ها: مدیریت پیج اینستاگرام , مدیریت پیج , ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

مدیریت سایت چیست؟

مدیریت محتوا

یکی از مهم‌ترین وظایف مدیریت سایت شما ، مدیریت محتوای قرار گرفته در وب‌سایت می باشد . شاید سایت شما یک سایت استاتیک و غیرقابل تغییر باشد، که در این صورت نیازی به درج محتوا به صورت منظم ندارید و فقط مستلزم این است که هر چند وقت یک بار سایت شما آپدیت شمود. البته به دلیل رعایت مسائل سئو و بالابردن جایگاه سایت شما در گوگل،  توصیه می‌شود همیشه محتواهای جدیدی به سایت خود اضافه کنید.

امنیت وب‌سایت

امنیت سایت یکی از مهم ترین قسمت‌های مدیریت سایت است. همه سایت‌ها در معرض تهدید هکرها و مجرمان اینترنتی هستند. اطمینان از امنیت سایت و به روز بودن نقشه‌های آن، از جمله خدمات مدیریت سایت است.

پشتیبانی وب‌سایت

هرگونه تغییری برای گسترده‌ترکردن و تغییرات ساختاری در سایت را می‌توان در این دسته قرار داد. اگر به دنبال ایجاد تغییراتی در چینش صفحات و یا نحوه هدایت کاربران در سایت هستید، باید از قسمت مدیریت سایت اقدام کنید. البته گاها برای وارد شدن به این قسمت به صورت تخصصی باید به شرکت طراحی سایت خود مراجعه کنید. انجام اینگونه تغییرات توسط صاحبان سایت، معمولا از طریق سیستم مدیریت وردپرس ساده تر است.

پنل مدیریت سایت چیست؟

ارائه پنل سایت حرفه ای و کاربردی از جمله سرویس های شرکت‌های طراحی سایت است. کاربردی بودن پنل، راحتی کار با آن، نحوه قرارگرفتن منوها، ایجاده دسترسی های مختلف برای افراد شرکت و ... از جمله مواردی است که باید در پنل مدیریت سایت به آن توجه کرد. درنظر داشته بااشید اگر طراحی سایت شما با استفاده از وردپرس انجام شده است، باید از پنل مدیریت مربوط به ورد پرس استفاده کنید و معمولا مدیریت سایت کاملا به عهده تیم شما خواهد بود. هم‌چنین اگر برای طراحی سایت از شرکت‌های طراحی سایت کمک گرفته باشید، معمولا خدمات پشتیبانی آن‌ها شامل مشارکت در انجام امور مدیریت سایت نیز  خواهد بود.

 



:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 مرداد 1399 | نظرات ()