نوشته شده توسط : عبادی

ارور 504 Gateway Timeout یعنی چه

خطای 504 Gateway Timeout معنای لغوی آن وقفه دروازه 504 است یک کد HTTP status که از سری ارور 5XX است. معنی دقیق آن این است که یک سرویس‌دهنده (سرور) پاسخی به موقع از سرویس‌دهنده‌ی دیگر که در تلاش برای بارگذاری صفحه‌ی وب یا تکمیل درخواست مرورگر است، را دریافت نکرده است.

به بیان دیگر، خطای 504 به طور معمول بر این امر دلالت دارد که وب‌سایتی که شما در حال دریافت کد پیغام 504 از آن هستید خارج از کنترل شما است و یا برقراری ارتباط با آن دستگاه فاقد سرعت کافی است.

ظاهر خطای 504 Gateway Timeout

هر وبسایتی همانند میزفا می‌تواند ظاهر این خطا را سفارشی سازی کند، با این حال رایج‌ترین روش‌هایی که این خطا برای شما به نمایش درآورده می‌شود به قرار زیر است:

504 Gateway Timeout

HTTP 504

504 ERROR

Gateway Timeout (504)

HTTP Error 504 - Gateway Timeout

Gateway Timeout Error

 

یک خطای وقفه 504 در پنجره‌ی مرورگر اینترنت به همان سبک و سیاقی نمایش داده می‌شود که یک صفحه‌ی عادی نمایش داده می‌شود. ممکن است برای (این پیغام) سرصفحه و پاورقیِ آشنا، و یک پیغام خوب به زبان انگلیسی در صفحه درج شود، یا این که (این پیغام) به صورت یک صفحه‌ی سفید بزرگ که عدد 504 در بالای آن است بروز کند. (بایستی توجه داشت) که بدون توجه به آن‌چه که برای وب‌سایت‌ جهت نمایش (پیام) رخ می‌دهد، همه‌ی این (اشکال بروز) به یک معنی است.

همچنین شایان ذکر است که پیغام وقفه دروازه 504 می‌تواند در هر مرورگر اینترنتی، در هر سیستم عامل و هر دستگاهی رخ بدهد.

دلایل بروز خطاهای 504 Gateway Timeout

یک خطای 504 Gateway Timeout در بیشتر مواقع به این معنی است که هر قدر اتلاف زمان در سرور دیگر بیشتر طول بکشد، “زمان انقضا” احتمالاَ کم‌تر خواهد بود و یا این که پس از این زمان سرور به درستی کار نمی‌کند.

نحوه رفع خطای 504 سمت کاربر

از آن جایی که این خطا یک خطای شبکه‌ای بین سرورها در اینترنت است و یا مسئله‌ای مرتبط با یک سرور خاص است؛ این مشکل احتمالاَ ربطی به رایانه، دستگاه یا ارتباط اینترنتی شما ندارد.

بنابراین کارهای اندکی از سوی شما کاربران (برای رفع این مشکل) برمی‌اید که به قرار زیر است:

تلاش دوباره برای دستیابی به صفحه‌ی وب به وسیله‌ی کلیک کردن بر دکمه‌ی تازه‌سازی (بارگذاری) یا فشردن دکمه‌ی F5 (بر صفحه کلید) و یا نوشتن دوباره‌ی نشانی اینترنتی سایت مورد نظر در نوار آدرس.
اگرچه ارور سمت سرور 504، خطایی خارج از کنترل شما را گزارش می‌دهد، اما این خطا ممکن است صرفا به صورت موقت باشد. بنابراین تلاش دوباره برای دستیابی به صفحه، ساده‌ترین و سریع‌ترین راه رفع این مشکل است.

تمام دستگاه‌های شبکه خود را از اول مورد بررسی قرار دهید . مشکلات موقتی مرتبط با مودم، روتر، سوئیچ‌ها و یا دیگر سخت‌افزارهای شبکه ممکن است سبب ایجاد مشکل 504 شود. بنابراین فقط راه‌اندازی مجدد دستگاه‌ها ممکن است اثربخش باشد.
نکته: در حالی که سفارش خاموش کردن این دستگاه‌ها خیلی مهم نیست اما شما بایستی این کار را انجام دهید. به طور کلی وقتی به دستگاه‌های نیاز ندارید آن‌ها را خاموش کنید.

تنظیمات سرویس‌دهنده‌ی پروسکی را در مرورگر یا نرم‌افزار خود را مورد بررسی قرار دهید و مطمئن شوید آن‌ها را به درستی انجام میدهید و عمل میکنید . تنظیمات پراکسی نادرست ممکن میب اشد گه سبب بروز خطاهای 504 شوند.
نکته: لینک http://proxy.org  را برای دریافت فهرستی روزآمد از سرویس‌دهنده‌های پراکسی ببینید؛ می‌توانید از بین فهرست انتخاب کنید.
توجه: بسیاری از رایانه‌ها فاقد تنظیمات پراکسی هستند بنابراین چنان‌چه (این قسمت) در رایانه‌ی شما خالی است جای نگرانی نیست، در این صورت بایستی از این مورد چشم‌پوشی کرد.

سرویس‌دهنده‌های DNS خود را تغییر دهید و انتخاب آن را را مورد تردید قرار دهید . این امکان وجود دارد که ارور 504 که شما با آن روبه‌رو شده‌اید به دلیل بروز مسئله در سرویس‌دهنده‌های (سرور) DNS باشد که شما از آن‌ها استفاده می‌کنید.
نکته: سرور‌های DNS که در حال حاضر اقدام به پیکره‌بندی آن‌ها نموده‌اید احتمالا همان‌هایی هستند که به طور خودکار به وسیله‌ی ISP های (ارائه دهنده‌های اینترنت) شما تعیین شده‌اند.

اگر تا اینجا نتوانستید بر مشکلغلبه کنید باید توجه کنید که ، احتمالاَ برقراری تماس با وب‌سایت گزینه‌ی بعدی شما می‌تواند باشد. این احتمال وجود خواهد داشت که مدیران وب‌سایت در تلاش برای رفع علت اصلی خطای 504 باشند با این حال برقراری تماس با آن‌ها جای نگرانی ندارد.
نکته جالب: در توییتر  معمولا  زمانی یک سایت به طور کامل Down یا به اصطلاح خوابیده می‌شود، به ویژه اگر سایت Down شده از وب‌سایت‌های محبوب و پرمخاطب باشد، مملو از بحث هایی در قالب تویت می‌شود و اگر در سایت های بزرگ با چنین مشکلی مواجه شدید، می‌توانید به این شبکه ها سر بزنید و با یک جستجو به اطلاعات لازم درباره خطاهای اخیر در آن سایت می‌رسید. مثلا می‌توان از هشتک هایی مثل  #websitedown در توییتر استفاده کرد برای پیدا کردن یک سایت خاص. به عنوان مثال زمانی که سایت فیسبوک برای مدت کوتاهی Down شد هشتک facebookdown در این شبکه اجتماعی مورد استفاده زیادی قرار گرفت. یا سایت آمازون هم در این شبکه اجتماعی مورد هدف کاربران قرار گرفته و با هشتک amazondown تویت های بسیاری را می‌بینیم. در واقع این روش، ترفندی عالی برای اطلاع از وضعیت دیگر سایت‌ها به جز توییتر است.

برقراری تماس با ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی (ISP) شما. پس از دنبال‌ کردن تمام مراحل عیب‌یابی (مراحل بالا) احتمال بالایی وجود دارد که خطای 504 مشکلی است که ناشی از بروز مسئله شبکه‌ای باشد؛ مسئله‌ای که ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت شما باید پاسخگوی آن باشد.

در زمانی دیگر مراجعه داشته باشید. چنان چه تمام موارد بالا را برای رفع خطا انجام داده‌اید ولی همچنان با خطای 504 error مواجه هستید، قطعا احساس خستگی خواهید کرد، راهکار این است که سایت (مورد نظر) را به صورت دوره‌ای بررسی کنید. بدون شک آن سایت دوباره شروع به کار خواهد کرد.

چگونگی رفع خطای 504 سمت سرور

خیلی از مواقع بروز برخی مشکلات و خطاهایی که در سایت شما به وجود میاد نه تقصیر شما و نه تقصیرکسانی است که وارد سایت شما می شوند  . در این وضعیت سرور خود را مورد بررسی قرار دهید ؛ و با نرم افزارهای مختلفی سرور را مورد تست و ارزیابی قرار دهید. منظور از نرم افزار همان CMS های موجود و رایگان در فضای نت است.

ترافیک خیلی سنگین ممکن است به بروز خطای 504 منجر شود (منظور از ترافیک همان بازدید کاربران است) ، حتی در این شرایط خطای 503 هم می‌تواند به وجود آید.باید خیلی دقیق آن ها را بررسی کنید و متوجه آن شوید که دقیق خطا از کجا نشات مییگرد.

در وردپرس، به طور ویژه پیغام‌های خطای 504 گاهی اوقات به دلیل پایگاه‌های داده‌ای ایجاد می‌شوند. پلاگین بهینه سازی پایگاه داده WP-DB را نصب کنید، سپس تلاش کنید “DB را تعمیر کنید”، کار را با “بهینه‌سازی DB” ادامه دهید و ببینید این کار موثر است یا خیر. (منظور از DB همان پایگاه داده است)

همچنین از درستی فایل HTACCESS خود به ویژه اگر وردپرس را نصب مجدد کرده‌اید، مطمئن شوید.

ممکن است بعد از آپدیت کردن اسکریپت یا افزونه ای با چنین مشکلی مواجه شده باشید و افزونه نتواند با سرور شما ارتباط برقرار کند و در صفحاتی که آن افزونه لود می‌شود با ارور 504 روبه‌رو شوید.

حتما شما سایت cloudflare را می‌شناسید ما در مقاله آموزش cloudflare به این موضوع اشاره کردیم و خطا 504 همگام استفاده از این شبکه تحویل محتوا یا همان CDN بسیار است و علت ممکن است این باشد که در این مسیر ارتباط بین سرور اصلی و سرور CDN مشکلاتی رخ داده باشد و اصولا این مشکلات موقت هستند.

سرانجام این که برقراری تماس با شرکت میزبان (وب‌سایت) خود را مورد توجه قرار دهید. ممکن است خطای 504 که در مورد وب‌سایت شما ایجاد شده است به مسائلی ناشی از (شرکت میزبان) برگردد که نیازمند رفع است.

خطای 504 هم همانند خطاهای 5XX اهمیت بالایی در بهبود تجربه کاربری و همچنین سئو سایت دارد. همیشه سعی کنید از یک هاست مطمئن و معتبر برای میزبانی سایت خود استفاده کنید.
خطای 504 شباهت بسیار زیادی با خطای 502 دارد و اگر راه‌کارهای بالا را انجام دادید ولی موفق نشدید میتوانید خطای 502 را مطالعه کنید.
خطاهای رده 4XX مثل خطای 400 ، خطای 401 ، خطای 403 ، خطای 404 و خطای 408 هم همانند خطای 504 می‌تواند بر روی عواملی که ذکر کردیم تاثیرگذار باشد.
امیدواریم این مقالات سئو برای شما مفید واقع شده باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

Bounce rate سایت ما چه مقدار باشد خوب است؟

مقدار bounce rate مناسب برای هر سایتی متفاوت است ممکن است بانس ریت 60% برای یک سایتی خوب باشد ولی برای یک سایت مناسب نباشد.
اصولا بانس ریت زیر 40% را برخی‌ها می‌گویند خوب و بین 40% الی 70% متوسط و بالای 70% را ضعیف میدانند و بالا تر رفتن ان برایشان مزیتی محسوب می شود و عقیده دارند . که البته همان طور که اشاره کردم به نظر بنده نمی‌توان این خوب و بدها را به هر سایتی با این اعداد نسبت داد.
به عنوان مثال برخی سایت‌ها کاربران بیشتری با موبایل دارند و bounce rate در موبایل به شکل طبیعی از Bounce rate در دسکتاپ بالاتر است.
یا برخی سایت‌ها همانند میزفا که اکثر مقاله های آموزشی سئو آن‌ها طولانی است و کاربران اکثرا در همان صفحه طولانی و پرمحتوا نیازهای خود را رفع می‌کنند و سایر صفحات را مشاهده نمی‌کنند که این موضوع باعث بالا رفتن Bounce rate نیز دارا می شود .

عدم رضایت کاربر از سایت باعث بالا رفتن بانس ریت خواهد شد 

پس به شکل خلاصه مقدار مناسب بانس ریت هر سایت متفاوت است و باید براساس کسب و کارهای مشابه سایت‌ها را با هم مقایسه کرد.

سایت‌های محتوا محور که کیفیت بالایی دارند و اصولا محتوای طولانی دارند بانس بین ۶۰ الی ۷۰ درصد هم مناسب است.
سایت‌های فروشگاهی هم نیز بانس زیر ۴۰ درصد برای آن‌ها مناسب است. البته این نظر شخصی بنده پوریا آریافر هست.

بررسی میزان Bounce Rate و همینطور مقدار زمان سپری شده توسط کاربر در سایت به شما می‌تواند نشان دهد که بازدیدکنندگان و کاربران شما تا چه حد با محیط سایت ارتباط برقرار کرده‌اند و ترغیب به بازدید صفحات بیشتر سایت شده‌اند.

آیا Bounce rate در سئو تاثیرگذار می باشد ؟

جواب این سوال بله است و بانس ریت در SEO یک وبسایت تاثیرگذار است.

تصور کنید کاربری در گوگل جستجو می‌کند و طبیعتا علت جستجوی کاربر نیازی هست که دارد و برای رفع نیاز خود جستجو کردن در گوگل را انتخاب می‌کند. و بعد این عمل از بین سایت‌ها، به عنوان مثال سایت میزفا را انتخاب میکند ولی آن چیزی که او تصور میکرد در داخل متن‌های سایت پیدا نمی‌کند.
این شرایط جدا از آنکه باعث می‌شود نگاه منفی سمت کاربر ثبت شود بدون آنکه سایر صفحات را مشاهده کند سایت را ترک می‌کند و این باعث می‌شود بانس ریت آن صفحه از سایت ما بالا رود.

حال اگر فرض بگیریم صفحه‌ای درصد بانس ریت بالا داشته و کاربر زمان کمی را در آن صفحه سپری کرده باشد، گوگل اینطور برداشت میکند که آن صفحه محتوای مناسب ندارد و امتیاز منفی به آن صفحه از سایت میدهد که این اگر در سایر صفحات هم مشاهده شود میتواند باعث کاهش رتبه سایت در نتایج گوگل شود.

افزایش رتبه سایت و به تبع آن افزایش تعداد بازدیدکنندگان روزانه اگر با افزایش درصد بانس ریت نیز همراه باشد حاصل آن در زمان اثر بخشی جالبی نخواهد داشت.

به همین منظور به دنبال کاربران هدف باشید تا لشکر سیاه و همینطور بهبود سئو، تجربه کاربری و محتوای سایت خود را در برنامه بلند مدت قرار دهید.

Bounce rate به تنهایی کافی نیست

توجه داشته باشید که صرفا بالا بودن bounce rate کافی نیست و میتوانید زمان سپری را هم مورد ارزیابی قرار دهید.
به عبارت دیگر Time on Page هم میتواند فاکتور مناسب در کنار bounce rate باشد و اگر این ۲ فاکتور برای یک صفحه ضعیف هستند باید فکری برای بهبود آن صفحات بکنید.

برای ردیابی این فاکتورها میتوانید از ابزارهای قوی و رایگانی مثل گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) استفاده لازم را به عمل آورید. 



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

سایت چند زبانه چیست و چه کاربردی دارد؟

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم این نوع سایتها برای شرکتهایی که خدمات یا محصولات بین المللی ارائه میدهند واجب است و به همین دلیل طراحی سایت های چند زبانه رونق بیشتری گرفته و رقابت بر سر آن زیاد شده، سایت های چند زبانه یا دو زبانه در کشورهایی دارای چند گویش زبانی هستند کاربرد فراوانی دارد.سایت های چند زبانه شامل انواع محتلفی  مانند: صنعتی،فروشگاهی،شخصی،پزشکی،گردشگری و… هستند. برای اینکه بتوانید یک سایت چند زبانه مفید و درجه یک داشته باشید لازم است تا چند نکته حیاتی که در ادامه به آن میپردازیم را بدانید.!

چگونه سایت را چند زبانه کنیم ؟

برای اینکه بتوانید سایت خود را چند زبانه کنید باید در ابتدا 2 نکته را در نظر داشته باشید،1.اینکه باید با شیوه های انجام ترجمه آشنایی داشته باشید،2.شیوه دلخواه و خاص خودتان را انتخاب کنید تا در مسیر با مشکل روبرو نشوید.

اگر وبسایت وردپرسی دارید ما اینجا 4 شیوه اصلی و مهم را برای شما بازگو کردیم!

ایجاد یک ورژن جدا از هر پست و برگه به ازای هر زبان و ترجمه کردن پلاگین و پوسته ها.

مدیریت و ذخیره ترجمه های هر پست یا برگه درون خود همان پست.

استفاده از سرویس ترجمه اتوماتیک

ایجاد وبسایت (به صورت ساب دامین یا دامنه جدا) و لینک کردن آنها از طریق قالب سایت.

همانطور که مشاهده کردید شیوه های مختلفی برای ترجمه کردن سایت وردپرسی وجود خواهد داشت و هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارد اما پیشنهاد ما این می باشد که شیوه شماره 1 را که ایجاد یک ورژن متفاوت است را انجام دهید تا مشکلات کمتری روبه رو شوید. اما به جدایی از اینها شما میتوانید از افزونه یا پلاگین های ساخته شده برای وردپرس برای افزایش سرعت کار خود استفاده کنید که ما 3 تا از بهترین افزونه ترجمه را به شما معرفی کردیم!

 

پلاگین Weglot

در توضیحات این افزونه به راحت ترین و ساده ترین افزونه چندزبانه سایت وردپرسی اشاره شده که بسیاری از افراد با این ادعا موافق هستند.نقطه قوت این افزونه این است که به صورت کامل با اکثر قالب ها و افزونه های وردپرسی سازگار است و بیش از 60 زبان را پشتیبانی میکند. خوشبختانه این افزونه برای سایت هایی که مطالب آنها کمتر از 2000 کلمه و دارای یک زبان اضافی است به صورت رایگان قابل استفاده میباشد و سایت های تازه تاسیس و کوچک میتوانند از این افزونه استفاده کنند.

پلاگین polylang

این افزونه دارای چند نسخه است که شما میتوانید نسخه رایگان آنرا تهیه کنید،میشود گفت اینرافزونه تقریبا تمام امکانات عمومی جهت ترجمه یک سایت را در اختیار شما میگذارد، نقطه قوت این پلاگین چند زبانه این است کهمیگذارد، نقطه قوت این پلاگین چند زبانه این است که محدودیتی در تعداد زبان ترجمه نداشته و از زبانهایی که از راست به چپ هستند به صورت کامل پشتیبانی میکند.

پلاگین Wpml

یکی از پر دانلودترین و محبوب ترین افزونه ها برای چند زبانه کردن سایت میشود گفت این پلاگین است و اما این نکته را هم باید در نظر داشته باشیم که این افزونه رایگان نیست و برای استفاده از آن باید سالی 29 دلار هزینه کنید.اگر هدفتان این است که یک پروژه قوی و سنگین را تحویل دهید این افزونه به نجات شما خواهد آمد.خوشبختانه این افزونه مرتبا اپدیت میشود و با اکثر قالب ها و افزونه های سایت وردپرسی مشکلی ندارد.

بعد از اینکه دیدگاهی از نحوه طراحی سایت چند زبانه به شما دادیم وقت آن است که به سراغ مراحل سئو سایت چند زبانه برویم.

 

 

مراحل اصلی سئوی سایت چند زبانه می باشد 

 

برای شروع و دانستن این مراحل لازم است تا پایه و اساس سایت چند زبانه خود را زیبا و محکم بنا کنید.برای همین نکات اصلی سئو سایت چند زبانه را در زیر به صورت کامل و دقیق به آن اشاره کردیم.

تحقیق کلمات اصلی و کلیدی

مسایل فنی و تکنیکال سایت چند زبانه

انتخاب CMS مناسب

ساختار پیوند یکتا یا URL

انتخاب دامنه مناسب

سیگنال مناسب برای موتور جستجو

هدفگذاری جغرافیایی

هاست و لینک سازی بین المللی

آنالیز رقبا در حوزه کاری شما

 

تحقیق کلمات مهم و اصلی : در ابتدا شما باید کشور هایی که میخواهید در آن خدمات یا محصول را بفروشید بررسی کنید که مخاطب هدف شما در آن وجود دارد یا خیر؟! اگر این سوال را بدون پاسخ رها کنید بدوون شک پروژه شما با شکست مواجه خواهد شد. برای اینکار میتوانید زبانهای هدف را مورد بررسی قرار دهید و از ابزار های مختلفی برای  به نتیجه رسیدن خود استفاده کنید مانند Ahrefs  که بهترین ابزار برای اینکار میباشد.

یکی دیگر از ابزارهایی که میتواند به شما کمک بزرگی کند گوگل ترندس می باشد این ابزار به شما کمک میکند که شما میتوانید موضوع خود را وارد کنید و از محبوبیت مناطق مختلف نسبت به این موضوع آگاه شوید. برای اینکه سایت خود را سئو کنید نباید صرفا به ترجمه کلمات کلیدی بدست آمده اکتفا نکنید،حتما باید به یاد داشته باشید که ترجمه خودمانی و تحت الفظی نتیجه ای ندارد و باید برای بررسی حجم کلمات کلیدی آن را بررسی کنید زیرا دو الگوریتم پاندا و رنک برین در خواندن مطالب بسیار هوشمند شدند و نسبت به خوانایی و املا و علامت نگارشی مطالبتان بسیار حساس هستند .

 

مسایل فنی و تکنیکال سایت : مسایل سئو چند زبانه وسیع است اما نباید به راحتی از کنار بهینه سازی سایت بگذریم و این نکته شامل چندین مواردی است که در بالا آنها را برای شما لیست کردیم پس در اولین نکته میپردازیم به سیستم مدیریت محتوا یا CMS.

انتخاب cms  مناسب : شما میتوانید از بهترین و رایج ترین سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید که در این رابطه بهترین ساختار سئو چند زبانه را ارایه میدهند مانند : wordpress، magento  و..

دارا بودن یک پایگاه داده مشترک در طولانی مدت یک امتیاز بزرگ است که یک cms  مناسب این امکان را به شما میدهد تا با دامنه و زیر دامنه مختلف و  دلخواه ایجاد کنید و این به این معناست که اگر سایت را بروز کنید به صورت خودکار طراحیها، افزودن یا حذف محصول، قیمت گذاری و … تمامی این موارد اپدیت خواهد شد.

ساختار url  و پیوند یکتا : برای بهینه سازی سایت قسمتی که بسیار حائر اهمیت است قسمت url سایت ماست که برای سایت چند زبانه ما مهم است  برای همین زمانی که در حال ایجاد وبسایت هستید باید این موارد را در نظر داشته باشید:1.دامنه اصلی کد شده برای هر کشور 2.ساب دامین 3.ساب فولدرها.

یکی از مواردی که به شدت به سایت های چند زبانه آسیب میزند،محتوای تکراری است.محتوا هایی که در url  های سایتهای مختلف ظاهر میشود ممکن است در نهایت توسط گوگل جریمه میشوند،برای همین گوگل راهکاری به ما داده که میگوید از url های اختصاصی که نشانگر  یک زبان است استفاده کنید.

تهیه دامنه مناسب یا ccTLDs : یکی ضرورتهای سئوکار برای سئو سایت چند زبانه خرید دامنه cctlds  است که این نوع دامنه زمانی به کار میرود که اگر شما میخواهید 1 یا 2 زبان را هدف بگیرید اما اگر قصدتان این است تا کشورها و زبان های بیشتری را زیر نظر داشته باشید انتخاب این دامنه چندان مناسب نیست! زیرا هزینه های سنگین و غیر ضرروی مثل تهیه خرید دامنه و هاست خاص را باید پرداخت کنید..

سیگنال مناسب برای موتورهای جستجو : برخی از سینگنالهای قوی وجود دارند که باعث میشود تا هدف شما را بهتر درک کنند تا زبان مخصوص به آن را نمایش دهد،هرچه سیگنال بیشتر باشد گوگل مفهوم شمارا بهتر درک میکند!

شما میتوانید از 3 مدل سیگنال که باعث میشود موتور جستجو منظور شما را متوجه بشود استفاده کنید که شامل موارد زیل می باشد :

HrefLang Tags

Meta Content Language Tags

Schema Markup

اولین تگ ، تگ hrefLang  می باشد که زمانی که یک محتوا در سایت چند زبانه منتشر بشود در چندین زبان تکرار میشود بنابراین برای اینکه گوگل محتوای مارا تکراری نگیرد از این تگ استفاده میکنیم .

تگ meta content  یا برچسب زبان محتوا نشان میدهد که این کد html صفحه ما برای چه کشوری نوشته شده است در نتیجه این سیگنال را به موتور جستجو ارسال میکند تا به مخاطبان هدف درست نمایش دهد.باید توجه داشته باشید که سیگنال این تگ از تگ hrefLang ضغیف تر است و در پروژه های بزرگ استفاده نمیشود.

تگ schema Markup  زمانی بسیار مفید است که به موتور جستجو نشان دهیم که سایت ما در چه حوزه ای فعالیت دارد خوبیه این تگ اینه که تمام موتورهای جستجو جهان آنرا درک میکندد و به راحتی از آن استفاده میکنند.یادتان باشد که با افزودن این تگ رتبه شما بهتر نمیشود بلکه این درک رابه موتور جستجو میدهید تا حوزه فعالیت شمارا بهتر شناسایی کند و اطلاعات دقیق تری را نمایش دهد و کابران بیشتری ترغیب به کلیک کردن روی سایت شما شوند..

 

هاست و لینک سازی بین المللی : گوگل برای تعیین موقعیت محل کار شما و همچنین بیشتر جستجو گر های دیگر برای تعیین این موقعیت از الگورتیم های زیادی استفاده میکنند . برای مثال درمورد این ها باید عنوان کنیم که مانند: پسوند دامنه، زبان ، آدرسی که در محتوای شما به کار رفته است ، متاتگ ها و.. پس نمیتوان گفت صرفا هاست بر روی سئو محلی ما تاثیر زیادی میگذارد اما هاستی که نزدیک به مخاطب باشد باعث افزایش سرعت سایت شما میشود در نتیجه اگر مخاطب شما آلمان است هوشمندانه است که هاست اروپا انتخاب کنید.

در مورد لینک سازی بین المللی هم باید نکاتی را رعایت کنید مخصوصا برای سایتهایی که دامنه cctlds  زیر دامنه هستند قطعا این سایتها نسب به سایت های تک زبانه زمان و انرژی بیشتری برای بهینه سازی میگیرد،فایده لینک سازی این است که قدرت دامنه سایت شما میکند و باعث میشود رتبه بهتر و ترافیک بیشتری را کسب کنید و برندینگ شما قدرتمندتر شود.

2 موردی که باید در لینکسازی رعایت کنید شامل : تحقیق عمومی و اجرای یک کمپین بازاریابی چند زبانه میباشد و میتواند به شما کمک زیادی بکند.

آنالیز رقبا در حوزه کاری : تحلیل همه رقیب ها به شما کمک میکند تا کلمه کلیدی مورد نظر و پول ساز خود را پیدا کنید و کار هایی را انجام دهید که بتواند به آنالیز بهتر سایت شما و یا رتبه گیری بهتر سایت شما کمک ویژه ای بکنند.  تا ببینید چه محتوایی تولید میکنند و آنها را تحلیل کنید علاوه بر رقبا شما میتوانید با ابزار های مختلفی که در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم بررسی کنید و ببینید علاقه مردم در چه حوزه این بیشتر است.حتما این نکته را در نظر داشته باشید که از کپی کردن از رقیب هایتان بپرهیزید و محتوای خاص و منحصر به فرد تولید کنید،شما باید تحلیل کنید نه تقلید! 

 



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

در این مقاله قصد داریم که به طور خلاصه اما دقیق و با دقت برایتان توضیح دهی که سئوی داخلی چیست و چگونه می توانید در سایتتان این رو را به درستی رعایت کنید که بتوانید نتیجه خوبی از موتور های جستجو گر دریافت کنید و به آن رتبه دهی مد نظرتان به راحتی برسید پس با ما هماره باشید و نظراتتان را برای ما بنویسید.

قدم اول در سئو هر سایتی سئو داخلی (On Page SEO) آن سایت می باشد ، پس پیشنهاد ما به شما این اس که تک تک خط‌های این آموزش جامع دنبال کنید.
برای دسترسی سریع‌تر قسمت‌های مختلف مقاله سئو داخلی سایت یا On Page SEO می‌توانید از سرفصل‌های زیر استفاده نمایید، همینطور قبل از خواندن این مقاله کاغذ و قلم برداشته و هر قسمتی را که می‌خوانید، بر روی سایت خود پیاده کرده و مورد ارزیابی دقیق قرار دهید.
این مقاله در سال 2020 چندین بار آپدیت شده است.

شروع آموزش سئو داخلی – On-Page SEO

اینترنت بازار پر سروصدایی می باشد . چگونه باید خدمات اینترنتی خود را سریع تر بهبود ببخشیم تا صدایمان شنیده شود؟ در بازاریابی اینترنتی همه چیز از سئو داخلی سایت آغاز می‌شود که باعث رسیدن شما به اوج عملکردتان در وب سایت و دیده شدنتان توسط مخاطبان می‌شود، و بدانید که این فاکتور بسیار مهم، هر زمان که می‌گذرد به اهمیت آن افزوده می‌شود.

درطول چند سال گذشته، قوانین سئو سایت با افزایش تلاش‌های گوگل برای مطمئن شدن از ارائه بهترین نتایج در موتور جستجو به کاربران به‌شدت تغییر کرده‌ است، و این تغییرات همیشه ادامه پیدا خواهد کرد. امروزه نتایج جستجو صفحاتی را نمایش می‌دهند که لزوماً عبارت جستجو شده با کلمه کلیدی موجود در عنوان، تگ‌ها یا توضیحات متا در سایت‌ها مطابقت ندارند و این هوشمندی موتورهای جستجو را نشان می‌دهد.

در حال حاضر با پیشرفت الگوریتم‌های رتبه دهی شامل مرغ مگس خوار (Hummingbird)، پاندا (Panda) و رنک برین (RankBrain) و یا در اواخر سال ۲۰۱۹ با معرفی BERT، اهمیت معنایی در صفحات روزبه‌روز بیشتر می‌شود و همچنین هر روز گوگل باهوش‌تر می‌شود و استراتژی سئوی داخلی شما هم نیز باید همین‌طور شود.

برای درک بهتر به این مثال توجه کنید : برای این منظور باید خدمتتان عرض کنیم که : 
من اصولا سرکلاس‌های آموزش خصوصی سئو این مثال را رای دانشجو های خوبم میزنم ، خانه خودتون رو در نظر داشته باشید، شما طبیعتا یک کنترل کامل بر روی داخل خانه دارید، ولی آیا خارج خانه چی؟ مثلا شما می‌تونید تابلوهای راهنمایی و رانندگی رو تغییر بدید؟ آیا می‌تونید دیوارهای داخل شهر رو به دلخواه رنگ کنید؟ طبیعتا نه ولی داخل خانه چی؟ داخل خانه شما می‌تونید تابلوها و عکس‌هاتون رو هر جا که تمایل دارید نصب کنید و دیوارها رو به هر شکلی که تمایل دارید رنگ کنید. داخل خانه که کنترل دارم یعنی سئو داخلی و خارج خانه که کنترل زیادی ندارم یعنی سئوی خارجی. جلوتر بیاین تا بیشتر باز کنم.

سئو داخلی چیست

اگر عبارت “on-page SEO” را در گوگل جستجو کنید، سایت Moz پاسخ به این جستجو را در قالب یک اسنیپت این‌گونه می‌دهد:

عمل بهینه سازی صفحات اختصاصی سایت در جهت کسب رتبه بالاتر و به دست آوردن ترافیک از موتورهای جستجو.

 

 

سئو داخلی (بهینه سازی داخلی) و سئو خارجی (بهینه سازی خارجی) وابسته و مکمل هم هستند ولی فرق این دو در این است که سئوی داخلی سایت شامل محتوا و کدهای HTML می‌باشد و روندی است که نتیجه حاصل از آن کاملا در دست شما می‌باشد و قابل کنترل است ولی سئوی خارجی شامل بک لینک ها و سایر منابع خارجی هستند و روند نتیجه حاصل از آن به شکل کامل در دست شما نمی‌باشد.

در سئوی داخلی سایت (بهینه سازی داخلی سایت)، تمام جنبه‌های صفحات سایت در نظر گرفته‌شده و زمانی که تمام آن‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند باعث بهبود رتبه در نتایج جستجو می‌شوند.

الگوریتم‌های گوگل در حال پیچیده‌تر شدن هستند، یکی از عوامل عمده تأثیرگذار در سئوی داخلی سایت، ارتباطات است. چه مقدار صفحه شما با جستجوی انجام‌شده مرتبط است؟ و سیاست‌های شما در مرتبط کردن مقاله‌های سایت چگونه بوده است؟ این‌ها مواردی هستند که هنگام توسعه سایت و بررسی فاکتورهای سئو داخلی ، باید به آن‌ها بیندیشید و بهترین استراتژی ممکن برای کسب و کار خود را فراهم سازید.

شما حدود 8 ثانیه وقت دارید که کاربر را تحت تأثیر قرار دهید تا با وب‌سایتتان ارتباط برقرار کند هر چند در گوشی‌ها این زمان بسیار کمتر است و زیر ۵ ثانیه در پلتفرم‌های موبایل فرصت اولیه برای جلب توجه کاربران را دارید (برای تست سرعت سایت خود در گوشی بهترین ابزار thinkwithgoogle است که قدرت گرفته از گوگل می‌باشد و به شما نشان می‌دهد که اگر سرعت پایینی داشته باشید چه میزان باعث ضرر و نرخ دفع کاربری می‌شود، البته در ادامه مقاله به سرعت سایت نگاه کامل‌تری می‌اندازیم).

هرچقدر که بستر تعامل با سایت بیشتر باشد، کاربران زمان بیشتری را در وب‌سایتتان سپری می‌کنند و درنتیجه باعث بهبود تجربه کاربری می‌شود به آن معنا که این تعامل تجربه بهتری برای کاربران و هم برای شما می‌آفریند.

اگر در این زمینه‌های اشاره شده فعالیت بهینه ای داشته باشید، شاهد افزایش بازدید، بالا رفتن ترافیک و گسترده‌تر شدن کسب و کارتان در فضای مجازی خواهید بود.

زمانی که در حال خواندن فاکتورهای مربوط به سئو داخلی سایت در این مقاله هستید، قلم و کاغذی بردارید و با فاکتورهای ذیل، سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که اکثر فاکتورها را اجرا کرده باشید. بدنه و ساختمان سایت را تجزیه و تحلیل کنید تا ببینید که چگونه عمل می‌کند. و دوباره بعد از مدتی به این مقاله سر زده و هم از آپدیت‌های آن آگاه شوید و هم نتیجه حاصل از تغییرات خود را دوباره با فاکتورهای موجود بررسی کنید تا در طول زمان سئوی داخلی سایت شما با کاهش رتبه روبه‌رو نشود چرا که سئوی امروز با سئوی فردا ممکن است متفاوت باشد.

استراتژی سئوی داخلی

Meta Tag (متا تگ ها)

شاید یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های سئو داخلی، قرار دادن تگ ها باشند. بعضی از تگ ها به‌اندازه گذشته برای سئو سایت مهم نیستند، اما اگر به طرز صحیحی نوشته و بهینه سازی شوند می‌تواند باعث افزایش ترافیک سایت شما شود.

meta tags در سئو

Meta Tag ها اطلاعاتی درباره صفحات سایت برای موتورهای جستجو فراهم می‌کنند. به‌منظور رسیدن به رتبه بالاتر، این امر باید براساس ارتباطات و رضایت کاربران انجام شود و علاوه براین، متا تگ های نوشته‌شده توسط انسان نسبت به متاتگ‌هایی که CMS ها به شکل پیش‌فرض و اتوماتیک درج می‌کنند، تأثیر بهتری بر روی کاربران و افزایش نرخ کلیک دارد چرا که انسان حس نزدیک‌تری به هم نوع خود دارد یا یک ربات، و همچنین می‌توان از خلاقیت ذهن انسان در نحوه نوشتن متن‌ها در جهت کسب بازدیدکننده و بهبود نرخ کلیک استفاده کرد.

منظور بنده از ربات چیست؟ خیلی از دوستان از افزونه یوست یا یوآست Yoast استفاده می‌کنند و این افزونه باعث می‌شود ذهن شما شبیه یک ربات باشد. و بدانید هر آنچه که این افزونه سئوی وردپرس به شما می‌گوید به معنای درست بودن نیست.

متاتگ‌های دیگری هم در on page seo وجود دارد مثل متاتگrobots که شما می‌توانید با این متاتگ به ربات‌های جستجوگر اعلام کنید که این صفحه یا این آدرس از سایت را ایندکس نکن (ایندکس یعنی در نتایج جستجو نشان نده) یا لینک‌های این صفحه یا این آدرس از سایت را دنبال نکن، البته دستورات بیشتری می‌توان از طریق این متاتگ مورداستفاده قرارداد و تنظیم کردن آن اهمیت بالایی دارد، حتما حتما پیشنهاد میکنم مقاله متاتگ robots حداقل یک بار نگاهی بیندازید.

Title Tag (تگ عنوان)

تگ های مختلفی در صفحات وجود دارند. مهم‌ترین آن‌ها تگ عنوان صفحه می‌باشد. عنوان چیزی است که کاربران در موتورهای جستجو در نتایج طبیعی (SERP) و تبلیغاتی می‌بینند.

تگ عنوان یا تگ تایتل نشان‌دهنده موضوع صفحه می‌باشد. هنگام رتبه دهی صفحات براثر سرچ کاربر گوگل به مقایسه عنوان صفحه با مطالب صفحه می‌پردازد.

کد مربوط به تگ عنوان صفحه در HTML به‌صورت زیر است:

تگ عنوان یا title که گوگل آن را در نتایج به کاربر نمایش میدهد. (در تصویر به اشتباه کلمه نوشته شده و منظور حرف یا کاراکتر است)

پلاگین Yoast در وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا عنوان های دلخواه ایجاد کنید. توجه داشته باشید که این افزونه صرفاً یادآور برخی نکات در بهینه سازی داخلی سایت است و این هنر وبمستران و مدیران سایت است که چگونه و با چه سیاست‌های هوشمندانه‌ای بتوانند از این افزونه مناسب وردپرس استفاده کنند. برای داشتن عنوان دلخواه بهتر است از تگ های کوتاه و توصیف‌کننده استفاده کنید. اخیراً گوگل تعداد کلمات عنوان صفحه را به 70 حرف یا کاراکتر افزایش داده است.

آپدیت (Sep 05 2018): جدا از طول یک تایتل که مهم است باید به طول پیکسلی عنوان های خود هم دقت کنید و سعی کنید عنوان های سایت خود را کمتر از 600PX ایجاد کنید. این ابزار می‌توانید در این راستا به شما کمک کند.

آپدیت (Aug 24 2020): توجه داشته باشید که ابزار Yoast مشکلاتی دارد و نمی‌تواند به خوبی عناوین را اندازه گیری کنید و به احتمال زیاد وقتی شما به کمک این ابزار یک عنوان سبز رنگ درج می‌کنید آن عنوان را کامل در گوگل نمایش نمی‌دهد.

بهتر است که تعداد کلمات عنوان کمتر از تعداد مجاز تعیین‌شده باشد. اگر از افزونه یوآست سئو استفاده نمی‌کنید می‌توانید از Snippet Optimizerبرای شبیه سازی و نحوه نمایش عنوان و توضیحات در نتایج جستجو استفاده کنید.

سایت Snippet Optimizer

از عنوان های هوشمندانه، جذاب و مربوط به متن صفحه استفاده کنید تا این نشان‌دهنده (عنوان) صفحات شما در برابر رقبایتان بهترین عملکرد را در جذب بازدیدکننده داشته باشد. مطمئن شوید عنوان تمام اطلاعات مربوطه ازجمله کلمات کلیدی و در صورت نیاز محل کسب‌وکارتان را شامل می‌شود.

درحالی‌که توصیه می‌شود از کلمات کلیدی اصلی در عنوان استفاده کنید، گوگل در حال حرکت به سمت ارتباطات و معناگرایی در نتایج است. کاربران کورکورانه اولین نتیجه را انتخاب نمی‌کنند، بلکه عنوان ها و توضیحات را مطالعه کرده و مناسب‌ترین گزینه را انتخاب می‌کنند، بنابراین نهایت دقت را در نحوه نوشتن عنوان مطالب سایت خود داشته باشید. به عنوان مثال ما سعی کردیم عنوان “0 تا 100 آموزش سئو داخلی” را درج کنیم.

تذکر: عنوان سئو یعنی همان تگ title با عنوان صفحه متفاوت است هر چند در برخی سایت‌ها یکسان هستند ولی بهتر است این موارد جدا باشند. اصولا عنوان صفحه با تگ h1 طراحی می‌شود و عنوان سئوی که در نتایج هم نمایش داده می‌شود با تگ title پیاده سازی می‌شود.

Meta Descriptions (متا توضیحات)

متا دیسکریپشن یا متا توضیح، یک متن خلاصه‌ شده از مواردی است که کاربران در صفحه خواهند یافت. درحالی‌که این مورد از فاکتورهای اصلی رتبه دهی و سئوی داخلی نیست ولی موتورهای جستجو تگ متا دیسکریپشن را ایندکس کرده تا موضوع صفحه را بهتر مشخص کنند.

توجه داشته باشید که درست است Meta Descriptions تاثیری به شکل مستقیم در سئو یک سایت ندارد، ولی یکی از اهداف سئو افزایش فروش محصولات در سایت است و یک متا دیسکریپشن خوب، می‌تواند مزیتی رقابتی در نتایج جستجو و افزایش نرخ کلیک بیشتر با احتمال تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری (نرخ تبدیل) ایجاد کند. البته این احتمال وجود دارد که گوگل در آینده توضیحات سفارشی را حذف کند و گزیده‌ای از محتوای صفحه را جایگزین آن کند، همواره توصیه می‌شود تمامی تگ‌های متا را با اطلاعات مناسب پر کنید.

بهترین راه بررسی اینکه کدام‌یک از صفحات فاقد توضیحات متا دیسکریپشن هستند، این است که وب‌سایتتان را در Screaming Frogs SEO Spider بررسی کنید. این ابزار تمامی URL های تحت دامنه شما، متا توضیحات و طول آن‌ها را نمایش می‌دهد. همچنین در ابزار سرچ کنسول گوگل شما می‌توانید متا دیسکریپشن های تکراری  در آدرس های مختلف سایت خود را به راحتی پیدا و رفع کنید.

در اوایل 2016 گوگل طول توضیحات متا را برای دسکتاپ و موبایل افزایش داد. برای دسکتاپ، کاربران تا 200 کاراکتر را می‌بینند، درحالی‌که در موبایل آن‌ها تا 172 کاراکتر را مشاهده خواهند کرد. به‌منظور جذب کاربران در هر دو دستگاه، کاراکترها را بین 165 تا 175 قرار دهید.

آپدیت (Dec 8 2017): چند ساعت پیش از نوشتن این متن در حال آنالیز سایت مشتری میزفا بودیم که متوجه شدیم طول متادسکریپشن بیشتر شده و گاهی برای برخی سایت ها از ۲۰۰ کاراکتر هم بیشتر در SERP گوگل نشان می‌دهد، طبق تحقیقی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که گوگل در حال حاضر در برخی از نتایج، برخی از طول توضیحات سایت را بیشتر قرار می‌دهد که این می‌تواند کمک بسیاری به کاربر برای انتخاب صحیح مقصد خود نمایید. (عکس زیر مربوط به میانگین طول توضیحات سایت‌ها در SERP است، میانگین طول این متاتگ به 228 کاراکتر می‌رسد.)

میانگین طول متادسکرپشن در ماه دسپامبر ۲۰۱۷

آپدیت (July 01 2018):  همان‌طور که در بالا اشاره شده بود گوگل طول متادسکریپشن را افزایش داده بود ولی در این تاریخ که مقاله آپدیت می‌شود ۲ هفته‌ای است به همان روال سابق برگشته و اندازه و طول Meta Description نزدیک به ۱۶۰ کاراکتر است.

آپدیت (Sep 05 2018): هر چند گوگل به تعداد کاراکتر اهمیت می‌دهد ولی طول پیکسلی عنوان و دسکریپشن هم نیز مورد اهمیت قرار دارد. و سعی کنید دسکریپشن سایت شما بیشتر از 930 پیکسل نباشد.

به‌طورکلی آنچه را که کاربران قرار است در هر صفحه بیابند را در این متا به شکل اصولی خلاصه کنید. نام برندتان و مختصری از آن را در یک یا دو کلمه کلیدی قرار دهید. به مخفف سازی و سایر عباراتی که منظور را می‌رسانند توجه کنید و از آن‌ها استفاده کنید. این اولین تعاملی است که بسیاری از کاربران با برند شما خواهند داشت. کاری کنید که خوشایند باشد.

به متا توضیحات مانند متن تبلیغات طبیعی نگاه کنید. به کاربران بگویید با کلیک بر روی لینک به چه چیزی در سایتتان می‌رسند.

به‌منظور رسیدن به ترافیک ثابت سایت، باید از تگ‌های عنوان و دسکریپشن آغاز کنید. اگر محصولی دارید از تخفیفات و پیشنهادهای وسوسه‌انگیز استفاده کنید و کاربران را به کلیک کردن بیشتر ترغیب کنید. زمانی که به‌اندازه کافی کلیک دریافت کردید یعنی این دو متاتگ (متاتگ عنوان و متاتگ توضیحات) به خوبی کارشان را انجام داده‌اند پس‌ از این مرحله همه‌چیز بستگی به تجربه کاربری (UX) و کیفیت محتوا دارد.

تگ های هدینگ (Tags Heading)

صفحه فرود (لندینگ پیج) یا صفحه هدف باید چندین تگ heading شامل h1 تا h6 داشته باشد. مهم‌ترین تگ h1 است. هیچ‌گاه نباید بیشتر از یک تگ h1 در هر صفحه داشته باشید (هیچ‌گاه نه ولی پیشنهاد نمی‌شود چند بار از تگ h1 استفاده کنید مگر یک سری از مباحث سئو فنی را به خوبی بدانید). اما می‌توانید از تعداد دلخواهی از تگ‌های h2 و h3 استفاده کنید. از این تگ ها به‌عنوان subheading استفاده می‌شود.

این نکته را در نظر بگیرید که وقتی می‌گوییم به تعداد دلخواهی می‌توانید از تگ h۲ در صفحات استفاده کنید به این معنی نیست که می‌توانید ۱۰۰ بار در یک صفحه استفاده کنید و یا متن خود را کلا h2 کنید، سعی کنید هیچ‌گاه به شکل غیراصولی از فاکتورهای سئو استفاده نکنید چرا که ممکن است باعث بالا رفتن احتمال پنالتی سایت توسط گوگل شود.

از بیش از یک تگ h1 در صفحات استفاده نکنید. این استفاده نادرست باعث آسیب‌های جدی به سئو سایت ها می‌شود مخصوصاً اگر سایت نو پا باشد و ممکن است گوگل در رتبه دهی به صفحات دچار اشتباه می‌شود یا فکر کند در حال دور زدن آن هستید.

از هدینگ ها (heading) به‌منظور نمایش دادن بخش‌های مختلف صفحه استفاده کنید. تأثیر این موضوع را می‌توان هم از نگاه سئو داخلی سایت (بهینه سازی داخلی سایت) برای ربات‌ها در نظر گرفت و هم اینکه این موضوع کاربرپسند است و کاربران راحت‌تر می‌توانند در مقاله به دنبال پاسخ خود بگردند، مخصوصاً اگر مقاله‌ها همانند این مقاله طولانی باشند.

اهمیت تگ های هدینگ در سئوی داخلی سایت

فاکتور سئو داخلی سایت در تگ های هدینگ و عنوان

به‌عنوان یکی از فاکتورهای سئو داخلی ، استفاده از کلمات به‌کاربرده شده در تگ های heading در عنوان صفحه، دید واضحی نسبت به موضوع صفحه برای کاربران فراهم می‌کند. الگوریتم موتورهای جستجو بخش‌های محتوای زیر هر تگ عنوان را با خوده عنوان مقایسه کرده و بین آن‌ها ارتباط ایجاد می‌کند. Heading باید به منظور شکل دهی به صفحه استفاده شوند. مطمئن شوید که Heading با محتوا همخوانی دارند.

کلمه کلیدی اصلی، باید در بخشی از صفحه و در تگ h1 گنجانده شود. از قرار ندادن h1 یا مخفی کردن آن در صفحه خودداری کنید، زیرا این تگ به کاربران و گوگل اجازه می‌دهد موضوع صفحه را درک کنند. بسیاری از سایت ها مخصوصا سایت های وردپرسی، به طور خودکار عنوان صفحه را در تگ h1 قرار می‌دهند. برای مطمئن شدن از وجود h1، به کدهای HTML صفحه نگاه کنید. به منظور پیدا کردن تگ h1 بر روی یک قسمت از صفحه سایت کلیک راست کرده و گزینه view-source را انتخاب کنید و سپس با زدن دکمه F3 عبارت h1 را تایپ کنید.

در زمان تعیین heading یک سری فاکتورهایی وجود دارد که بهتر است از آن‌ها پرهیز کنید تا جایگاهتان در موتورهای جستجو حفظ کنید، از جمله می‌توان به استفاده غیرضروری از کلمات کلیدی در تگ های مذکور اشاره کرد.

پلاگین Yoast Seo در وردپرس، در بهینه سازی صفحات به شما کمک می‌کند. این پلاگین عوامل داخلی صفحه را در جهت بهبود سئو داخلی صفحات، تحلیل می‌کند. یکی از مزایای این پلاگین هشدار دادن در صورت وجود هرگونه مشکلی از جمله عنوان صفحه، متا توضیحات ، هدینگ‌ ها، تصاویر، محتوا و غیره می‌باشد.

رابطه هدینگ با زیرهدینگ ها در سئوی داخلی

توجه داشته باشید، در صفحات فرود و بعضی سایت ها، کاربران تمام محتوای صفحه را مطالعه نمی‌کنند. آن‌ها مطالب را به‌صورت کلی مرور می‌کنند و به دنبال بخش‌هایی می‌گردند که پاسخگوی سؤال آن‌ها باشد یا برای آن‌ها ارزشمند یا جذاب باشد. تگ های Heading و subheading صفحه را به چندین بخش تبدیل و ارائه مطلب را واضح‌تر می‌کنند. در همین صفحه ما با کمک ابزار گوگل آنالیتیکس متوجه شدیم که کاربران چه بخش‌هایی را مطالعه می‌کنند و کدام بخش‌ها جذاب نیست و نمی‌خوانند. نزدیک به ۳۰ ساعت آموزش ابزار گوگل آنالیتیکس در آکادمی میزفا موجود است.

Subheading به کاربر کمک می‌کند در میان صفحات حرکت کنند. اگر در نوشته‌ها و مقالات خود در حال تغییر موضوع هستید یا دیدگاه متفاوتی نسبت به آن موضوع را شروع کرده‌اید، از تگ های h2 استفاده کنید. اگر همان موضوع را به چند بخش تقسیم کرده‌اید و به subheading نیاز دارید، از تگ های پایین‌تر مثل h3 استفاده کنید.

تگ‌های Heading ها نباید نادیده گرفته شوند. آن‌ها بیشتر از یک پاراگراف استاندارد، مفهوم درون خود دارند. همیشه زمانی که در حال نوشتن مطلبی هستید خواننده‌ها را به خاطر داشته باشید. نباید نوشته‌ها این‌گونه باشند که از یک کلمه کلیدی به‌منظور بهینه سازی، بیش‌ازحد استفاده‌شده باشد چرا که این موضوع می‌تواند سرمایه‌های سایت شما یعنی کاربران را به خسته کند.

به عنوان مثال بنده نیز خود یک بازدیدکننده به شمار میروم، هر زمان که به دنبال مقاله‌ای در سایت‌ها هستم، قبل از خواندن مقاله به عنوان‌ها و زیرعنوان‌های کل صفحه نگاهی کوتاه می‌اندازم و براساس نیازهای خود برآورند میکنم که آیا این همان مقاله ای هست که میخوام یا خیر و اگر عنوان‌ها به خوبی برای رفع نیازهای من قابل فهم نباشد قطعا به دنبال سایت دیگر میگردم.

تاثیر URL در سئو داخلی سایت

URL ها باید کوتاه، مختصر، خوانا و قابل‌فهم باشند. چطور می‌توان URL (آدرس) مناسبی ایجاد کرد؟

در تحقیق درباره اندازه URL به این نتیجه رسیدم که URL های کوتاه‌تر رتبه بهتری می‌گیرند. در این تحقیق طول URL و تعداد فولدرها موردتوجه قرار گرفت. دامنه اصلی به عنوان یک فولدر و هر اسلش بعد از دامنه اصلی نیز به عنوان یک فولدر جدا در نظر گرفته شد.

http://domain.com  (یک فولدر)

http://domain.com/folder (دو فولدر)

http://domain.com/folder1/folder2 (سه فولدر)

نتیجه این تحقیق نشان داد URL های با تعداد فولدرهای کمتر رتبه بهتری می‌گیرند. Rand Fishkin از Moz می‌گوید:

فولدرهای زیاد در آدرس برای کاربران و موتورهای جستجو گم‌راهی بیشتر به همراه دارد و همین‌طور ویرایش URL را پیچیده‌تر می‌کند.Rand Fishkin

 

فولدر بندی آدرس

دقت کنید که هر کلمه در URL باید با استفاده از خط فاصله(-) جدا شود. در نام‌گذاری‌ها از (_) استفاده نکنید. URL را کوتاه نگه دارید. هرچه URL کوتاه‌تر باشد راحت‌تر می‌توان آن را به اشتراک گذاشت. با این کار خوانندگان سریع‌تر به موضوع صفحه پی برده و کمتر درگیر اعداد و ارقام، دسته‌ها، نمادها و سایر موارد می‌شوند.

از کلمه کلیدی در URL استفاده کنید. مانند سایر عوامل سئو داخلی در سایت خود، اجازه ندهید URL غیرطبیعی باشد یا با کلمات کلیدی بیش‌ازحد نامناسب شود. سعی کنید حدود 5 کلمه باشد و اطلاعاتی که کاربر به دنبال آن‌ها است را به‌طور خلاصه نمایش دهد. اجازه ندهید که کاربران با این سؤال روبه‌رو شوند که چه چیزی در این صفحه وجود دارد. عنوان، هدینگ‌ها، متا توضیحات و URL باید کاملاً واضح باشند.

حال شاید برای شما سؤال باشد که آیا لینک فارسی بهتر است یا لینک انگلیسی؟ ما در مقاله url فارسی بهتر است یا url انگلیسی به تشریح کامل این موضوع پرداختیم و پیشنهاد میکنیم حتما مقاله جذاب ذکر شده را مقاله نمایید.

محتوای کاربرپسند و معتبر

زمانی که گوگل به خزیدن در صفحات وبسایت شما می‌پردازد، به دنبال تطبیق محتوا با نیاز کاربر می‌باشد. محتوا باید به‌طور واضح توضیح دهد که چه محصول با خدماتی را ارائه می‌دهد و موضوع صفحه را کاملاً برای کاربر مشخص و شفاف کند.

محتوا پادشاه است؟

در اینترنت محتوای زیادی وجود دارد، و اطمینان از منحصربه‌فرد بودن محتوایتان امری ضروری می‌باشد. یکی از رایج‌ترین گفته‌ها و تیکه کلام‌ها در دنیای سئو و همچنین در بازاریابی محتوا عبارت “محتوا پادشاه است” می‌باشد. در حقیقت، سئو و بازاریابی محتوا در موارد زیادی باهم ارتباط دارند، آن‌ها یکدیگر را تکمیل می‌کنند. محتوا باکیفیت شامل شده از کلمات کلیدی به شکل اصولی و متنی که برای ارزش‌ها و نیازهای کاربر اینترنت است و همین‌طور باید مورد رضایت و خشنودی موتورهای جستجو باشد. این نوع عمل پایه سئو و بخش عمده سئو داخلی صفحات را تشکیل می‌دهد.

به محتوا به عنوان مکالمه‌ی با بازدیدگنندگان نگاه کنید. آیا کاربران وقتی وارد سایت شما می‌شوند علاقه‌مند می‌گردند یا سایت را ترک می‌کنند؟ آیا نیاز آن‌ها بعد از خواندن مقاله رفع می‌شود یا محتوا صرفا برای پر کردن سایت است؟ باید حدس و پیش‌بینی کنید که چه دیدگاهی کاربران سایت با توجه به سیاست های داخلی سایت شما می‌توانند داشته باشند؛ و همینطور باید شرایطی را فراهم کنید تا از بازدیدکننده‌ها بازخوردهای لازمه را بگیرید. زیرا هر بازخورد میتواند راهی در بی‌راهی‌های نامحسوس شما باشد.

هنگامی‌که محتوایی تولید می‌کنید، باید محتوا نشان دهد که شما در این زمینه متخصص هستید. در نظر داشته باشید که بهترین محتواها می‌تواند به صورت مستقیم با بازدیدکننده صحبت کند و ارزشی که به آن‌ها توسط محتوا نمایش می‌دهد می‌تواند آن‌ها را جذب خواندن ادامه مطلب یا خرید محصولی به سرانجام برساند.

به‌منظور بهبود سئو داخلی سایت خود برای افزایش ترافیک سایت، محتوا باید مشکلی را از کاربران برطرف کند و نیاز سرچ کننده، در محتوای شما باشد و درعین‌حال محتوای شما به‌راحتی خوانده شود بدون اینکه ازنظر نوشتاری یا گرامر دچار اشتباهی باشد.

نسبت به الگوریتم های گوگل آگاه باشید

به‌منظور حذف بعضی از وبسایت‌ها در رتبه‌های بالا که دارای محتوای اسپم، تگ‌های اشباع‌شده با کلمات کلیدی و محتوای ضعیف هستند و کلا از روش‌های اسپم در سئو استفاده می‌کنند، گوگل الگوریتم پاندا را در فوریه 2011 راه‌اندازی کرد و به‌صورت منظم آن را به‌روزرسانی می‌کند. اگر همچنان محتوای بی‌کیفیت و ضعیف دارید، وبسایتتان در فضای مجازی پیدا نخواهد شد.

فاکتورهای سئو داخلی سایت می‌تواند تاثیری مستقیم و مهم در پنالتی شدن و یا رفع پنالتی شدن سایت شما داشته باشد، همیشه سعی کنید فاکتورهای موجود در این مقاله را با دقت اعمال کنید، و فکر نکنید که اگر بیش از حد فاکتوری را انجام دهید باعث بهبود سئو شما می‌شود، هر چند هم ممکن است برعکس این موضوع رخ دهد.

در حال حاضر پاندا یکی از مهم‌ترین ابزارهای رتبه دهی است و اگر به‌طور مداوم مطابق انتظارات کاربران پیش بروید رتبه بهتری به دست خواهید آورد. درحالی‌که به‌روزرسانی و گسترش محتوا را ادامه می‌دهید، مطمئن شوید تمرکزتان روی ساخت محتوای باکیفیت است که دارای کلمات کلیدی به شکل بهینه هم باشد و در حین نوشتن همیشه کاربر را در گوشه ذهن‌تان داشته باشید که خود را جای اون قرار دهید و بگوید اگر من به عنوان کاربر باشم چه دیدگاهی نسبت به این مقاله خود پیدا خواهم کرد؟

نسبت به الگوریتم های گوگل آگاه باشید

با افزایش عمر هوش مصنوعی، سئو کارها و بازاریابها تلاش می‌کنند تا از تأثیرات الگوریتم رنک برین (RankBrain) سر دربیاورند. این سیستم در 2015 رونمایی شد و به سومین عامل رتبه دهنده تبدیل‌شده است. نکته اصلی که باید به آن توجه کنید و بارها و بارها گفته‌شده این است که برای انسان بنویسید نه برای ربات. این بهترین راه برای رتبه گرفتن از RankBrain است.

RankBrain عمدتاً به عنوان راهی برای تفسیر جستجوهای مردم به‌منظور یافتن صفحاتی که ممکن است کلمات صفحات مطابقتی با کلمات جستجو شده را نداشته باشند، استفاده می‌شود. بهترین تمرین در نوشتن مقاله بهینه شده، پاسخ به سؤالات کاربران در کوتاه‌ترین زمان ممکن است. گوگل می‌تواند قصد و نیت کاربران را تشخیص داده و بهترین نتایج را برای آن‌ها بازگرداند.

درحالی‌که کلمات کلیدی نقش مهمی در سئوی داخلی ایفا می‌کنند، گوگل بیشتر و بیشتر به معناگرایی روی می‌آورد تا بهترین تجربه کاربری را برای بازدیدکنندگان فراهم کند. به شکل خلاصه گوگل به دنبال مفهوم کلیدی است یا کلمه کلیدی.

آپدیت (Nov 05 2019): آپدیت BERT هم در اواخر ۲۰۱۹ تغییرات زیادی در نتایج گذاشته است، البته در این تاریخ بیشتر بر روی زمان انگلیسی این اثر را داشته است و کمک می‌کند تا جستجوهای طبیعی بهتر به نتیجه برسند. خیلی از جستجوهایی که انجام می‌شود طولانی هستند و از کلمات اضافه مثل “به” و یا “برای” استفاده می‌کنند و گوگل قصد دارد حتی اگر فقط در جستجو یک حرف اضافه جابه‌جا شد نتیجه نزدیک تر و بهتر آن جمله را نمایش دهد.

کلمات کلیدی هدفمند

انتخاب کلمه کلیدی مناسب نه تنها بر روی سئوی داخلی سایت بسیار مورد اهمیت است، بلکه در سئو خارجی هم امری بسیار حیاتی است، درحالی‌که باید محتوا باکیفیت و کاربرپسند تولید کنید، تمرکز روی کلمات کلیدی نیز همچنان حیاتی هست. مثلا در تگ های متا، از کلمات کلیدی برای طرح کلی یک محصول یا خدمات یا متن شاخصی از یک پست از وبلاگ، استفاده کنید.

کلمات کلیدی هدفمند

چرا تعیین کلمات کلیدی یا عبارات کلیدی مهم است؟ استفاده صحیح از آن‌ها، مستقیماً در بازاریابی دیجیتال تأثیر می‌گذارد. هر چه بیشتر درباره کلمات و عبارت های کلیدی در حوزه کسب و کار خود اطلاع داشته باشید و دایره کلمات خود را گسترده‌تر کنید، استراتژی بهتری می‌توانید برای بازاریابی ترسیم کنید.

همیشه مطمئن شوید با تعیین کلمات کلیدی مناسب در جستجو، بیشترین ارزش را برای برندتان فراهم می‌کنید. اهمیت کلمات کلیدی را بیشتر بدانید: ما در پروژه‌های ما حداقل قراردادی که تنظیم می‌شود برای ۶ ماه است و در یک ماه اول صرفا استراتژی کلمات کلیدی چیده می‌شود و عملا بر روی سایت در ماه اول کاری انجام نمی‌شود و این نشان دهنده اهمیت این بخش است.

برای رسیدن به بهترین نتیجه در سئو داخلی سایت، در میان کلمات کلیدی جستجو کنید و از کلمات کلیدی استفاده کنید که فعالیت سایت شما را بهتر توصیف می‌کند. قرار گرفتن درنتیجه اول جستجو درحالی‌که هیچ ترافیکی را به وبسایت منتقل نکند، هیچ ارزشی ندارد.

از Google AdWords قسمت Keyword Planner برای جستجو یا تحلیل چیزهایی که رقبایتان هدف قرار می‌دهند استفاده کنید. Keyword Planner انواع گوناگونی از کلمات کلیدی مشابه که می‌توانید در صفحاتتان قرار دهید را پیشنهاد می‌دهد. از طریق بازاریابی محتوا، کلمات کلیدی استراتژیک را به کار بگیرید. البته اگر در Ads گوگل شما یک کمپین فعال داشته باشید آمار بهتری را Keyword Planner به شما می‌دهد.

به انواع کلمات کلیدی و هر چیزی که به نفع سایت شما است فکر کنید.

کلمات کلیدی اطلاعاتی: عبارتی شبیه “سئو داخلی سایت” زمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد که کاربری قصد یادگیری درباره آن موضوع را داشته باشد.

کلمات کلیدی تعاملی: کلمات کاربرانی را هدف قرار می‌دهند که قصد خرید محصول یا سرویسی را داشته باشند. اساساً این کلمات شامل صفاتی مثل “بهترین” یا “برترین” هستند.

کلمات کلیدی مکان محور: زمانی که کاربران به دنبال کسب‌وکاری محلی یا محل فیزیکی هستند مورداستفاده قرار می‌گیرند.

به‌منظور تعیین رابطه برای کلمه کلیدی جستجو شده با صفحات موجود سایت‌ها، به LSI کلمات کلیدی یا مترادف آن‌ها نگاه می‌کند به‌خصوص گوگل.( LSI چیست ) و الگوهایی را در داخل اصطلاحات، موضوعات و مفاهیم موجود در صفحات ایجاد می‌کند، هر چه تعداد صفحات بیشتری را ایندکس می‌کند بانک اطلاعاتی قوی‌تری در LSI ایجادشده و هوشمندتر می‌شود.

هنگامی‌که محتوای بلندی می‌نویسید، می‌توانید از LSI کلمات کلیدی نیز در مقالات استفاده کنید. مثلاً می‌توانید در مقالات بلند هم از عبارت “سئو داخلی سایت” استفاده کنید و هم از عبارت “بهینه سازی داخلی سایت” .

در LSI گوگل سایت‌ها را بر اساس تعداد عبارات و اصطلاحات کلیدی مرتبط به هم مرتب می‌کند تا به‌جای تعداد عبارات مجزا.

محتوا نباید فقط روی یک کلمه کلیدی تمرکز کند. هدف شما در سئوی داخلی باید کسب رتبه برای تمام کلمات مترادف و جستجوهای مرتبط باشد.

ازآنجاکه کلمه کلیدی موردنظر شما ممکن است در ماه ۵۰ هزار بار جستجو شود، صفحه شما می‌تواند رتبه بالاتری برای جستجوهای مشابه که ماهانه هزار بار سرچ می‌شوند داشته باشد.

محتوایی بنویسید که باعث هدایت ترافیک از بسیاری از جستجوهای مشابه به سایت شما شود. هدف از این کار تولید کلیک با استفاده از عوامل بهینه سازی داخلی صفحات به‌منظور افزایش نرخ کلیک می‌باشد.

لینک های داخلی و خارجی

لینک‌ها بیشترین اهمیت را در سئو داخل سایت متحمل می‌شوند. به دست آوردن لینک از سایت‌های مرجع باکیفیت و سایت‌های معتبر باعث افزایش قدرت دامنه شما می‌شود، درعین‌حال لینک های داخلی در تجربه کاربر و افزایش سئوی داخلی مؤثر هستند. پیشنهاد می‌کنم حتما مقاله 10 ترفند درباره لینک سازی داخلی را به دقت بخوانید.

به دست آوردن لینک برای وبسایت بخشی از استراتژی سئو خارجی می‌باشد. با استفاده از بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی و سایر روش‌های خلاقانه دیگر، راهی برای لینک سازی خودکار برای سایتتان ایجاد کنید.

لینک های داخلی به سایر صفحات سایتتان، باعث تقویت کلمه کلیدی می‌شود و گوگل را قادر می‌سازد مشخص کند در چه بخش‌هایی کلمه کلیدی را رتبه دهی کند. لینک سازی داخلی بین صفحات و وبلاگ‌ها به افزایش مرور توسط ربات‌های گوگل در بین صفحات سایت کمک می‌کند.

فرق لینک سازی داخلی خوب با لینک سازی داخلی بد

اگر پست جدید یا صفحه مهم جدیدی ایجاد کردید لینک آن را در صفحه اصلی قرار دهید، به این شکل گوگل به‌روزرسانی سایت را راحت‌تر مشاهده می‌کند تا اینکه کل سایت را مرور کند.

مزیت لینک های داخلی سایت، دادن گزینه‌ها اضافی به کاربران برای ماندن در سایتتان است که کمک بسیاری به بهبود نرخ دفع کاربری میکند. هرچه تعامل با صفحات مرتبط بیشتر شود، گوگل بیشتر متوجه می‌شود. در هر جمله یک لینک داخلی قرار ندهید، اما چند لینک را در هر صفحه قرار دهید تا سئو شما بهتر شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

گوگل BERT چیست؟  تاثیر الگوریتم Bert در سئو

 

گوگل همیشه بعد از مدتی تغییرات اساسی را برای رتبه سنجی سایت های دنیا ایجاد میکند و الگوریتم های جدیدی را به بازار مرکزی مجازی اضافه میکند که وب مستران همیشه باید گوش به زنگ این تغییرات کوچک و بزرگ بوده و بعد از اعمال آن ها آن را در سایت هایشان اعمال کنند و آن ها را مورد بررسی و بازبینی قرار دهند تا بتوانند رتبه خوبی از گوگل اخذ کنند. یکی از این بروزرسانی‌های بزرگ BERT بود که در اکتبر سال ۲۰۱۹ معرفی شد. به گفته مسئولین گوگل BERT یکی از بزرگترین بروزرسانی‌ها در پنج سال اخیر است و بر روی یکی از هر ده جستجوی گوگل تاثیر می گذارد. این الگوریتم تغییرات چشمگیری را در نتایج سرچ گوگل و سئو سایت ها داشته است. در این مقاله در مورد الگوریتم گوگل BERT توضیح خواهیم داد و اینکه چه اثراتی بر سئو وب سایت ها داشته است.

اگر بخواهیم کاربرد آنرا به سادگی توضیح دهیم میتوان گفت: BERT پاسخ های مرتبط‌‌ تری برای‌ جستجو های شما پیدا می کند.

گوگل BERT چیست؟

BERT  مخفف Bidirectional Encoder Representations from Transformers است که معنای آن نمایندگی‌های رمزگذاری دوطرفه از ترانسفورماتو‌رها است .این تعریف ممکن است کمی پیچیده بنظر برسد ،پس بیایید آن را اینگونه تعریف کنیم : BERT به گوگل کمک میکند تا زبان انسان‌ها را بهتردرک کند. قبل از اینکه گوگل از این بروزرسانی به عنوان بخشی اساسی در الگوریتم خود رونمایی کند ،از ‌آن به‌عنوان یک شبکه ی طبیعی open source (کدباز) استفاده میکرد و این یعنی هرکس با داشتن دانش فنی درباره کدنویسی میتواند از آن استفاده، و سیستم پاسخگویی به سوال خود را طراحی کند.

گوگل BERT چطور کار می‌کند؟

در گذشته گوگل گاهی اوقات در فهمیدن منظور جستجوهای پیچیده یا قراردادی عملکرد بدی داشت و با توجه به گفته ی او “مردم اغلب رشته هایی از کلمات رو جستجو می کنند که فکر می کنند ما متوجه میشیم ولی درواقع خودشون در حالت عادی اونجوری حرف نمیزنند” این پدیده در دفتر مرکزی گوگل به راحت طلبی در انتخاب واژه ها معروف است و موضوعی است که گوگل دوست ندارد زیاد اتفاق بیافتد.

BERT سعی می‌کند تا از طریق فراگیری ماشینی و پردازش حالات طبیعی زبان (شکلی که انسان ها در واقعیت حرف میزنند) تمام محتوای کلمات در یک جستجو را بررسی کرده و پس از آن به‌جای تمرکز جداگانه به روی کلمات آنها را با مرتب کردن بصورت جمله در بیاورد. قبل از انتشار این سیستم گوگل آزمایش‌های بسیاری انجام داد تا به پاسخ این سوال مهم برسد، که آیا نتایج جستجوها بعد از استفاده کردن از این سیستم بهبود یافته است یا خیر …
تصویر زیر یک نمونه از این آزمایش‌ها است:

در جستجوی بالا حرف اضافه to (به)  مهم است .چرا که با ما نشان می‌دهد فرد مسافر قصد دارد از برزیل به آمریکا سفر کند و نه برعکس. اما همانطور که می‌بینید قبل از BERT گوگل آنرا برعکس شناخته بود ، و از طرفی بعد از آن متوجه شد که یک مسافر برزیلی برای سفر به آمریکا به دنبال ویزا است.

قبل از این بروزرسانی گوگل قادر نیود تا متوجه تفاوت حروف اضافه بشود

و بعد از این بروزرسانی گوگل متوجه تفاوت آن ها شده و نتایج مختلفی را در اختیار ما می‌گذارد.

این تغییرات فقط به اینجا ختم نمی‌شود،بگدارید تا مثال دیگری بزنم:

اگر جمله‌ی “پارک کردن در سربالايی بدون جدول” را جستجو می‌کردیم، گوگل برای کلمه‌‌ی “جدول” اهمیت زیادی قائل می‌شد و برخلاف آن برای کلمه‌ی “بدون” اهمیت خیلی کمی قائل بود و این مسآله باعث می‌شد تا نتیجه‌ی جستجو کاملا خلاف انتظار و خواسته‌ ما باشد. خب این موضوع جزئی می‌تواند باعث اختلاف خیلی بزرگی در جستجوها باشد ، و همانطور که شما در تصویر می‌بینید پس از بوجود آمدن BERT  نتایج جستجوها خیلی مرتبط تر شده است و تجربه‌ی بهتری را برای من ،شما و تمام کسانی که از گوگل استفاده میکندد ایجاد کرده است

از مطابق بودن کلمات کلیدی تا مطابق بودن نیت‌ و مقصود اصلی کلمات کلیدی

در سال ۲۰۱۳ گوگل الگوریتم اصلی خود را بازسازی و آن را Hummingbird نامگذاری کرد . قبل از این بروزرسانی رتبه بندی گوگل درباره اینکه چه صفحاتی مرتبط با موضوع جستجو شده هستند غالبا بر اساس موفقیت هر سایت در بهینه سازی کلمات کلیدی خود بود .

اگر شما کلمات کلیدی را در سئو داخلی سایت خود و در بخش های مهمی مثل تگ ها ،هدینگ و متن اصلی (body) قرار می‌دادید امتیاز بالایی می‌گرفتید .این رویکرد را بعنوان سطح اول در سنجش گوگل در نظر بگیرید. گرچه، یکی از اهداف اصلی Hummingbird درک کردن مفهوم کلمات و ارتباط آنها با یکدیگر(به جای مرتب کردن جای کلمات) بود تا بتواند راحت‌ تر به موضوع اصلی جستجو برسد .

چند سال بعد و در سال ۲۰۱۵ گوگل اولین الگوریتم فرعی خود را به اسم Rankbrain معرفی کرد. چیزی که آن را خاص میکرد استفاده گوگل از اولین الگوریتم هوش مصنوعی خود بود . Rankbrain منظور و نیت پشت هر کلمه را بهتر درک می‌کند و تمرکز خود را به روی ارائه بهترین و مرتبط ترین جواب های ممکن می‌گذارد. (به جای نتایجی با بهترین کلمات بهینه سازی شده )

گوگلRankbrain را یکی از سه الگوریتم اصلی خود در رتبه بندی می داند. بگذریم ،نکته ی مهمی که باید بدانید این است که :گوگل سعی دارد مسیر خود را بیشتر و بیشتر از جفت کردن کلمات کلیدی به سمت رسیدن به هدف و منظور اصلی کلمات در جستجوها تغییر دهد.

تفاوت و شباهت‌هایBERT  و Rankbrain

اول از شباهت‌ها شروع کنیم :

هردو توسط الگوریتم اصلی گوگل یعنی Hummingbird کنترل می شوند.

از هوش مصنوعی استفاده می کنند.

تمرکز خود را بر‌ روی فهمیدن هدف و نیت کلمات می‌گزارند تا به بهترین نتیجه‌های ممکن دست پیدا کنند.

و حالا تفاوت ها :

Rankbrain در درک کردن منظور کاربر در جستجوهای طولانی، تخصصی و حتی آن هایی که کلمات ناشناخته‌ای در خود دارند بهتر عمل می کند BERT می تواند در جستجوهای کوتاه‌ تر با زبان طبیعی (نزدیک به جمله بندی واقعی انسان‌ها) بهتر عمل می کند.

وقتی به این فکر کنید که منظور یک کاربر از استفاده یک کلمه‌ی کلیدی در جستجوی خود چه چیزی است تا بتوانید بهترین جواب ممکن را برای او پیدا کنید طرز فکر خود را از سطح یک (جفت کردن کلمات) به سطح دو نیز (تطبیق دادن نیت کاربر با کلمات کلیدی وارد شده) ارتقاء داده اید .

بهتر‌ است در استراتژی سئو خود را تغییر دهید

در اغلب مواقع کلمات و جملاتی که افراد در بخش جستجو وارد می‌کنند می‌تواند در یکی از سه دسته زیر گنجانده شود:

Informational اطلاعاتی

Navigational

Transactional

کلمات کلیدی Informational یا اطلاعاتی: در این روش با هدف کسب اطلاعات بیشتر از کیوردها استفاده می‌کنید.

کلمات کلیدی Transactional یا معاملاتی :در این نوع از کیوردها هدف‌ انجام یک معامله به صورت آنلاین است.

کلمات کلیدی Navigational : در این روش اطلاعات کاربر در حد اسم  سایت است و هدف او دسترسی به صفحه اصلی سایت مورد نظر است.

بیایید این سه دسته را با یک مثال شفاف کنیم:

فرض کنید یک نفر بدنبال اطلاعاتی درباره‌ی “راه های کاهش وزن بدون قرص های لاغری” است و نمی‌داند بهترین راه حل برای او چیست و این کلمه را در گوگل نیز جستجو می کند (دسته ی اطلاعات). بعد از جستجو صفحات متعددی برای او باز می‌ شوند و با راه حل هایی مثل رژیم های غذایی آشنا میشود و پس از آن ممکن است از همان صفحه جمله ی “رژیم گیاه خواری” را جستجو کند.(دسته ی Navigational) و وقتی که از انتخاب خود مطمن شد از دسته ی سوم استفاده می کند و مثلا “کتاب راهنمای گیاه خواری ” را جستجو کرده و دانلود می کند (دسته ی Transnational).

با توجه به مطالب گفته شده می بینیم که BERT  بیشتر کلمات کلیدی را هدف قرار می دهد که کلی تر هستند (کلمات کلیدی دسته  اول) و هرچه جستجوی کاربر دقیق تر شود و به خواسته‌ی نهایی خود نزدیک شود از تاثیر BERT  نیز کاسته می شود. حالا اگر شما بدنبال آن هستید تا نه تنها جایگاه خود را در گوگل حفظ کنید،  بلکه در مقایسه با رقبای خود رتبه های بالاتری هم داشته باشید، ساده ترین راه برای شما تهیه محتوایی است که جزئیات زیادی را در خود گنجانده اند.

در حالت معمول وقتی که مشغول به تولید محتوا هستید، متخصص سئو از شما می خواهد تا مطالب بسیار طولانی را بنویسید ،که ساده ترین راه برای جایگیری خوب در کلمات کلیدی دسته اول است. بله قطعا شما هم متوجه شده اید که مطالب بسیار بلند رتبه های خوبی در سئو بدست می آورند اما الگوی گوگل تمرکزی ‌به‌روی طول محتوا ندارد بلکه تمرکز خود را به روی کیفیت مطالب است و اینکه آیا شما محتوای تولید شده ی شما میتواند به سوالات کاربران پاسخ بدهد یا خیر.

بیایید یک متن از دنی سالیوان همکار گوگل در بخش موتورهای جستجو را بررسی کنیم :

محتوای این توئییت این است که او از سئو کارها می‌خواهد تا به جای تولید محتوای طولانی و بلند،تمرکز خود را به روی تولید محتواهای جذاب ،خاص و مفید بگذارند. نتیجه ای که می‌گیریم این دست که دفعه بعدی که با ابزار های مختلف بدنبال موضوعات جدیدی هستید تا درباره آن ها تولید محتوا کنید به یاد داشته باشید که محتوای شما باید جزئیات بسیار زیادی داشته باشد تا بتواند به تمامی سوال‌های احتمالی کاربر درباره آن موضوع پاسخ دهد

برای مثال اگر شما کسب و کاری درباره بدنسازی دارید و موضوع انتخابی شما برای مقاله “کاهش وزن بدون استفاده از قررص های لاغری” است، محتوای شما به هیچ وجه نباید درباره قرص ها،پودرهای مکمل و دیگر روش های غیرطبیعی صحبت کند.مقاله ی شما باید تمامآ به راه های طبیعی بپردازد و با جزئیات آن راه ها را شرح دهد.

علاوه بر این موضوع شما باید دست از تمرکز کردن بیش از حد به روی طول مقاله بردارید و به جای آن محتوای با کیفیت و مربوط به موضوع تولید کنید. در آینده و به مرور، از اهمیت طول محتوا بیشتر و بیشتر کاسته میشود چراکه گوگل است که در شناسایی محتوای مقاله‌ی شما بهتر و بهتر می شود.

آیا در این بروزرسانی الگوریتم های گوگل فرصت‌هایی هم وجود دارد؟

همانطور که بالاتر هم صحبت کردیم،همه چیز به این موضوع بازمی‌گردد که شما در ساخت محتوای موردنظر خود چقدر به جزئیات پرداخته اید. لازم نیست که یک مقاله  طولانی بنویسید که ۵۰ موضوع مختلف را شامل می‌شود و بیش از ۱۰۰۰۰ کلمه دارد. موضوعی که اینجا به شدت اهمیت دارد این است که بتوانید برای سوالات کاربران پاسخ های خوب پیدا کنید و در مقایسه با رقبای خود در کمترین زمان ممکن، بیشترین ارزش پیشنهادی را به مخاطبین ارائه کنید. به جستجوی زیر دقت کنید:

موضوع جستجو شده این است که “شرکت داشتن در المپیک چه حسی دارد”

گرچه اولین نتیجه  گوگل تیتر متفاوتی با جستجوی ما دارد(به المپیک رفتن چه حسی دارد) مقاله به این موضوع نمی‌پردازد که شرکت کردن در المپیک برای یک تماشاچی چطور است، بلکه این موضوع را توضیح میدهد که این دوران برای یک ورزشکار چطور است.و این دقیقا همان چیزی است که با توجه به جمله‌ای که جستجو کردیم می‌خواستیم.

BERT به سادگی موفق شد تا موضوع موردنظر ما را متوجه و آن را نمایش دهد.اما نکته ی جالب در این مقاله این است که مقاله‌ی مورد نظر کلا از ۳۱۱ کلمه تشکیل شده است . اگر می‌خواهید تا در مقوله  کلمات کلیدی خوب باشید و همچنین در گوگل رتبه ی خوبی هم داشته باشید پیشنهاد ما این است که درباره ی موضوع مقاله ی خود وارد جزئیات شوید و بهتر از رقیب هایتان به جواب سوال های بازدیدکنندگان بپردازید. محتوای شما می‌تواند ویدئویی،صوتی و یا متن باشد اما تمام سعی خود را بکنید تا تجربه خوبی برای او ایجاد کنید.

نکته مهم: این حرف ها به این معنی نیست که مقالات بلند به درد نخور هستند یا از آنها استفاده نکنید.حرف ما این است که همه  متخصصین سئو تمام تمرکز خود را به روی تولید محتواهای طولانی و بلند گذاشته اند و حتی خیلی از آنها مطالبی را انتخاب می‌کنند که بتوان با ده‌ها روش مختلف آنها را توضیح داد تا محتوا طولانی تر شود.

گوگل همیشه بر روی این موضوع تاکید داشته است که تمرکز خود را بروی کاربرها بگزارید و هرچیزی که به دنبال آن هستید به دست می آید. فلسفه  گوگل تغییری نکرده ولی با پیشرفت ها در زمینه هوش مصنوعی، گوگل روز به روز در زمینه پیدا کردن خواسته های اصلی کاربر بهتر می  شود و سخت تلاش می‌کند تا نیت کاربران در کلمات کلیدی را بیشتر و بیشتری را درک کند.

پس نتیجه می‌گیریم که حالا در عصر مدرن سئو از ترکیب سطح اول (جفت کردن کلمات) و سطح دوم (کنار هم گزاشتن نیت کلمات کلیدی) استفاده میکند تا محتوای مرتبطی در پاسخ جستجوها ایجاد کند .که البته هر دوی آن ها برای موفقیت شما در سئو کلیدی است .با معرفی هوش مصنوعی در Rankbrain ،Hummingbird و حالا هم BERT کاملا واضح است که گوگل تمام تلاش خود را برای ایجاد بهترین تجربه ی کاربری به کار می‌برد. در این شرایط بهتر است تا شما بلند مدت فکر کنید.

خلاصه و نتیجه گیری : 

حتی اگر بعد از این بروزرسانی میزان رفت و آمد سایت شما کمی افت داشته، نگران این نباشید ، این موضوع می‌تواند برای شما خوب باشد. این حرف کمی غیرمنطقی به نظرتان خواهد رسید ولی بیایید تا اینگونه آن را بررسی کنیم : اگر کسی به دنبال این باشد که چطور وزن خود را بدون قرص های لاغری کم کند و به سایت شما وارد شود،و متوجه این موضوع شود که شما در بخشی از مقاله ی خود درباره مزایای این قرص ها حرف می‌زنید احتمالا روی دکمه برگشت کلیک میکند و دنبال یک مقاله ی دیگر می‌گردد.

منظور من این می باشد که نرخ تبدیل سایت شما و ترافیک آن رابطه ندارند. قطعا شما مقداری از رفت و آمد سایت خود را از دست می‌دهید ولی نرخ خروج شما (BOUNCE RATE) نیز به همان اندازه کاهش داشته است. بعلاوه، این موضوع فرصتی است تا محتواهایی تولید کنید که درباره موضوع مورد نظرتان جزئیات بالایی دارند.

اگر شما ترافیک سایت خود رااز دست دادید ، محتوای خود را دوباره بررسی کنید تا ببینید کدام یک از مقالات شما افت کرده است و سپس ببینید که آیا می‌توانید آن را بهتر کنید و یا محتواهای بهتری در آن زمینه تولید کنید که بتواند به سوالات بازدید کنندگان پاسخ دهد.

اگر نمی‌دانید که چطور می‌توانید این بررسی را انجام بدهید این مراحل را دنبال کنید:

وارد سرچ کنسول (Search console) خود شده و روی گزینه ی search results موس را برده و سپس کلیک کنید 

آن بازه زمانی را که در نظر داشتید انتخاب کنید  (مثلا اگر در ماه ‌های اخیر متوجه این افت شده ايد آن را بروی ۳ ماه گذشته بگذارید)

روی compare کلیک کنید تا آنها را مقایسه کنید

و سپس روی گزینه ی queries کلیک کنید تا آنها با معیار بیشترین تغییر برای شما مرتب بشوند

شما باید اول از آنهایی شروع کنید که تعداد کلمات بیشتری را مد نظر دارند ،چراکه آنها سریع تر از بقیه درست می‌شوند و ورودی خود را پس خواهند گرفت و اگر نمی‌دانید که چطور آنها را تغییر دهید و یا ویرایش کنید ، کافی می باشد تا نگاهی به رقیب هایی که بالاترین رتبه را دارند بیاندازید تا با مقایسه خود با آنها کارتان ساده تر شود .

 



:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

 تگ Canonical یکی از آن تگ‌هایی است که همه وبمسترها حداقل یک بار مجبور به حل مشکلات ناشی از عدم استفاده درست از آن شده‌اند. شایع‌ترین خطایی که برای یک متخصص سئو ممکن است پیش آید، مشکل ایندکس نشدن صفحاتی است که سرچ کنسول ادعا در طول کار با آن ادعا خواهد کرد تگ کنونیکال Canonical برای آن‌ها یا به درستی انتخاب نشده یا با متا تگ کنونیکالی که گوگل تشخیص داده است؛ متفاوت است. اینکه چگونه برای صفحاتی که از این نظر مشکل دارند تگ کنونیکال تعریف کنیم بسیار مهم است، و در قدم اول برای آنکه بتوانیم به صورت صحیح و با روش استاندارد از این تگ استفاده کنیم باید ابتدا معنی Canonical را به خوبی درک کنیم و بدانیم چیست و در کجا و چطوری استفاده کنیم، چرا که استفاده نادرست از این تگ علاوه بر اینکه شما و ربات‌های گوگل را حسابی گمراه می‌کند، مانع از گرفتن رنک (Rank) مناسب برای صفحات شما می‌شود. و شما در این مقاله از سایت میزفا نحوه استفاده صحیح از این تگ کنونیکال را یاد خواهید گرفت.

البته ما جدای از Canonical اصطلاح Canonicalization هم داریم و به این موضوع هم میپردازیم.

تگ Canonical چیست

معنی canonical چیست ؟ تمام داستان کنونیکال این می باشد که گوگل نسبت به محتوای تکراری به شدت حساس خواهد بود ، در مقاله پنالتی شدن سایت در گوگل درباره مشکلات محتوای تکراری یا همان Duplicate content صحبت کرده بودیم و حتی کمی درباره تگ کنونیکال در آنجا نوشتیم و گفتیم چه تاثیری در پنالی شدن وبسایت ما در نتایج گوگل دارد.

آیا گوگل به تگ کنونیکال توجه می‌کند؟
زمانیکه ربات‌های گوگل با آدرس‌هایی که محتوای تکراری دارند؛ روبه‌رو می‌شوند باید یکی از آن محتواها را به دیگری ترجیح داده و آن آدرس را به عنوان آدرس اصلی ایندکس کنند، منظور از آدرس همان URL صفحه است. حال شما به کمک این تگ پرکاربرد می‌توانید در این امر به گوگل بگویید که لطفا به جای آنکه خودت ترجیح دهی کدام آدرس URL اصلی است، به حرف من گوش کن. در این حالت باید در نظر بگیرید که تنظیم کردن تگ کنونیکال Canonical به معنی گوش دادن حرف گوگل به شما نیست ولی به احتمال زیاد حرف شما را در اولویت قرار خواهد داد.

اصولا گوگل آدرس اولی یعنی URL اولی که ایندکس می‌کند را اصلی در نظر می‌گیرد، هر چند این حرف بنده همیشه درست نیست ولی این را هم در نظر بگیرید که تصمیم گیری نهایی برای اعمال تگ های کنونیکال در سایت شما ربات گوگل است و نه شما. گوگل در این داکیومنت گفته:

Which is my canonical URL, according to Google?
Use the URL Inspection tool to learn which page Google considers canonical. Note that even if you explicitly designate a canonical page, Google might choose a different canonical for various reasons, such as performance or content.

پس بدانید که اولویت در انتخاب کنونیکال یک صفحه با گوگل است و با شما نیست، با این حال میزفا پیشنهاد میکند که در صفحات خودتان از این متاتگ پرکاربرد استفاده کنید. علت استفاده را در پاراگراف بعدی بخوانید.

علت به وجود آمدن محتوای تکراری در سایت

مطمئنا هیچ متخصص حرفه ای در امر سئو به صورت ارادی صفحاتی با محتوای یکسان تولید نمی‌کند، پس چرا صفحاتی با محتوای تکراری در سایت شما به وجود آمده است؟

آدرس‌های چندگانه (Multiple URLs): این آدرس‌ها در سایت‌های فروشگاهی که با تغییر متغیرهایی مثل قیمت، رنگ و دسته بندی های مختلف و یا مثلا بهترین محصولات و یا پرفروش‌ترین‌ها، تولید می‌شوند.

آدرس‌هایی که با Session های مختلف تولید می‌شوند: آدرس‌هایی که به صورت اتوماتیک توسط سیستم مدیریت محتوای سایت شما و با تغییر Session تولید می‌شوند. آیا صفحاتی دارید که قرار است با پرینتر به خوبی نشان داده شوند؟ آیا از لینک‌های خرده نان( Breadcrumb Links) در آدرس‌دهی استفاده می‌کنید؟

نسخه‌های HTTP، HTTPS و با WWW و بدون WWW یک سایت: اگر به ربات‌های گوگل به صورت درست اعلام نکنید که آدرس‌های

http://example.com

http://www.example.com

https://example.com

https://www.example.com

همگی به یک صفحه اشاره می‌کنند؛ این آدرسها به صورت جداگانه در گوگل انیندکس و ثبت میشوند. (حل این مشکل توسط کد انتقال دائمی یا کد Redirect 301 امکان‌پذیر است.)

کوچک یا بزرگ بودن کلمات انگلیسی که در آدرس صفحات سایت وجود دارد: برای مرورگرها و کاربران کوچک یا بزرگ بودن حروف اهمیتی ندارد اما موتورهای جست‌و‌جو نسبت به این موضوع حساسیت دارند. اگر سایت شما در دسته‌بندی‌های هاست نسبت به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست؛ بدون شک به مشکل خواهید خورد.

آدرس‌های متفاوت برای موبایل: اگر آدرس صفحات شما در زمانیکه کاربر با موبایل از سایت شما دیدن می‌کند با کاربر دسکتاپ متفاوت است.مثلا m.example.com را برای ورژن موبایل صفحه example.com در نظر گرفته باشید.

برخی وبسایت‌ها برای به اشتراک گذاشتن محتوای خود در شبکه‌های اجتماعی URL کوتاه‌تری خواهند داشت و این URL ریدایرکت نخواهند شد ، همانند دیجی‌کالا، درواقع هر محصول دیجی‌کالا با دو URL مختلف را می‌توان نشان داد ولی آن‌ها با تگ کنونیکال مشکل محتوای تکراری را حل کرده‌اند.

دقت کنید در مثال‌هایی که گفتیم لزوما محتوای تکراری تولید نشده است بلکه این تعدد آدرس‌ها است که باعث بوجود آمدن محتوای تکراری در صفحات یکسانی که با چند آدرس در دسترس هستند شده است. همچنین دقت داشته باشید که حل مشکل به وجود آمدن محتوای تکراری فقط به کمک تگ کنونیکال برطرف نمی‌شود و راه‌های دیگری مثل انتقال دائمی صفحات( Redirect 301) و استفاده از بخش URL Parameter در سرچ کنسول برای حل این مشکل وجود دارد. ما در دوره فیلم آموزشی سرچ کنسول جدا از آنکه به مبحث URL Parameter پرداختیم به نحوه ریدایرکت کردن هم به شکل بسیار جامعی پرداختیم تا کمترین محتوای احتمالی را داشته باشید.

کاربرد متا تگ Canonical

همانطور که گفتیم زمانی از تگ کنونیکال استفاده می‌کنیم که بخواهیم به ربات گوگل بگوییم از بین چند صفحه که به نظر می‌رسد محتوای تکراری دارند کدام صفحه را به عنوان صفحه اصلی در نظر بگیر.

 

با کمک تگ کنونیکال به ربات‌های گوگل این را میفهماینم که ، آدرس‌های مختلفی که محتوای منحصر به فرد ندارند و قسمتی از محتوای صفحه دیگری هستند نباید در نتایج جست‌و جو نشان داده شوند.

نحوه استفاده از rel=”canonical”

۱ - https://www.example.com/quality-wrenches.html

۲ - https://example.com/quality-wrenches.html

۳ - https://example.com/quality-wrenches.htm?sort=price

۴ - https://example.com/quality-wrenches.htm/print

برای مثال باید به آدرس های بالا توجه کنیم . تصور کنید در یک فروشگاه اینترنتی، آدرس اول به صفحه اصلی محصولات اشاره خواهد کرد . آدرس دوم بدون www است. آدرس سوم محصولات را بر اساس قیمت مرتب خواهد کرد و آدرس چهارم نسخه قابل پرینت صفحه اصلی می باشد . محصولات این فروشگاه اینترنتی باید فقط با آدرس صفحه اول در گوگل ایندکس شوند، در نتیجه برای همه صفحات ( حتی صفحه اصلی) متا تگ Canonical را به شکل زیر تعریف می‌کنیم.

 

باید دقت کنید که این تگ در قسمت head کدهای html هر 4 صفحه قرار می‌گیرد.

با این کار به ربات‌های گوگل می‌گوییم که اگر ۴ ادرس بالا را مشاهده کرد فقط آدرس ۱ را در نظر بگیرد و در نتایج نشان دهد و ۳ ادرس بعدی هر آنچه که دارند مربوط به آدرس ۱ است.

تگ Canonical در افزونه Yoast وردپرس

اگر سایت شما با سیستم مدیریت محتوای وردپرس نوشته شده است و از افزونه یوآست Yoast برای بهبود وضعیت SEO سایت خود استفاده می‌کنید، می‌توانید به سادگی از قسمتی که در شکل زیر مشخص شده است برای هر صفحه آدرس کنونیکال را تعریف کنید.

 

چند مثال از نحوه استفاده از تگ Canonical در سایت‌های مختلف

قبل از بررسی متا تگ کنونیکال در چند نمونه سایت ایرانی در خاطرتان باشد ،  استفاده از متا تگ کنونیکال به استراتژی‌های هر سازمان بستگی دارد و نسخه‌ای که یک سایت برای نحوه کاربرد تگ Canonical استفاده کرده است؛ ممکن است با استراتژی‌های سایت شما همخوانی نداشته باشد.

بهترین راه این است که سناریوهای مختلفی که در زیر برایتان آورده شده است را با دقت بررسی کنید و سپس با توجه به برنامه‌ای که برای ایندکس شدن صفحات سایت خود در گوگل دارید برای استفاده از متا تگ Canonical اقدام کنید.

مثال ۱ – نحوه استفاده از تگ Canonical در فروشگاه دیجی‌کالا

بیایید نحوه دسته‌بندی صفحات در این فروشگاه را مورد بررسی قرار دهیم . در منو صفحه اصلی دیجی کالا یک سری دسته‌بندی از محصولات مختلف را می‌بینیم. فرض کنید داخل زیر دسته کالاهای مسی می‌شویم. به آدرس صفحه در شکل زیر دقت کنید.

استفاده دیجی کالا از متا تگ کنونیکال

در این صفحه دیجی کالا تمام محصولات مسی خود را یک‌جا جمع کرده است. به قسمت بالای عکس‌ها نگاه کنید که چند فیلتر مختلف برای تغییر نحوه نمایش این اجناس درج شده است. روی یکی از این فیلترها کلیک کنید. حالا به دقت به آدرس صفحه نگاه کنید. در بالا گفتیم یکی از کاربردهای استفاده از تگ کنونیکال زمانی است که با تغییر فیلترهایی مثل رنگ، قیمت، ارزان‌ترین و … آدرس‌هایی جدید تولید می‌شوند.

اعمال فیلتر بر محصولات و عملکرد تگ کنونیکال

حالا بیایییم به این سوال‌ها پاسخ بدهیم:

همه محصولات مسی سایت دیجی کالا در کدام صفحه قرار گرفته اند؟

آیا با کلیک کردن روی فیلتر جدیدترین‌ها، محصولاتی به ما نمایش داده می‌شود که در صفحه اصلی وجود داشته اند؟ یا محصولاتی جدید برای نمایش وجود دارد؟

حالا بیاییم به منبع کد صفحه بالا نگاه کنیم. عبارت rel=”canonical” را در صفحه کد جست‌و‌جو کردیم. نتیجه را در تصویر می‌بینید.

استفاده از رل canonical در سایت دیجی کالا

تگ کنونیکال این صفحه، صفحه اصلی محصولات مسی است. زمانیکه شما به این شکل از متا تگ Canonical استفاده می‌کنید، به ربات‌های گوگل می‌فهمانید که این صفحه فیلتر شده محتوایی دارد که شامل محتوای صفحه اصلی محصولات است و به جای اینکه صفحه با آدرس فیلتر شده در گوگل ایندکس شود، باید صفحه با محصولات اصلی که صفحه کامل‌تری است؛ ایندکس شود.

بیاییم نگاهی به منبع کد صفحه اصلی محصولات مسی نیز بیندازیم، دیجی کالا برای احتیاط بیش‌تر متا تگ Canonical  این صفحه را هم خود صفحه تعریف کرده است تا به گوگل در درک بهتر صفحه اصلی که باید به عنوان صفحه محصولات مسی ایندکس شود؛ کمک کرده باشد و آن ها را به طور واضح تری با گوگل نشان دهد .

استفاده از تگ Canonical در صفحه اصلی محصولات سایت دیجی کالا

اشتباهات رایجی که در استفاده از تگ Canonical وجود دارد

یکی از خطاهایی که ممکن است به وجود آید این است که آدرس صفحه اصلی به عنوان کنونیکال همه صفحات سایت تعریف شود. انجام دادن اینکار به این معناست که به ربات‌های موتورهای جست و جو اعلام کنید که همه صفحات سایت من یک کپی از صفحه اصلی سایت هستند. در این حالت همه صفحات شما از ایندکس گوگل خارج می‌شوند و فقط صفحه اصلی ایندکس می‌شود.

برای یک صفحه بیش از یک تگ کنونیکال تعریف شود : فقط اولین تگ کنونیکال توسط ربات‌های موتورهای جست و جو پذیرفته می‌شود.

(آپدیت ۲۸ – ۴ – ۹۸ ) البته این موضوع جای بحث دارد چرا که در سال ۲۰۱۳ گوگل در این مقاله اشاره کرده که اگر تو رل کنونیکال در صفحه ای از سایت ما مشاهده کند هر دو را نادیده می‌گیرد. با این حال چه نادیده بگیرد و چه اولی را در نظر بگیرد پیشنهاد میکنیم همیشه یک بار از این متاتگ مهم سئو استفاده کنید (پایان آپدیت ۲۸ – ۴ – ۹۸ ).

لینک کنونیکال به درستی تعریف نشود:

فرض کنید آدرس صفحات شما با http، https با www و بدون www  در دسترس است و شما آدرس با https  و www را در فایل .htaccess و .webconfig از روی هاست به عنوان آدرس اصلی تعریف کرده اید. زمانیکه میخواهید برای یک صفحه یک تگ کنونیکال تعریف کنید باید حواستان به نوع آدرس‌دهی آن صفحه باشد و حتما از آدرسی که با https و www ساخته شده است استفاده کنید.

کنونیکال جا به جا تعریف شود:

در یک سایت فروشگاهی لازم است صفحات محصولات به صورت جداگانه ایندکس شوند. اینکه صفحات دسته‌بندی محصولات را به جای صفحه کل محصولات ایندکس کنید، و به جای اینکه صفحه محصولات را به عنوان کنونیکال صفحات دسته بندی تعریف کنید، صفحات دسته بندی را  ایندکس و صفحات محصول را ایندکس نکنید؛ یکی از اشتباهات رایج در استفاده از تگ کنونیکال را مرتکب شده اید.

عدم استفاده درست از رل کنونیکال در صفحه بندی صفحات و یا مقالات: به این نکته دقت کنید که استراتژی شما برای ایندکس شدن صفحاتی که به صورت چند برگی در سایت شما وجود دارد؛ تعیین کننده نحوه استفاده شما از تگ کنونیکال در مورد آن‌هاست. اگر می‌خواهید تمام ترافیک ورودی به صفحه اول یک دسته‌بندی تعلق داشته باشد و لینک‌های موجود در صفحات بعدی قابل follow و index شدن هستند، می‌توانید صفحه اول مربوط به هر دسته‌بندی را به عنوان کنونیکال صفحات بعدی تعریف کنید. اما اگر سناریوی سایت شما در صفحه بندی به شکل زیر است هرگز از تگ کنونیکال استفاده نکنید.
ممکن می باشد داستانی را در یکی از دسته بندی هایی که دارید مورد بررسی و تعریف قرار دهید که ادامه دار باشد . در این‌صورت اگر آدرس صفحه اول از آموزش یا داستان شما به عنوان کنونیکال صفحات بعدی در نظر گرفته شود، قسمتهای بعدی آموزش یا داستان شما در گوگل ایندکس نمیشود. در این حالت بهترین راه استفاده از تگ های rel که مقدار های next  و prev را می‌گیرند؛ می‌باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

وب سايت پايگاه اصلي هر فروشگاه آنلاين و در کل هر کسب و کاری می باشد اما براي بهبود هر چه بيشتر آن و درك رفتار كاربران، لازم است اطلاعات و الگوهايي در اختيار داشته باشيم كه در اين راه به ما كمك كنند. ابزارهايي مانند گوگل آنالیتیکس در اين راه مفيد مي‌باشند اما اكنون قصد داريم یك ابزار جديد معرفي كنيم.

یکی از ابزار های که می‌توانید به کمک آن نقشه حرارتی برای سایت خود ایجاد نماید سایت Hotjar است. کافی است در سایت ثبت‌نام کرده و کد آن را در داخل سایت خود قرار دهید و بعد از آن مانیتورینگ سایت آغاز خواهد شد.

 

 

هیت مپ (Heat Map) یا همان نقشه حرارتی چیست؟

هیت مپ (Heat Map)، نقشه‌های حرارتی داده‌های گرافیکی و رنگی هستند که ما را قادر می‌سازند تا رفتار کاربرانمان را شناسایی کنیم. در واقع نقشه حرارتی (هیت مپ) یکی از تست های تجربه کاربری است که به ما یک دید بصری از رفتار و واکنشات بازدیدکنندگان را نمایش می‌دهد و به ما کمک می‌کند تا محصول را در راستای اهداف خود بهبود دهیم.

هاتجر Hotjar چیست؟

حتما این موضوع را می‌دانید که هر چیزی که برای مشتریان شما خوب باشد برای کسب و کار شما نیز خوب است اما آیا دانش لازم برای تحقق این موضوع را دارید؟ ممکن است اعداد مهمی مانند میزان ترافیک صفحه و نرخ بازپرداخت را از در ابزار های analytics داشته باشید اما آیا می‌دانید مشتریان شما چه رفتاری دارند؟ در کدام صفحه از وب سایت شما به مشکل برمی‌خورند و چرا اصلا فرآیند نهایی شدن خرید (تبدیل) رخ نمی‌دهد؟ Hotjar ابزاری است که به شما برای پاسخ گویی این موضوع کمک مي‌كند.

Hotjar ابزاري براي تجزيه و تحليل رفتار مشتري و بازخورد گرفتن از آنان است تا با استفاده از ابزارهايي مانند نقشه گرماي (heatmap)،‌ ضبط نشست session recording: فرآيندي كه در آن به نوعي رفتار كاربر وب سايت ضبط شده و بررسي مي‌گردد. و پرسش نامه بتوانيد رفتار كاربران وب سايت را به خوبي تشريح كرده و با استفاده از بازخوردي كه دريافت مي‌شود در راستاي بهبود قدم برداريد.

Hotjar اطلاعاتي را كه به روش هاي سنتي از طريق ابزارهايي مانند Google Analytics دريافت مي‌كنيد را تكميل مي‌كند. اين سرويس تركيبي از دو روش تجزيه و تحليل داده ها و بازخورد گرفتن به شما نشان مي‌دهد كه كاربران وب سايت چه رفتاري بروز مي‌دهند و چه چيزي واقعا براي آن ها اهميت دارد.

۴دلیل برای استفاده از Hotjar در وب سایت تان

اگر وب سايتي داريد كه قصد بهبود آن را داريد به احتمال زياد ابزاري كه موارد زير را در اختيار دارد براي شما اهميت بالايي داشته باشد:

داشتن اطلاعات مناسب درباره نقاط داده (Data points) و اتفاقي كه در آن ها رخ مي‌دهد.

دليل و چرايي رفتار خاصي از مشتريان.

آيا دستيابي به موارد فوق به سرعت و بدون صرف وقت زياد و استفاده از ابزارهايي مانند منحني يادگيري امكان پذير است؟

قيمت مناسب و نشان دادن ارزش كسب شده.

Hotjar تمام موارد فوق را انجام می‌دهد اما بهتر است باجزئيات بيشتر به ۴ مورد مذكور پرداخت.

۱- Hotjar روشی بصری و مستقیم برای درک رفتار کاربر است

اگر صاحب يك فروشگاه آنلاين هستيد،‌به احتمال زياد از ابزارهاي سنتي مانند Google Analytics استفاده مي‌كنيد تا نمايي كلي از وب سايت و روندهاي موجود در آن داشته باشيد. اگر هم يك بازارياب هستيد به دنبال داده هايي خاص مي‌باشيد تا بتوانيد تبديل ها را پيدا كرده و بر گسترش آن ها تمركز كنيد. هيچ محدوديتي در رديابي و بررسي اين اطلاعات و داده ها وجود ندارد اما يكبار نگاهي به اين اعداد بيندازيد و از خودتان اين سوالات را بپرسيد:

چرا اين اعداد؟ چرا رفتار كاربران به نحوي بوده كه به اين اعداد منجر شود؟ آنان در وب سايت شما به دنبال چه چيزي هستند و چه تجربه اي به هنگام استفاده از وب سايت شما دارند؟

پاسخ دقيق به اين سوالات با ابزاري مانند Google Analytics ممكن نيست. استفاده از Google Analytics مانند نگاه كردن به وب سايت از فاصله اي بسيار زياد است. روندها را مشاهده مي‌كنيد،‌ تبديل ها را مي‌بينيد اما نگاهي دقيق تر چه؟ البته هيچ شكي در مزاياي استفاده از Google Analytics وجود ندارد اما منظور اين است كه گاهي داشتن يك تصوير كلي رضايت بخش و چاره ساز نيست. هرمشكلي راه حل مخصوص به خود را دارد و ممكن است مسائل و مشكلاتي وجود داشته باشد كه نيازمند گزارشي دقيق تر است.

Hotjar شما در ارتفاع صفر قرار مي‌دهد

گفتيم كه تصويري كه Google Analytics ارائه مي‌دهد همانند نگاه كردن به وب سايت از فاصله و ارتفاعي زياد است اما با استفاده از Hotjar در ارتفاع صفر قرار مي‌گيريد و می توانيد به خوبي ببينيد كه كاربران چه رفتاري دارند و به طور دقيق تر، وب سايت را از ديد آنان ببينيد.

نقشه حرارتي به شما رفتار كلي كاربران وب سايت را در تك تك صفحات نشان مي‌دهد. كاربران در چه جايي كليك مي‌كنند و در چه جايي scroll مي‌كنند؟ به چه چيزي علاقه مند هستند؟ آيا آن ها مهم ترين عناصر موجود در صفحه را مي‌بينند و با آن تعامل برقرار مي‌كنند؟

فرآيند ضبط به شما اين امكان را مي‌دهد تا كاربر را در سراسر وب سايت مشاهده كنيد (به صورت ناشناس). نتيجه اين ات كه متوجه خواهيد شد در چه جايي به مشكل مي‌خورند، در چه جاهايي به صفحات قبل باز مي‌گردند و يا در چه جاهايي صفحه را ترك مي‌كنند

راه حل اين موضوع همدلي با كاربر و مشتري است. به عبارت ديگر براي حل مشكل او بكوشيد و خود را در جايگاه او قرار دهيد(به وضوح بحث مفصل درباره اين موضوع از چارچوب اين مقاله خارج است).

انواع نقشه حرارتي یا هیت مپ

نقشه هاي حرارتي موجود در Hotjar انواع مختلفي دارند كه هر كدام بسته به نوع استفاده شما مي‌توانند به كار گرفته شوند.

نقشه حرارتي كليكي(Click heatmap)

این نقشه حرارتي صفحه اصلی نشان می‌دهد که در آن کاربران روی صفحه کلیک می‌کنند بخش داغ تر (قرمزتر)  قسمت هايي است كه بيشتر بر روي آن كليك شده است و در مثال بالا، كاربران عمدتا بر روي محصول و نوار جست و جو كليك كرده اند. هنگامي كه نشانگر ماوس خود را بر روي هر قسمت ببريد،‌ ميزان كليك بر حسب درصر به شما نشان داده مي‌شود.

نقشه حرارتي حركتي(Move heatmap)

اين نوع از نقشه هاي حرارتي به شما نشان مي‌دهد كه كاربران نشانگر ماوس خود را بيشتر در چه مكان هايي قرار مي‌دهند حال ممكن است بر روي آن قسمت كليك كنند و ممكن است كليك نكنند. الگوي اين نقشه حرارتي مشابه مورد قبل است اما به ما نشان خواهد داد كه كاربران پيش از كليك كردن، نشانگر خود را در چه جاهايي قرار مي‌دهند.

نقشه scroll (Scrollmap)

با اين نقشه حرارتي مي‌توان مشاده كرد كاربران به چه ميزان در وب سايت Scroll مي‌كنند. قرمز به این معنی است که یک بخش از صفحه توسط همه مشاهده شده است اما رنگ آبی تیره به این معنی است که یک بخش توسط کمتر از ۲۵٪ کاربران مشاهده شده است.

همچنين مي‌توانيد ميانگين يا page fold يك صفحه را ببينيد. page fold ناحيه اي از صفحه است كه به هنگام بارگيري صفجه براي اولين باز قابل مشاهده است. اين به اين معني است كه هر چيزي كه در زير page fold قابل مشاده است به شرط آن كه كاربر وب سايت Scroll كند. اين نوع از نقشه به ويیه به هنگام اولويت بندي مطالب موجود در وب سايت مفيد است. ما می خواهیم ابتدا مهمترین اطلاعات را نشان دهیم تا اطمینان حاصل کنیم مخاطب قبل از پیمایش يا scroll كردن آن را می‌بیند.

نكته اي كه لازم است به عنوان يك نكته اضافي بدانيد اين است كه‌ ميزان scroll كردن دو معني دارد. يا صفحه براي كاربران جذاب بوده و تا آخرين قسمت آن scroll كرده يا جذابيتي نداشته كه يا صفحه را ترك كرده يا سريعا scroll كرده تا به آخر صفحه برسيد بلكه به نكته جذابي برسد.

۲- Hotjar به شما كمك مي‌كند بازخورد بگيريد كه در درك رفتار مشتري مفيد است

فرض كنيد با استفاده از نقشع حرارتي و ضبط نشست ها،‌به يك الگو دست يافتيد. در اين الگو مشتري مدام Scroll مي‌كند و به نظر سردرگم است و نمي‌داند بايد چه كاري انجام دهد. اين كه ميت به تغيير كنيد و بي هدف تغييرات اساسي ايجاد كنيد اشتباه است. تنها كافي است از كاربران سوال كنيد به دنبال چه چيزي هستند؟ يا بهتر بود چه تغييراتي صورت مي‌گرفت.

نكته مثبتي كه در Hotjar وجود دارد اين است كه با تلفيق ابزارهاي تحليلي و بازخورد گرفتن درك رفتار كاربران را امكان پذير مي‌كند. داشتن بينش بصري درباره كاربران و رفتار آنان مهم است اما چيزي كه مهم تر است اين است كه چه چيزي آن ها را به وب سايت كشانده؟ چه چيزي باعث ترك وب سايت شده؟ كدام موضوع باعث تبديل شده و …

On-page Polls:

نظرسنجی های روی صفحه يا On-page Polls به شما اين امكان را خواهند داد كه در لحظه از كاربران سوال بپرسيد. اين نظرسنجي ها در واقع پاپ آپ(pop-up) مي‌باشند.

آیا می‌خواهید بدانید چرا كاربران موجود در صفحه تبديل نمي‌شوند؟ اين سوال را از كساني كه فرآيند تبديل در آن ها صورت نگرفته (صفحه را ترك كرده و موارد ديگر) برسيد و از پاسخ ها براي رفع مشكل موجود استفاده كنيد.

آیا تا به حال به اين فکر کرده اید که هنگام خروج از یک صفحه چه چيزي در فكر كاربران شما وجود دارد؟ با استفاده از بازخورد انگيزه آن ها از خروج را بررسي كنيد.

ممكن است نشست هايي كه ضبط كرده ايد متوجه شويد كه تعدادي از كاربران بر روي يك نقطه كليك مي‌كنند. مي‌توانيد با يك نظرسنجي بررسي كنيد كه به دنبال چه چيزي هستند.

همه چيزي كه قصد بيان آن را داريم اين میباشد که با استفاده از ابزاري كه به شما معرفي كرده ايم، بازخورد گرفتن بسيار مفيد تر و كاربردي تر مي‌شود.

 

Incoming Feedback :

بازخورد وارد شونده يا Incoming Feedback یک ویجت قابل ارتقا در کنار صفحه وب شما است که به کاربران اجازه می‌دهد از ميزان علاقه به وب سايت شما بازخورد ارائه دهند.

مسئله اي كه حائز اهميت می باشد اين است كه چه بازخوردي؟ براي مثال ممكن است كاربران بخواهند به شما چيزي درباره قيمت بگويند بنابراين بازخوردي كه مي‌گيريد بايد بسته به مشتري و بر اساس سلايق آن ها باشد.

استفاده از بازخورد در حال يا ongoing feedback بهترین روش سیستماتیک براي ايجاد مركزي براي گفت و گو و تعامل با مشتري درباره وب سايت و يا حتي درباره محصولات است. اين نوع از بازخورد گرفتن خود نيازمند بحث مفصل ديگري است.

هرگز نمي‌دانيد كه چه فرصتي قرار است پيش روي شما قرار بگيرد بنابراين اين ويجت همانند يك فرصت هميشه در دسترس است كه مي‌توانيد از آن براي بهبود استفاده كنيد.

پرسشنامه:

پرسشنامه به شما اين امكان را مي‌دهد تا پس از بازديد كاربران از سايت،‌ بازخورد آنان را جمع آوري كنيد و درباره مشكلات احتمالي چاره اي بينديشيد.

نظرسنجی (poll) و بازخورد وارد شونده (incoming feedback) براي بازخورد گرفتن در همان لحظه بازديد كاربران از وب سايت مفيد است اما پرسشنامه به آن ها اين امكان را مي‌دهد تا سنجيده تر و پس از صرف زمان پاسخ دهند.

پاسخ دهندگان جواب هاي بهتري ارائه مي‌دهند و شما می‌توانید درباره انگیزه ها، انتظارات و نتایج حاصل از تجربه تعامل آنها با شما چیزهای زیادی بیاموزید. براي مثال اگر بازارياب هستيد پس از خريد به مشتري ايميل دهيد و با سوالاتي از اين قبيل تجربه آنان را ارزيابي كنيد: تجربه كلي آن ها چگونه بود؟ چه مواردي امكان داشت آنان را از خريد منصرف كند؟ در چه مواردي پيشنهاد بهبود دارند؟

اين سوالات كه از نوع آني نمي‌باشند،‌ به مشتري اين امكان را مي‌دهند كه با صرف وقت و دقت به آنان پاسخ داده بنابراين براي كسب و كار شما از اهميت ويژه اي برخوردار است.۳- Hotjar به شما بینش(insight) سریع و بدون منحنی یادگیری با شیب زیاد می‌دهد

ابزارهای تحلیلی در بسیاری از جاها به کمک شما می‌آید تا با درک رفتار کاربران به فعالیت های خود با دقت بیشتری ادامه دهید. این ابزارها معایبی به همراه دارند. اول این که شیب منحنی یادگیری به هنگام استفاده از آن ها زیاد و بینشی (insight) که به دست می‌آورید دارای شیب کم است و هزینه های راه اندازی و عدم صرفه جویی در منابع نیز به همراه دارد. شاید اصلا بهتر باشد کاربران را حضوری به دفتر خود دعوت کرده و از آن ها شخصا سوال کنید که چه رفتاری در وب سایت شما دارند! شاید این طور هزینه های کمتر و بینش بهتری به دست بیاورید.

یکی دیگر از مواردی که ممکن است مشکل آفرین باشد این می‌باشد که گاهی برای بررسی کامل و داشتن اطلاعات کافی نیاز به استفاده از چندین ابزار تحلیل و گزارش دهی است که برخی نیز رایگان نمی‌باشند اما با استفاده از Hotjar تنها یکبار هزینه می‌کنید و در زمان نیز صرفه جویی خواهد شد. به علاوه شیب منحنی یادگیری آن زیاد نیست.

نصب آن به آسانی نصب یک کد رهگیری snippet در وب سایت است.

نتیجه این است که هیچ فشاری بر شما وارد نخواهد شد و لازم به ذکر است که Hotjar از تگ منیجرهای (tag manager) اصلی مانند Google Tag Manager پشتیبانی می‌کند و بر روی انواع پلتفرم های دیگر نیز قابل نصب است. به عنوان مثال می‌توانید آن را به Shopify خود بیفزایید. یکی از مزیت های نصب Hotjar ارائه راه حل های مختلف افزایش نرخ تبدیل شما است. به هنگام بهینه سازی وردپرس نیز این موضوع برقرار است.

 

اطلاعات Hotjar برای همه است

نیازی به دکترای علوم داده ندارید تا بتوانید داده های موجود در Hotjar را تجزیه و تحلیل کنید. هر شغلی که دارید، از طراح UX گرفته تا بازاریاب می‌توانید داده ها و اطلاعاتی که Hotjar در اختیار شما قرار داده را تشریح کنید. هر شخصی می‌تواند با نگاه به نقشه های حرارتی آن ها را به راحتی تفسیر کند و یا با دیدن چند نشست ضبط شده مشکلات را شناسایی کند و یا با استفاده از بازخوردها در راستای بهبود قدم بردارد.

نکته

اگر کل سازمان رفتار کاربر را بررسی کرده و بازخورد مشتری را بخواند، تأثیرات  مثبتی بر UX و رضایت مشتری خواهد گذاشت. اگر مأموریت شما این است که مشتری و کاربر را در اولویت قرار دهد لازم است مشتری را به خوبی بشناسید و Hotjar در این موضوع به شما کمک خواهد کرد.

۴- خرید و نشان دادن ارزش در Hotjar بسیار آسان است

Hotjar برای تیم هایی در هر اندازه که هستند مفید است. چه یک استارت آپ نوپا باشید و چه شرکتی که مرحله بلوغ خود را سپری می‌کند و چه شرکتی که در سطح جهانی فعالیت می‌کند، Hotjar با بینشی که در اختیار شما قرار می‌دهد شناخت کاربر و بهبود را برای شما هموار می‌کند.

Hotjar  هشت ابزار قدرتمند تحلیل رفتار و بازخورد گرفتن را با هم ترکیب می‌کند و نیازی نیست برای مثال به دنبال ابزاری باشید که برای شما نقشه حرارتی تهیه کند و یا با ابزاری دیگر به دنبال رفع ایرادات موجود در وب سایت برای کاربران باشید. همه این ابزار ها در Hotjar تجمیع شده است.  نسخه پایه یا basic آن رایگان است و باپرداخت میزان مناسبی پول می‌تواند آن را گسترش دهید. لازم به ذکر است که مسائل حفظ حریم شخصی نیز در آن رعایت شده است.

چگونه می‌توان از Hotjar برای درک و بهبود تجربه وب سایت استفاده کرد؟

هنگامی که صحبت از استفاده از Hotjar برای بهبود وب سایت و بهبود رتبه وب سایت و یا آن نتیجه ای که کاربر هنگام ورود به سایت به دست می آورد اجرا بشود ، تست های مختلفی برای بررسی قابلیت استفاده و تجریه کاربر وجود خواهد داشت که هرکدام برای بهبود سایت مورد استفاده قرار خواهد گرفت . با اجرای این تست ها می‌توان نقاطی که نیاز بهبود دارند را شناسایی کرده و در راستای بهبود آن ها عمل کرد. در این مقاله به کاربردهای اصلی و مزایای استفاده از Hotjar پرداختيم اما دركنار اين موارد،‌استفاده هاي ديگري نيز وجود دارد كه با Hotjar امكان پذير مي‌باشند. در زير مواردي وجود دارد كه استفاده كاربردي از Hotjar را نشان مي‌دهند:

مقايسه كليك ها قبل و بعد از ايجاد ترفندها با UX

محتوای نادیده گرفته شده را حذف كرده و یا در آن تجدید نظر کنید.

تراز كردن صفحه با همان كلماتي كه كاربران در بازخوردهاي خود بيان كردند.

کدام نوع تصویر بهترین تصوير ممکن است.

بدانید که آیا CTA ها توجه شما جلب می‌کنند یا خیر.

از مشتریان بپرسید چه چیزی باعث شده فرآيند تبديل صورت نگيرد.

بازخوردهاي رایج را به سؤالات متداول تبديل کنید.

به مشتری یا رئیس خود اثبات کنید كدام تصميمات مناسب هستند و كدام يك نيست.

تصورات غلط best practiceها(بهترين الگوهاي موجود در يك زمينه خاص) را به چالش بكشيد.

فرم ها را براي ايجاد سرنخ بيشتر تغيير دهيد.

طرح بازسازی بر اساس اعتراض هاي بازدید کنندگان.

با آزمايش محتواي بهتر را شناسايي كنيد.

چرا صفحات آزمايشي به خوبي كنترل نمي‌شوند.

چه محتوایی برای حرکت به سمت بالاتر یا پایین تر در صفحه لازم است.

عناصري كه باعث حواس پرتي مي‌شوند را شناسايي كنيد.

ايرادات و موارد بي كيفيت را فيلتر كنيد.

قبل از ترک صفحه مستقیماً با بازدید کنندگان صحبت کنید.

با شناسایی فرصت های بزرگ براي تست هاي خود اولويت بندي انجام دهيد.

مشخص کنید که چه مطالب جدیدی بايد به صفحه اضافه کنید.

قبل از ایجاد عناصر جدید فرضیه هاي خود را تأیید کنید.

ایده های جدیدي براي آزمون A / B ایجاد کنید.

رضايت نامه هاي ارزشمند از مشتریان جمع آوری کنید(مثل ارسال ايميل).

UX را در رزولوشون هاي مختلف امتحان كنيد(براي انواع تلفن همراه، ‌لب تاب و …)

روش های بسیار دیگری برای استفاده موفقیت آمیز از Hotjar برای درک بهتر تجربیات کاربران و بدست آوردن نظرات آن ها وجود دارد. امروزه بيش از ۳۵۰ هزار شركت از Hotjar استفاده مي‌كنند كه نشان از قابليت هاي بالاي آن دارد.

استفاده از هاتجر Hotjar

اكنون كه با استفاده از این مقاله به خوبي با اين نرم افزار مبتني بر وب سایت آشنا شدید ،‌ وقت آن رسيده كه نحوه استفاده از آن را هم برایتان شرح دهیم . براي استفاده از Hotjar ابتدا لازم می باشد در وب سايت آن يعني www.hotjar.com يك حساب كاربري ايجاد كنيد. سپس بايد اقدام به نصب آن كنيد. با استفاده از Google Tag Manager يا هر سيستم مديريت تگ پيشرفته اي مي‌توانيد اين كار را انجام دهيد. هنگامي كه وارد حساب خود شديد،‌ بايد شناسه يا ID‌ وب سايت را وارد كنيد.

 

با كليك كردن بر روي explore مي‌توانيد گزارش هاي مختلفي را به دست بیاورید . اين گزارش ها همانطور كه پيشتر نيز بيان شد شامل نقشه هاي حرارتي،‌ نشست هاي ضبط شده و … خواهد بود . در قسمت بالاي سمت راست، مي‌توانيد بلاك يا فعال بودن IP وب سايت خود را مورد بررسی قرار دهید .

 



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

تحقیقات و آمارها این را به ما نشان میدهند که تقریبا نیمی از کاربران وقتی وارد یک وب‌سایت می‌شوند انتظار دارند آن سایت در عرض ۲ ثانیه یا کمتر لود شود و اگر انتظارشان در عرض ۳ ثانیه برآورده نشود سایت را ترک می‌کنند. از طرف دیگر حدود ۷۸% کسانی که آنلاین خرید می‌کنند اگر تجربه خوبی از وب‌سایت به دست نیاورند و سرعت آن کم باشد دیگر برای خرید به آن مراجعه نمی‌کنند و جالب‌تر اینکه ۴۴% از آنها این تجربه‌ی بد را به اطرافیانشان هم انتقال می‌دهند.

داده‌هایی که از این تحقیقات به دست آمده نشان خواهد داد که قط و فط یک ثانیه تاخیر در زمان لود وب‌سایت می‌تواند نرخ تبدیل را تا ۷% کاهش دهد. به عنوان مثال اگر بخواهیم عرض کنیم  باید در نظر بگیرید اگر بیزینس شما روزانه ۱ میلیون تومان درآمد داشته باشد، فقط با یک تاخیر یک ثانیه‌ای در بارگذاری وب‌سایت ممکن می باشد که در سال ۲۵ میلیون تومان را بخواهید از دست بدهید که این بسیار نا خوشایند می باشد . پس با علم به این اطلاعات و داده‌ها از همین الان دست به کار شوید. ما در این مقاله به شما کمک می‌کنیم ابتدا عواملی که بر سرعت وب‌سایت تاثیرگذار هستند را شناسایی کنید و بعد راه‌حل افزایش سرعت را در اختیارتان می‌گذاریم پس تا آخر با ما همراه باشید.

ابزار سنجش سرعت لود شدن وب‌سایت

قبل از شروع هر چیزی اولین مسئله‌ای که باید از آن آگاه باشید سرعت لود شدن وب‌سایتتان است. وب‌سایت‌های زیادی برای این کار وجود دارند که فقط کافی است آدرس هر وب‌سایتی را که میخواهید در آن وارد کنید تا سرعت آن را به شما گزارش بدهند. یکی از محبوب‌ترین این سایتها GTmetrix است. کافی است وارد این سایت شوید و URL وب‌سایتتان را در باکس مخصوص وارد کنید، آن را آنالیز می‌کند و پس از چند ثانیه سرعت وب‌سایت را بر حسب ثانیه و میلی ثانیه به شما گزارش می‌دهد. البته علاوه بر گزارش سرعت وب‌سایت، عوامل دیگری هم مانند تعداد درخواست‌های ارسالی به سرور، سرعت سرور و یا سایز لندینگ پیج و … به شما داده می‌شود که از آن استفاده‌های زیادی می‌توان کرد.

عوامل موثر بر سرعت وب‌سایت

شناسایی عوامل تاثیرگذار بر سرعت لود وب‌سایت درک بهتری از چرایی این مسئله در اختیار ما می‌گذارد. اینکه بدانیم دقیقا چه فاکتورهایی وجود دارد که می‌توانند روی سرعت تاثیر بگذارند در حل کردن این مشکل کمک شایانی می‌کنند. اگرچه بسیاری از این این عوامل ممکن است اجتناب ناپذیر باشند که برای آن هم ابزارها و راه حل‌هایی در نظر گرفته شده است. در ادامه با این عوامل بیشتر آشنا خواهیم شد.

سرعت سرور (هاستینگ)

یکی از مهم‌ترین عواملی که در سرعت لود وب‌سایت شما موثر است شرکتی است که میزبان وب شماست و اینکه برای وب‌سایت شما از چه نوع سروری استفاده می‌کند و سرعت آن چه میزان است. اگر منابع کافی روی سرور اصلی وجود نداشته باشد در خدمت‌رسانی به سایت‌های مختلف دچار مشکل می‌شود. وب‌سایتهای کوچکتر معمولا از سرور اشتراکی استفاده می‌کنند اما وب‌سایت‌های بزرگتر خیلی اوقات نیاز به سرور اختصاصی دارند. به عنوان مثال سایت‌هایی مانند فیسبوک یا توئیتر به دلیل حجم بسیار بالای ترافیک نیازمند سرور اختصاصی هستند تا بتوانند همه منابع را کنترل کنند و پاسخگوی آن حجم از ترافیک باشند.

 

یکی از مهم‌ترین عواملی که در سرعت لود وب‌سایت شما موثر است میزبان وب شماست

 

زمانی که می‌خواهید شرکت خدماتی هاست خود را انتخاب کنید باید به این نکته توجه کنید که نرخ Uptime (مدت زمان در دسترس بودن، بدون قطعی) حداقل ۹۹.۵% داشته باشد. که آن میزان قطعی ۰.۵% هم برای زمانی است که سروری که وب‌سایت شما روی آن قرار دارد مشغول به روزرسانی شدن است و این کاملا طبیعی است. توجه داشته باشید اگر سرعت سرور پایین باشد هر کاری که برای بهینه‌سازی سرعت وب‌سایتتان انجام دهید بی‌فایده خواهد بود.

اگر ترافیک شما از محل‌های جغرافیایی متفاوت می‌آید بهتر است روی یک سیستم CDN (Content Delivery Network) سرمایه‌گذاری کنید. این نوع شبکه‌ها مجموعه‌ای از سرورها هستند که زمانی که کاربر از یک محل جغرافیایی خاص وب‌سایت شما را باز می‌کند نزدیک‌ترین سرور به او وصل می‌شود و در نتیجه دیتا نیازی به سفر طولانی ندارد و با سرعت مناسب برای کاربر لود می‌شود.

سایز و نوع فایل‌های وب‌سایت

به زبان ساده و کلی، هر چقدر سایز فایل‌هایی که روی وب‌سایت آپلود می‌کنید بزرگتر باشد و هر چقدر میزان فایل‌هایی که آپلود می‌کنید بیشتر باشد روی سرعت وب‌سایت شما اثر منفی می‌گذارند چرا که طبیعتا نیازمند زمان بیشتری برای بارگذاری هستند. برای بهینه کردن این مسئله باید کدهایی که استفاده می‌کنید را کوتاه‌تر کنید، سایز فایل‌های آپلودی را کاهش دهید و مهم‌تر از همه سایز و فرمت تصاویر را تا جایی که ممکن است بهینه‌سازی کنید.

حجم ترافیک

بعضی وب‌سایت‌ها پهنای باند مشخصی دارند. پهنای باند به میزان دیتایی گفته می‌شود که در طول یک مدت زمان مشخص منتقل می‌شود (معمولا در طول یک ماه). داشتن حجم بالای ترافیک قطعا نشانه‌ی خوبی است. اما اگر هاست شما توانایی کمی در اختصاص پهنای باند داشته باشد، آن وقت است که نه تنها ریسک سرعت پایین برای وب‌سایت پیش می‌آید، بلکه در صورت کمبود پهنای باند و تا زمانی که دوباره ابتدای دوره برسد وب‌سایت شما اصطلاحا shut down می‌شود و بالا نمی‌آید.

 

با توجه به ترافیک ورودی پهنای باند مناسب را انتخاب کنید

 

این موضوع به خصوص برای فروشگاه‌های آنلاین حیاتی محسوب می‌شود. حجم ترافیک بالا نشان می‌دهد بیزینس به خوبی دارد کارش را انجام می دهد و طبیعتا نرخ تبدیل بالایی هم دارد. پس اگر نمی‌خواهید مشتریانتان را از دست بدهید حتما یک چشمتان به پهنای باند باشد تا عملکرد مخرب جلوگیری کنید.

پلاگین‌های وب‌سایت

پلاگین‌های‌ (افزونه) بی‌شماری برای وردپرس وجود دارند که اتفاقا بسیار هم کاربردی هستند، به خصوص اگر زیاد از مسائل تکنیکی و برنامه‌نویسی سر در نیاوردید این پلاگین‌ها بسیار کمک‌کننده و وسوسه انگیز خواهند بود. اما در کنار شیرینی استفاده از پلاگین‌های مختلف نباید فراموش کنید که استفاده بیش از اندازه از آنها باعث می‌شود سرعت وب‌سایت تا حد چشم‌گیری کاهش پیدا کند، به خصوص اگر بهینه‌سازی نشده باشند. پلاگین‌ها کاربردهای مختلفی دارند. بعضی از آنها دیتابیس را درگیر می‌کنند و بعضی هم برای استفاده‌های front-end طراحی شده‌اند. از میان آنها، پلاگین‌هایی که دیتابیس را درگیر می‌کنند قطعا سنگین‌تر هستند و سرعت بیشتری از وب‌سایت طلب می‌کنند.

متاسفانه عدد مشخصی برای نصب پلاگین روی وب‌سایت وجود ندارد و نمی‌توان تعداد ماکزیمم نصب پلاگین را برشمرد چرا که این مسئله کاملا بستگی به ظرفیت وب‌سایت شما، نوع پلاگین‌های مورد استفاده و بسیاری عوامل دیگر دارد. یک پلاگین بد می‌تواند حجم بیشتر از ۱۰ فایل را داشته باشد در حالی که چندین پلاگین خوب می‌توانند اندازه یک فایل باشند. این مسئله به توسعه‌دهنده‌ی پلاگین هم بستگی دارد، اینکه چقدر کدنویسی با کیفیت دارد یا چقدر بهینه شده است. حتی‌الامکان سعی کنید از پلاگین‌های محبوب و شناخته شده استفاده کنید و در نصب آن ها زیاده‌روی نکنید.

موارد دیگر

چندین عامل دیگر هم وجود دارند که شاید از عهده شما خارج باشد و به سیستم کاربر مرتبط باشد که در این زمینه ممکن است کاری نتوانید انجام دهید. عواملی مانند کش مرورگر، سرعت کانکشن کاربر و نوع مرورگر مورد استفاده و … همگی می‌توانند در سرعت لود شدن وب‌سایت موثر باشند هرچند اینها سهم کوچکی دارند و آنچه که باید مورد تمرکز شما قرار بگیرد مواردی بود که در بالا به آن اشاره شد.

اما حالا که با عوامل کاهش سرعت وب‌سایت آشنا شدیم باید بدانیم چه روش‌هایی برای افزایش و بهینه‌سازی آن وجود دارد. یکی از محبوب‌ترین روش‌ها استفاده از پلاگین یا همان افزونه‌های افزایش سرعت است. در ادامه ۱۰ مورد از قدرتمندترین این افزونه‌ها را معرفی می‌کنیم که بنا بر نیازتان می‌توانید از آنها کمک بگیرید.

۱۰پلاگین برای افزایش سرعت وب‌سایت وردپرسی

WP Rocket

 

قیمت: ۴۹ دلار

یکی از قدرتمندترین پلاگین‌های بهینه‌سازی سرعت در وردپرس WP Rocket است که تقریبا همه چیز را پوشش می‌دهد. این افزونه به شما کمک می‌کند موارد مربوط به کش (Cache) پیج‌های وب‌سایتتان را انجام دهید و بسیاری تاکتیک‌های دیگری را در زمینه بهینه‌سازی عملکرد اجرا کنید.

زمانی که این پلاگین را نصب می‌کنید به طور اتوماتیک موارد زیر انجام می‌شود:

پاک کردن کش پیج‌های وب‌سایت

پاک کردن کش مرورگر

فشرده‌سازی فایل‌ها (Gzip)

از مزایای این پلاگین آن است که بر خلاف دیگر پلاگین‌ها که طرز کار با آنها کمی پیچیده است، استفاده از این پلاگین بسیار راحت و ساده است و به خصوص برای افراد تازه‌کار توصیه می‌شود. از معایب این افزونه هم قیمت بالای آن است، اما برای افرادی که وقت یادگیری ندارند این افزونه بسیار کمک کننده و ساده خواهد بود.

دیگر ویژگی‌هایی که WP Rocket در اختیار شما خواهد گذاشت:

کاهش سایز کدها

ادغام فایل‌ها

حذف جاوا اسکریپت کند

کنترل Heartbeat API

افزایش سرعت پیج

ادغام CDN

بهینه‌سازی دیتابیس

Perfmatters

قیمت: ۲۵ دلار

Perfmatters کمی متفاوت‌تر از پلاگین‌های این لیست است. این پلاگین به شما کمک می‌کند بسیاری از بخش‌های کوچکتر وب‌سایت وردپرسی‌تان بهینه‌سازی کنید. البته این پلاگین پاک کردن کش انجام نمی‌دهد اما اگر از افزونه‌های کشینگ استفاده می‌کنید این پلاگین بهترین مکمل برای بهینه‌سازی سرعت خواهد بود. یکی از بهترین ویژگی‌های این پلاگین آن است که بسیاری از تنظیمات کوچکی که هیچ استفاده‌ای هم برای وب‌سایت ندارند، مانند فونت ایموجی، شماره نسخه وردپرس و … را پاک می‌کند. این پلاگین همچنین تعدادی از درخواست‌های HTTP غیر ضروری را هم حذف می‌کند.

علاوه بر این، پلاگین Perfmatters یک ابزار مدیریت اسکریپت دارد که به شما اجازه می‌دهد به صورت دستی و هر زمانی که خواستید جاوا اسکریپت/CSS را روی پیج‌های مشخص بارگذاری کنید. به عنوان مثال اگر پلاگین فرم تماس شما اسکریپت‌هایش را در تمامی وب‌سایت لود می‌کند با استفاده از Perfmatters می‌تواند آن را شخصی سازی کنید به طوری که اسکریپتش را فقط در صفحه تماس شما لود کند. این مسئله برای جلوگیری از درخواست‌های HTTP غیر ضروری بسیار کاربردی است.

از دیگر ویژگی‌های این پلاگین:

تغییر DNS (سیستم نام دامنه)

غیرفعال کردن Heratbeat API

بهینه‌سازی تصاویری که دیر لود می‌شوند

آنالیز محلی هاست

یکی از معایب این پلاگین عدم پاک کردن کش است. به طور کلی اگر از قبل از پلاگین‌های کشینگ استفاده می‌کنید (یا هاست شما پاک کردن کش را برایتان انجام می‌دهد) این پلاگین می‌تواند یک گزینه خوب برای بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت باشد.

WP Fastest Cache

قیمت: رایگان

این پلاگین یکی از محبوب‌ترین پلاگین‌های رایگان است که بیش از ۳۰۰۰ نقد مثبت گرفته و در امتیازبندی رتبه ۴.۹ را دارد و ۲۰۰ هزار نصب فعال دارد. استفاده از این پلاگین بسیار ساده است به طوری که فقط با زدن یک تیک می‌توانید کشینگ را فعال کنید تا به طور خودکار کش پیج‌های وب‌سایتتان پاک شود.

علاوه بر این، نسخه رایگان این پلاگین ویژگی‌های زیر را ارائه می‌دهد:

فشرده‌سازی فایل‌ها

پاک کردن کش مرورگر

کاهش سایز برای HTML و CSS (عدم پشتیبانی از جاوا اسکریپت)

قابلیت غیرفعال کردن ایموجی‌های وردپرس

غیرفعال کردن کشینگ برای بعضی کاربران و محتواهای سایت

ابزاری برای ادغام با CDNها

البته اگر نیاز به خدمات بیشتری داشته باشید می‌توانید نسخه پولی آن را تهیه کنید که ویژگی‌های زیر را اضافه می‌کند:

بهینه‌سازی تصاویر

بهینه‌سازی دیتابیس

کاهش سایز پیشرفته (پشتیبانی از جاوا اسکریپت)

افزایش سرعت لود

نسخه پولی این پلاگین از ۵۹ دلار به بالا است.

WP Super Cache

قیمت: رایگان

یکی دیگر از پلاگین‌های محبوب و رایگان WP Super Cache است که محصول کمپانی Automattic است. اولین چیزی که در استفاده از این پلاگین نظر را جلب می‌کند سادگی آن است. پس اگر کاملا تازه‌وارد هستید فقط کافی می باشد که بعد از نصب پلاگین یک تیک کوچک بزنید و بقیه کارها را به خودش بسپارید.

البته اگر بخواهید کنترل بیشتری روی امور داشته باشید در قسمت تنظیمات می‌توانید آن را مدیریت کنید, برای مثال باید عرض کنیم که:

انجام عملیات فشرده‌سازی

پاک کردن کش مرورگر

کشینگ محتوا

زمان‌بندی انجام کشینگ

علاوه بر این با این پلاگین می‌توانید به CDN انتخابی خودتان وصل شوید . این پلاگین کاملا رایگان است و نسخه پولی ندارد.

W3 Total Cache

قیمت: رایگان

یکی دیگر از پلاگین‌های محبوب و در عین حال رایگان وردپرس W3 Total Cache است که نسبت به دیگر پلاگین‌های لیست امکانات بیشتری از لحاظ کشینگ ارائه می‌دهد. اما داشتن همین امکانات پیشرفته باعث پیچیدگی استفاده از این پلاگین شده است و کار با آن کمی تمرین و مطالعه می‌خواهد و آموزش‌هایی هم در رابطه با این پلاگین در سطح وب می‌توان پیدا کرد.

اگر تازه‌کار هستید توصیه می‌شود سراغ پلاگین‌های دیگر لیست بروید، چرا که پیچیدگی این پلاگین مخصوص وب‌مستران حرفه‌ای ساخته شده و کار با آن ممکن است سر در گمتان کند. از طرفی اگر از حرفه‌ای‌های این صنعت هستید و می‌خواهید روی وجوه مختلف کشینگ کنترل کامل داشته باشید، بهترین گزینه برای شما همین  پلاگین است. به عنوان مثال می‌توانید موارد زیر را کنترل کنید:

کشینگ پیج

کشینگ مرورگر

کشینگ دیتابیس

Object Caching

Fragment Caching

علاوه بر این، این پلاگین قابلیت کاهش سایز کدها و اتصال به CDN انتخابی شما را دارد.

WP-Optimize

قیمت: رایگان (نسخه پولی از ۳۹ دلار در سال)

این پلاگین در گذشته منحصرا برای بهینه‌سازی دیتابیس به کار می‌رفت در حالی که امروز علاوه بر بهینه‌سازی دیتابیس، تبدیل به یک پلاگین افزایش سرعت تمام عیار وردپرسی شده است.

برخی از ویژگی‌های این پلاگین:

کشینگ پیج‌های وبسایت

فشرده‌سازی تصاویر

فشرد‌سازی Gzip

نسخه پرمیوم این پلاگین ویژگی‌های بیشتری ارائه می‌دهد از جمله:

زمان‌بندی کشینگ دیتابیس

حذف تصاویر بی‌استفاده

بهینه‌سازی تصاویر کند

بهینه‌سازی جداول دیتابیس

این پلاگین ساخته‌ی همان تیمی است که پلاگین بک آپ محبوب UpdraftPlus را ارائه می‌دهد و طبیعتا تیم خوبی پشت آن است. نسخه رایگان آن روی سایت وردپرس موجود است و میتوانید استفاده کنید.

Autoptimize

قیمت: رایگان

این پلاگین یکی از پلاگین‌های رایگان و محبوب دیگری است که به بهینه‌سازی HTML، CSS و JavaScript کمک می‌کند اما یکی از معایبش آن است که عمل کشینگ را انجام نمی‌دهد.

از ویژگی‌های این پلاگین:

کاهش سایز کدینگ: با این ویژگی بدون آنکه در کارایی سایت اختلالی ایجاد شود کدنویسی بهینه می‌شود. به طور مثال کاراکترهای اضافی، خطوط فاصله و … که فقط سایز کدینگ را بالا می‌برند و عملا هیچ استفاده‌ای ندارند حذف می‌شوند.

ادغام کردن درخواست‌ها: با این ویژگی فایل‌های جداگانه با هم ادغام و تبدیل به یک فایل می‌شوند و همین باعث می‌شود تعداد درخواست‌های روی وبسایت شما کاهش پیدا کند.

علاوه بر این‌ها، اقدامات اولیه‌ای مانند پاک کردن ایموجی‌ها هم انجام می‎‌گیرد. در کل اگر از پلاگین‌های کشینگ به طور جداگانه استفاده می‌کنید این پلاگین می‌تواند به صورت مکمل استفاده شود.

Asset CleanUP

 

قیمت: رایگان (نسخه پولی ۳۹ دلار)

این پلاگین یکی از پلاگین‌های خوب برای بهینه‌سازی اسکریپت‌های وبسایت است. با این پلاگین می‌توانید به صورت موردی اسکریپت‌هایی را که نیاز دارید اجرا یا غیرفعال کنید. به عنوان مثال می‌توانید بعضی اسکریپت‌ها را طوری محدود کنید که فقط در پیج‌هایی خاص از وبسایت که می‌خواهید اجرا شوند. اگر اسکریپت‌های غیر ضروری دارید که در کل وبسایت نمایش داده می‌شوند این پلاگین میتواند کمکتان کند. به عنوان مثال اسکریپت فرم تماس شما در همه پیج‌ها نمایش داده می‌شود، که طبیعتا غیر ضروری است. با این پلاگین می‌توانید اسکریپت فرم تماس را فقط به پیج تماس با ما محدود کنید که همین باعث میشود تعداد درخواست‌ها از پیج‌های دیگر کاهش پیدا کند.

از ویژگی‌‌های دیگر این پلاگین:

کاهش سایز کدینگ

ادغام فایل‌ها

حذف ایموجی‌ها و آیکون‌ها

بهینه‌سازی فونت‌های گوگل

البته از معایب این پلاگین آن است که کشینگ انجام نمی‌دهد و باید آن را با یک پلاگین کشینگ مکمل کنید.

ShortPixel

قیمت: رایگان (نسخه پولی ماهانه ۵ دلار)

به طور میانگین معمولا حدود ۵۰% سایز وب‌سایت‌ها را تصاویر اشغال می‌کنند. پس اگر فکری برای بهینه‌سازی تصاویر کنید تقریبا نصف راه را رفته‌اید و سرعت سایتتان را بهینه کرده‌اید. ShortPixel یکی از افزونه‌های قدرتمندی است که منحصرا در زمینه بهینه‌سازی تصویر فعالیت می‌کند و به طور اتوماتیک کارهای زیر را برایتان انجام می‌دهد:

تغییر سایز تصویر با ماکزیمم ابعاد به صورت بهینه

فشرده‌سازی تصاویر

تبدیل WebP (برای مرورگرهایی که از آن پشتیبانی می‌کنند)

تبدیل PNG به JPG

البته همین تیم یک پلاگین جداگانه دیگری هم با نام ShortPixel Adaptive Images plugin ارائه می‌کنند که این پلاگین همچنان بهینه‌سازی عکسها را انجام می‌دهد اما علاوه بر آن از یک CDN جهانی استفاده می‌کند تا بتواند بر اساس دستگاه هر کاربر سایز عکس را مناسب با آن تغییر دهد و در واقع این سیستم بر مبنای انعطاف‌پذیری عکس بر اساس دستگاه می‌کند. مثلا اگر کاربری با  موبایل وارد سایت شود، عکس مناسب با صفحه نمایش دستگاه او در می‌آید و بر عکس کسی که با صفحه نمایش بزرگتری وارد می‌شود تصویر را بزرگتر می‌بیند. این پلاگین برای وب‌سایت‌هایی که از تصاویر زیادی استفاده می‌کنند بسیار کاربردی است.

Lazy Load (از تیم WP Rocket)

قیمت: رایگان

یکی دیگر از پلاگین‌های رایگان Lazy Load می باشد که همان تیم WP Rocket آن را توسعه داده است. این پلاگین منحصرا در زمینه افزایش لود وب‌سایت فعالیت می‌کند.این پلاگین کمک می‎‌کند محتواهای بالای صفحه زودتر از محتوای پایین صفحه یا همان Below the fold لود شوند و تا کاربر تصمیم به اسکرول کردن صفحه می‌گیرد محتواهای پایین هم لود می‌شوند همین مسئله سرعت لود وب‌سایت را بالا می‌برد چرا که به جای لود کل صفحه به صورت یکجا، به ترتیب ابتدا قسمت‌هایی که کاربر می‌بیند لود می‌شوند. البته اگر از قبل از پلاگین WP Rocket استفاده می‌کنید نیازی به نصب این پلاگین ندارید چرا که WP Rocket همه این ویژگی‌ها را پوشش می‌دهد.

مقایسه سریع لیست بالا

اینکه کدام پلاگین برای شما بهتر است را کسی جز خودتان نمی‌داند، هر کدام از آنها ویژگی‌های خاص خودشان را دارند. اما مسئله‌ای که مهم است این است که هر وب‌سایت وردپرسی نیازمند یک پلاگین کشینگ است (البته بعضی هاست‌ها این کار را به طور اتوماتیک برای شما انجام می‌دهند می‌توانید این مسئله را از شرکت خدماتی خودتان سوال کنید).

WP Rocket: می‎‌توان گفت محبو‌ترین پلاگین است و علاوه بر کشینگ، از بسیاری تکنیک‌های بهینه‌سازی سرعت استفاده می‌کند و یک پکیج کامل به حساب می‌آید. استفاده از آن بسیار ساده است. تنها نقطه ضعف آن پولی بودنش است که در مقایسه با دیگر پلاگین‌ها و راحتی استفاده ارزش هزینه‌اش را دارد.

WP Fastest Cache: این پلاگین نسخه رایگان دارد، کشینگ انجام می‌دهد و علاوه بر آن از تکنیک‌های مختلف بهینه‌سازی سرعت هم استفاده می‌کند. استفاده از آن بسیار راحت است و اگر نمی‌خواهید هزینه کنید در این لیست کامل‌ترین پلاگین رایگان به حساب می‌آید.

WP Super Cache: در ظاهر کاربری ساده‌ای دارد اما در عین حال کنترل‌های زیادی هم در اختیار شما می‌گذارد. رایگان است و به خصوص برای افراد تازه‌کار بسیار مناسب است.

WP Total Cache: این پلاگین یکی از پیچیده‌ترین‌ها با تنظیمات بسیار زیاد یاست که کار کردن با ان را برای همه سخت تر کرده است . برای وبمستران و حرفه‌ای‌ها مناسب است.

WP Optimize: این پلاگین از لحاظ ادغام فایل‌ها و بهینه‌سازی دیتابیس و تصاویر بسیار حرفه‌ای عمل خواهند کرد .

Perfmatters و Asset CleanUp و Autoptimize: هر سه از افزونه‌هایی می باشند که به طور انحصاری برای کسانی که می‌خواهند روی اسکریپت‌های وب‌سایتشان کنترل داشته باشند  و میزان درخواست‌های HTTP را کاهش دهند مناسب می باشد .

ShortPixel و Lazy Load by WP Rocket: هر دو منحصرا برای بهینه‌سازی تصاویر وب‌سایت مناسب می باشند 

 



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

اگر شما یک فرد غیر انگلیسی زبان باشید، استفاده کردن از صفحه ورد پرس شاید برایتان کمی مشکل باشد و یا اگر زبان خوبی نداشته باشید ممکن است  هنگام کار کردن با آن کمی به مشکل بر بخورید . در واقع اگر شما به منابع  WordPress و یا بازار های عظیمی مانند Envato نگاهی بیندازید، متوجه می شوید که بیشتر تم ها و افزونه های موجود به زبان انگلیسی نوشته شده اند. متأسفانه بسیاری از توسعه دهندگان قالب یا افزونه، محصولات خود را به سایر زبان ها ترجمه نمی کنند و این کار استفاده از این محصولات را برای کسانی که به زبان های دیگری صحبت می کنند دشوار خواهد کرد . در نتیجه باید عرض کنیم که  اکثر مردم در سرتاسر  جهان برخی کالاهای رایگان و یا پریمیوم بسیار عالی را به خاطر این که نمی توانند مستندات یا داشبورد واقعی موضوع و افزونه خود را بخوانند، از دست می دهند. اما یک خبر خوب این می باشد که در صورت بروز نیاز دو راه بسیار متفاوت در این دنیا وجود دارد که شما می توانید برای ترجمه تم یا افزونه مورد نظر خود از آنها استفاده لازم را بکنید :

استفاده از یک افزونه محلی سازی وردپرس

استفاده از نرم افزاری به نام Poedit در کامپیوتر یا Mac

در حال حاضر  با توجه به اینکه Poedit هنگام ترجمه برنامه ها و وب سایت ها به صاحبان وب سایت ها کمک زیادی می کند، در این مقاله من قصد دارم تا به ترجمه کردن با استفاده از افزونه وردپرس Loco Translate به طور واضح بپردازم . این افزونه همانطور که مشخص می باشد ، به ترجمه شما در وردپرس کمک خواهد کرد تا افزونه ها را به درستی در داشبورد وردپرس خود قرار دهید. بنابراین اجازه دهید نگاهی به نحوه انجام کار آن بیندازیم.

Loco Translate یا ترجمه‌گر لوکو چیست؟

در ابتدا بیایید نگاهی گذرا به این موضوع بیندازیم که ترجمه گر لوکو چیست و چه کمکی به صاحبان یک وب سایت که به دنبال یک راه برای ترجمه بی نظیر هستند، ارائه می دهد؟ Loco Translate یا ترجمه گر لوکو یک افزونه قدرتمند و رایگان وردپرس است که می توانید با استفاده از آن قالب ها و افزونه های سایت را به زبان مورد نظر خودتان ترجمه کنید. این افزونه به خوبی می تواند برای ترجمه ی تم  یا افزونه های دیگر وردپرس شما به زبانی غیر محلی که در ابتدا به آن اشاره شده است (که به طور معمول انگلیسی است) مفید باشد. علاوه بر این برای توسعه دهندگانی که به کمی عملکرد اضافی با ابزارهای متمرکز برای استخراج رشته ها و تولید الگوها نیاز دارند، ایجاد می شود.

اکنون قصد دارم چند ویژگی قابل توجه دیگر که این افزونه ترجمه ارائه می دهد را به شما معرفی کنم:

ویرایشگر ترجمه داخلی

ایجاد و بروز رسانی مستقیم فایل های زبانی

تلفیقی MO بومی

پشتیبانی از ویژگی های PO

دایرکتوری زبان محافظت شده

پشتیبان گیری PO قابل تنظیم

کدهای محلی ساخته شده در WordPress

ویرایشگر فایل PO با پشتیبانی از میانبر صفحه کلید

در مجموع Loco Translate روش ساده ای برای ترجمه پرونده ها و افزونه ها به طور مستقیم از داشبورد وردپرس به صاحبان وب سایت است.

ترجمه تم Traveler با استفاده از ترجمه لوکو

در مقاله امروز می خواهم به چگونگی ترجمه تم Travele  با استفاده از ترجمه گر Loco Translate بپردازم.

مرحله 1نصب و فعال سازی ترجمه گر Loco

برای نصب افزونه Loco Translate، کافیست به Plugins> Add New بروید و افزونه Loco Translate را جستجو کنید.

حال گزینه Install Now را انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه فعال سازی کلیک کنید تا افزونه برای استفاده در وب سایتتان آماده شود. پس از اتمام کار  یک عنوان از منوی داشبورد وردپرس جدید با نام Loco Translate مشاهده خواهید کرد.

مرحله 2زبان پیش فرض خود را تنظیم کنید

اگر چه این موضوع ارتباط مستقیمی با استفاده Loco Translate دارد، اما درک آن بسیار مهم است. هر تم وردپرسی که در وب سایت خود نصب می کنید، زبانهای خاصی دارد که در آن ساخته شده اند. برخی از تم ها با داشتن هزاران زبان در دسترس هستند. در حالی که برخی دیگر تعداد زبان های انگشت شماری دارند. برای ترجمه موفقیت آمیز تم خود به زبانی که می خواهید با استفاده از Loco Translate ترجمه کنید، باید مطمئن شوید که تم شما با آن منطبق است. ابتدا با حرکت به بخش Settings >General  در داشبورد وردپرس شروع کنید.

سپس به پایین که در آن منوی کشویی Site Language است، بروید. زبانی که در بالای منوی کشویی مشاهده می کنید، زبانی است که سایت شما در حال حاضر روی آن تنظیم شده است. همانطور که در اینجا می بینید، زبان پیش فرض انگلیسی است:

پس از کلیک بر روی منوی کشویی، زبان هایی را مشاهده خواهید کرد که قبلاً در وب سایت شما نصب شده اند. علاوه بر این خواهید دید که کدام یک با توجه به موضوع وردپرس شما برای نصب در دسترس هستند.

اگر زبانی که مایل به ترجمه تم خود با آن هستید، در بخش نصب شده وجود ندارد، زبان مورد نظر خود را از فهرست کشویی انتخاب کرده و روی گزینه Save Changes کلیک کنید. این کار زبان مورد نظر شما را نصب می کند و آن را به عنوان پیش فرض برای سایت شما قرار می دهد. من ایتالیایی را از فهرست کشویی انتخاب کرده ام و تغییرات خود را ذخیره کردم.

مرحله 3رشته های تم را ترجمه کنید

پس از آماده شدن به Loco Translate > Themes بروید تا همه تم های نصب شده در وب سایت خود را ببینید. همانطور که می بینید، تم های بسیاری در وب سایت من نصب شده است.

برای شروع ترجمه تم خود، روی تم های فعال خود کلیک کنید، حال صفحه ای را مشاهده می کنید که چیزی شبیه به این است:

توجه کنید که Traveler  آماده ترجمه به زبان ایتالیایی است، همانطور که قبلاً در سایت تعریف شده بود. به سادگی بر روی ایتالیایی کلیک کنید و به این صفحه توجه کنید:

این بخش ویرایشگر از Loco Translate اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار می دهد:

زبانی که ترجمه می کنید

چند رشته برای ترجمه در دسترس است

درصد رشته های ترجمه شده

لیستی از رشته های انتخاب شده برای ترجمه

بخش هایی برای ترجمه رشته ها

بخش کامنت

برای شروع ترجمه روی کلمه یا عبارتی که می خواهید ترجمه کنید کلیک کنید. کلمه یا عبارت مورد نظر خود را در بخش انگلیسی با متن منبع انگلیسی وارد کنید.

اکنون این وظیفه شماست که ترجمه صحیح کلمه یا عبارت مورد نظر خود را در بخش ترجمه ایتالیایی وارد کنید. اگر مطمئن نیستید که ترجمه دقیق چیست، استفاده از ابزار قابل اطمینانی مانند Google Translate برای کمک به شما همیشه کمک کننده است. اگرچه ترجمه هایش 100٪ دقیق نیست، اما Google Translate منبع قابل اعتمادی برای ترجمه است.

پس از وارد کردن کلمه یا عبارت ترجمه شده در بخش مناسب، شما یک یادداشت در بخش source text دریافت می کنید که این کلمه یا عبارت به صورت هایلایت آبی به همراه ترجمه مناسب از کلمه یا عبارت اصلی به شما نشان می دهد.

ستاره ای که در کنار کلمه یا عبارت اصلی ظاهر می شود، نشانگر این است که تغییرات شما هنوز ذخیره نشده اند. برای تکمیل ترجمه روی نماد ذخیره کلیک کنید. پس از کلیک بر روی ذخیره، ترجمه های شما به این ترتیب در صفحات متن منبع قرار می گیرند:

علاوه بر این در قسمت جلوی وب سایت خود هر رشته ای که ترجمه کرده اید برای بازدیدکنندگان سایت به نمایش در می آید.

به عنوان مثال: من جمله  no comments را با استفاده از ترجمه گر لوکو ترجمه کردم. متوجه شدید که در قسمت جلوی وب سایت من، این عبارت با موفقیت به ایتالیایی ترجمه شده است:

 

اضافه کردن یک زبان جدید

اگر هیچ ترجمه ای برای تم شما پیدا نشد، که گاهی اوقات نیز پیش می آید، به جای کلیک بر روی زبانی که می خواهید تم خود را ترجمه کنید، در این مرحله بر روی New Language کلیک کنید. در اینجا از منوی کشویی زبانی را که می خواهید تم خود را به آن ترجمه کنید، انتخاب نمایید. علاوه بر این توسعه دهندگان افزونه Loco Translate توصیه می کنند که گزینه Custom را انتخاب کنید تا ترجمه های جدید شما از بروز رسانی های خودکار محفوظ بمانند.

به یاد داشته باشید همان طور که گفتم (در زیر Settings >General) من ایتالیایی را در لیست زبان های نصب شده خود اضافه کردم. به همین دلیل می توانم ضمن اضافه کردن یک زبان جدید، ایتالیایی را از لیست کشویی انتخاب کنم. به طور خلاصه  Traveler از نصب زبان ایتالیایی بر روی وب سایت من پشتیبانی می کند و این زبان را به افزونه Loco Translate انتقال می دهد و در صورت تمایل به عنوان یک زبان قابل ترجمه برای هر دو موضوع من و بعدا افزونه های من در دسترس قرار می گیرد. پس از انجام این کار شما به ویرایشگر ترجمه منتقل می شوید و می توانید همانطور که در بالا گفته شد، ترجمه پاراگراف های موجود را شروع کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال به صورت ماهانه در اینستاگرام instagram و از طرفی پرطرفدار ترین شبکه اجتماعی در ایران، دلیل خوبی برای خواندن کامل این مقاله جذاب و البته مهم است.

دوستان گرامی توجه داشته باشید که فعالیت حرفه ای من در زمینه سئو SEO است و اشراف کامل و تخصصی به شبکه های اجتماعی را ندارم و این مقاله صرفا تجربیات بنده است و تمایل داشتم با نگاهی متفاوت به یکی از شبکه های اجتماعی پرطرفدار ایران بپردازم.

در این مقاله جذاب قصد داریم در قالب آموزش ترفندهای حرفه ای اینستاگرام، سئو کردن محتواهای موجود پیج‌مان را هم در این شبکه اجتماعی بیاموزیم. نکات جالب همانند اینکه چطور در اینستاگرام همانند سئو بک لینک مناسب و باکیفیت بگیرید و یا چطور محتوا با کلمات کلیدی مناسب تولید کنیم و یا نحوه آنالیز و دریافت ترافیک واقعی چطور است؟ چطور در اینستاگرام احتمال پنالتی شدن صفحه همانند پنالتی در گوگل وجود دارد و نکات مهم و جذاب دیگر که در ادامه مقاله میزفا مشاهده خواهید کرد.

البته بهینه سازی در همه موضوعات به شکل‌های مختلفی موجود است، به عنوان مثال بهینه سازی شبکه های اجتماعی (SMO)، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO) ، بهینه سازی تجربه انسانی (HEO) و … ولی هدف اصلی ما ارتباط بین سئو با شبکه‌های اجتماعی است.

اگر نمی‌دانید سئو یا SEO چه چیزی می باشد پیشنهاد میکنم قبل از خواندن این مقاله، پست مربوط به سئو چیست را بخوانید.

مقدمه 

برای چه نوع کسب و کاری سود آور است

به نظر بنده اینستاگرام برای هر کسب و کاری سودآور نیست، ولی به معنای این نیست که نباید در آن فعالیت کرد. به شکل کلی برای کسب و کارهای B2C یعنی کسب و کارهایی که ارتباط مستقیم با مصرف کننده (مشتری نهایی) دارند، بهتر است. البته برای کسب و کارهای B2B که مشتری آن‌ها شرکت‌ها و کسب و کارهای دیگر هستند، داشتن صفحه اینستاگرام نیز پیشنهاد می‌شود، هر چند باید به دنبال مخاطب های خاص خودشان باشند تا بتوانید حداقل استفاده یعنی “آگاهی از برند” را پیش ببرید.

برای توسعه برند خود نیاز به شبکه های اجتماعی دارید و فعالیت در انواع شبکه های اجتماعی همانند داشتن شعب در شهرهای مختلف است. چرا که هر شبکه اجتماعی مخاطب های منحصربه‌‌فرد خود را دارد. فعالیت مناسب در این نوع شبکه ها به شما کمک می‌کند تا بتوانید سرنخ‌های (Lead) مناسب و کافی در زمان کوتاه دریافت کنید. هر چند جمع آوری سرنخ‌ها شروع کار می‌باشد و نحوه استفاده صحیح آن‌ها و پیاده سازی استراتژی مناسب می‌تواند اثربخشی این سرنخ‌ها را دوچندان کند.

 

آمار

طبق آمار رسمی اینستاگرام به آدرس business.instagram.com بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال در یک ماه دارد و ۵۰۰ میلیون اکانت فعال روزانه که اینستاگرام شان را چک می‌کنند که از این مقدار نزدیک به ۴۰۰ میلیون آن استوری‌ها را هم بررسی می‌کنند.

آمار اینستاگرام

 

اکانت بازاریابی در اینستاگرام

تقریبا ۳ سال پیش در سال ۲۰۱۶ اینستاگرام از اکانت Business خود رونمایی کرد و کمک شایانی در بهبود بازاریابی در درون این اپلیکیشن ایجاد کرد. با استفاده از این اکانت شما می‌توانید آمار دقیق تعداد بازدیدهای هر پست، تعداد کسانی که پست شما را در اینستاگرام Save کرده‌اند و یک سری از داده‌های باارزش که هر کدام در نوع خود می‌تواند اثربخشی مناسبی در ادامه مسیر صفحه ما باشد.

با داشتن اطلاعات دقیق و جامع می‌توانید یک استراتژی خوب برای این شبکه اجتماعی یعنی اینستاگرام ایجاد کنید، مثلا چه تعداد کاربران زن یا آقا هستند و یا چه نوع پست‌هایی بیشترین فالوور را برای من داشته است؟ از کدام شهرها بیشترین بازدید و لایک را دارید؟ و همه این موارد کمک می‌کند تا بتوانید پست و محتوای مناسب در زمان مناسب درج کنید.

تمام این قابلیت‌ها در اکانت بیزینس Business اینستاگرام موجود است و در اکانت پرسونال و یا شخصی، چنین آمارهایی را نمی‌توان مشاهده کرد.

 سئو در اینستاگرام

در ادامه قصد داریم به معرفی برخی ویژگی‌های اینستاگرام بپردازیم و سپس شباهت آن در سئو را بیان کنیم. درواقع شما در  آموزش اینستاگرام به صورت حرفه ای، نحوه بهینه سازی و بهبود، پست‌ها و صفحه اینستاگرام خود را می‌آموزید تا بهتر و بیشتر دیده شوید، همان کاری که هدف سئو است. به عبارت دیگر ارتباط بین SMO با SEO را نشان خواهیم داد.

همان طور که در گوگل الگوریتم‌های بسیاری وجود دارد تا بتواند بهترین نتیجه را نشان دهد، در اینستاگرام هم بسیاری الگوریتم وجود دارد که در تلاش هستند تا بهترین عملکرد را به جا بگذارند. و به نظر بنده هدف اول و اخر همه این الگوریتم ها بهبود تجربه استفاده کاربران از آن نرم افزار است.

پیشنهاد می‌شود قبل از خواندن مقاله این عکس را یک مرور کنید.

 

 

Like و Backlink

به نظر من لایک شدن در اینستاگرام شبیه بهیک  گرفتن لینک از سایت های دیگر یا همان بک لینک می باشد . زمانی که شما از سایت‌های معتبر لینک دریافت می‌کنید اثر بسیار قوی تری دارد تا گرفتن ۱۰۰ ها لینک از سایت‌های غیرمعتبر و یا غیرمرتبط. حال در اینستاگرام زمانی که پست شما توسط صفحه‌ای که دارای فالوورهای بسیاری است لایک می‌شود احتمال دیده شدن و ارتقای آن بیشتر از زمانی است که صفحات با فالوور کمتر لایک کنند.

به همین منظور در برخی گروه‌های خصوصی، ادمین‌های اینستاگرام با فالوور بالا عضو هستند و زمانی که یکی از آن‌ها پستی درج می‌کند، سایر ادمین ها اقدام به لایک و یا کامنت گذاشتن در پست می‌کنند. امری که در برخی استراتژی های لینک سازی در بین متخصصین سئو رخ می‌دهد.

هر چند این نوع سناریو به این صورت دارای یک سری مشکلاتی است و باید به شکل هوشمندانه تر پیاده سازی شود چرا که گاهی ممکن است با تکرار زیاد به جای داشتن اثر بخشی مثبت، اثرات منفی و یا خنثی داشته باشد.

 

Page name و Site name

نام صفحه و ایدی صفحه به ترتیب همانند نام سایت و دامنه سایت خواهد بود . به خاطرتان باشد که نام صفحه که اصولا همان نام برند شما می‌باشد باید به شکلی باشد که بتواند به مشتری در راحت تر سپردن آن کمک کند. همینطور نام صفحه با ایدی صفحه همخوانی داشته باشد.

یک نام برند خوب حتما نیاز نیست که به کاربران شما بگوید که شما چه نوع خدماتی را ارائه می‌دهید، نامی که راحت به ذهن سپرده شود و در درون یک داستان به وجود بیاید می‌تواند اثربخشی بیشتری داشته باشد.

نکته دیگر آنکه راحت خوانده شود، راحت نوشته شود تا در نهایت توسط کاربران راحت پیدا شود. همینطور سعی کنید ایدی همه شبکه‌های اجتماعی را همانند نام برند کنید. به کمک سایت knowem.com می‌توانید یک ایدی ID واحد در شبکه‌های اجتماعی پیدا کنید. به نظر من هر چه این ایدی به دامنه سایت نزدیک تر باشد، بهتر است.

 

Bio و Title

من Bio بیو اینستاگرام را به عنوان های پست‌های در سایت شبیه میدانم . وقتی کاربری در گوگل سرچ و یا جستجو میکند  باید برای او این نکته را توضیح دهید که قرار هست چه نیازی از او را بر طرف کنید و رفع نیاز با واقعیت موجود در داخل سایت شما همخوانی لازم را داشته باشد ، به عبارت دیگر باید عرض کنیم که محتوای داخل صفحه متناسب با آن نیاز باشد.
در بیو اینستاگرام هم باید گفته شود که چه دلیلی دارد کاربران صفحه شما را فالوو کنند؟ (البته در صفحه اینستاگرام میزفا برخی از نکات این صفحه رعایت نشده و به دنبال نیروی قوی برای سوشال هستیم ولی در پروژه‌های سئو سعی میکنیم حداکثر موارد را رعایت کنیم)

اگر چه بیو اینستاگرام قابلیت‌های بیشتری دارد و اگر قصد دارید کاربران خود را در صفحه پروفایل خود بیشتر نگه دارید، می‌توانید از برچسب Hashtag در بیو استفاده کنید. مثلا اگر تخفیف ویژه و فروش ویژه دارید پیشنهاد می‌شود یک برچسب منحصربه فرد ایجاد کرده و در بیو درج کنید تا کاربران با زدن برچسب به راحتی بتوانند پست‌های هدف شما را پیدا کنند، و یا اگر یک صفحه دیگر در اینستاگرام دارید که مربوط به برند شما می‌باشد می‌توانید ایدی اینستاگرام آن را در بیو تگ کنید.
دوست بنده در زمینه عکس نوشته در اینستاگرام فعالیت حرفه ای انجام می‌دهد و صفحه او بالای ۲۰۰ هزار نفر فالوور دارد. یک صفحه عکس نوشته مخصوص دختران دارد و یک صفحه مخصوص پسران، در صفحه بیو عکس نوشته دختران ایدی صفحه عکس نوشته پسران را تگ کرده تا اگر کاربری از هر جنسی وارد هر صفحه ای شد آنها را از دست ندهد. این خود یک مسیر روشن برای کاربران می‌سازید و از طرفی نرخ تبدیل بازدید به فالوور را بهبود می‌دهد.

شاید بسیاری از این موارد را برخی‌ها به طول دقیق رعایت نکنند ، مثلا صفحه اینستاگرام امیر تتلو خواننده ایرانی که اکثر دوستان آشنا هستند. او ممکن است یک بار درباره دیوار صحبت کند، یک بار درباره حجاب صحبت کند و یک بار درباره دلار حرف بزند، و اگر تمایل داشت درباره موسیقی صحبت می‌کند. این موارد نادر که هیچ گونه هدف روشنی را دنبال نمی‌کنند در حیطه صحبت های ما نیستند و این نوع صفحات همانند باد می‌مانند. زود می‌آیند و زود می‌روند.

 

Explore و SERP

حتما بر روی دکمه جستجو اینستاگرام زده‌اید، به آن صفحه Explore گویند، پست‌های این قسمت اصولا براساس لایک و کامنت‌های واقعی و همینطور براساس رفتار فالوورهای شما چیدمان می‌شود. به عبارتی اینستاگرام سعی می‌کند به شکل هوشمند علاقه شما را بفهمد و براساس آن پست‌هایی که احتمال دارد به آن‌ها علاقه داشته باشید را نشان دهد. و این کار اینستاگرام چه معنایی دارد؟ معنای بهبود تجربه کاربری، درواقع بعید است در هر قدم این شرکت‌های بزرگ بهبود تجربه کاربری را مشاهده نکنید. برویم سر اصل مطلب.

اعتبار صفحه مهم تر از علاقه کاربر است، به عبارتی قبل از مهم بودن علاقه شما، معتبر بودن آن صفحه هم نقش مهمی دارد. همان طور که گوگل در SERP چنین رفتاری را در برابر سایت‌ها دارد. و زمانی که شما در نتایج گوگل جستجو انجام می‌دهید، نتایج کم کم به سمت شخصی سازی شده پیش می‌رود، یعنی کلماتی که قبلا جستجو کرده‌اید را می‌توانید مشاهده کنید و یا سایت‌هایی که قبلا مشاهده کردید را به احتمال زیاد در نتایج شما رتبه بهتری خواهند گرفت.

جذب کاربر جدید و هدفمند یکی از مهم ترین ویژگی‌های نتایج گوگل می‌باشد و اگر پست شما در صفحه Explore اینستاگرام باشد همین موضوع اتفاق می‌افتد و شانس دریافت فالوور بیشتر که به موضوعات شما علاقه‌مند است، دوچندان می‌شود. و این فرصت ویژه‌ای است که اینستاگرام به شما می‌دهد، همان طور که گوگل در نتایج به سایت شما ممکن است چنین فرصتی را به لطف SEO بدهد.

هوشمند بودن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های الگوریتم‌های اینستاگرام و گوگل در سرچ است. زمانی که من در جستجوی نتایج به اشتباه عبارت تیم باشگاهی یوونتوس را سرچ کردم “uventus” جدا از آنکه این الگوریتم عبارت صحیح را خودش پیدا می‌کند، از بین هزاران صفحه واقعی و فیک، صفحه رسمی این باشگاه را در نتیجه اول جستجوی من نشان می‌دهد. البته بنده طرفدار تیم یوونتوس نیستم و علاقه بسیاری به تیم باشگاهی آث‌میلان دارم



:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

چگونه می شود افزایش سرعت بارگذاری سایت رو نادیده بگیریم زمانی که  با یه نگاه کلی به آمارها متوجه می‌شیم که حدود 40 درصد از بازدیدکننده‌ها، سایتی که بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه تا لود شود را، ترک می‌کنند؟! شاید با خودتون بگید که این خیلی وحشتناکه و هیچ جوری نمی‌شه هم طراحی گرافیکی سایت و هم محتوا، عوامل سئو و البته سرعت رو کنار هم داشت! اما نه اینطوری که فکر می‌کنید نیست. با رعایت یکسری قوائد و با نصب یکی از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس می‌شه این مشکل رو تا حد زیادی حل کرد.

در این مقاله مزایای افزونه ها رو هم عنوان میکنیم و همینطور چند خبر خوب را دارم، پس این مقاله رو مطالعه و بررسی داریم.

 

 

افزایش دادن سرعت سایت و بالا آمدن سریع وبسایت مهمه چون:

مطابق با استاندارد گوگل سرعت بارگذاری سایت باید بین 3 تا 5 ثانیه طول بکشد، در غیر اینصورت روی امتیازی که موتورهای جستجو به سایتتان خواهند داد تأثیرات منفی داره. البته این استاندارد کمی (کمی که، خیلی ) سخت گیرانه هست.

همونطور که گفتیم حدود 40 درصد از بازدیدکنندها سایتی که بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه تا لود بشه رو ترک می‌کنند (البته این در مورد کسایی که سرعت نتشون پایینه صدق نمی‌کنه



:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

متا تگ های خوب

در زیر متا تگ هایی را معرفی میکنیم که در هر صفحه‌ای لازم است که شما قرار دهید. توجه کنید که این لیست یک لیست کوچک است تگ هاست. این متا تگ ها تنها متا تگ هایی است که حتما باید از آنها استفاده کنید، بنابراین اگر فکر می‌کنید همین تگ ها کارتان را انجام می‌دهند، به همین ها بسنده کنید و از همین ها فقط در صفحه خود استفاده کنید.

آشنایی با Title و Description

متا نوع محتوا (Content-type): اینکه مشخص کنید از چه Charset در صفحه خودتون استفاده می‌کنید، خیلی مهم است و هر صفحه بلا استثنا باید این کد را داشته باشد. اینکه از چه نوع Charset می‌‌خواهید در صفحه استفاده کنید بستگی به نیاز خودتون داره و در مقاله آشنایی با Charset ما به طور کامل با آن آشنا خواهیم شد. همچنین در نظر داشته باشید که حضور این کد در صفحه شما خیلی مهم است و صفحه ای که charset نداشته باشد ممکن است به مشکل بخورد.

عنوان (Title): عنوان ها با تگ Meta شروع نمی‌شوند و خود یک تگ جداگانه دارند ولی از سری داده‌های متا به حساب می‌آیند و باید حتما در صفحات وجود داشته باشند. در رابطه با عنوان ها (title) در مقاله آشنایی با تگ Title به صورت کامل توضیح داده ایم و می‌توانید در رابطه با آن‌ها بخوانید.

توضیحات متا (Meta Description): متا تگ توضیحات برای یک هدف بزرگ استفاده می‌شود: تا صفحه شما را به صورت خلاصه به بازدید کنندگان نتایج موتور های جستجو (SERP) توضیح دهد. این تگ باعث افزایش رتبه شما نمی‌شود ولی در هر صورت برای گرفتن رتبه خیلی مهم است. این بخش درواقع تبلیغی برای صفحه شما هست که باعث می‌شود که کاربر تصمیم بگیرد که وارد صفحه شما شود یا خیر. تعداد حروف آن را ۱۶۰ حرف نگاه دارید و طوری متن را بنویسید که انگار می‌خواهید صفحه خود را بفروشید و کاربر مشتری شماست که می‌خواهید آن را به کلیک کردن راغب کنید.

و در آخر منطقه نمایش (Viewport): در جهان موبایلی امروزی، باید برای منطقه صفحه نمایش یا Viewport اهمیت ویژه ای قائل باشید. اگر هم قائل نباشید یک ریسک بزرگ در جامعه بزرگ کاربران موبایل و تجربه آن‌ها خواهید داشت. در مقاله آشنایی با Viewport به صورت کمال‌تر با آن آشنا خواهیم شد.

متا تگ های بی تفاوت (خنثی)

متا تگ های خنثی یا بی تفاوت

وب سایت های مختلف در شرایط خاص باید از متا تگ های دیگری نیز استفاده کنند که در ادامه با این متا تگ ها آشنا می‌شوید ولی اگر واقعا می‌توانید بدون این متا تگ ها هم ادامه دهید، لطفا این کار را انجام دهید.

متا تگ‌های شبکه اجتماعی: به طور کلی من از این تگ ها در صفحاتم به صورت دستی استفاده نمی‌کنم. قراردادن OpenGraph و داده‌های توییتر در صفحات مهم هستش ولی از سری متا تگ های لازم در هر صفحه ای نیست.

متا تگ Robots : یک تصور اشتباه در رابطه با متا تگ Robots وجود دارد که می‌خواهم آن را روشن سازی کنم. اجباری نیست که حتما در تمامی صفحات از متا تگ Robots استفاده کنید. در حالت کلی صفحات ما به صورت Index و Follow می‌باشد و تنها درصورتی که می‌خواهیم حالات موجود را تغییر دهیم بهتر است که از این متا تگ استفاده کنیم. در مورد متا تگ Robots به صورت کامل پوریا آریافر عزیز توضیح داده است که پیشنهاد می‌کنم مقاله همه چی درباره متاتگ Robots را بخوانید. ( البته پوریا جان این متا تگ رو مهم شمرده و من اصلا این قضیه رو منکر نمیشم رئیس xD ولی خاصیت خنثی وجودیش که اگر نباشه هم اوکیه رو بیاین قبول کنیم )

متاتگ کنونیکال(Canonical):گوگل نسبت به محتوای تکراری حساس است و اگر صفحات ما محتوای تکراری درون آن‌ها موجود باشد باید حتما از این متا تگ استفاده کنیم در غیر اینصورت گوگل صفحه ما را پنالتی خواهد کرد. اهمیت این متا تگ خیلی زیاد هستش ولی اگر از محتوای تکراری استفاده نمی‌کنید، می‌توانید از آن استفاده نکنید. با اینحال من با تمام اینکه گفتم متا تگ هایی که در این بخش میگم لازم نیست استفاده کنید. پیشنهاد میکنم که از آن استفاده کنید و مقاله پوریا آریافر در رابطه با متا تگ کنونیکال را بخوانید.

متا تگ ربات های خاص (Googlebot) : این متا تگ برای این است که ربات های موتور های جستجوگر خاص مثل گوگل از دستورات خاصی مثل noodp یا noydir استفاده کنند. در مقاله همه چی درباره متاتگ Robotsمیتوانید در رابطه با آنها بخوانید. به طور کلی موتور های جستجوگر از فهم بالایی برخوردار هستند و خودشان متوجه مشخصات صفحه شما خواهند شد. اما در جاهایی مشاهده شده است که این مورد نیاز هست که در این موارد پیشنهاد می‌کنم به جای استفاده از ربات های خاص از همان متا تگ Robots استفاده کنید.

زبان (Language) :‌ تنها در مواردی که قرار است وب سایتی چند زبانه و بین المللی داشته باشید بهتر است که زبان اصلی را در صفحه با استفاده از این متا تگ مشخص کنید.

منطقه جغرافیایی (GEO) : آخرین اطلاعاتی که در رابطه با این متا تگ منتشر شده است، این هست که متا تگ GEO در موتور جستجو Bing پشتیبانی می‌شود ولی در موتور جستجوگر Google پشتیبانی نمی‌شود. (شما می‌توانید منطقه جغرافیایی را در سرچ کنسول گوگل مشخص کنید). این متا تگ دارای ۳ نوع هست: نام محل (placename) ، موقعیت (Position) و منطقه (Region).

کلمات کلیدی (Keywords) :‌ اره! بله!‌ Yes! شاید باور نکردنی باشه که این همه از کلمات کلیدی در حوزه سئو حرف میزنیم ولی بخش کلمات کلیدی در متا تگ را گذاشتیم در بخش خنثی! خیلی وقته که دیگه متا تگ کلمه کلیدی در نتایج موتورهای جستجو تاثیری ندارد،‌ البته شاید در موارد خیلی کمی به شما کمک کند ولی پیشنهاد می‌کنم که از این متا تگ گذر کنید. البته اگر این تگ به صورت خودکار ایجاد می‌شود، دلیلی ندارد که آن را حذف کنید.

متا تگ Refresh: یکی از راه های ضعیف انتقال که نباید استفاده شود. بهتر است که از انتقال سمت سرور ۳۰۱ به جای این متاتگ استفاده شود. این متاتگ شاید بعضی وقتا لازم باشد اما گوگل طرفدارش نیست.

تاییده وب سایت (Site verification ) : به طور کلی یکی از نحوه های فعالسازی و تایید وب سایت ها در موتور های جستجو این می باشد که متا تگ SiteVerification را در صفحه خود قرار دهید. اما واقعا لازم نیست که حجم صفحه خود را به خاطر تاییده وب سایت اضافه کنید. راه جدید تاییدیه گوگل از طریق ست کردن DNS هست و همچنین امکان آپلود فایل XML در هاست نیز وجود دارد. همچنین در موتور جستجو Bing نیز فایل XML برای تاییدیه وجود دارد که می‌توانید از آن به جای تاییدیه متا تگ استفاده کنید.

متا تگ های بد

متا تگ های بد

قبل از هر چیزی بزارید این روشن سازی را انجام بدم که با استفاده از این متا تگ ها هیچ اتفاق بدی برای سئو وب سایتتون اتفاق نخواهد افتاد. (خداوکیلی اگه به کارت میاد استفاده کن، ناراحت میشم چون من میگم بده استفاده نکنی xD) طبق گفته گوگل در سال ۲۰۰۵ (که الان حدودا ۱۵ سال از آن گذشته) متا تگ هایی که در زیر معرفی می‌کنم چیزی جز هدر دادن فضای صفحه شما در پی نخواهد داشت. اگر آماده و مایل باشید، بریم که یک مقدار بخش Head صفحاتمون رو تمیز کاری کنیم…

متا تگ نویسنده (Author) : این تگ نام نویسنده صفحه وب را مشخص می‌کند،‌ این تگ اهمیتی ندارد. دیگر این اطلاعات از طریق Schema انجام می‌شود.

مشاهده مجدد (Revisit After) :‌ این متا تگ برای ربات ها است که بعد از یک مدت زمان مشخصی دوباره برگردند و صفحه وب را بررسی کنند. بیشتر موتور های جستجو از این متا تگ پشتیبانی نمی‌کنند.

کپی و رایت (‌Copyright): طبق گفته گوگل، وقتی ما در فوتر وب سایتمان عنوان کپی و رایت و سال را قرار می‌دهیم و گوگل آن را چک می‌کند، دیگر چه دلیلی دارد که یکبار دیگر در هدر وب سایت هم به آن اشاره کنیم؟

تولید کننده (Generator): این متا تگ برنامه ای که صفحه را ایجاد کرده را مشخص می‌کند. مثلا اگر یک انسان سازنده صفحه است،‌ استفاده از آن بیهوده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 153
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

ریدایرکت ۳۰۲ یا ریدایرکت موقت چیست؟

یک مثال مهم برای درک بهترکه باید خدمتتان عرض کنیم این می باشد که
فرض کنید شما تا مدت محدودی تو ورودی B تعمیرات دارید و تو این مدت باید مهمون ها رو به ورودی A هدایت و راهنمایی کنید. اما بعد از اتمام تعمیرات دوباره از ورودی B هم به طور مستقل استفاده خواهید کرد و در یا در حال استفاده هستید. درواقع شما مهمون ها رو به صورت موقت ریدایرکت کرده بودید که بهش ریدایرکت ۳۰۲ گفته میشه!به همین سادگی
توی فضای وب هم ممکن است شما بخواید یکی از صفحاتتون رو به دلایلی (مثل تغییر طراحی صفحه) مدتی از دسترس بازدیدکنندگان خارج کنید که نتوانند به آن صفحه وارد شوند . اما برای اینکه کاربران و مشتریان شما بتونند به محتوای مورد نیازشون دسترسی پیدا کنند، این صفحه رو موقتا روی آدرسی دیگر ریدایرکت می‌کنید. با استفاده از ریدایرکت موقت ۳۰۲ به گوگل اعلام می‌کنیم تصمیم نداریم صفحه مورد نظر رو برای همیشه از دسترس کاربران خارج نگه داریم. پس گوگل همچنان URL قدیمی رو ایندکس می‌کنه و تو نتایج نگه می‌داره.

تفاوت ریدایرکت ۳۰۲ با ریدایرکت ۳۰۱

همه ما متوجه این هستیم که گوگل یه موجود بسیار سخت‌گیره و به هیچ سایت و صفحه ای الکی اعتبار نمیده. پس وقتی شما به گوگل میگید صفحه ای ریدایرکت ۳۰۲ شده، از اونجایی که شما از ریدایرکت موقت استفاده کردید، هیچ گونه ارزش و اعتباری از آدرس مبدا به آدرس جدید منتقل نمیشه؛ در واقع تفاوت ریدایرکت ۳۰۲ با ریدایرکت ۳۰۱ همینه که ریدایرکت موقت ۳۰۲ ارزش رو منتقل نمی کنه و همین باعث میشه کاربردش محدودتر بشه و برای بهینه سازی سایت خیلی مناسب نباشه، البته بستگی هم داره و باید دید برای چه کاری استفاده میشه. با این حال به جز برخی موارد محدود، خیلی ازش استفاده نمیشه.

فرق ریدایرکت ۳۰۲ با ریدایرکت ۳۰۱ در قالب عکس

البته لازمه بدونید روش انجام ریدایرکت ۳۰۲ خیلی راحت تر از ریدایرکت ۳۰۱ هست. برای ریدایرکت ۳۰۲ نیازی به دسترسی به سرور ندارید و با استفاده از متا تگ یا جاوا اسکریپت می تونید ریدایرکت ۳۰۲ رو انجام بدید؛ و همین آسون تر بودن خیلی وقت ها کار دست متخصصین سئو میده و باعث میشه خیلی از اون ها بدون اطلاع از تفاوت ریدایرکت ۳۰۲ با ۳۰۱ و تاثیر هر ریدایرکت در سئو ترجیح بدن از ریدایرکت ۳۰۲ استفاده کنند.

ریدایرکت ۳۰۲ اگه به صورت اصولی انجام بشه، آسیبی به سئو سایت شما نمی زنه؛ اما ارزش مستقیمی هم برای سئو سایتتون نخواهد داشت. اما استفاده نادرست و نابجا از ریدایرکت ۳۰۲ باعث آسیب زدن به صفحه مورد نظر و کاهش ترافیک ورودی صفحه میشه و افت رتبه در صفحه نتایج گوگل رو به دنبال داره.

یه مثال کاربردی:


فرض کنید مدیر یه سایت فروشگاهی هستید یا پروژه همچین سایتی رو به عنوان یه متخصص سئو در دست دارید. حالا بعضی از محصولات سایتتون برای مدتی قابل فروش نیستند (مثلا اگه سایت فروش کتاب داشته باشید، شاید چاپ قبلی کتاب تموم شده باشه یا اگه سایت مربوط به فروش لباس باشه، شاید بعضی از محصولات فصلی باشند و برای یه مدت محدود نتونید اون ها رو تو فروشگاه نمایش بدید). در این صورت باید چی کار کنید؟ آیا منطقیه این صفحه رو از صفحه نتایج گوگل حذف کنید؟ درحالیکه برای رتبه ای که این صفحه الآن تو نتایج گوگل داره، خیلی زحمت کشیدید و وقت گذاشتید. یه راه دیگه اینه که تا زمانی که محصول دوباره در دسترس قرار می گیره، مشتری ها رو به صفحه دیگه ای (مثلا صفحه نمایش محصولات مشابه یا صفحه نمایش دسته بندی محصولات) بفرستید و درواقع از ریدایرکت استفاده کنید. حالا به نظر شما میشه از ریدایرکت دائمی ۳۰۱ استفاده کرد و ارزش این صفحه رو برای همیشه به یک صفحه دیگه منتقل کرد؟ قطعا این­طور نیست. چون این تغییر مسیر موقت هست و ما می خوایم بعد از مدتی دوباره از همون صفحه استفاده کنیم. پس نباید کاری کنیم که اعتبار و رتبه صفحه مبدا رو از دست بدیم. بنابراین ریدایرکت ۳۰۲ رو بررسی می کنیم. با استفاده از ریدایرکت موقت ما به موتور جستجوی گوگل اعلام می کنیم که قصد داریم از صفحه مبدا هم دوباره استفاده کنیم و نباید ارزش و رتبه صفحه رو حذف و به آدرس جدید منتقل کنه. بنابراین صفحه مربوط به اون محصول در SERP باقی می مونه، ولی هرکس روی اون کلیک کنه به آدرس جدید منتقل میشه.

البته این موارد بالا تقریبا خاص هستند، ولی چند مثال دیگه که بهتون ممکنه کمک کنه:
فرض کن محصول نوت ۵ دارید که دیگه تولید نمیشه و یک سری سرچ ها هم مربوط به این کلمه هست، در این حالت نه ریدایرکت ۳۰۲ پیشنهاد میشه، نه ریدایرکت ۳۰۱ پیشنهاد میشه، نه متای نوایندکس پیشنهاد میشه، نه پاک کردن و حذف محصول پیشنهاد میشه و نه خطای ۴۰۴ و ۴۱۰ پیشنهاد میشه. بهترین کار اینکه صفحه رو به حال خودش رها کنید و در کنار اون محصول ناموجود بیاین یک سری محصولات مشابه درج کنید مثلا جدیدترین گوشی های سری نوت رو نمایش بدید.

کاربردهای ریدایرکت ۳۰۲

همونطور که گفتیم کاربردهای ریدایرکت ۳۰۲ خیلی محدودتر از ریدایرکت ۳۰۱ هست. فقط در برخی موارد خاص از ریدایرکت ۳۰۲ استفاده میشه و همه این موارد برای زمانی هست که قصد شما برای تغییر مسیر کاربران موقت باشه؛ مانند مثالی که در بالا زدیم یا شرایط شبیه به این مثال. علاوه بر اون در موارد زیر هم باید از ریدایرکت ۳۰۲ استفاده بشه.

انجام A-B Test : طراحان سایت، متخصصین سئو و خصوصا افرادی که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارند، در موارد زیادی از A-B تست استفاده می کنند. اون ها این روش رو برای بررسی عملکرد و طراحی صفحه به کار می گیرند. در خیلی از مواردی که نیاز به انجام A-B تست هست، میشه کاربران رو با استفاده از ریدایرکت ۳۰۲ موقتا به یه صفحه دیگه هدایت کرد.

بازخورد کاربران: یه کاربرد دیگه ریدایرکت ۳۰۲ موقعیه که شما می‌خواید صفحه جدیدی که ساختید رو به صورت آزمایشی اجرا کنید و بازخورد کاربران رو درباره اون صفحه آنالیز کنید. تو این شرایط هم به دلیل انتقال موقت کاربران از ریدایرکت ۳۰۲ استفاده میشه. با این کار شما می تونید بازخورد کاربران جدید و مشتریان رو بدون اینکه روی رتبه صفحه شما در SERP تاثیری بذاره، بررسی کنید. بعد می تونید نتایج رو آنالیز و مقایسه کنید و تصمیم بگیرید.

همونطور که وقتی آدرس خونه تون عوض میشه به دوستانتون اطلاع می دید که نامه ها و بسته های پستی رو به آدرس جدید بفرستند، اگه آدرس سایتتون یا یکی از صفحات سایتتون تغییر کنه هم باید با استفاده از redirect به موتورهای جستجو اطلاع بدید که کاربرها رو به آدرس جدید شما بفرستند تا کاربری رو از دست ندید و ضرر نکنید.

معرفی ابزارهای مرتبط با ریدایرکت

برای اینکه ببینید صفحه ای که توش هستید ریدایرکت شده یا نه و اگه آره، چه نوع ریدایرکتی صورت گرفته، می تونید از افزونه Link Redirect Trace در گوگل کروم استفاده کنید. با استفاده از این ابزار به راحتی متوجه می شید آدرسی که وارد کردید یا لینکی که واردش شدید ریدایرکت شده یا نه.

ردیابی ریدارکت ها به کمک افزونه گوگل کروم

همچنین برای آنالیز سایتتون می تونید از این ابزار رایگان استفاده کنید و بررسی کنید کدوم یکی از صفحات سایت شما ریدایرکت شده. همچنین اگه از سایت وردپرسی استفاده می کنید، برای اینکه به راحتی صفحات رو ریدایرکت کنید می­تونید از پلاگین­های زیر استفاده کنید.

پلاگین Redirection: این افزونه برای ریدایرکت ۳۰۱ و بررسی خطای ۴۰۴ کاربرد داره.

پلاگین Simple 301 Redirects: این افزونه وردپرس فقط برای ریدایرکت ۳۰۱ کاربرد داره و از نظر کاربری خیلی خوب و راحته.

پلاگین SEO Redirection: این افزونه به شما کمک می کنه هر دو ریدایرکت ۳۰۱ و ۳۰۲ رو استفاده کنید.

اشتباهات رایج در ریدایرکت کردن

استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ بعد از ساختن صفحه جدید: اگه شما صفحه جدیدی بسازید، امکان داره قبل از اینکه صفحه قبلی رو ریدایرکت کنید خزنده های گوگل صفحه تازه ایجاد شده رو به عنوان یه صفحه کاملا جدید و بدون اعتبار قبلی ایندکس کنند و ارزش آدرس قبلی رو بهش انتقال ندن. از اونجایی که مهم ترین هدف شما از ریدایرکت ۳۰۱ انتقال ارزش و اعتبار به صفحه جدیده، پیشنهاد می کنیم اول از ریدایرکت دائمی ۳۰۱ استفاده کنید و بعد محتوای صفحه جدید رو بسازید تا بهینه سازی اون صفحه رعایت بشه و متضرر نشید.

ریدایرکت دو صفحه با محتوای متفاوت: اگرچه استفاده از ریدایرکت خیلی خوبه و اعتبار صفحات شما رو بالا می بره و با انتقال کاربران به صفحه ای که دنبالش هستند، تجربه کاربری (UX) رو بهتر می کنه؛ اما همه این ها در صورتیه که مضمون و محتوای صفحات مبدا و مقصد شبیه به همدیگه باشند و هر دوی اون ها به نیاز مشتری شما پاسخ بدن. درغیر این صورت ریدایرکت کردن می تونه اثر منفی هم داشته باشه. چرا که باعث نارضایتی کاربر میشه و نارضایتی کاربر، یعنی ناراضی شدن گوگل و سایر موتورهای جستجو و درنتیجه کاهش اعتبار و رتبه صفحه شما. درواقع هدایت کاربران به صفحه ای با محتوای غیرمرتبط، شبیه اینه که آدرس مغازه شما عوض بشه و شما روی مغازه تون یه اعلامیه بچسبونید و آدرس جدیدتون رو بنویسید. اما وقتی افراد به آدرس جدید شما میان، می بینند نه تنها آدرس شما تغییر پیدا کرده، بلکه نوع کسب و کارتون هم متفاوت شده و مثلا اگه قبلا آرایشگاه داشتید، الآن سوپرمارکت دارید. طبیعیه که این افراد عصبانی برخورد خوبی با شما نخواهند داشت و نتیجه اخلاقی اینه که از ریدایرکت فقط وقتی استفاده کنید که باعث بهبود تجربه کاربری و راحتی مشتریان شما بشه.

استفاده طولانی مدت از ریدایرکت موقت: همونطور که از اسمش هم پیداست، نباید برای مدت طولانی از ریدایرکت موقت ۳۰۲ استفاده کرد. طبق آزمایش هایی که متخصصین سئو انجام دادند، اگه برای مدت طولانی (بیش از ۶ ماه) از ریدایرکت ۳۰۲ استفاده کنید، موتورهای جستجو اون رو به عنوان ریدایرکت ۳۰۱ در نظر می گیرند. از اونجایی که هدف اولیه شما منتقل نکردن اعتبار صفحه بوده، این مسئله می تونه براتون دردسرساز بشه. پس حواستون باشه که نمیشه سر گوگل کلاه گذاشت و به اسم ریدایرکت ۳۰۲ از ریدایرکت دائمی استفاده کرد.

پایان + معرفی یک ابزار قوی سئو

در انتهای مقاله آموزشی باید بدنید که دقیقا ریدایرکت ۳۰۲ چیست و چه فرقی با ریدایرکت پراستفاده ۳۰۱ داره. و همینطور چه تاثیری این ریدیرکت ها در سئو و افزایش رتبه وبسایت شما در گوگل دارد و چطوری میتونیم این ریدایرکت ها رو ردیابی کنیم. برای محصول ناموجود در سایت فروشگاه چه چیزی مناسب هست رو گفتیم.

با این حال شما نیاز به ابزاری دارید که کار مانیتورینگ رو براتون انجام بده و شاید سرچ کنسول یکی از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ باشه چرا اینکه در بخش گزارش Coverage میتونید خطاهایی که مربوط به ریدایرکت هست رو پیدا کنید. البته به یاد داشته باشید که شما اگر از ابزار سرچ کنسول گوگل استفاده نکنید بزرگ ترین فرصت در جهت بهبود وبسایت خودتان در نتایج گوگل را از دست می‌دهید. چرا که بسیاری از خطاها که باید عمل ریدایرکت در آن صورت بگیرد به کمک ابزار سرچ کنسول گوگل شناخته می‌شود. پس حتما آموزش های سرچ کنسول میزفا را بخوانید.

 



:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

اینترنت بازار پر سروصدایی است. چگونه باید خدمات اینترنتی خود را بهبود دهیم تا صدایمان شنیده شود؟ در بازاریابی اینترنتی همه چیز از سئو داخلی سایت آغاز می‌شود که باعث رسیدن شما به اوج عملکردتان در وب سایت و دیده شدنتان توسط مخاطبان می‌شود، و بدانید که این فاکتور بسیار مهم، هر زمان که می‌گذرد به اهمیت آن افزوده می‌شود.

 

درطول چند سال گذشته، قوانین سئو سایت با افزایش تلاش‌های گوگل برای مطمئن شدن از ارائه بهترین نتایج در موتور جستجو به کاربران به‌شدت تغییر کرده‌ است، و این تغییرات همیشه ادامه پیدا خواهد کرد. امروزه نتایج جستجو صفحاتی را نمایش می‌دهند که لزوماً عبارت جستجو شده با کلمه کلیدی موجود در عنوان، تگ‌ها یا توضیحات متا در سایت‌ها مطابقت ندارند و این هوشمندی موتورهای جستجو را نشان می‌دهد.

در حال حاضر با پیشرفت الگوریتم‌های رتبه دهی شامل مرغ مگس خوار (Hummingbird)، پاندا (Panda) و رنک برین (RankBrain) و یا در اواخر سال ۲۰۱۹ با معرفی BERT، اهمیت معنایی در صفحات روزبه‌روز بیشتر می‌شود و همچنین هر روز گوگل باهوش‌تر می‌شود و استراتژی سئوی داخلی شما هم نیز باید همین‌طور شود.

برای درک بهتر به این مثال توجه کنید:
من اصولا سرکلاس‌های آموزش خصوصی سئو این مثال میزنم، خانه خودتون رو در نظر داشته باشید، شما طبیعتا یک کنترل کامل بر روی داخل خانه دارید، ولی آیا خارج خانه چی؟ مثلا شما می‌تونید تابلوهای راهنمایی و رانندگی رو تغییر بدید؟ آیا می‌تونید دیوارهای داخل شهر رو به دلخواه رنگ کنید؟ طبیعتا نه ولی داخل خانه چی؟ داخل خانه شما می‌تونید تابلوها و عکس‌هاتون رو هر جا که تمایل دارید نصب کنید و دیوارها رو به هر شکلی که تمایل دارید رنگ کنید. داخل خانه که کنترل دارم یعنی سئو داخلی و خارج خانه که کنترل زیادی ندارم یعنی سئوی خارجی. جلوتر بیاین تا بیشتر باز کنم.

سئو داخلی چیست

اگر عبارت “on-page SEO” را در گوگل جستجو کنید، سایت Moz پاسخ به این جستجو را در قالب یک اسنیپت خواهد داد که برای شما بسیار کار ساز خواهد بود 

عمل بهینه سازی صفحات اختصاصی سایت در جهت کسب رتبه بالاتر و به دست آوردن ترافیک از موتورهای جستجو.

 

 

سئو داخلی (بهینه سازی داخلی) و سئو خارجی (بهینه سازی خارجی) وابسته و مکمل هم هستند ولی فرق این دو در این است که سئوی داخلی سایت شامل محتوا و کدهای HTML می‌باشد و روندی است که نتیجه حاصل از آن کاملا در دست شما خواهد بود و قابل کنترل می باشد  ولی سئوی خارجی شامل بک لینک ها و سایر منابع خارجی می باشند و روند نتیجه حاصل از آن به شکل کامل در دست شما نمی‌باشد.

در سئوی داخلی سایت (بهینه سازی داخلی سایت)، تمام جنبه‌های صفحات سایت در نظر گرفته‌ شده و زمانی که تمام آن‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند باعث بهبود رتبه در نتایج جستجو خواهد شد .

الگوریتم‌های گوگل در حال پیچیده‌تر شدن می باشند ، یکی از عوامل عمده تأثیرگذار در سئوی داخلی سایت، ارتباطات خواهد بود . چه مقدار صفحه شما با جستجوی انجام‌شده مرتبط است؟ و سیاست‌های شما در مرتبط کردن مقاله‌های سایت چگونه بوده است؟ این‌ها مواردی هستند که هنگام توسعه سایت و بررسی فاکتورهای سئو داخلی ، باید به آن‌ها بیندیشید و بهترین استراتژی ممکن برای کسب و کار خود را فراهم سازید.

شما حدود 8 ثانیه وقت دارید که کاربر را تحت تأثیر قرار دهید تا با وب‌سایتتان ارتباط برقرار کند هر چند در گوشی‌ها این زمان بسیار کمتر است و زیر ۵ ثانیه در پلتفرم‌های موبایل فرصت اولیه برای جلب توجه کاربران را دارید (برای تست سرعت سایت خود در گوشی بهترین ابزار thinkwithgoogle است که قدرت گرفته از گوگل می‌باشد و به شما نشان می‌دهد که اگر سرعت پایینی داشته باشید چه میزان باعث ضرر و نرخ دفع کاربری می‌شود، البته در ادامه مقاله به سرعت سایت نگاه کامل‌تری می‌اندازیم).

هرچقدر که بستر تعامل با سایت بیشتر باشد، کاربران زمان بیشتری را در وب‌سایتتان سپری می‌کنند و درنتیجه باعث بهبود تجربه کاربری می‌شود به آن معنا که این تعامل تجربه بهتری برای کاربران و هم برای شما می‌آفریند.

اگر در این زمینه‌های اشاره شده فعالیت بهینه ای داشته باشید، شاهد افزایش بازدید، بالا رفتن ترافیک و گسترده‌تر شدن کسب و کارتان در فضای مجازی خواهید بود.

زمانی که در حال خواندن فاکتورهای مربوط به سئو داخلی سایت در این مقاله هستید، قلم و کاغذی بردارید و با فاکتورهای ذیل، سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که اکثر فاکتورها را اجرا کرده باشید. بدنه و ساختمان سایت را تجزیه و تحلیل کنید تا ببینید که چگونه عمل می‌کند. و دوباره بعد از مدتی به این مقاله سر زده و هم از آپدیت‌های آن آگاه شوید و هم نتیجه حاصل از تغییرات خود را دوباره با فاکتورهای موجود بررسی کنید تا در طول زمان سئوی داخلی سایت شما با کاهش رتبه روبه‌رو نشود چرا که سئوی امروز با سئوی فردا ممکن است متفاوت باشد.

استراتژی سئوی داخلی چیست ؟ چگونه میتوانیم برای سئوی داخلی سایتمان استراتژی بچینیم؟

Meta Tag (متا تگ ها)

شاید یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های سئو داخلی، قرار دادن تگ ها باشند. بعضی از تگ ها به‌اندازه گذشته برای سئو سایت مهم نیستند، اما اگر به طرز صحیحی نوشته و بهینه سازی شوند می‌تواند باعث افزایش ترافیک سایت شما شود.

meta tags در سئو

Meta Tag ها اطلاعاتی درباره صفحات سایت برای موتورهای جستجو فراهم می‌کنند. به‌منظور رسیدن به رتبه بالاتر، این امر باید براساس ارتباطات و رضایت کاربران انجام شود و علاوه براین، متا تگ های نوشته‌شده توسط انسان نسبت به متاتگ‌هایی که CMS ها به شکل پیش‌فرض و اتوماتیک درج می‌کنند، تأثیر بهتری بر روی کاربران و افزایش نرخ کلیک دارد چرا که انسان حس نزدیک‌تری به هم نوع خود دارد یا یک ربات، و همچنین می‌توان از خلاقیت ذهن انسان در نحوه نوشتن متن‌ها در جهت کسب بازدیدکننده و بهبود نرخ کلیک استفاده کرد.

منظور بنده از ربات چیست؟ خیلی از دوستان از افزونه یوست یا یوآست Yoast استفاده می‌کنند و این افزونه باعث می‌شود ذهن شما شبیه یک ربات باشد. و بدانید هر آنچه که این افزونه سئوی وردپرس به شما می‌گوید به معنای درست بودن نیست.

متاتگ‌های دیگری هم در on page seo وجود دارد مثل متاتگrobots که شما می‌توانید با این متاتگ به ربات‌های جستجوگر اعلام کنید که این صفحه یا این آدرس از سایت را ایندکس نکن (ایندکس یعنی در نتایج جستجو نشان نده) یا لینک‌های این صفحه یا این آدرس از سایت را دنبال نکن، البته دستورات بیشتری می‌توان از طریق این متاتگ مورداستفاده قرارداد و تنظیم کردن آن اهمیت بالایی دارد، حتما حتما پیشنهاد میکنم مقاله متاتگ robots حداقل یک بار نگاهی بیندازید.

Title Tag (تگ عنوان)

تگ های مختلفی در صفحات وجود دارند. مهم‌ترین آن‌ها تگ عنوان صفحه می‌باشد. عنوان چیزی است که کاربران در موتورهای جستجو در نتایج طبیعی (SERP) و تبلیغاتی می‌بینند.

تگ عنوان یا تگ تایتل نشان‌دهنده موضوع صفحه می‌باشد. هنگام رتبه دهی صفحات براثر سرچ کاربر گوگل به مقایسه عنوان صفحه با مطالب صفحه می‌پردازد.

کد مربوط به تگ عنوان صفحه در HTML به‌صورت زیر است:

تگ عنوان یا title که گوگل آن را در نتایج به کاربر نمایش میدهد. (در تصویر به اشتباه کلمه نوشته شده و منظور حرف یا کاراکتر است)

پلاگین Yoast در وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا عنوان های دلخواه ایجاد کنید. توجه داشته باشید که این افزونه صرفاً یادآور برخی نکات در بهینه سازی داخلی سایت است و این هنر وبمستران و مدیران سایت است که چگونه و با چه سیاست‌های هوشمندانه‌ای بتوانند از این افزونه مناسب وردپرس استفاده کنند. برای داشتن عنوان دلخواه بهتر است از تگ های کوتاه و توصیف‌کننده استفاده کنید. اخیراً گوگل تعداد کلمات عنوان صفحه را به 70 حرف یا کاراکتر افزایش داده است.

آپدیت (Sep 05 2018): جدا از طول یک تایتل که مهم است باید به طول پیکسلی عنوان های خود هم دقت کنید و سعی کنید عنوان های سایت خود را کمتر از 600PX ایجاد کنید. این ابزار می‌توانید در این راستا به شما کمک کند.

آپدیت (Aug 24 2020): توجه داشته باشید که ابزار Yoast مشکلاتی دارد و نمی‌تواند به خوبی عناوین را اندازه گیری کنید و به احتمال زیاد وقتی شما به کمک این ابزار یک عنوان سبز رنگ درج می‌کنید آن عنوان را کامل در گوگل نمایش نمی‌دهد.

بهتر است که تعداد کلمات عنوان کمتر از تعداد مجاز تعیین‌شده باشد. اگر از افزونه یوآست سئو استفاده نمی‌کنید می‌توانید از Snippet Optimizerبرای شبیه سازی و نحوه نمایش عنوان و توضیحات در نتایج جستجو استفاده کنید.

Optimizer

از عنوان های هوشمندانه، جذاب و مربوط به متن صفحه استفاده کنید تا این نشان‌دهنده (عنوان) صفحات شما در برابر رقبایتان بهترین عملکرد را در جذب بازدیدکننده داشته باشد. مطمئن شوید عنوان تمام اطلاعات مربوطه ازجمله کلمات کلیدی و در صورت نیاز محل کسب‌وکارتان را شامل می‌شود.

درحالی‌که توصیه می‌شود از کلمات کلیدی اصلی در عنوان استفاده کنید، گوگل در حال حرکت به سمت ارتباطات و معناگرایی در نتایج است. کاربران کورکورانه اولین نتیجه را انتخاب نمی‌کنند، بلکه عنوان ها و توضیحات را مطالعه کرده و مناسب‌ترین گزینه را انتخاب می‌کنند، بنابراین نهایت دقت را در نحوه نوشتن عنوان مطالب سایت خود داشته باشید. به عنوان مثال ما سعی کردیم عنوان “0 تا 100 آموزش سئو داخلی” را درج کنیم.

تذکر: عنوان سئو یعنی همان تگ title با عنوان صفحه متفاوت است هر چند در برخی سایت‌ها یکسان هستند ولی بهتر است این موارد جدا باشند. اصولا عنوان صفحه با تگ h1 طراحی می‌شود و عنوان سئوی که در نتایج هم نمایش داده می‌شود با تگ title پیاده سازی می‌شود.

Meta Descriptions (متا توضیحات)

متا دیسکریپشن یا متا توضیح، یک متن خلاصه‌ شده از مواردی است که کاربران در صفحه خواهند یافت. درحالی‌که این مورد از فاکتورهای اصلی رتبه دهی و سئوی داخلی نیست ولی موتورهای جستجو تگ متا دیسکریپشن را ایندکس کرده تا موضوع صفحه را بهتر مشخص کنند.

توجه داشته باشید که درست است Meta Descriptions تاثیری به شکل مستقیم در سئو یک سایت ندارد، ولی یکی از اهداف سئو افزایش فروش محصولات در سایت است و یک متا دیسکریپشن خوب، می‌تواند مزیتی رقابتی در نتایج جستجو و افزایش نرخ کلیک بیشتر با احتمال تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری (نرخ تبدیل) ایجاد کند. البته این احتمال وجود دارد که گوگل در آینده توضیحات سفارشی را حذف کند و گزیده‌ای از محتوای صفحه را جایگزین آن کند، همواره توصیه می‌شود تمامی تگ‌های متا را با اطلاعات مناسب پر کنید.

بهترین راه بررسی اینکه کدام‌یک از صفحات فاقد توضیحات متا دیسکریپشن هستند، این است که وب‌سایتتان را در Screaming Frogs SEO Spider بررسی کنید. این ابزار تمامی URL های تحت دامنه شما، متا توضیحات و طول آن‌ها را نمایش می‌دهد. همچنین در ابزار سرچ کنسول گوگل شما می‌توانید متا دیسکریپشن های تکراری  در آدرس های مختلف سایت خود را به راحتی پیدا و رفع کنید.

در اوایل 2016 گوگل طول توضیحات متا را برای دسکتاپ و موبایل افزایش داد. برای دسکتاپ، کاربران تا 200 کاراکتر را می‌بینند، درحالی‌که در موبایل آن‌ها تا 172 کاراکتر را مشاهده خواهند کرد. به‌منظور جذب کاربران در هر دو دستگاه، کاراکترها را بین 165 تا 175 قرار دهید.

آپدیت (Dec 8 2017): چند ساعت پیش از نوشتن این متن در حال آنالیز سایت مشتری میزفا بودیم که متوجه شدیم طول متادسکریپشن بیشتر شده و گاهی برای برخی سایت ها از ۲۰۰ کاراکتر هم بیشتر در SERP گوگل نشان می‌دهد، طبق تحقیقی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که گوگل در حال حاضر در برخی از نتایج، برخی از طول توضیحات سایت را بیشتر قرار می‌دهد که این می‌تواند کمک بسیاری به کاربر برای انتخاب صحیح مقصد خود نمایید. (عکس زیر مربوط به میانگین طول توضیحات سایت‌ها در SERP است، میانگین طول این متاتگ به 228 کاراکتر می‌رسد.)

میانگین طول متادسکرپشن در ماه دسپامبر ۲۰۱۷

آپدیت (July 01 2018):  همان‌طور که در بالا اشاره شده بود گوگل طول متادسکریپشن را افزایش داده بود ولی در این تاریخ که مقاله آپدیت می‌شود ۲ هفته‌ای است به همان روال سابق برگشته و اندازه و طول Meta Description نزدیک به ۱۶۰ کاراکتر است.

آپدیت (Sep 05 2018): هر چند گوگل به تعداد کاراکتر اهمیت می‌دهد ولی طول پیکسلی عنوان و دسکریپشن هم نیز مورد اهمیت قرار دارد. و سعی کنید دسکریپشن سایت شما بیشتر از 930 پیکسل نباشد.

به‌طورکلی آنچه را که کاربران قرار است در هر صفحه بیابند را در این متا به شکل اصولی خلاصه کنید. نام برندتان و مختصری از آن را در یک یا دو کلمه کلیدی قرار دهید. به مخفف سازی و سایر عباراتی که منظور را می‌رسانند توجه کنید و از آن‌ها استفاده کنید. این اولین تعاملی است که بسیاری از کاربران با برند شما خواهند داشت. کاری کنید که خوشایند باشد.

به متا توضیحات مانند متن تبلیغات طبیعی نگاه کنید. به کاربران بگویید با کلیک بر روی لینک به چه چیزی در سایتتان می‌رسند.

به‌منظور رسیدن به ترافیک ثابت سایت، باید از تگ‌های عنوان و دسکریپشن آغاز کنید. اگر محصولی دارید از تخفیفات و پیشنهادهای وسوسه‌انگیز استفاده کنید و کاربران را به کلیک کردن بیشتر ترغیب کنید. زمانی که به‌اندازه کافی کلیک دریافت کردید یعنی این دو متاتگ (متاتگ عنوان و متاتگ توضیحات) به خوبی کارشان را انجام داده‌اند پس‌ از این مرحله همه‌چیز بستگی به تجربه کاربری (UX) و کیفیت محتوا دارد.

تگ های هدینگ (Tags Heading)

صفحه فرود (لندینگ پیج) یا صفحه هدف باید چندین تگ heading شامل h1 تا h6 داشته باشد. مهم‌ترین تگ h1 است. هیچ‌گاه نباید بیشتر از یک تگ h1 در هر صفحه داشته باشید (هیچ‌گاه نه ولی پیشنهاد نمی‌شود چند بار از تگ h1 استفاده کنید مگر یک سری از مباحث سئو فنی را به خوبی بدانید). اما می‌توانید از تعداد دلخواهی از تگ‌های h2 و h3 استفاده کنید. از این تگ ها به‌عنوان subheading استفاده می‌شود.

این نکته را در نظر بگیرید که وقتی می‌گوییم به تعداد دلخواهی می‌توانید از تگ h۲ در صفحات استفاده کنید به این معنی نیست که می‌توانید ۱۰۰ بار در یک صفحه استفاده کنید و یا متن خود را کلا h2 کنید، سعی کنید هیچ‌گاه به شکل غیراصولی از فاکتورهای سئو استفاده نکنید چرا که ممکن است باعث بالا رفتن احتمال پنالتی سایت توسط گوگل شود.

از بیش از یک تگ h1 در صفحات استفاده نکنید. این استفاده نادرست باعث آسیب‌های جدی به سئو سایت ها می‌شود مخصوصاً اگر سایت نو پا باشد و ممکن است گوگل در رتبه دهی به صفحات دچار اشتباه می‌شود یا فکر کند در حال دور زدن آن هستید.

از هدینگ ها (heading) به‌منظور نمایش دادن بخش‌های مختلف صفحه استفاده کنید. تأثیر این موضوع را می‌توان هم از نگاه سئو داخلی سایت (بهینه سازی داخلی سایت) برای ربات‌ها در نظر گرفت و هم اینکه این موضوع کاربرپسند است و کاربران راحت‌تر می‌توانند در مقاله به دنبال پاسخ خود بگردند، مخصوصاً اگر مقاله‌ها همانند این مقاله طولانی باشند.

اهمیت تگ های هدینگ در سئوی داخلی سایت

فاکتور سئو داخلی سایت در تگ های هدینگ و عنوان

به‌عنوان یکی از فاکتورهای سئو داخلی ، استفاده از کلمات به‌کاربرده شده در تگ های heading در عنوان صفحه، دید واضحی نسبت به موضوع صفحه برای کاربران فراهم می‌کند. الگوریتم موتورهای جستجو بخش‌های محتوای زیر هر تگ عنوان را با خوده عنوان مقایسه کرده و بین آن‌ها ارتباط ایجاد می‌کند. Heading باید به منظور شکل دهی به صفحه استفاده شوند. مطمئن شوید که Heading با محتوا همخوانی دارند.

کلمه کلیدی اصلی، باید در بخشی از صفحه و در تگ h1 گنجانده شود. از قرار ندادن h1 یا مخفی کردن آن در صفحه خودداری کنید، زیرا این تگ به کاربران و گوگل اجازه می‌دهد موضوع صفحه را درک کنند. بسیاری از سایت ها مخصوصا سایت های وردپرسی، به طور خودکار عنوان صفحه را در تگ h1 قرار می‌دهند. برای مطمئن شدن از وجود h1، به کدهای HTML صفحه نگاه کنید. به منظور پیدا کردن تگ h1 بر روی یک قسمت از صفحه سایت کلیک راست کرده و گزینه view-source را انتخاب کنید و سپس با زدن دکمه F3 عبارت h1 را تایپ کنید.

در زمان تعیین heading یک سری فاکتورهایی وجود دارد که بهتر می باشد از آن‌ها دوری کنید تا جایگاهتان در موتورهای جستجو حفظ کنید، از جمله می‌توان به استفاده غیرضروری از کلمات کلیدی در تگ های مذکور اشاره کرد.

پلاگین Yoast Seo در وردپرس، در بهینه سازی صفحات به شما کمک می‌کند. این پلاگین عوامل داخلی صفحه را در جهت بهبود سئو داخلی صفحات، تحلیل می‌کند. یکی از مزایای این پلاگین هشدار دادن در صورت وجود هرگونه مشکلی از جمله عنوان صفحه، متا توضیحات ، هدینگ‌ ها، تصاویر، محتوا و غیره می‌باشد.

رابطه هدینگ با زیرهدینگ ها در سئوی داخلی

توجه داشته باشید، در صفحات فرود و بعضی سایت ها، کاربران تمام محتوای صفحه را مطالعه نمی‌کنند. آن‌ها مطالب را به‌صورت کلی مرور می‌کنند و به دنبال بخش‌هایی می‌گردند که پاسخگوی سؤال آن‌ها باشد یا برای آن‌ها ارزشمند یا جذاب باشد. تگ های Heading و subheading صفحه را به چندین بخش تبدیل و ارائه مطلب را واضح‌تر می‌کنند. در همین صفحه میزفا ما با کمک ابزار گوگل آنالیتیکس متوجه شدیم که کاربران چه بخش‌هایی را مطالعه می‌کنند و کدام بخش‌ها جذاب نیست و نمی‌خوانند. نزدیک به ۳۰ ساعت آموزش ابزار گوگل آنالیتیکس در آکادمی میزفا موجود است.

Subheading به کاربر کمک می‌کند در میان صفحات حرکت کنند. اگر در نوشته‌ها و مقالات خود در حال تغییر موضوع هستید یا دیدگاه متفاوتی نسبت به آن موضوع را شروع کرده‌اید، از تگ های h2 استفاده کنید. اگر همان موضوع را به چند بخش تقسیم کرده‌اید و به subheading نیاز دارید، از تگ های پایین‌تر مثل h3 استفاده کنید.

تگ‌های Heading ها نباید نادیده گرفته شوند. آن‌ها بیشتر از یک پاراگراف استاندارد، مفهوم درون خود دارند. همیشه زمانی که در حال نوشتن مطلبی هستید خواننده‌ها را به خاطر داشته باشید. نباید نوشته‌ها این‌گونه باشند که از یک کلمه کلیدی به‌منظور بهینه سازی، بیش‌ازحد استفاده‌شده باشد چرا که این موضوع می‌تواند سرمایه‌های سایت شما یعنی کاربران را به خسته کند.

به عنوان مثال بنده نیز خود یک بازدیدکننده به شمار میروم، هر زمان که به دنبال مقاله‌ای در سایت‌ها هستم، قبل از خواندن مقاله به عنوان‌ها و زیرعنوان‌های کل صفحه نگاهی کوتاه می‌اندازم و براساس نیازهای خود برآورند میکنم که آیا این همان مقاله ای هست که میخوام یا خیر و اگر عنوان‌ها به خوبی برای رفع نیازهای من قابل فهم نباشد قطعا به دنبال سایت دیگر میگردم.

 



:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 12 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

 بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل که در تاریخ ۴ می ۲۰۲۰ یا ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ انجام شد، یکی از بزرگ ترین و مهم ترین آپدیت الگوریتم گوگل در تاریخ به شمار می رود. گوگل به روزرسانی های فراوانی را مدام انجام می دهد که همه آنها را اعلام نمی کند، گاهی اوقات هم گوگل به روزرسانی های مهمی را بر روی هسته خود انجام می دهد که آن را اطلاع رسانی می کند. بزرگ ترین موتور جستجو دنیا هنوز به طور دقیق درباره جزئیات بروز رسانی هسته الگوریتم گوگل چیزی نگفته است، گوگل فقط اطلاع رسانی کرده است که هسته اصلی خود را به روز کرده و بروزرسانی هسته اصلی گوگل می ۲۰۲۰ آن را نامیده.

این به روزرسانی مهم، بر روی وب سایت های زیادی تاثیر بر روی سایت ها گذاشته است و بسیاری از وب سایت ها رتبه خود را از دست داده اند و بسیاری دیگر نیز افزایش رتبه داشته اند. نکته ای که در به روزرسانی هسته گوگل وجود دارد، همگانی بودن آن است؛ یعنی بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل بر روی تمامی زبان ها و کشورها تاثیرگذار است و مختص زبان خاصی نیست.

برخی از سایت های بزرگ جهانی که افت رتبه داشته اند:

twitch.tv

archive.org

wordpress.org

spotify.com

هر کدام از سایت های بالا بین ۳۸% تا ۵۰% بعد از بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل تا به این لحظه افت رتبه داشته اند. نکته ای که بسیار جالب است درباره افت رتبه سایت های بالا این است که تمامی این فراز و نشیب ها تنها در ۱۱ روز اتفاق افتاده است که این موضوع نشان دهنده اهمیت این بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل است و نباید به سادگی از آن بگذرید.

از طرفی سایت های بزرگ دیگری نیز بعد از این آپدیت الگوریتم گوگل رشد بسیار خوبی داشته اند. برخی از سایت های بزرگ جهانی که رشد رتبه داشته اند:

play.google.com

washingtonpost.com

apps.apple.com

به طور مثال باید عرض کنیم که سایت گوگل پلی در روز اول %۴۳+ و در روز دوم %۹۲+ درصد رشد داشته است. ظاهرا گوگل در این بروزرسانی تمرکز خود را بیشتر روی محتوا گذاشته است و تنها به برخی موضوعات اشاره کرده است که سعی می کنیم در این مقاله به آن ها بپردازیم.

صحت محتوا

خودتان را جای گوگل بگذارید. آیا دوست دارید به کاربری که به شما اعتماد کرده است و شما را به عنوان موتور جستجوی خود انتخاب کرده است، محتوایی را نمایش دهید که اشتباه است و به طور کلی درست نمی باشد ؟ یکی از موضوعات مهم که در بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل به شدت مهم شده است، صحت محتوا است.

گوگل برای سایت های پزشکی سخت گیرانه تر عمل می کند. سایت ها و مطالب پزشکی با جان انسان ها ارتباط دارد و در بروزرسانی هسته اصلی گوگل محتوای شما را بررسی می کند تا اطلاعات غلط و اشتباه به کاربران ارائه ندهید. این بررسی محتوا، بیشتر بر روی وب سایت هایی با زبان بین المللی است و هنوز تاثیر زیادی بر روی وب سایت های فارسی زبان نگذاشته است، اما مطمئن باشید به مرور زمان، وب سایت های فارسی زبان نیز بررسی دقیق خواهند شد.

بروزرسانی محتواهای قدیمی

علم و تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است و اطلاعات مدام در حال تغییر هستند. قطعا اطلاعاتی که درباره سرطان در سال ۱۳۹۵ وجود داشته است با اطلاعات سال ۱۴۰۰ تفاوت زیادی دارد. گوگل به هیچ عنوان دوست ندارد محتوای قدیمی که اطلاعات آن هم قدیمی است و تغییر پیدا کرده را به کاربر نمایش دهد. بروزرسانی محتوا مورد بعدی است که اهمیت آن در بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل بیشتر شده است و آن را نباید فراموش کرد و باید مدام این کار را انجام داد.

مطالبی که می دانید ممکن است اطلاعات آن تغییر پیدا کرده باشد را حتما آپدیت کنید و اطلاعات آن را به روز نگه دارید، ایرادات آن را رفع کنید و سئوی محتوا را بهبود بخشید. سایت های پزشکی و گردشگری از جمله سایت هایی هستند که در آپدیت الگوریتم گوگل بسیار حساس شده اند. به عنوان مثال اگر شما سایت گردشگری دارید، نباید مکانی را معرفی کنید که آن مکان دیگر وجود ندارد. سایت های حوزه پزشکی نیز به دلیل اینکه با جان انسان ها مرتبط است، نباید اطلاعات اشتباه به کاربران ارائه دهند.

شما حتما باید بروزرسانی مطالبی که تغییر کرده اند را در برنامه خود قرار دهید و آن را انجام دهید، در غیر این صورت در بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل قربانی خواهید شد!

کیفیت محتوا

قطعا تا به اینجا متوجه اهمیت محتوا در بحث سئو سایت و بروزرسانی هسته الگوریتم گوگل شده اید. کیفیت محتوا اهمیت بسیار زیادی برای گوگل دارد و در آپدیت الگوریتم گوگل این اهمیت بیشتر شده است. یکی از روش های سنجش کیفیت محتوا توسط گوگل E-A-T است که مخفف سه کلمه Expertise و Authoritativeness و Trustworthiness است. توضیحات این ۳ کلمه بسیار زیاد است اما سعی می کنیم به طور خلاصه توضیح کوتاهی بدهیم. تخصص، اعتبار و اعتمادپذیری؛ ۳ فاکتور مهمی که گوگل به آن مختصرا eat می گوید. متخصص بودن بر روی کار خودتان برای گوگل و حتی کاربران اهمیت زیادی دارد.

شما باید اعتبار بالایی نزد گوگل داشته باشید. و در آخر موضوع مهم اعتمادپذیری؛ گوگل سعی می کند سایت هایی را به کاربر نمایش دهد که به آن اعتماد دارد. شما باید این اعتمادسازی را برای گوگل انجام دهید تا گوگل به سایت شما اعتماد کند و آن را به عنوان یک نتیجه خوب و مثبت به کاربران نمایش دهد. EAT از جمله چیزهایی است که گوگل برای رتبه بندی از آن کمک می گیرد. گوگل سعی می کند معیارهای خود را مطابق آنچه که انسان ها دوست دارند پیاده سازی کند، چرا که هیچ کسی محتوای کم کیفیت و بد را دوست ندارد و گوگل نیز به خوبی این را می داند.

جمع بندی و نتیجه گیری نهایی 

قطعا متوجه اهمیت این آپدیت الگوریتم گوگل و اهمیت محتوا شده اید. گوگل با این آپدیت صحت و درست بودن محتوایی که قرار است به کاربر نمایش دهد را بررسی می کند. تحلیل سایت خود را نیز فراموش نکنید. بسیاری از سایت های بزرگ دنیا که بالاتر نیز نام برده شد، تنها در یک روز ۳۰ درصد رشد و یا افت رتبه داشته اند. تحلیل سایت و به روزرسانی محتوا از جمله کارهایی هستند که خیلی اهمیت دارند و باید حتما در برنامه خود آنها را قرار دهید. محتواهای قدیمی خود را مرور کنید و آنهایی که فکر می کنید نیاز به بروزرسانی دارند را به روز کنید.

همانقدر که تولید محتوا اهمیت خواهد داشت ، به روزرسانی محتوا نیز اهمیت دارد. به این موضوع نیز دقت داشته باشید که بروزرسانی محتوا نیز باید به صورت اصولی و صحیح انجام شود. بروزرسانی هسته اصلی گوگل را جدی بگیرید و محتوای باکیفیت تولید کنید. محتواهای قدیمی خود را نیز که کیفیت پایینی دارند و نیاز به اصلاح دارند را نیز حتما به روز کنید.

نکته دیگری که هرگز نباید آن را فراموش کنید این می باشد که جایگاه شما در گوگل ثابت و تضمین شده نخواهد بود ! ممکن می باشد شما در کلمه ای رتبه ۱ باشید، نباید با خود تصور کنید که در همان رتبه باقی خواهید ماند. ممکن است رقیب شما عملکرد بهتری داشته باشد و یا مقاله بهتری تولید شود و شما جایگاه خود را از دست بدهید

 



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

 

افزایش فروش سایت بدون تردید یکی از دغدغه های اصلی مدیران وب سایت های فروشگاهی است. اصلا چرا راه دور برویم؟ افزایش فروش، همیشه از مشکلات فروشندگان سنتی بوده، هست و خواهد بود. در این مطلب می خواهیم ببینیم که در دنیای آنلاین، چطور می شود در پروسه افزایش فروش سایت موفق بود.

نکته مهمی که همین ابتدای مطلب باید بدانید این است که فروشندگان موفق اینترنتی همگی از یکسری اصول واحد استفاده می کنند که شاید خودشان هم ندانند؛ اما همین اصول به آن ها کمک کرده است تا بتوانند افراد زیادی را به برند خود جذب کنند.

درست است که سئو سایت از اهمیت زیادی برخوردار است و می تواند شما را به رنک یک گوگل رسانده و فروشتان را افزایش دهد؛ اما باید بدانید که یکسری مسائل هستند که ارتباطی با اصول سئو و بهینه سازی سایت ندارند. با رعایت کردن این اصول در کنار تکنیک های بهینه سازی سایت، مطمئن باشید که به درآمد بسیار بالایی از طریق وب سایتتان خواهید رسید.

بدون اتلاف وقت می رویم سراغ 8 تکنیکی که سبب افزایش فروش آنلاین می شوند.

1) ساده بودن صفحه اصلی سایت و گیج نکردن مخاطب

شاید این مسئله خیلی از شماها را متعجب سازد؛ مطمئن هستم با خود می گویید که آموزش های زیادی در این زمینه دیده اید و در همه آن ها به شما گفته شده است که صفحه اصلی سایت باید جایی باشد که تمامی محصولات در آن قرار بگیرند و یا حداقل نشانی از آن ها وجود داشته باشد تا کاربر به هرآنچه می خواهد، برسد.

اما واقعا اینطور نیست…

اگر بتوانید صفحه اصلی سایت خود را به گونه ای ساختار بخشید که محصولات کمتر و متن بیشتری در آن قرار بگیرند، به گونه ای که این متن، توضیح دهنده برند و کسب و کار اینترنتی شما و محصولاتتان باشد، شاهد افزایش فروش سایت خود خواهید بود. چگونه؟

این ترفند به این علت کارساز است که به شما این امکان را می دهد که بر روی یک یا دو محصول خاص که ارزش بیشتری برای شما و کاربران دارند، تمرکز بیشتری داشته باشید و این تمرکز بیشتر، سبب می شود تا شما نقشه راهی برای کاربری که وارد سایت شده است، ایجاد کنید. به این صورت که کاربر تازه وارد، از مشاهده آن همه محصول گیج نمی شود و سریعا متوجه خواهد شد که قرار است در وب سایت شما چه کاری انجام دهد.

البته این مسئله ای که برای افزایش فروش وب سایت بیان کردیم هیچ ارتباطی با گرفتن حس آزادی کاربر ندارد؛ شما هیچ زمان نباید به کاربرانتان چیزی را تحمیل کنید.

پیشنهاد می کنم که حتما سری به صفحه اصلی سایت های بزرگ فروشگاهی دنیا بزنید؛ Electronic Arts یکی از بهترین مصداق هایی است که می توانید از آن الگوبرداری کنید.

2) افزودن ویدئو به لندینگ پیج ها

لندینگ پیج ها یکی از مهم ترین بخش ها را در فروش اینترنتی تشکیل می دهند. یکی از بهترین روش های افزایش فروش اینترنتی اضافه کردن ویدئو به همین لندینگ پیج هاست. پیشنهاد می کنم که به لندینگ پیج دوره آموزش سئو ما سری بزنید تا ساختار قرار دادن ویدئو را به خوبی درک کنید.

مغز ما انسان ها اطلاعاتی که از طریق دیدن به دست می آوریم را بهتر ذخیره و پردازش می کند. در نتیجه اگر بتوانید محتواهای ارزنده ای را در مورد محصول مورد نظرتان در قالب ویدئو در لندینگ پیج محصول قرار بدهید، مطمئن باشید که نمودار افزایش فروش سایت فروشگاهی شما رشد خوبی خواهد داشت.

3) از طریق فرم های ثبت نامی، شماره موبایل آن ها را بگیرید

افزونه های زیادی وجود دارند که می توانید از آن ها برای وب سایت فروشگاهی خود استفاده کنید و فرم های ثبت نام را در صفحات خرید محصول قرار دهید. شما باید از هر طریقی که می توانید، کاری کنید که کاربری که وارد وب سایتتان شده است، شماره تلفن همراه خود را ثبت کند.

بعد سوال اصلی که ایجاد می شود این است که با شماره هایی که به دست آورده ایم چه کنیم؟

طبعا باید با تک تک آن ها تماس بگیرید. منتها دقت داشته باشید که پشت این کار باید از استراتژی های بسیار قدرتمند بازاریابی فروش تلفنی وجود داشته باشد. بازاریابان شما باید به بهترین شکل ممکن با این افراد ارتباط برقرار کنند و به نحوی بسیار نرم، آن ها را به سمت خرید محصول مورد نظر سوق دهند.

در اینجا ارائه برخی تخفیفات و تسهیلات ویژه می تواند حس اعتماد کاربر را بیشتر کند و به او احساس خاص بودن بدهد.

4) خودتان را به کاربران ثابت کنید

کاربر اگر وارد سایت شود و حس کند که شما به او در حال دروغ گفتن هستید ، خب طبیعی می باشد که خریدی انجام نمی دهد. پس، یکی از مهم ترین روش های افزایش فروش اینترنتی این است که شما خودتان را به کاربران ثابت کنید!

بهترین راهی که می شود حس اعتماد را در کاربر ایجاد کرد، ارائه مستندات و مطالب علمی است. شما می توانید در همان لندینگ پیج های فروش یا بخش مقالات وب سایت خود، مطالب زیادی در مورد محصولتان ارائه کنید و در آن ها توضیح دهید که بر اساس فلان و فلان دلیل علمی، این محصولی که من دارم، می تواند فلان مشکل افراد را مرتفع کند.

5) تولید محتوا در مورد موضوع اصلی کسب و کار اینترنتی

تولید محتوا از دیگر تکنیک های افزایش فروش سایت است که شما می توانید با استفاده از آن، بهترین رشد را در نمودار فروش خود شاهد باشید. به این صورت که شما باید به صورت منظم در ماه، مقالاتی مرتبط با پرجستجوترین عبارات کلیدی کسب و کارتان، تولید و منتشر کنید.

دقت داشته باشید که این محتواها حتما باید از نظر اصول سئو، بهینه باشند؛ تنها در این صورت است که برای تک به تک عبارات کلیدی این مقالات، شما می توانید در نتایج جستجوی گوگل رنک دریافت کنید.

6) بیش فروشی

بیش فروشی و فروش مکمل دو تکنیک بسیار مهم در پروسه معاملات به شمار می آیند. چیزی که بر اساس آمارهای به دست آمده نشان داده است می تواند در افزایش فروش آنلاین وب سایت شما کمک زیادی بکند، بیش فروشی است.

بیش فروشی به چه معناست؟

همه ما در طول زندگی خود با این دو مفهوم فروش، آشنا می باشیم اما خوب به آن ها توجه نکرده ایم! بیش فروشی یعنی پیشنهاد خرید یک محصول گران تر از موردی که توسط کاربر انتخاب شده و فروش مکمل یعنی ارائه محصولات ریزجزء در کنار محصول اصلی که کاربر قصد خریداری آن را دارد.

مثل چی؟ فروش مکمل را همه تجربه کرده ایم، مثلا هنگامی که گوشی موبایل خود را از یک مغازه خریداری کرده است، بعد از خرید شاهد پیشنهاداتی است که فروشنده به او می کند؛ مثل خرید گارد، گلس و هندزفری اختصاصی. این یعنی فروش مکمل.

اما بیش فروشی معنای دیگری دارد؛ بهتر است در مثال بالا، کمی عقب تر برویم. فرض کنید فردی که می خواهد گوشی موبایل بخرد، هنوز تصمیم نهایی خود را نگرفته است؛ در اینجا، فروشنده اگر کمی مهارت داشته باشد، به مشتری می گوید که محصولی دارد که گوشی موبایلی دارد که کمی قیمتش از موردی که می خواهد انتخاب کند، گران تر است اما امکانات بسیار بیشتر و بهتری دارد. فروشنده به مشتری می گوید که اگر کمی بیشتر هزینه کند، می تواند گوشی بهتر که امکانات بسیار بیشتری دارد را خریداری کند. این تکنیک بیش فروشی نام دارد.

حال یکی از بهترین روش هایی که می تواند فروش وب سایت شما را افزایش دهد، همین بیش فروشی است. شما باید از توسعه دهنده وب سایت خود بخواهید تا امکانی را فراهم کند که اگر فردی خواست محصولی بخرد، محصولات گران تر را با ارائه برخی امکاناتشان، به کاربر نشان بدهد. در این صورت، کاربر با مقایسه ای چشمی، ممکن است تصمیم به خرید محصول گران تر بگیرد.



:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

انتخاب نام دامنه تا چه میزانی اهمیت دارد؟ آیا واقعا نیاز است که برای انتخاب آن، زمان بگذاریم؟

اگر بخواهم خلاصه بگویم، بله اهمیت دارد؛ در ادامه به صورت دقیق تر این موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم.

مطمئنم بسیاری از شما با خود می گویید که وقتی برند ما را همه بشناسند، دیگر اهمیتی ندارد که نام دامنه ما چه چیزی باشد؛ چراکه این وب سایت شناخته شده است و در جای خود، ورودی هایش را دارد.

اما همیشه اینگونه نیست…

ببینید، نام دامنه یکی از بخش های کلیدی وب سایت شماست؛ یعنی می تواند موجب سود یا ضرر شما شود. در نتیجه، باید در انتخاب نام دامنه دقت بسیار بالایی به خرج دهید تا مشکلی برای کسب و کار اینترنتی شما در آینده به وجود نیاید.

چرا نام دامنه تا این اندازه اهمیت دارد؟

اولین ردپای شماست؛ URL وب سایتتان، اولین چیزی است کاربر آن را می بیند. یک نام دامنه مناسب می تواند افراد را جذب وب سایت شما کرده یا اینکه به کلی آن ها را فراری دهد!

برای سئو سایت اهمیت دارد؛ امروزه، تطابق کامل نام دامنه با نام برند، مثل قدیم اهمیت ندارد. اما استفاده از عبارت کلیدی اصلی وب سایت در روند انتخاب نام دامنه بسیار می تواند به بهبود سئو سایتتان کمک کند.

معرف برند شماست؛ نام دامنه موقعیتی است برای برندسازی؛ دامنه ای که به درستی نام گذاری شود، می تواند موقعیت های زیادی را برای برندسازی کسب و کار شما فراهم کند.

این ها تنها بخشی از دلایلی بودن که به شما نشان می دهند که نام گذاری دامنه وب سایت بسیار مهم است. در ادامه قرار است باهم بیاموزیم که چطور می شود بهترین نام دامنه سایت را انتخاب کرد.

آموزش انتخاب بهترین نام دامنه سایت

1. انتخاب مناسب ترین پسوند دامنه (com, .org, .net, .ir.)

اگر به تصویر بالا دقت کنید متوجه می شوید که هنوز که هنوزه، com. بهترین و مورداستقبال ترین پسوند دامنه در جهان می باشد. چرا؟ به دلیل اینکه com. آشناترین پسوند دامنه ای است که به راحتی در خاطر افراد می ماند.

البته نمی توان از این مسئله چشم پوشاند که وب سایت بسیار موفقی در دنیای وب وجود دارند که پسوند دامنه ها net. یا org. می باشد. با این حال، پیشنهاد می کنم که به هنگام خرید دامنه سایتتان، علاوه بر .com دامنه، .ir آن را نیز خریداری کنید.

دقت داشته باش که پسوند دامنه، بر روی سئو تاثیر داره، اما این اثر آنقدر ناچیزه که نمیشه گفت فقط وب سایتی موفقه که پسوند دامنه اش، com. باشه.

2. برند بودن نام دامنه

همیشه گفته شده که بهتر است نام دامنه قابلیت برند شدن را داشته باشد تا اینکه بخواهید یک نام عمومی برای سایتتان درنظر بگیرید. مثلا وب سایت دیوار، دامنه اش دقیقا نام برندش می باشد. همه می دانیم اگر کسی به شما بگوید که برو فلان آگهی را در دیوار ببین، منظورش چیست. دیوار علاوه بر خلاقیت فوق العاده ای که در انتخاب نام دامنه ای داشته، این امر را در زمینه انتخاب نام دامنه سایتش هم رعایت کرده است؛ نام دامنه اش divar و پسوند آن ir. است. این نوع نام دامنه به راحتی قابلیت برند شدن را داشته و دارد.

فرض کنید که همین دیوار، به جای انتخاب چنین نام دامنه ای، از عبارت Advertising استفاده می کرد؛ آیا باز هم وقتی شما به عنوان یک کاربر این نام دامنه را در گوگل می دید، متوجه ارتباط آن با مجموعه دیوار می شدید؟؟؟؟؟

3. نام دامنه بهتر است کوتاه باشد

بگذارید این نکته را بیان کنم که هیچکدام از نکاتی که تا الان گفته ام یا در ادامه این مقاله قرار است بگویم، هیچ لزومی در انجام دادنشان وجود ندارد! اما اگر این موارد را در روند کاری خود پیاده سازی کنید، سئو وب سایتتان، رشد بهتری خواهد داشت. این حرف را بر اساس تجربه ای که در نیوسئو به دست آورده ایم به شما می گویم.

ولیکن که صادقانه بگویم، حتی اگر هیچکدام از نکاتی که در این مطلب می بینید را در روند انتخاب نام دامنه خود رعایت کنید، باز هم احتمال اینکه بتوانید موفق شوید، وجود دارد. با بررسی صفحات نتایج جستجوی گوگل، چه در وب سایت های فارسی چه در وب سایت های خارجی زبان، متوجه می شوید که برخی از آن ها، حتی کوچک ترین اهمیتی به نام گذاری نام دامنه سایتشان نداده اند و اکنون در بین رنک های برتر گوگل قرار دارند. این اتفاق بی دلیل نیست و متاسفانه در این مقاله نمی توانم به آن بپردازم.

خب، برگردیم سر موضوع اصلی خودمان! گفتیم که بهتر است که نام دامنه وب سایت شما کوتاه باشد. همین الان یک تب جدید باز کنید و عبارت آموزش تولید محتوا را در آن جستجو کنید. تک به تک 10 دامنه هایی که در صفحه اول وجود دارند، نام کوتاهی دارند و شما کمتر می توانید نام دامنه هایی را پیدا کنید که طولانی باشند.

شما می توانید 6 الی 14 کاراکتر برای نام دامنه وب سایتتان در نظر بگیرید؛ سعی کنید تا جایی که می توانید از نام دامنه کوتاه استفاده کنید و این کوتاه و مختصر بودن، به هیچ عنوان نباید بستر پیاده سازی دیگر نکات مهم انتخاب نام دامنه سایت را از بین ببرد.

4. مطمئن شوید که به راحتی تایپ شود

چند لحظه وب سایت های برتری که در جهان از شهرت بسیار بالایی برخوردار هستند را تصور کنید؛ مثل Google ،Facebook ،Twitter ،Instagram ،Yahoo و …

ویژگی مشترکی که همه آن ها با هم دارند، این است که به راحتی می توانید آن ها را اسپل کنید. بازدیدکنندگان وب سایت شما نیز باید بتوانند به راحتی نام دامنه را اسپل و تایپ کنند. اگر در ذهن خود جستجو کنید، می بینید که هر زمان که خواستید آدرس وب سایت کسی را بپرسید و مجبور شدید که از او بخواهید دوباره نام سایتش را بیان کند، بسیار این مسئله برایتان اذیت کننده بوده است؛ متاسفانه این قضیه در مورد نام و نام خانوادگی افراد هم صدق می کند!

5. مطمئن شوید که به راحتی تلفظ شود

اسم دامنه شما باید به راحتی تلفظ شود. اینکه اسم دامنه به راحتی تایپ شود کافی نیست؛ شما باید نامی را انتخاب کنید که همه افراد در سنین و جایگاه های مختلف، بتوانند به راحتی نام آن را تلفظ کنند.

اصلا فرض کنید که روند فعالیت کسب و کار اینترنتی شما به گونه ای شود که نیاز به تبلیغات دهان به دهان داشتید؛ در این زمان است که متوجه اهمیت این دو مورد آخری که برای شما عزیزان بیان کردم، می شوید.

پس نام دامنه باید 1) به راحتی اسپل و تایپ شود 2) به راحتی تلفظ شود

6. از خط فاصله یا عدد پرهیز کنید

در بالا گفتیم که نام دامنه باید تا جایی که می شود، به راحتی تلفظ و تایپ شود. خط فاصله و عدد یک مانع در این زمینه هستند و به همین دلیل است که پیشنهاد می کنیم حتی الامکان، از استفاده اعداد و خطوط فاصله در انتخاب نام دامنه وب سایت خود خودداری کنید.

این نکته ای که به صورت چشمی هم می توان به آن پی برد.

البته طبعا برخی از برندها به دلایل متعدد نیاز به استفاده از اعداد دارند که خب کاری نمی شود کرد و ناچارا باید از اعداد استفاده کنند. اگر شما نیز جزو این دسته از افراد هستید، حداقل سعی کنید در پیاده سازی دیگر نکات انتخاب اسم دامنه، نهایت سعی خود را بکنید.

7. استفاده از عبارت کلیدی

یکی از ویژگی ها مهمی که بدون شک در رتبه بندی وب سایت شما توسط خزنده گوگل، لحاظ می شود، وجود عبارت کلیدی اصلی وب سایت در نام دامنه است. حتما با خود می گویید که زبان ما فارسی است و نام دامنه انگلیسی؛ چطور می شود عبارت کلیدی را در آن گنجاند؟؟؟

اصلا جای نگرانی نیست؛ به دامنه ما دقت کنید؛ عبارت SEO در آن به کار برده شده است که موضوع اصلی برند نیوسئوست. لزومی ندارد که حتما عبارت کلیدی به کار رفته شده در نام دامنه، فارسی باشد؛ ببینید حرف اصلی من این هست که خزنده گوگل با این کار، متوجه می شود که وب سایت شما در چه حوزه ای فعالیت دارد و به محض اینکه متوجه شود ارتباط مناسبی بین نام دامنه و کسب و کارتان وجود دارد، مطمئن باشید در بهبود رتبه وب سایت شما، اقدام خواهد کرد.

هنوز نمی دانید عبارت کلیدی وب سایت شما چه چیزی است؟؟؟

بگذارید در پاسخ به این سوال، اینگونه بگویم که مگر می شود فردی قصد راه اندازی وب سایتی را داشته باشد و حوزه فعالیت خود یا کسب و کارش هم مشخص است، نداند که قرار است برای چه عبارت کلیدی در گوگل رتبه بندی شود؟؟؟

اگر قانع نشدید بگذارید راهنمایی تان کنم تا عبارت کلیدی اصلی سایتتان را انتخاب کنید و بتوانید ره درست را به پیش ببرید . در ذهن خود جستجو کنید و ببینید که چه چیزی باعث شده است که به فکر راه اندازی وب سایت بیفتید. شک ندارم که در گوگل عبارتی را جستجو کردید و متوجه شدید که چقدر خوب است که شما نیز مانند آن وب سایت هایی که در بین رتبه های برتر قرار دارند، اعلام حضور کنید و کسب و کارتان را از طریق آنلاین ارتقا و رشد دهید؛ آن عبارتی که جستجو کردید، همان عبارت کلیدی وب سایت شما خواهد بود عزیز دل.

اگر باز هم در این زمینه مشکلی داشتید، در زیر همین پست بپرسید تا راهنمایی تون کنم.

8. به چشم استراتژی بلندمدت به نام دامنه نگاه کنید

نمی دانم چه مرضی است که مدت هاست بین هموطنان ما وجود دارد ؛ متاسفانه برخی از افراد طمع خرید دامنه دارند و نمی توانند در این زمینه جلوی خودشان را بگیرند. اما خواهش می کنم شما جزو این افراد نباشید. این افراد کاری کرده اند که امروزه تعداد زیادی از نام دامنه هایی که از اعتبار خوبی برای شروع به کار برخوردار هستند، در اختیار این افرادند.

کاری که می کنید این باشد که تصور کنید قرار است تا آخر عمر، این نام دامنه همراه شما باشد. این مسئله سبب می شود تا شما از سر خوش گذرانی، نام گذاری دامنه را انجام ندهید و بهترین عملکرد را در این زمینه داشته باشید.

9. چک کنید که در حال حاضر مورد استفاده برند خاصی نباشد

این اتفاقی است که کم و بیش در انتخاب نام دامنه سایت رخ می دهد. فردی نامی را برای دامنه سایتش انتخاب کرده است، اما بعد از راه اندازی سایتش متوجه می شود که برند دیگری با همین نام در شبکه های اجتماعی در حال فعالیت است و یا اینکه نام دامنه سایت دیگری با اندکی تغییر مختصر، در حال فعالیت در گوگل می باشد.

10. استفاده از ابزارهای انتخاب نام دامنه وب سایت

کلافه شدید؟ با بیان نکاتی که عرض کردیم ، باز هم حوصله انتخاب نام دامنه خود را ندارید؟

تا اینجا هستید مشکلی ندارد ؛ شما می توانید از ابزارهایی استفاده کنید که کار شما در این زمینه را راحت می کنند. سازوکار این ابزارها به این گونه است که شما یک کلمه به آن ها تحویل می دهید و آن ها مجموعه از ایده های مختلف را به شما ارائه می کنند.

سخن آخر و نتیجه گیری 

امیدوارم که توانسته باشم به شما عزیزان در انتخاب کردن نام دامنه سایتتان کمکی کرده باشم. شاید با خود بگویید که نام دامنه آنقدر مسئله مهمی نیست که نیوسئو انقدر شلوغش کرده است. اما باور بفرمایید که بر اساس تجربه ای که به دست آورده ایم، در برخی از زمان ها، تنها همین ارتباط بین نام دامنه سایت و عبارت کلیدی جستجو شده، سبب قرار گرفتن سایت مورد نظر در رنک یک نتایج گوگل شده است. پس، حوصله به خرج دهید و نامی برای دامنه سایت خود درنظر بگیرید که موجب پیشرفت شما در بین رقبایتان شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 12716
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

افزونه افزایش سرعت وردپرس به یکی از پرچالش ترین مسائل بین سئوکاران تبدیل شده است. حتی متخصصین سئو سایت نیز همگی نمی دانند که بهتر است از کدام افزونه برای بهبود سرعت وب سایت های وردپرسی استفاده کرد.

سازوکار اصلی افزونه های افزایش سرعت وردپرس این است که با فشرده سازی فایل های مختلفی که در سایت وجود دارند، زمان بارگذاری سایت برای کاربر را به حداقل می رسانند.

حتما تا الان برای پیدا کردن بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس جستجوهای زیادی انجام را انجام داده اید و می دانید که تعداد بسیار زیادی پلاگین برای انجام دادن این کار، وجود دارد.

ما در این مطلب کار را برای شما ساده کرده ایم و می خواهیم 4 افزونه برتر موجود در این زمینه را معرفی کنیم.

 

Cache چیست؟

Cache در واقع مجموعه ای از داده هایی می باشد که به صورت موقت ذخیره خواهند شد تا در صورت درخواست، در سریع ترین زمان ممکن، در دسترس شما باشند و بتوانید راحت به اطلاعات قبلی که سرچ کرده اید و یا در دسترستان بوده است برسید.

در رایانه ها، معمولا اطلاعات در هارد ذخیره می شوند. وقتی درخواستی انجام شود، قبل از ارائه اطلاعات، رایانه نیاز دارد تا چندین پروسه را پیاده سازی کند.

سیستم Caching یا حافظه پنهان این مشکل را حل کرده است. در این سازوکار، با پردازش اطلاعاتی که به صورت مکرر درخواست شده اند و سپس ذخیره آن ها در بخشی به نام حافظه موقت، دیگر نیازی به انجام چندین پروسه قبل از ارائه داده ها نیست. در این زمان است که رایانه به سرعت به فایل ها دسترسی پیدا می کند.

این سیستمی بود که در رایانه ها برای سیستم caching به کار می شود و سازوکاری تقریبا شبیه به همین روند، در وب سایت های وردپرسی نیز پیاده سازی شده و در نهایت سبب می شود تا صفحات سایت برای کاربران با سرعت بالاتری لود شوند.

همانطور که می دانید وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای پویا است. یعنی هر دفعه ای که یک کاربر از وب سایت شما بازدید می کند، وردپرس اطلاعات را از دیتابیس بارگیری می کند و چندین مرحله را قبل از ارائه اطلاعات به کاربر، طی می کند. همین مسئله سبب می شود تا سرعت بارگذاری سایت وردپرس شما کند باشد.

سیستم caching به سایت وردپرسی این امکان را می دهد تا مراحل زیادی را در پروسه ارائه اطلاعات خود به کاربر، حذف کند. یعنی به جای اینکه شما هر دفعه ای که می خواهید به یک صفحه سر بزنید، تمامی مراحل از اول طی شوند، پلاگین caching شما یک نسخه یک کپی بعد از اولین بارگذاری صفحه، ایجاد می کند و سپس این نسخه کپی را به کاربران بعدی نشان می دهد.

چرا caching از اهمیت زیادی برخوردار است؟

ذخیره سازی یا همان caching از این جهت اهمیت دارد که باعث کاهش بار سرورهای هاستینگ وردپرس شما می شود و در نهایت این امر است که به طور کلی باعث افزایش سرعت سایت وردپرس خواهد شد.

یک وب سایت سریعتر به بهبود تجربه کاربری کمک می کند و کاربران را ترغیب می کند تا به صفحات دیگر وب سایت نیز سر بزنند. همچنین اگر کاربری متوجه سرعت بسیار بالای وب سایت شما شود، تعامل بیشتری بین شما و او شکل گرفته و کاربر تمایل پیدا می کند تا مدت زمان بیشتری را در وب سایت بگذارند.

یک وب سایت سریعتر به شما کمک می کند تا ترافیک طبیعی بیشتری از طریق نتایج جستجوی گوگل دریافت کنید. حتما می دانید که ربات گوگل، امتیازات بسیار ویژه ای برای وب سایت هایی که از دیگر رقبای خود سریعتر هستند، در نظر می گیرد. حتی امروزه به معنای واقعی کلمه شاهد هستیم که هیچ وب سایت کندی در بین رنک های برتر نتایج گوگل حضور ندارد!

همه این ها سبب شده است تا افزونه هایی ساخته شوند که با استفاده از آن ها شما به راحتی بتوانید سرعت وب سایت وردپرسی خود را بهینه کنید. در ادامه 4 افزونه افزایش سرعت وردپرس را به شما عزیزان معرفی می کنیم.

1. WP Rocket

 

شاید بتوان گفت که WP Rocket بهترین افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس باشد؛ اما بسیاری از سئوکاران با این قضیه موافق نیستند. همه این ها، چیزی از کارکردها و ارزش افزونه WP Rocket کم نمی کند. این افزونه، ساده ترین عملکرد را برای مبتدی ها دارد. فرض کنید که شما هیچ چیزی در مورد سازوکار ذخیره سازی حافظه پنهان ندانید؛ اما جای نگرانی وجود ندارد چراکه در هنگام استفاده از افزونه WP Rocket به این اطلاعات نیازی پیدا نخواهید کرد.

این افزونه به کاربرانش این امکان را می دهد که با یک کلیک، پروسه افزایش سرعت وردپرس را شروع کنند. بعد از آن، افزونه WP Rocket به صورت خودکار شروع به کار بهینه سازی سرعت سایت می کند؛ با تنظیم مواردی مثل فشرده سازی gzip، کش صفحات و پیش بارگذاری کش.

این افزونه امکانات دیگری نیز دارد؛ مثل لیزی لودینگ تصاویر که یکی از پراستقبال ترین آن ها است. با یک بررسی ساده متوجه می شوید که بسیاری از وب سایت های برتری که مجبور هستند از تصاویر زیادی استفاده کنند، از سازوکار lazy loading تصاویر بهره می برند.

2. W3 Total Cache

W3 Total Cache یکی از محبوب ترین افزونه های ذخیره سازی در وردپرس است. این افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس آپشن های بسیار زیادی دارد که ممکن است باعث شود برای مبتدیان کمی نگران کننده به نظر برسد.

این امکانات شامل تمام ویژگی هایی است که برای تنظیم صحیح حافظه پنهان وردپرس به آن نیاز دارید که تشکیل دهنده حافظه نهان صفحه، حافظه پنهان المنت های مختلف، فشرده سازی gzip، پشتیبانی از minify کردن، پشتیبانی از CDN و موارد دیگر است.

مبتدیان ممکن است استفاده از W3 Total Cache برایشان کمی دشوار باشد؛ به همین دلیل است که متخصصین سئو استفاده از این افزونه را پیشنهاد نمی کنند.

3. WP Super Cache

افزونه WP Super Cache یکی دیگر از افزونه های معروف افزایش سرعت وردپرس می باشد . این پلاگین رایگان است و توسط بسیاری از شرکت های برتر هاستینگ وردپرس توصیه می شود.

افزونه WP Super Cache شامل کلیه امکانات ذخیره سازی است که برای سرعت بخشیدن به وب سایت خود به آن ها نیاز پیدا خواهید کرد. این امکانات افزونه WP Super Cache شامل فشرده سازی gzip، حافظه نهان صفحه، پیش بارگذاری کش، پشتیبانی از CDN، بارگذاری پیشرفته کش و موارد دیگر است.

4. Sucuri Firewall

Sucuri بهترین افزونه امنیت و فایروال وردپرس است. به عنوان فایروال وب سایت، Sucuri دارای یک گزینه داخلی برای ذخیره کردن محتوای وب سایت شما و فعال کردن فشرده سازی gzip می باشد.

این افزونه افزایش سرعت وردپرس می تواند بهترین گزینه برای هر وب سایت باشد؛ زیرا Sucuri یک فایروال سطح DNS است. این بدان معناست که حتی قبل از رسیدن درخواستی به وب سایت شما، امکان ارائه محتوای ذخیره شده وجود دارد و محتوا می تواند در اختیار کاربر قرار گیرد. این کار باعث افزایش عملکرد فوق العاده وب سایت شما خواهد شد.

جمع بندی نهایی

بهینه سازی سرعت سایت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده، هست و خواهد بود. اگر تمایلی به استفاده از افزونه برای افزایش سرعت وردپرس ندارید، می توانید از توسعه دهنده وب سایتتان درخواست کنید تا سورس سایت را بهینه کند. بهینه سازی سورس سایت همواره یکی از فاکتورهای اصلی در بهبود سرعت و عملکرد بوده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

کلمات کلیدی رقبا یکی از بهترین چیزهایی که به شما کمک می کند تا در روند کار سئو سایت خود، بهبود و نتیجه خیلی خوب و مورد رضایت خود را دارا باشید این می باشد. به طور کلی هدف اصلی از تحقیق کلمات کلیدی این است که بهترین عباراتی که بیشترین جستجو و ارزش را داشته اند، استخراج و از آن ها در روند سئو داخلی و خارجی سایت خود استفاده کنیم.

همانطور که می دانید، سئو نوعی از بازاریابی اینترنتی است(یکی از بهترین ها و البته مهم ترین ها ). با انجام تحقیق کلمات کلیدی، عبارات بی ارزش و منفی که ارزشی برای بازاریابی آنلاین ما ندارند، حذف شده و در نهایت یک کمپین بی نقص بازاریابی پایه گذاری می شود. شناسایی و پیدا کردن کلمات کلیدی رقبا نیز بخش مهمی از این پروسه را تشکیل می دهد.

ابزارهای مختلف، آنالیزها و تجربه، به شما کمک می کنند تا بدانید برای شروع یا بهبود بهینه سازی سایت خود، به چه عبارت هایی نیاز دارید؛ خب طبیعی است فردی که متخصص در زمینه ای می باشد، می داند که مشتریان یا کاربران هدف، با استفاده از چه عبارت ها و جملاتی به دنبال محصول یا خدمات موردنظر خود می گردند.

در این میان، طبیعی است که رقبایی هم وجود دارند که عملکرد بهتری نسبت به شما داشته اند و توانسته اند رتبه های برتر نتایج جستجوی گوگل را از آن خود کنند. کلمات کلیدی رقبا در اینجا می تواند به خوبی به شما کمک کند. پس شما می توانید با یافتن کلمات کلیدی رقبا، زمان زیادی را برای کسب و کار اینترنتی خود بخرید و از استفاده از عبارت های بی ارزش در روند کار سئوی خود، خودداری کنید.

بنابراین، تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی رقابتی یکی از موثرترین راه ها برای رقابت در یک فضای شلوغ و به دست آوردن یک مزیت اساسی نسبت به سایر مشاغل صنعت شما است. بنابراین چگونه می توانید کلمات کلیدی را که رقبای شما در پروسه لینک سازی، بهینه سازی داخلی، سئو خارجی و … خود هدف قرار داده اند، شناسایی کنید؟

یکی از بهترین ترفندهای موجود، استفاده از ابزار برای یافتن کلمات کلیدی رقبا است. در این مطلب از نیوسئو قصد داریم تا 5 ابزار برتری که در این زمینه فعالیت داشته و سئوکاران زیادی از آن ها بهره می برند را به شما عزیزان معرفی کنیم.

1. BuzzSumo

حتما مطالب زیادی در مورد ابزار BuzzSumo شنیده اید؛ دلیلش هم این می باشد که این ابزار بسیار خارق العاده و البته مفیدی است. برای بازاریابان محتوا، این ابزار عملا بهترین چیزی است که به واسطه آن می توانند کلمات کلیدی رقبا را پیدا کنند.

یکی از ویژگی های ابزار BuzzSumo شناسایی رقبای بالقوه شماست که شاید اصلا در از آن ها خبری نداشته باشید!

به عنوان مثال (مثال ایرانی نمی زنیم تا حاشیه خاصی درست نشود!)، بیشتر متخصصین و کارشناسان سئو با مجموعه Moz آشنا هستند. آن ها محتوای عالی تولید می کنند، مجموعه ابزارهای بسیار جذاب خود را توسعه می دهند و همچنین در یک کنفرانس های سالانه بسیار عالی نیز حضور به عمل می رسانند. اگر وب سایتی در زمینه سئو دارید یا محتوای مرتبط با سئو را منتشر می کنید، بدون شک می دانید که Moz یکی از قوی ترین رقبای شما است. اما در مورد سایت های کوچکتر و مستقل که عملکرد بسیار خوبی دارند، چه فکری کرده اید؟

اگر متوجه منظورمان شده باشید، حتما اسامی وب سایت های مختلف مرتبط با صنعت کاری شما، تک به تک در ذهنتان آمده اند.

ابزار BuzzSumo از این مسئله، غافل نمی شود و در شناسایی کلمات کلیدی رقبا، عملا کم نگذاشته و هر اطلاعات ارزشمندی که نیاز هست را در اختیارتان می گذارد.

2. SEMrush

ابزار هوشمندی بعدی SEMrush  است که حتما اسم آن به گوشتان خورده است. ابزار هوش رقابتی بعدی ما SEM Rush است، مجموعه ای چشمگیر از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی که می تواند به شما در شناسایی کلمات کلیدی رقبا کمک کند که بسیار مهم و هدف مند می باشد . در این ابزار شما می توانید بر اساس کلمه کلیدی یا URL جستجو کنید، نتایج را بر اساس کشور یا منطقه جغرافیایی فیلتر کنید، انواع مختلفی از کلمات کلیدی PPC را مشخص کنید و داده های تجزیه و تحلیل دامنه را برای کل سایت ها بررسی کنید.

3. SpyFu

SpyFu یکی دیگر از ابزارهای معروف برای تحلیل رقبا است که می تواند در یافتن کلمات کلیدی رقیب به شما کمک کند. اما بر خلاف ابزارهای مشابه، SpyFu ابزاری است که صرفا به تحقیقات هوش رقابتی اختصاص داده شده است.

در واقع بسیار می تواند برای شما عجیب باشد که این بازار تا چه اندازه می تواند اطلاعات ارزشمند در اختیارتان قرار دهد؛ حتی برای افرادی که در ابتدای کار خود هستند. اطلاعات مربوط به همه چیز از حجم جستجوی ماهانه محلی و جهانی، CTR، هزینه تبلیغات، تاریخ تبلیغات، تاریخ رتبه بندی، بک لینک ها و گروه های تبلیغاتی رقبا به آسانی با استفاده از این ابزار در دسترس است و تقریبا همه چیز را در مورد استراتژی های کلمات کلیدی رقبا به شما ارائه می دهد.

4. Ahrefs Keywords Explorer

همه می دانیم که Ahrefs یکی از برترین مراجع سئو است که همه کشورها از آن استفاده می کنند. چه از نظر مقاله های آموزش سئو فوق العاده ای که دارد، چه از نظر ابزارهای کاربردی اش، این برند یکی از بهترین هاست.

یکی از بهترین ابزارهایی که تبیین کرده اند، ابزار Ahrefs Keywords Explorer می باشد. این ابزار تعداد بی شماری از داده های با ارزش به به شما عزیزان ارائه می کند که برای سئو بسیار مفید هستند. از ویژگی های خاص این ابزار که برای خیلی از سئوکاران مهم است، مشخص کردن top page های رقیب شماست. خب واضح است که با استفاده از این ویژگی شما می توانید از بهترین عملکردهایی که رقبایتان داشته اند، الگوبرداری کنید و یک استراتژی بی نظیر برای بهبود سئو صفحات سایت خود بچینید.

5. پژوهش سایت رقبا

یکی از بهترین ابزارها برای یافتن کلمات کلیدی رقبا خود شما هستید! اگر بتوانید دانش و تجربه کافی در زمینه سئو به دست بیاورید، می توانید با یک بررسی چند ساعته بر روی وب سایت رقبا، عبارات کلیدی، استراتژی ها، اهداف تجاری و … آن ها را شناسایی کنید و از آن ها در جهت بهبود عملکردتان بهره ببرید.

اگر وقت این را ندارید که به آموزش دیدن در زمینه سئو سایت بپردازید، بهترین راهکار این است که یک متخصص یا کارشناس سئو را برای تحلیل رقبا استخدام کنید. شما می توانید از او بخواهید یک طرح کلی از وضعیت فعلی کلمات کلیدی رقبا و دیگر بخش های سایتشان به شما ارائه کند و در ادامه مسیر، به صورت ماهانه، گزارشی مختصر و مفید در مورد عملکرد و استراتژی های جدیدی که رقبا مورد استفاده قرار داده اند، به شما اطلاعاتی ارائه کند.

سخن آخر

امیدواریم که با استفاده از نکاتی که در این مقاله برایتان بیان کردیم، روند سئو کلمات کلیدی سایتتان با سرعت بالاتری انجام شود و صرف هزینه های بیهوده برای استراتژی های اشتباه، محفوظ بمانید. خوشحال می شویم که اگر مشکلی در زمینه شناسایی و یافتن کلمات کلیدی رقبا داشتید، آن را با ما در میان بگذارید.

 



:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

کنیبالیزیشن چیست و چگونه باید cannibalization را شناسایی و حل کرد؛ این مسئله نکته ای مهم در روند سئو است که کمتر به آن پرداخته شده است. در این مقاله قصد دارم تا به صورت کامل این مهم را برای شما عزیزان شرح دهم.

کنیبالیزیشن چیست؟

کنیبالیزیشن و یا همان cannibalization معنی های زیادی را در بر دارد و در جاهای مختلف کاربرد دارد. به طور خلاصه اگر بخواهم به سوال کنیبالیزیشن چیست پاسخ دهم، در سئو و کلمات کلیدی به این معنی است که در یک عبارت کلیدی، از سایت شما دو نتیجه در گوگل باشد. در این صورت دو حالت وجود دارد؛ یا صفحات شما شباهت زیادی به هم دارند و یا شما دو صفحه را برای یک عبارت کلیدی سئو کرده اید. در این صورت شانس رتبه گرفتن در عبارات کلیدی مشابه برای آن صفحات کم می شود. معمولا یک الی دو صفحه از یک دامنه را گوگل در نتایج نشان می دهد؛ البته ممکن است اگر سایت قوی و خوبی باشد، بیشتر از دو صفحه را در نتیجه نمایش دهد.

کنیبالیزیشن خوب است یا بد؟ و چگونه باید آن را برطرف کنیم؟

این موضوع که شما در یک عبارت کلیدی در نتایج جستجو، دو صفحه داشته باشید و مجبور باشید با خودتان رقابت کنید بد است. در واقع هم گوگل گیج می شود و هم کاربر؛ واقعا کدام صفحه مهم تر است؟ پاسخ کاربر در کدام صفحه قرار دارد؟ بنابراین معمولا کاربران ترجیح می دهند به سایت دیگری مراجعه کنند. برای گوگل هم سخت است که تشخیص بدهد کدام یک از این چند صفحه مهم تر است.

نحوه تشخیص کنیبالیزیشن

نحوه تشخیص اینکه وب سایت شما از کنیبالیزیشن رنج می برد، کار دشواری نخواهد بود . شما می توانید با استفاده از فرمول site:domain.com keyword به راحتی صفحاتی که برای یک عبارت کلیدی شما در گوگل قابلیت رتبه بندی را دارند مشاهده کنید. البته بعد از جستجوی این عبارت در گوگل، انتظار نداشته باشید که تنها یک صفحه از سایت شما به نمایش در بیاید. به تصویر زیر دقت کنید.

شاید با خود بگویید که برای عبارت کلیدی “سئو داخلی” کنیبالیزیشن برای این صفحات به وجود آمده باشد؛ اما اینطور نیست. عبارت کلیدی صفحه اول، با دو مورد بعدی متفاوت می باشد. یعنی ما صفحات دوم و سومی که مشاهده می کنید را برای عبارات کلیدی “بهبود سئو داخلی” و “آموزش سئو داخلی” سئو کردیم. همین کار باعث شد تا مشکلی در روند رتبه بندی این صفحات به وجود نیاید. اما اگر به تصویر دقت کنید، می بینید که لینک اول و چهارم، عبارت کلیدی مشترک داشته و به احتمال زیاد بخش زیادی از محتوایشان تقریبا شبیه به هم می باشد. اما این مسئله مشکلی در رنک گرفتن صفحه اول به وجود نیاورد. در ادامه توضیح خواهیم داد که چطور با کنیبالیزیشن این دو صفحه مقابله کرده ایم.

جلوگیری و رفع مشکل کنیبالیزیشن

دلایل زیادی برای بروز مشکل cannibalization وجود دارد که در اینجای کار برای ما اهمیت ندارند؛ ما قرار است که این مشکل به وجود آمده را رفع کنیم. محتوا تولید کرده اید، منتظر رتبه بندی آن محتوا هستید، اما ناگهان در جستجویی که انجام می دهید مشاهده می کنید که یک صفحه متفاوت از وب سایت شما برای آن عبارت رتبه بندی شده است یا اینکه هر دو صفحه در نتایج جستجوی گوگل حضور دارند؛ 4 مرحله اصلی مرتفع کردن کنیبالیزیشن وجود دارد:

هر دو محتوا را با دقت بررسی کنید

عملکرد محتواها را با هم مقایسه کنید

محتوای بهتر را انتخاب کنید

ادغام؛ حذف؛ ریدایرکت یا لینک دهی

دو مرحله ابتدایی به شما کمک می کنند تا محتوایی که واقعا می خواهید در نتایج باشد را انتخاب کنید. بعد از اینکه محتوای مورد نظر خود را انتخاب کنید، باید اقدام نهایی را انجام دهید؛ یعنی مرحله 4. پیشنهاد می کنیم که حذف محتوای صعیف تر را جزو آخرین کارهای خود قرار دهید. طبق تجربه ای که در مورد تصویر بالاتر به دست آوردیم، بهترین کاری که برای مقابله با کنیبالیزیشن می شود انجام داد، لینک دهی است.

تمامی لینک های محتوای ضعیف تر را حذف کنید یا حداقل آن ها را نوفالو کنید

یک لینک فالو به صفحه انتخاب شده با انکر تکست exact match بدهید

ریکوئست ایندکسینگ را برای صفحه ضعیف تر انجام دهید

در صورتی که به نتیجه رسیدن این کار به طول انجامید، پیشنهاد می کنیم که از تگ کنونیکال هم در کنار این لینک سازی استفاده کنید.

90 درصد مواقع این مشکل با استفاده از این تکنیک، مرتفع می شود. اما اگر صفحات شما جزو 10 درصد باقی مانده بود، چاره ای جز ادغام مطالب دو صفحه و حذف صفحه ضعیف تر و ریدایرکت کردن آن به صفحه انتخاب شده ندارید.

کنیبالیزیشن سایت های فروشگاهی

cannibalization وب سایت های فروشگاهی، یکی از رایج ترین دغدغه های مدیران نوع وب سایت ها است. به تصویر زیر نگاه کنید.

من به عنوان یک کاربر کولر گازی گاسونیک را جستجو کردم و در صفحه دوم این وب سایت را دیدم. این وب سایت برای عبارت کلیدی کولر گازی گاسونیک علاوه بر دیگر وب سایت ها، بلکه با خودش هم در حال رقابت است. جالب است بدانید که هر دو صفحه این سایت از کیفیت و سئوی خوبی برخوردار هستند. مطمئن باشید اگر این وب سایت مشکل cannibalization را مرتفع می کرد، سریعا در بین رتبه های 1 تا 5 صفحه اول قرار می گرفت.

سوال اصلی اینجاست که آیا این صفحات را هم می توان با استفاده از تکنیکی که در بالاتر به آن اشاره کردم، مرتفع کرد؟ آیا مدیر این وب سایت می تواند یکی از محصولات خود را حذف یا ادغام کند؟ یا اینکه می تواند از فروش یکی از آن ها بگذرد؟ طبیعتا خیر. بهتر است سریعا به سراغ روش حل این مشکل برویم.

بهترین راهکار برای رفع این مشکل رایج در وب سایت های فروشگاهی:

ایجاد دسته بندی برای محصولات

تولید محتوا برای دسته بندی مورد نظر

مشخص کردن یک عبارت کلیدی کلی برای محتوای اون دسته محصولات (مثل کولر گازی گاسونیک)

قرار دادن تمامی محصولات در این دسته

لینک دادن از تک به تک محصولات به دسته ای که در آن قرار دارند

به همین سادگی. شما با استفاده از این تکنیک، دسته بندی خود را در نتایج بالا می آورید؛ یعنی من کاربر که قصد خرید کولر گازی گاسونیک و می خواهم بیشتر در مورد آن بدانم، عبارت کلیدی “کولر گاری گاسونیک” را جستجو می کنم و به جای اینکه دو یا سه صفحه از وب سایت شما با کدهای خرید متفاوت را در نتایج جستجو ببینم، دسته بندی کولر گاری گاسونیک را خواهم دید و وارد آن می شوم و تمام محصولات شما را در آن مشاهده خواهم کرد.

بهینه سازی محتوای دسته بندی ها باید طبق اصول و قواعد آموزش سئو فروشگاهی انجام شود.

جمع بندی نهایی

هرچه وب سایت شما رشد بهتری داشته باشد و یا رنک بهتری گرفته باشد و به سمت گسترده شدن بروید، احتمال بروز مشکل کنیبالیزیشن بیشتر خواهد بود ؛ مخصوصا در وب سایت های فروشگاهی. در نتیجه جای نگرانی وجود ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که اول از همه به خوبی درک کنید که کنیبالیزیشن چیست و از چه روش هایی می توانید از بروز آن جلوگیری کنید. پیشنهاد می کنم که اگر caninibalization برای شما پیش آمد و دو صفحه شما در بین رنک های اول تا سوم بود، از آن جلوگیری نکنید. چراکه این نشان دهنده اعتبار بالای وب سایت شماست که گوگل دو جایگاه برتر خود را به شما اختصاص داده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

سئو کلاه سفید همان شاخه از SEO است که امروزه شاهد هستیم بیشتر وبمسترها، استراتژی هایشان را بر اساس تکنیک های آن می چینند.

اگر شما نیز قصد بهینه سازی وب سایت خود را داشته اما نمی دانید که باید چه کاری را انجام دهید، پیشنهاد می کنیم که این مقاله را با دقت هرچه تمام مطالعه کنید تا در آینده در چیدن استراتژی های خود دچار مشکلات اساسی نشوید.

در صورتی که در این مرحله از بهینه سازی وب سایت خود دچار مشکل شوید، شکی نیست که در آینده ای نه چندان دور، وب سایت شما دیگر در SERP ها نمایش داده نمی شود.

سئو کلاه سفید یکی از مهمترین بخش های بهینه سازی و سئو سایت می باشد. اگر بتوانید از تکنیک های کلاه سفید به خوبی در روند فعالیت های خود استفاده کنید، مطمئنا می توانید کسب و کار خود را تا حد زیادی بهبود ببخشید. در این مقاله تمامی نکات مربوط به سئو کلاه سفید را از صفر تا صد مورد بررسی قرار خواهیم داد.

سئو کلاه سفید یا White-Hat SEO چیست؟

اینکه شما به خوبی بدانید ماهیت سئو کلاه سفید چیست، اهمیت بسیار زیادی برای مراحل بعدی دارد. بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید به آن دسته از فعالیت هایی گفته می شود که با استفاده از روش های قانونمند سعی می کند که صفحات سایت را در SERP ها بالا بیاورد. بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید مناسب ترین گزینه برای کسب رنک های برتر مطابق با الگوریتم رتبه بندی گوگل می باشد. White hat SEO در حقیقت بدون اینکه قوانین رتبه بندی گوگل را زیر پا بگذارد، سایت شما را به بهترین شکل ممکن به صفحه اول صفحات نتایج جستجو می رساند.

البته این روشی نیست که همیشه در روند بهینه سازی سایت مورد استفاده قرار گفته است. گوگل اعلام کرده است که در سال های قبل، صاحبان وب سایت های می توانستند که با استفاده از تکنیک هایی که مطابق با قواعد گوگل نبودند، رتبه خوبی را به دست بیاورند.

اهمیت بهینه سازی سایت با اصول کلاه سفید

پیاده سازی تکنیک های سئو کلاه سیاه خطر و ریسک بسیار بالایی دارد؛ حتی اگر شما به خوبی بدانید که از چه استراتژی هایی باید در روند کاری خود استفاده کنید. در سال های گذشته صاحبان وب سایت ها استفاده از تکنیک های سئو کلاه سفید را مناسب  برای رتبه بندی صفحات خود نمی دانستند؛ چراکه زمان بسیار زیادی لازم بود تا به نتیجه دلخواهشان دست پیدا کنند.

اما در حال حاضر شما می توانید روش هایی را مورد استفاده قرار دهید که سرعت کارتان را به شدت افزایش داده و نیاز شما به پیاده سازی اصول سئو کلاه سیاه را به طور کلی از بین می برند. در این مقاله سعی می کنیم که این ترفندها را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم.

مزیت دیگری که بهینه سازی سایت در قالب کلاه سفید نسبت به کلاه سیاه دارد، این است که بهبود رتبه سایت شما را به طور قطعی تضمین می کند؛ در حالی که سئو کلاه سیاه این قطعیت در افزایش رنک سایت را به هیچ وجه ندارد. موتورهای جستجو به طور کلی به شکل راحت تری می توانند ترفندهای دور زدنی که در سئو کلاه سیاه وجود دارد را شناسایی کنند.

بخش اعظمی از آنالیزهایی که گوگل برای ارزیابی صفحات نتایج جستجوی خود از آن استفاده می کند، به صورت خودکار انجام می شود. اگر گوگل متوجه شود که شما در روند فعالیت های خود از اصولی استفاده می کنید که قصد دور زدن الگوریتم رتبه بندی این موتور جستجو را دارند، قطعا وب سایت شما را جریمه خواهد کرد. گوگل این کار را با استفاده از ابزارهای داخلی خود انجام می دهد. به عنوان مثال گوگل به راحتی می تواند با استفاده از ابزارهای خود محتواهایی که بر اساس Black hat SEO تولید شده اند را تشخیص دهد. آن دسته از سئوکارانی که اعتقاد به استفاده از تکنیک های سئو کلاه سیاه دارند، باید مراقب شناسایی شدن استراتژی هایشان توسط گوگل باشند.

نکته ای که وجود دارد این است که وقتی می توان از استراتژی ها و تکنیک های بهینه سازی سایت در نوع کلاه سفید استفاده کرد که مورد پسند گوگل نیز بوده و نتیجه گیری با سرعت بالایی هم دارد، چرا از بهینه سازی کلاه سیاه برای بهبود رتبه سایت خود استفاده کنیم؟

حال که متوجه شدید که اهمیت و ماهیت سئو کلاه سفید چیست وقت آن است که بهترین روش هایی که در این زمینه وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید را برای شما معرفی کرده و هر کدام از آن ها را جداگانه مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم.

تکنیک های برتر سئو کلاه سفید

نکته مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که شما باید بدانید تکنیک های بهینه سازی کلاه سفید دقیقا چه کاری انجام داده و اینکه چگونه می توان آن ها را در کنار هم به کار برد تا سرعت بهبود رنک سایت افزایش خوبی داشته باشد.

اولویت بندی کیفیت محتوا

همانطور که می دانید، محتوا یکی از مهمترین و اصلی ترین بخش های سئو سایت به شمار می رود. برای موتورهای جستجو از جمله گوگل، اهمیت زیادی دارد که صفحات سایت شما دارای محتواهای باکیفیتی باشند و بتوانند به خوبی پاسخگوی نیازهای کاربران باشند. اهمیت محتوا در سیستم رتبه بندی گوگل به مرور زمان در حال افزایش است.

تولید محتوایی که ارزش بالایی داشته باشد، نیازمند به کارگیری اصول آموزش تولید محتوا است. طبیعتا این مورد امری ساده نبوده و نیاز به تلاش فراوان و آموزش های زیادی دارد. گوگل فاکتورهای زیر را در خصوص محتوای سایت های مختلف، مورد بررسی قرار می دهد:

طول متن

عنوان مقاله

چگونگی توزیع کلمات کلیدی

لینک های داخلی و انکسر تکست ها

قدمت محتوا

یکی از مهمترین تکنیک های کلاه سفید در مورد تولید محتوا این است که اطمینان حاصل کنید که محتوایی طولانی، مرتبط و دارای منابع معتبر داشته باشید. هر زمان که قصد تولید محتوا داشتید، باید مطمئن شوید که اطلاعات شما حداقل در حد 1000 کلمه باشد. گوگل برای این دسته از محتواها، ارزش بالایی در نظر می گیرد.

جذاب و معتبر بودن محتوا یکی دیگر از تکنیک های کلاه سفید می باشد. اگر بتوانید محتوایی جذاب تولید کنید، قطعا در امر به شما در جذب لینک برای سایتتان کمک زیادی خواهد کرد. شما باید تمرکز خود را بر روی آن دسته از محتواهایی بگذارید که با زمان حال، ارتباط خوبی داشته باشند. با این حال، حتی بهترین محتواها هم ممکن است که چندین ماه طول بکشد تا رتبه خوبی در SERP ها کسب کنند.

رضایت کاربر

با بررسی دوره های مختلف، آموزش سئو کلاه سفید، به این نکته می رسیم که رضایت کاربر باید یکی از اهداف اصلی شما باشد. گوگل تمامی این سخت گیری ها و فاکتورهای رتبه بندی را به این دلیل به کار گرفته است که بتواند بهترین نتایج را برای کاربران به نمایش در بیاورد.

برای موفقیت در این زمینه قبل از هر چیزی باید بدانید که user intent یا همان هدف کاربر به چه صورت است. طبیعتا اگر شما بدانید که کاربران به چه علت به سایت شما می آیند و بیشتر تمایل دارند که چهه مطالبی را در صفحات شما مشاهده کنند، می توانید عملکرد خود را مطابق با هدف کاربر بهبود داده و به دنبال آن رتبه سایت خود را در بین رنک های برتر گوگل قرار دهید.

تمرکز بر mobile-friendly بودن صفحات سایت

بر اساس نکات آموزش سئو کلاه سفید، اگر صفحات سایت خود را برای تلفن های همراه بهینه نکرده اید، از رقبایتان به شدت عقب مانده اید. گوگل برای اولین در سال 2016 تاکید خود بر بهینه بودن سایت برای تلفن های همراه را به صورت رسمی اعلام کرد.

به این صورت که کاربران باید بتوانند که همان محتوایی که در دسکتاپ خود مشاهده می کنند را بتوانند به همان کیفیت در تلفن های همراه خود نیز داشته باشند. از آن جایی که به مرور زمان، کاربران تلفن های همراه بیشتر می شود، تمرکز بر روی این تکنیک کلاه سفید، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

پیاده سازی استراتژی های سئو محلی

با بررسی بهترین تکنیک های سئو کلاه سفید، متوجه می شویم که پرداختن صاحبان وب سایت ها و کسب و کارهای اینترنتی به سئو محلی، می تواند اعتبار آن ها را شدیدا تقویت کند. گوگل اعلام کرده است که حدود 82 درصد از خریدهای مشتریان در اینترنت، با استفاده از بخش فروشگاه هایی که در نزدیک کاربر وجود دارد، انجام می شود.

اگر در گوگل در مورد فروش یک محصول جستجو کنید، یک باکس از لیست فروشگاه های نزدیک شما نشان داده می شود. حال اینکه شما بتوانید برند خود را در این قسمت، ثبت کنید، نیازمند پیاده سازی ترفندها و روش های کارآمد بهبود سئو محلی وب سایت خود استفاده کنید.

تجربه کاربری را در اولویت خود قرار دهید

بهبود وضعیت تجربه کاربری (UX) یکی از مزیت هایی است که سئو کلاه سفید نسبت به سئو کلاه سیاه در این چند سال داشته است. اکنون گوگل با استفاده از فاکتورهای بسیار زیادی تشخیص می دهد که یک وب سایت تا چه حدی یک تجربه کاربری مناسب را توانسته است ایجاد کند. این تکنیک یکی از مهمترین بخش های آموزش بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید به شمار می رود.

در گذشته، نرخ پرش سایت عاملی بود که به راحتی مشخص می کرد که یک سایت تجربه کاربری خوبی را ایجاد نکرده است و آن را در اولویت های خود قرار نداده است. البته بعدها مشخص شد که نرخ پرش یک شاخص دقیق برای سنجش چگونگی تجربه کاربری نیست؛ چراکه کاربر هنوز درگیر با وب سایت نشده و در نتیجه تحلیلی در این زمینه نمی شود انجام داد.

بهبود UX در گذشته سخت تر بود؛ زیرا افراد باید تمامی قسمت های وب سایت خود را سئو می کردند. با این حال، برای داشتن عملکردی بهتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم که از آموزش تجربه کاربری UX نیوسئو استفاده کنید.

انجام بهترین تحقیق کلمات کلیدی

اگر در سال 2010 و 2019 از یک متخصص سئو در زمینه کاربرد کلمات کلیدی سوال کرده باشید، قطعا با پاسخ های متفاوتی روبرو شده اید. در گذشته با استفاده نامناسب و زیاد از عبارات کلیدی در متن محتوای سایت، می توانستید رنک های برتر گوگل را از آن خود کنید؛ در صورتی که با بروز رسانی های انجام شده در الگوریتم رتبه بندی گوگل، دیگر چنین شرایطی وجود ندارد. روش قدیمی استفاده از کلمات کلیدی رسما از بین رفته است و کاربردی ندارد. گوگل امروزه برای کلمات کلیدی اهمیت ویژه ای قائل است.

راه استفاده صحیح از کلمات کلیدی که مطابق با تکنیک های کلاه سفید باشد، به کارگیری همه عبارت مرتبط، استفاده طبیعی از آن ها و اطمینان از متناسب بودن آن ها با موضوع اصلی مقاله می باشد. در نتیجه، کلمات کلیدی اهمیت ویژه ای برای سئو دارند؛ بنابراین باید تحقیق کلمات کلیدی خود را با دقت هرچه تمام انجام دهید. در موتورهای جستجو ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی زیادی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.

تمرکز بر بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا یا content marketing یکی از دیگر فاکتورهای رتبه بندی بسیار مهم می باشد. با استفاده از تکنیک های کلاه سفید می توانید به محتوای سایت خود اعتبار و ارزش بالایی اضافه کنید.

بر اساس نکات آموزش سئو وب سایت نوع کلاه سفید، شما باید بهترین مطالب را در مقابل مناسب ترین افراد قرار دهید. شما می توانید بازاریابی محتوا سایت خود را با به اشتراک گذاشتن از طریق شبکه های اجتماعی، ایجاد صفحات مرتبط و لینک دادن آن ها به یکدیگر، انتشار مقاله هایتان در سایت های معتبر و بسیاری از موارد دیگر، انجام دهید.

در مورد بازاریابی محتوا شما باید تمام تلاش خود را انجام دهید تا بهترین مخاطبین را برای سایت خود جذب کنید. کار خود را با ایجاد محتواهای ارزشمند شروع کنید و سپس یک پروسه منظم و تکرارپذیر در زمینه بهبود و بهینه سازی محتوای مورد نظر خود  در حساب های کاربری شبکه های اجتماعی مختلف خود، باید داشته باشید. شما باید ارتباطی صحیح و کاربردی با افرادی داشته باشید که قصد دارید آن ها را به مخاطبین هدف خود تبدیل کنید.

تولید محتوای خود را در مورد موضوعاتی انجام دهید که اطلاعات کاملی در مورد آن ها دارید تا بتوانید شخصا در مورد مسائل مربوطه، اطلاعات جدیدی تولید کنید. یک بازاریابی محتوا خوب به طور کلی در زمینه ایجاد روابط دوستانه با کاربران می باشد؛ چراکه این دسته از مخاطبین برای مدت زمان بسیار زیادی با برند شما همکاری خواهند کرد.

استفاده از نشانه گذاری های schema

گوگل الگوریتمی بسیار قدرتمندی دارد که این الگوریتم به فاکتورهای بسیار زیادی وابسته است. اما باید بدانید که حتی این الگوریتم هم مانند هر کد دیگری در زمینه درک برخی اطلاعات یا حتی در جستجوی این اطلاعات دچار اشتباهاتی شوند. نشانه گذاری های schema یک ساختار مناسب برای داده های وب سایت شما ایجاد می کنند تا گوگل یکسری اطلاعات اضافه در مورد چرایی و چگونگی داده های وب سایت شما به دست بیاورد.

به عنوان مثال شما با این کار می توانید به گوگل اعلام کنید که پستی که آن را منتشر کرده اید، در خصوص ارائه یک دستورالعمل خاص می باشد. همچنین می توانید از نشانه گذاری های اسکیما استفاده کنید تا به گوگل بفهمانید که چه حساب کاربری فیسبوک یا توییتری در رابطه با کسب و کار و سایت شما وجود دارد و در حال فعالیت است.

استفاده از structured data شما را نسبت به تمامی رقبایتان که از این فاکتور استفاده نمی کنند، برتری می دهد. گوگل نیز کاربران خود را تشویق می کند تا از structured data در روند فعالیت های خود استفاده کنند. کدهای schema از زمانی که گوگل تصمیم گرفته است که بیشتر از rich snippet ها استفاده کند، جایگاه بالاتری پیدا کرده اند. کدهای اسکیما به شما در زمینه قرار گرفتن در rich snippet ها کمک زیادی می کنند. قرار گرفتن در rich snippet ها نیز به خودی خود ترافیک و رتبه سایت شما را به شدت تقویت می کند.

افزایش کیفیت لینک سازی

لینک سازی یکی از مهمترین ابزارها و تکنیک های سئو کلاه سفید به شمار می رود. در واقع در بین تمامی تکنیک های گفته شده، لینک سازی یک ابزار بسیار کاربردی برای بهبود رتبه سایت می باشد. لینک ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. به طوری که شما می توانید با یک بررسی ساده در آخرین صفحات SERP ها متوجه شوید که این دسته از صفحات که نتوانسته اند رنک خوبی دریافت کنند، معمولا از لینک ها در استراتژی های بهینه سازی سایت خود استفاده نکرده اند.

به طور کلی یکی از ویژگی های لینک ها این است که هم می توانند در استراتژی های سئو کلاه سیاه کاربرد داشته باشند و هم دوره های آموزشی سئوی کلاه سفید، به آن ها توجه زیادی می شود. کلاه سفید تمام تلاش خود را می کند تا لینک هایی برای سایت شما ایجاد کند که بیشترین کیفیت و ارزش را داشته باشند. بیشتر این لینک ها از محتواها یا منابعی که در سایت های دیگر وجود دارند، به دست می آیند.

البته پروسه لینک سازی سایت به این سادگی نیست؛ شما برای داشتن یک استراتژی لینک سازی قدرتمند نیاز دارید که به خوبی بر روند ایمیل های ارسالی جهت جذب بک لینک، نظارت داشته باشید و این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. تنها مسئله مهم این است که سعی کنید لینک سازی صفحات سایت خود را به سمت اصول کلاه سفید سوق دهید.

موفقیت تضمینی آینده با کلاه سفید

یکی از بهترین اثرات استفاده از نکات آموزش سئو کلاه سفید این است که آینده وب سایت شما 100 درصد موفقیت آمیز خواهد بود. بیشتر تکنیک های سئو کلاه سیاه در نهایت توسط موتور جستجوی گوگل شناخته شده و از پیشرفت آن ها جلوگیری خواهد شد. گوگل حتی ممکن است متوجه کارکرد یک تکنیک سئو کلاه سیاه نشود و در عین حال مانع عملکرد آن بشود؛ به این صورت که اگر یک صفحه سایت را بدون هیچ دلیل مشخصی، در رنک های برتر مشاهده کرد، آن را جریمه می کند.

شما با تمرکز بر تجربه کاربری وب سایت خود می توانید از این قضیه مطمئن شوید که در آینده با بروز رسانی های جدید الگوریتم رتبه بندی گوگل، هیچ مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد. محتوای با کیفیت، لینک های ارزشمند و طراحی جذاب هم باید در کنار هم به کار برده شوند تا نتیجه بدهند.

درس هایی که از سئو کلاه سیاه باید بیاموزید!

سئو کلاه سیاه، یکی از مفاهیمی است که برای سالیان طولانی، تمامی سئوکاران از آن دوری کرده اند. برخی از افراد، حتی در مورد ماهیت آن نیز کاری انجام نداده اند تا متوجه شوند سئو کلاه سیاه چه معنا و مفهومی دارد.

جالب است بدانید که این بخش از سئو، تکنیک هایی دارد که از آن ها می شود در روند سئو کلاه سفید نیز استفاده کرد؛ در عین حالی که هیچ مشکلی برای روند بهینه سازی وب سایت شما به وجود نخواهد آمد.

دقت داشته باشید که تکنیک های کلاه سیاه بسیار گسترده بوده و به چند ترفند ساده ختم نمی شوند. در هر حال، در این بخش تصمیم داریم تا آن دسته از تکنیک هایی که با استفاده از آن ها در استراتژی های کلاه سفید می شود موفق شد را برای شما معرفی کنیم.

شبکه PBN

هر فرد مبتدی، می داند که بک لینک ها برای سئو سایت از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برای مدت زمان بسیار زیادی است که لینک ها به عنوان یک فاکتور رتبه بندی توسط گوگل مورد استفاده قرار می گیرند.

بنا بر بیانیه های موتور جستجوگر گوگل، استراتژی های لینک سازی یکی از قدرتمندترین فاکتورهایی هستند که گوگل تصمیم می گیرد سایت ها را بر اساس آن ها رتبه بندی کند.

به زبان ساده تر، هرچه بک لینک های یک صفحه بیشتر باشد، امکان اینکه بتواند در SERP ها عملکرد بهتری داشته باشد، بیشتر خواهد بود.

بنابراین، از آنجایی که بک لینک ها اهمیت زیادی برای رتبه بندی وب سایت شما دارند، سئوکارانی که از تکنیک های کلاه سیاه استفاده می کنند، سعی کرده اند که به این مفهوم، بیشتر توجه داشته باشند. این افراد به جای اینکه وقت خود را برای به دست آوردن بک لینک های با کیفیت خرج کنند، سعی کرده اند از یک روش بسیار آسان تر و ساده تر برای رسیدن به نتیجه مدنظر استفاده کنند.

شبکه PBN تکنیکی است که سئوکاران کلاه سفید بهتر است آن را از سئوکاران کلاه سیاه بیاموزند. PBN در واقع مخفف عبارت Private Blog Networks بوده و به معنای این است که از چند دامنه مختلف استفاده کنید و از طریق آن ها به وب سایت اصلی خود، اعتبار بفرستید. این تکنیک اگر به درستی انجام شود، می تواند به خوبی به روند لینک سازی شما کمک کند. البته در برخی از دوره های آموزشی بهینه سازی سایت به صورت کلاه سفید، به دانشجویان پیشنهاد می شود تا از پیاده سازی شبکه های PBN برای لینک سازی، دوری کنند.

Keyword Stuffing

حتما در مورد اینکه تحقیق کلمات کلیدی و استفاده از آن ها در سایت ارزش بسیار بالایی دارد، مطالب زیادی شنیده اید. حتما هم می دانید که باید تحقیق کلمات کلیدی را انجام بدهید.

بله این ها کاملا دست هستند و ما هم به شما پیشنهاد می کنیم که از آن ها استفاده کنید.

جالب است بدانید که در استراتژی های سئو کلاه سیاه هم تاکید زیادی به استفاده از کلمات کلیدی شده است. اما یک تفاوت کوجک بین این استراتژی و سازوکار سئو کلاه سفید وجود دارد.

حتما تا حالا شده که در گوگل مطلبی را جستجو کنید و وارد صفحه ای شوید که هیج داده ای به شما منتقل نمی کند و تولید کننده آن صفحه تا جایی که توانسته از کلمه کلیدی مدنظرش استفاده کرده! به این تکنیک کلاه سیاه، keyword stuffing گفته می شود. اگر بخواهیم خودمانی تر بگوییم؛ می شود همان چپاندن پرتکرار کلمات کلیدی در یک متن.

حال، امروزه با توجه به بروز رسانی هایی که در الگوریتم رتبه بندی گوگل انجام شده است، خیلی کم پیش می آید که این دسته از صفحات را در نتایج جستجوی گوگل مشاهده کنیم. ولی درس ساده ای که می توان از این استراتژی کلاه سیاه به نفع سئو کلاه سفید گرفت، این است:

تنها زمانی از کلمات کلیدی در متن محتوای سایت خود استفاده کنید که به آن عبارت، نیاز داشته باشید.

انتشار محتوا به صورت اتوماتیک

چه اتفاقی می افتاد اگر شما تولید و انتشار محتواهای سایتتان را به حالت اتوماتیک پیاده سازی می کردید؟

چه اتفاقی می افتاد اگر لازم نبود کوچک ترین کاری برای تولید محتوایتان انجام دهید؟

چه می شد اگر یک ربات تمام کارهای لازم را انجام می داد؟

این اتفاقات خیلی خوب و لذت بخش است موافقین؟

البته که همینطور هست اما اگر واقعا چنین اقداماتی عملی می شد یا اینکه اگر هم عملی می شد مشکلی پیش نمی آمد، مطمئن باشید الان همه تولید کنندگان محتوا و سئوکاران از این ترفند استفاده می کردند.

همانطور که می دانید، در روزهای ابتدایی که الگوریتم رتبه بندی گوگل کار خود را به تازگی شروع کرده بود، سایت های اسپم دقیقا همینکار را می کردند و با استفاده از ربات، محتواهای سایت خود را منتشر می کردند. این ربات ها سه کار اصلی انجام می دادند:

تحقیق کلمات کلیدی را انجام می دادند تا متوجه شوند کدام عبارت از اهمیت و جستجوی بیشتر و بهتری برخوردار است.

سپس با استفاده از کلمه کلیدی استخراج شده، کوهی از محتوا تولید می کردند و تا جایی که می توانستند، این کلمه کلیدی را در آن محتوا اصطلاحا می چپاندند!

در نهایت هم این محتوای تولید شده را منتشر می کردند.

همانطور که احتمالا حدس می زنید، این محتواها کوچک ترین ارزشی نداشتند. این تکنیکی بود که سئوکاران کلاه سیاه از آن استفاده می کردند و اکنون هم مشاهده می شود که برخی از آن ها از ربات برای تولید و انتشار پست های جدید سایت استفاده می کنند.

اما سوال اصلی این است که اگر برای وب سایتمان از ربات استفاده کنیم، کار بدی کرده ایم یا اینکه ربات گوگل سریعا مارا جریمه می کند؟

خیر اینطور نیست که هرکسی به هر نحوی از ربات استفاده کرد اسپم شود؛ مسئله این است که این روش اصلا دردی از شما دوا نمی کند که بخواهید ازش استفاده کنید. با توجه به بروز رسانی هایی که گوگل در الگوریتمش پیاده سازی کرده است، شما به عنوان یک انسان باید محتوایی تولید کنید که مشکلی را هدف قرار دهد و راه حل آن مشکل را به کاربران ارائه کند؛ نه اینکه یک ربات که از هوش انسانی بی بهره است بیاید و بخواهد گوگل و کاربران را دور بزند.

پس از این تکنیک سئو کلاه سیاه درس می گیریم که در استراتژی های کلاه سفید به هیچ عنوان نباید سیستم اتوماسیون را راه اندازی کنیم. در حقیقت؛ استفاده از ربات ها نه تنها به ما کمکی نمی کنند بلکه از افزایش رنک سایت ما نیز شدیدا جلوگیری خواهند کرد.

لینک های داخلی و صفحات ویکی پدیا

همیشه به یاد داشته باشید؛ گوگل یک ربات است. وقتی من و شما یک محتوا را مطالعه می کنیم، برای ما بسیار ساده است که به سرعت متوجه شویم موصوع صفحه درباره چه چیزی است و آن صفحه دقیقا قصد دارد در مورد چه چیزی مطلب ارائه کند.

کم کم و رفته رفته ربات گوگل در انجام این کار، سعی دارد شبیه انسان ها بشود؛ اما هنوز هم مشکلاتی در مسیر راهش وجود دارد که کار را کمی دشوار می کنند.

این یعنی که شما باید تمامی اصولی که لازم است تا یک صفحه برای گوگل بهینه سازی شود را پیاده سازی کنید تا به این ربات کمکی کرده باشید که مفهوم و موضوع صفحه سایتتان را به بهترین شکل ممکن متوجه شود.

به زبان ساده تر، شما باید تمام تلاشتان را بکنید تا کار گوگل را آسان تر کنید. در این صورت شما شانس بسیار بهتر و بیشتری برای کسب رنک های برتر در SERPs دارید. چگونه این کار را باید انجام دهید؟

ساده است؛ لینک سازی داخلی.

هدف از لینک سازی داخلی این می باشد که موضوعات محتواهای شما به یک نظم خاص برسد تا گوگل به سرعت متوجه شود که صفحه سایتتان در مورد چه چیزی است. یکی از راه هایی که برای عملی کردن این قضیه مورد استفاده قرار می گیرد، ایجاد صفحاتی در سایت است که اهمیت بیشتری داشته و به موضوعات کلی کسب و کارتان می پردازند. سپس در این محتواها لینک سازی داخلی به صفحاتی که به صورت جزئی تر به مسائل پرداخته اند، داده می شود. در این صورت است که گوگل با ورود به این نوع محتواها (pillar content) می تواند به بهترین شکل ممکن موضوع سایت شما را درک کرده و به دیگر صفحات هم ورود پیدا کند.

خب، طبعا سئو کلاه سیاه از این استراتژی، به نفع خود استفاده می کند؛ به این صورت که تا جایی که ممکن است، در یک صفحه مهم که به موضوعات اصلی کسب و کار پرداخته شده است، لینک داخلی داده می شود! مثالی که در این زمینه می توان زد، صفحات ویکی پدیا است که مورد استفاده وبمستران قرار می گیرد. در یک محتوای 500 کلمه ای در ویکی پدیا که فرضا به مبحث سئو پرداخته شده است، شما می توانید 20 لینک داخلی پیدا کنید.

این ترفند، سال های بسیار قبل، می توانست کمی به بهبود رتبه سایتتان کمک کند؛ اما امروزه اینطور نیست. اگر به معنای واقعی قصد پیروی کردن از اصول سئو کلاه سفید را دارید، پیشنهاد ما این است که در صفحات pillar سایت خود، به صفحات مهم لینک بدهید و در صفحات مهم به صفحاتی که اهمیت کمتر دارند و این روند را ادامه دهید تا کار گوگل برای شناسایی صفحات سایت شما آسان و آسان تر بشود.

نام برند شما

در روند کلاه سفید، افراد نامی را برای برندشان انتخاب می کنند که از آن خوششان می آید یا اینکه آن نام، معنای خاصی را منتقل کند.

در هر حال، این شما هستید که نام برند خود را انتخاب می کنید؛ هر دلیلی می خواهد پشتش باشد.

اما در استراتژی های کلاه سیاه، نام برند، تنها به این دلیل انتخاب خواهد شد که تاثیر خوبی در افزایش رتبه سایت را دارا باشد . سئوکاران کلاه سیاه تحقیق کلمات کلیدی را انجام می دهند تا متوجه شوند کدام عبارت شهرت و محبوبیت بیشتری در صنعت کاری مورد نظر دارد. سپس نامی را برای برندشان انتخاب می کنند که دقیقا متناسب با همان کلمه کلیدی باشد.

چرا این کار را انجام می دهند؟

متخصصین و کارشناسان زیادی که در زمینه بازاریابی آنلاین فعالیت داشته و دارند، بارها و بارها اعلام کرده اند که اگر نام دامنه و برند، شامل کلمه کلیدی باشد، احتمال رتبه بندی آن وب سایت برای عبارات کلیدی مرتبط، بیشتر می شود.

حال سئوکاران کلاه سیاه از این مزیت، به نوع دیگری استفاده می کنند تا سایتشان بتواند به شکل راحت تری رنک بگیرد.

البته این مسئله، بیشتر در کلمات کلیدی زبان انگلیسی دیده می شود؛ چراکه اکثر قریب به اتفاق دامنه ها، انگلیسی هستند.

مثلا فرض کنید کلمه کلیدی “samsung s8” حجم جستجوی بسیار زیادی داشته باشد؛ کاری که سئوکار کلاه سیاه می کند، این است که نام دامنه اش را دقیقا همین عبارت می گذارد؛ samsungs8.com. خب طبیعی است که این نام دامنه به رتبه بندی بهتر سایت کمک می کند.

اما درسی که شما باید به عنوان یک سئوکار کلاه سفید از این مسئله اخذ کنید این می باشد که ، نام دامنه سایت و برندتان را فدای رتبه گرفتن برای یک کلمه کلیدی خاص نکنید. شاید با این کار سایت شما کمی زودتر برای آن کلمه کلیدی رتبه بگیرد و یا بالا تر برود، اما با گذشت زمان، ارزش این رتبه بندی، از بین خواهد رفت.

 



:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

افزایش فروش سایت بدون این که بخوهیم یک لحظه تردید کنیم یکی از دغدغه های اصلی مدیران وب سایت های فروشگاهی می باشد و همیشه نیز با آن به مشکل بر میخورند چرا که در دنیای امروز هر لحظه و هر دقیقه به دنبال تغیرراتی خواهیم بود  که اگر اطلاعاتمان را به روزنکنیم نمیتوانیم بازدهی خوبی را از سایتمان داشته باشیم!. اصلا چرا راه دور برویم؟ افزایش فروش، همیشه از مشکلات فروشندگان سنتی بوده، هست و خواهد بود. در این مطلب می خواهیم ببینیم که در دنیای آنلاین، چطور می شود در پروسه افزایش فروش سایت موفق بود.

نکته مهمی که همین ابتدای مطلب باید بدانید این است که فروشندگان موفق اینترنتی همگی از یکسری اصول واحد استفاده می کنند که شاید خودشان هم ندانند؛ اما همین اصول به آن ها کمک کرده است تا بتوانند افراد زیادی را به برند خود جذب کنند.

درست است که سئو سایت از اهمیت زیادی برخوردار است و می تواند شما را به رنک یک گوگل رسانده و فروشتان را افزایش دهد؛ اما باید بدانید که یکسری مسائل هستند که ارتباطی با اصول سئو و بهینه سازی سایت ندارند. با رعایت کردن این اصول در کنار تکنیک های بهینه سازی سایت، مطمئن باشید که به درآمد بسیار بالایی از طریق وب سایتتان خواهید رسید.

بدون اتلاف وقت می رویم سراغ 8 تکنیکی که سبب افزایش فروش آنلاین می شوند.

1) ساده بودن صفحه اصلی سایت و گیج نکردن مخاطب

شاید این مسئله خیلی از شماها را متعجب سازد؛ مطمئن هستم با خود می گویید که آموزش های زیادی در این زمینه دیده اید و در همه آن ها به شما گفته شده است که صفحه اصلی سایت باید جایی باشد که تمامی محصولات در آن قرار بگیرند و یا حداقل نشانی از آن ها وجود داشته باشد تا کاربر به هرآنچه می خواهد، برسد.

اما واقعا اینطور نیست…

اگر بتوانید صفحه اصلی سایت خود را به گونه ای ساختار بخشید که محصولات کمتر و متن بیشتری در آن قرار بگیرند، به گونه ای که این متن، توضیح دهنده برند و کسب و کار اینترنتی شما و محصولاتتان باشد، شاهد افزایش فروش سایت خود خواهید بود. چگونه؟

این ترفند به این علت کارساز است که به شما این امکان را می دهد که بر روی یک یا دو محصول خاص که ارزش بیشتری برای شما و کاربران دارند، تمرکز بیشتری داشته باشید و این تمرکز بیشتر، سبب می شود تا شما نقشه راهی برای کاربری که وارد سایت شده است، ایجاد کنید. به این صورت که کاربر تازه وارد، از مشاهده آن همه محصول گیج نمی شود و سریعا متوجه خواهد شد که قرار است در وب سایت شما چه کاری انجام دهد.

البته این مسئله ای که برای افزایش فروش وب سایت بیان کردیم هیچ ارتباطی با گرفتن حس آزادی کاربر ندارد؛ شما هیچ زمان نباید به کاربرانتان چیزی را تحمیل کنید.

پیشنهاد می کنم که حتما سری به صفحه اصلی سایت های بزرگ فروشگاهی دنیا بزنید؛ Electronic Arts یکی از بهترین مصداق هایی است که می توانید از آن الگوبرداری کنید.

2) افزودن ویدئو به لندینگ پیج ها

لندینگ پیج ها یکی از مهم ترین بخش ها را در فروش اینترنتی تشکیل می دهند. یکی از بهترین روش های افزایش فروش اینترنتی اضافه کردن ویدئو به همین لندینگ پیج هاست. پیشنهاد می کنم که به لندینگ پیج دوره آموزش سئو ما سری بزنید تا ساختار قرار دادن ویدئو را به خوبی درک کنید.

مغز ما انسان ها اطلاعاتی که از طریق دیدن به دست می آوریم را بهتر ذخیره و پردازش می کند. در نتیجه اگر بتوانید محتواهای ارزنده ای را در مورد محصول مورد نظرتان در قالب ویدئو در لندینگ پیج محصول قرار بدهید، مطمئن باشید که نمودار افزایش فروش سایت فروشگاهی شما رشد خوبی خواهد داشت.

3) از طریق فرم های ثبت نامی، شماره موبایل آن ها را بگیرید

افزونه های زیادی وجود دارند که می توانید از آن ها برای وب سایت فروشگاهی خود استفاده کنید و فرم های ثبت نام را در صفحات خرید محصول قرار دهید. شما باید از هر طریقی که می توانید، کاری کنید که کاربری که وارد وب سایتتان شده است، شماره تلفن همراه خود را ثبت کند.

بعد سوال اصلی که ایجاد می شود این است که با شماره هایی که به دست آورده ایم چه کنیم؟

طبعا باید با تک تک آن ها تماس بگیرید. منتها دقت داشته باشید که پشت این کار باید از استراتژی های بسیار قدرتمند بازاریابی فروش تلفنی وجود داشته باشد. بازاریابان شما باید به بهترین شکل ممکن با این افراد ارتباط برقرار کنند و به نحوی بسیار نرم، آن ها را به سمت خرید محصول مورد نظر سوق دهند.

در اینجا ارائه برخی تخفیفات و تسهیلات ویژه می تواند حس اعتماد کاربر را بیشتر کند و به او احساس خاص بودن بدهد.

4) خودتان را به کاربران ثابت کنید

کاربر اگر وارد سایت شود و حس کند که شما به او دروغ می گویید، خب طبیعی است که خریدی انجام نمی دهد. پس، یکی از مهم ترین روش های افزایش فروش اینترنتی این است که شما خودتان را به کاربران ثابت کنید!

بهترین راهی که می شود حس اعتماد را در کاربر ایجاد کرد، ارائه مستندات و مطالب علمی است. شما می توانید در همان لندینگ پیج های فروش یا بخش مقالات وب سایت خود، مطالب زیادی در مورد محصولتان ارائه کنید و در آن ها توضیح دهید که بر اساس فلان و فلان دلیل علمی، این محصولی که من دارم، می تواند فلان مشکل افراد را مرتفع کند.

5) تولید محتوا در مورد موضوع اصلی کسب و کار اینترنتی

تولید محتوا از دیگر تکنیک های افزایش فروش سایت است که شما می توانید با استفاده از آن، بهترین رشد را در نمودار فروش خود شاهد باشید. به این صورت که شما باید به صورت منظم در ماه، مقالاتی مرتبط با پرجستجوترین عبارات کلیدی کسب و کارتان، تولید و منتشر کنید.

دقت داشته باشید که این محتواها حتما باید از نظر اصول سئو، بهینه باشند؛ تنها در این صورت است که برای تک به تک عبارات کلیدی این مقالات، شما می توانید در نتایج جستجوی گوگل رنک دریافت کنید.

6) بیش فروشی

بیش فروشی و فروش مکمل دو تکنیک بسیار مهم در پروسه معاملات به شمار می آیند. چیزی که بر اساس آمارهای به دست آمده نشان داده است می تواند در افزایش فروش آنلاین وب سایت شما کمک زیادی بکند، بیش فروشی است.

بیش فروشی به چه معناست؟

همه ما در طول زندگی خود با این دو مفهوم فروش، آشنا هستیم اما خوب به آن ها توجه نکرده ایم! بیش فروشی یعنی پیشنهاد خرید یک محصول گران تر از موردی که توسط کاربر انتخاب شده است و فروش مکمل یعنی ارائه محصولات ریزجزء در کنار محصول اصلی که کاربر قصد خریداری آن را دارد.

مثل چی؟ فروش مکمل را همه تجربه کرده ایم، مثلا هنگامی که گوشی موبایل خود را از یک مغازه خریداری کرده است، بعد از خرید شاهد پیشنهاداتی است که فروشنده به او می کند؛ مثل خرید گارد، گلس و هندزفری اختصاصی. این یعنی فروش مکمل.

اما بیش فروشی معنای دیگری نیز خواهد داشت ؛ بهتر می باشد در مثال های بالایی که عرض کردم ، کمی عقب تر برویم. فرض و یا تصور کنید که فردی که می خواهد گوشی موبایل بخرد، هنوز تصمیم نهایی خود را نگرفته است؛ در اینجا، فروشنده اگر کمی مهارت داشته باشد، به مشتری می گوید که محصولی دارد که گوشی موبایلی دارد که کمی قیمتش از موردی که می خواهد انتخاب کند، گران تر است اما امکانات بسیار بیشتر و بهتری دارد. فروشنده به مشتری می گوید که اگر کمی بیشتر هزینه کند، می تواند گوشی بهتر که امکانات بسیار بیشتری دارد را خریداری کند. این تکنیک بیش فروشی نام دارد.

اکنون این که یکی از بهترین روش هایی که می تواند فروش وب سایت شما را افزایش دهد، همین بیش فروشی است. شما باید از توسعه دهنده وب سایت خود بخواهید تا امکانی را فراهم کند که اگر فردی خواست محصولی بخرد، محصولات گران تر را با ارائه برخی امکاناتشان، به کاربر نشان بدهد. در این صورت، کاربر با مقایسه ای چشمی، ممکن است تصمیم به خرید محصول گران تر بگیرد.

7) بیان ارزش اصلی محصول به صورت شفاف

شما باید در جملاتی کوتاه و ساده، به کاربر بگویید که محصولتان چه ارزشی دارد یا اینکه چطور می تواند پاسخی برای مشکل او باشد. این مسئله سبب می شود تا شما بعد از گذشت زمانی، افزایش فروش سایت فوق العاده ای داشته باشید.

حال برای پیاده سازی این امر و نوشتن جملات ساده و روان، باید به موارد زیر دقت داشته باشید:

متن بیان ارزش شما باید به کاربر نشان دهد که چطور محصولتان چطور می تواند مشکل کاربر را حل کند

باید به صورت دقیق و مصداقی نشان دهد که محصول، چه خدماتی به کاربر ارائه می کند

باید کاربر را قانع کند که او چرا باید به جای خرید از رقبایتان، از شما خرید کند

8) پرسش و پاسخ های متداول

متاسفانه بسیاری از مردم ما، حوصله خواندن متن های طولانی را ندارند و می خواهند در همان ثانیه های ابتدایی که وارد یک صفحه می شوند، پاسخ سوالاتشان را پیدا کنند.

به همین منظور، چاره ای نیست جز اینکه بخشی برای پرسش های متداول در نظر بگیرید. برای این کار شما می توانید همین پرسش ها را در ابتدای محتوای صفحه قرار دهید؛ می توانید پرسش ها را در انتها قرار دهید و یک کد برای پرش صفحه قرار دهید؛ همچنین می توانید از اسکیمای FAQ استفاده کنید تا پرسش و پاسخ ها در همان نتایج جستجوی گوگل به کاربر نشان داده شوند.

سخن آخر

شاید برخی از این روش های افزایش فروش اینترنتی ساده به نظر برسند؛ اما مطمئن باشید که با تداوم در استفاده آن ها، می توانید شاهد رشد ماندگار و باکیفیت فروش اینترنتی خود باشید. هیچ زمان دست از تلاش برای افزایش فروش سایت خودت برندار…

 



:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

در این مقاله پرسش و پاسخ سئو، شما با مفهوم موتور جستجوی معنایی در وب و نحوه عملکرد آن آشنا خواهید شد و استفاده از آن باعث می شود شما و هر کسی که از این روش استفاده کنید پیشرفت قابل توجهی را نسبت به سایتتان مشاهده خواهید کرد .

تاثیر جستجوی معنایی (Semantic Search) این روزها بسیار زیاد و گسترده شده است و در حال بزرگ تر شدن نیز می باشد . با درک هدف کاربر از پرس و جوی انجام شده، دقت نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

امروزه نتایج صفحات جستجو شده (SERP) به طور شگفت آوری تغییر یافته است زیرا در جستجوی محلی، تشخیص صدا، یادگیری زبان ماشین و سایر علوم مرتبط در مبحث جستجوی معنایی پیشرفت های بی نظیری حاصل شده است و این تغییرات در سال های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

در اینجا نکته ای بسیار جالب وجود دارد؛ هزاران نظریه در ماورای این مبحث نهفته شده است. در واقع بروزرسانی الگوریتم های مهمی مانند مرغ مگسخوار و یا الگوریتم مشهور RankBrain در راستای توجه به همین مبحث می باشد. زیرا ربات گوگل به سرعت در حال تکامل و شبیه سازی تمایلات و علایق مشتریان خودش می باشد.

به عنوان یک کارشناس سئو یا بازاریاب ما دقیقا باید از استراتژی ها، برنامه ها و هدف گذاری های گوگل آگاه باشیم زیرا توجه به همین نکات ریز، برگ برنده ما در مواجهه با درخواست های کاربران عادی است.

به همین دلیل است که ، در این مقاله مثال هایی واقعی از جستجوی معنایی را بررسی خواهیم کرد ، و هم این که باید توجه داشته باشد که  تمرکز خود را بر روی یک چهارچوب عملی به منظور کمک به بازاریابان در این حوزه معطوف خواهم کرد.

جستجوی معنایی در عمل:

برای اینکه با مفهوم جستجوی معنایی بیشتر آشنا شوید و دقیقا آنرا درک نمایید، با مثالی این قسمت را شروع خواهیم کرد. ما همه روزه از این نوع جستجو استفاده می کنیم بدون آنکه معنای آنرا به درستی بدانیم. برای مثال عبارت Will Smith (بازیگر مطرح هالیوودی) را مورد جستجو قرار داده ایم. تصویر زیر نشان دهنده نتیجه جستجوی این بازیگر می باشد.

همانطور که مشاهده می کنید، گوگل به درستی نام این بازیگر را تشخیص و تمامی سرگرمی ها، تفریحات و هر موردی که در ارتباط با این بازیگر باشد را در نتایج جستجوی خود انعکاس داده است، اما قصد و نیت جستجوی کاربر هنوز نامشخص می باشد که چرا کاربر این بازیگر را مورد جستجو قرار داده است.

در تصویر کاملا مشخص است که لینک های این بازیگر، وب سایت، آدرس توئیتر و سایر اکانت هایش در شبکه های اجتماعی و … کاملا واضح و به درستی منعکس شده اند. مشخص است که گوگل یک پایگاه داده بسیار بزرگ می باشد؛ زیرا برای سرچ این بازیگر بالغ بر 808.000.000 صفحه را در مدت زمانی کوتاه بررسی کرده است!

حال در صفحه ای مجزا عبارت دیگری را مورد جستجو قرار می دهیم. به طور مثال عبارت “Who is he married to “.

می بینید که گوگل بدون نیاز به اینکه کاربرش مشخص نماید معنی و مفهوم سوال پرسیده شد چیست، نتیجه جستجو را با توجه به جستجوی قبلی کاربر، نمایش می دهد.

در تصویر مشاهده می کنید که ویل اسمیت دو بار ازدواج کرده است؛ به فاصله سال های 1992 تا 95 و 1997 تاکنون.

اما سوال مهمی اینجا مطرح می شود که گوگل چگونه متوجه شد که دقیقا دنبال چه چیزی هستیم؟

در همین راستا مثال دیگری را بررسی می کنیم. مثلا از گوگل می پرسیم “بهترین آهنگ های او چیست؟”

مشاهده می کنید که گوگل درمواجهه با این جستجو، لیستی از بهترین آهنگ های ویل اسمیت را لیست کرده است.

حال می خواهیم عبارتی را مورد جستجو قرار دهیم که به لحاظ معنایی و ارتباط مفهومی، ربطی با جستجوهای قبلی ندارد. به این کار در اصطلاح Break یا توقف در جستجوی معنایی می گویند.

مثلا عبارت “was Wild west really that bad” را مورد جستجو قرار دهیم و قصد داریم یک وقفه به گوگل بدهیم.

نتیجه جالبی رقم خورد! همانطور که مشخص است، نتیجه جستجویی که به صورت یک وقفه برای گوگل در نظر گرفته شد به صورت معنایی به جستجوهای قبلی پیوند داده شده است. این یعنی هوش مصنوعی گوگل آنقدر قدرتمند است که توانایی تشخیص و ارتباط معنایی در جستجو را تشخیص می دهد.

چرا برندها برای این نوع از جستجو مهم هستند؟

تکنولوژی هایی از این قبیل که پاسخ تمامی سوالات را در کوتاه ترین زمان ممکن رمزگشایی می کنند، برای برندهای مطرح و مشهور دنیا بسیار حائز اهمیت اند. به طوریکه کافیست وب سایت خود را بهینه کرده و از دیدگاه سئو به آن بنگرید. سپس خودتان متوجه می شوید که بدون اینکه کاری در این زمینه انجام دهید در رتبه های بالای گوگل قرار می گیرید.

مثلا عبارت “peanut butter” یا کره بادام زمینی را جستجو می کنیم.

این جستجو نیز مانند جستجوهای قبلی و با همان فرمت نمایش داده است. برای اینکه بخواهیم این محصول را به فروش برسانیم باید سایتی به صورت فیزیکی داشته باشیم که بتواند آن محصول را بفروشد.

این مسئله کاملا بدیهی است که با طراحی یک سایت می توانید محصولات را به فروش برسانید. اگر شما صاحب برند یا کالای تجاری باشید، همه سایت های فروشگاهی مجبور به فروش محصولات شما می شوند، به این دلیل که آن برند کالا تحت مالکیت شماست. بنابراین همین صاحب برند بودن باعث می شود که محصولات شما با تبلیغات مناسب در فضای مجازی و حقیقی شناخته شود. سپس تمام فضای مجازی از محصولات شما پر خواهد شد.

هر کاربری که نام کره بادام زمینی را مورد جستجو قرار دهد برند شما در صفحه نخست هویدا می شود. به عبارت دیگر داشتن یک نام تجاری یا برند می تواند در سایر جستجوها، مهم واقع شود.

اکنون شاید درک نمایید که چرا داشتن یک برند در موتور جستجوی معنایی اهمیت داشته باشد. در جستجوی معنایی وقتی عبارتی را مورد جستجو قرار می دهید، بیشتر اوقات گوگل عبارات مشابهی که کاربرانش آنها را جستجو کرده اند، پیشنهاد می دهد.

این یعنی، کلمات و واژگانی که با عبارت اولیه جستجو شده ارتباط معنایی دارد در قسمت Searches Related To یا عبارات مشابه نمایش داده می شوند.

این نوع جستجو می تواند بسیار تاثیرگذار باشد زیرا همیشه ایده های خوبی که می بایست درون سایت پوشش داده شود را به ما یادآور می شود.

در ادامه عبارت “?what is in peanut butter“ را جستجو می کنیم:

اهمیت جستجوی معنایی آنجاست که با استفاده از آن می توان بازاریابی کرد. این نوع جستجو فرصتی طلایی و مناسب برای کابران به حساب می آید که با تولید محتوای سئو و صحیح، بتوانند به فروش های قابل توجهی در زمینه کسب و کارهای اینترنتی دست پیدا کنند.

گوگل هم به تازگی در بیشتر مقالات خود به این نکته اشاره کرده است که بیش از نیمی از جستجوهای خود را به این سمت سوق می دهد. این یعنی گوگل روز به روز الگوریتم های جستجوی خود را بر اساس منطقی خاص، پیچیده تر می کند تا بتواند بهترین پاسخ را به سوالات کاربران خود بدهد.



:: بازدید از این مطلب : 186
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1399 | نظرات ()