نوشته شده توسط : عبادی

توضیحات متا یک قطعه متن است که کارهای مناسبی در جها بهبود سئو سایت شما می تواند انجام دهد. تعداد کارکترهای توضیحات متا یا همان meta description حدودا باید 155 کلمه باشد. نکته مهمی در مورد نحوه نوشتن توضیحات متا صفحات سایت خود باید به آن توجه بالایی داشته باشید، این است که این قطعه متن، باید به بهترین شکل ممکن، خلاصه محتوای صفحه مورد نظر را به کاربر نشان بدهد.

توضیحات متا در تگ در HTML می باشد. موتورهای جستجو توضیحات متا را در صفحات نتایج جستجو خود به نمایش در می آورند؛ علی الخصوص زمانی که عبارت جستجو شده توسط کاربر در متن متا دیسکریپشن وجود داشته باشد. بنابراین بهینه سازی توضیحات متا یکی از فاکتورهای بسیار مهم و ضروری در زمینه سئو داخلی سایت شما است.

نقش توضیحات متا دقیقا چیست؟

Meta description یک تگ HTML می باشد که در کد HTML ظاهری مثل زیر دارد:

هدف کلی متا دیسکریپشن این است که افراد را ترغیب کند تا بر لینک صفحه سایت شما کلیک کنند. به زبانی دیگر، توضیحات متا یکی از عوامل اصلی هستند که نرخ کلیک را ایجاد می کنند و کلیک های کاربران موتورهای جستجو را به سایت شما اختصاص می دهند.

بر اساس گفته های موتورهای جستجو، توضیحات متا به طور مستقیم به عنوان یک عامل رتبه بندی در نظر گرفته نمی شود و تاثیری در رتبه سایت شما نخواهد داشت. گوگل نیز در الگوریتم رتبه بندی صفحات سایت خود، meta description را به عنوان یک فاکتور رنکینگ نمی شناسد.

اما نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید، این است که شما با استفاده از توضیحات متا در سایت خود، می تواند به شکل غیر مستقیم بر روند سئو سایت خود تاثیر بگذارید. همانطور که گفته شد، توضیحات متا، نرخ کلیک سایت شما را افزایش می دهد. نرخ کلیک یکی از شاخصه های بسیار مهم در زمینه بهینه سازی سایت است که گوگل از آن برای رتبه بندی صفحات سایت های مختلف نهایت استفاده را می کند.

در نتیجه، شما می توانید با به کارگیری نکات و اصول نحوه نوشتن توضیحات متا، نرخ کلیک یا CTR را بهبود داده و بخ سبب آن، افزایش رتبه سایت خوبی داشته باشید. به هر حال هنگامی که کاربران بیشتری بر لینک سایت شما کلیک کنند، گوگل متوجه می شود که شما محتوایی ارزشمند را در صفحه خود قرار داده اید و به همین دلیل رنک مناسبی برای شما در نظر خواهد گرفت. در نتیجه، بهینه سازی meta description در وردپرس یا هر پلتفرم دیگری، دقیقا به اندازه بهینه سازی عنوان های شما اهمیت دارد.

یک توضیحات متا خوب چه ویژگی هایی دارد؟

مقالات زیادی در مورد کیفیت و ویژگی های توضحات متا در اینترنت وجود دارد که اطلاعات مفیدی به شما در این زمینه ارائه می کنند. ما در این مقاله آموزش سئو، بهترین و کاربردی ترین خصوصیت های یک توضیحات متا خوب را برای شما عزیزان جمع آوری کرده ایم.

حالا وقتشه!   اینو بخون: سئو کلاه سفید و تکنیک های برتر آنپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

1-      تعداد کارکترها باید 155 و در برخی موارد بیشتر می باشد

هیچ زمان نمی شود یک طول متن دقیق برای توضیحات متا در سایت ارائه کرد. کوتاه بودن و یا بلندی این قطعه از متن بستگی به مفهومی دارد که شما می خواهید به کاربران مورد نظر انتقال دهید. این متن در عین حالی که بهتر است خلاصه و کوتاه باشد، باید در سریع ترین زمان ممکن مفاهیم را به بهترین شکل انتقال دهد.

2-      سبک نوشتاری باید جذاب و محرک باشد

همانطور که عنوان سایت شما باید مخاطب را جذب خود کند، توضیحات متا در سایت نیز باید چنین ویژگی مهمی داشته باشند. اگر قصد دارید که ساختاری برای متا دیسکریپشن خود در نظر بگیرید که حالت دعوت نامه ای داشته باشد، باید بگوییم که یک اشتباه بزرگ در نحوه نوشتن توضیحات متا خود مرتکب شده اید. معمولا متن هایی که ساختاری این چنینی دارند، برای افراد کسل کننده بوده و نمی توانند آن ها را ترغیب برای ورود به سایت کنند.

3-      دارای یک call-to-action مناسب باشد

Call-to-action مفهومی است که معادل دقیق فارسی نمی توان برای آن در نظر گرفت. این عبارت یعنی که شما در ذهن کاربر یک احساس نیاز کرده و در به صورت بسیار تخصصی، او را ترغیب می کنید تا کاری که شما می خواهید را انجام دهد. این مورد جزو نکات مهم آموزش meta description بوده و انجام می تواند به سایت های فروشگاهی کمک بسیار زیادی بکند.

4-      عبارات کلیدی اصلی را در خود جای داده باشد

 اگر کلمه کلیدی جستجو شده با بخشی از متن در توضیحات متا مطابقت داشته باشد، گوگل تمایل بیشتری به استفاده از آن توضیحات متا و برجسته کردن آن در نتایج جستجو دارد. این امر سبب می شود تا شما در روند لینک سازی سایت خود نیز بهبود پیدا کنید و حتی در برخی موارد تعداد لینک های دریافتی بیشتر از تعداد بازدیدها می شود.

5-      نشان دهنده مشخصات اصلی باشد

فرض کنید که شما در صفحه سایت خود، قصد فروش یک محصول را دارید. در نتیجه وجود یکسری مفاهیم و مشخصات محصول مورد نظر در توضیحات متا، می تواند اطلاعات بسیار خوبی در اختیار کاربر قرار بدهد. کاربری که این اطلاعات را مدنظر داشته باشد، سریعا بر لینک سایت شما کلیک خواهد کرد.

6-      مطابقت با متن محتوا

این مسئله ای بسیار مهم در آموزش meta description بوده و به شکل قابل توجهی رتبه و در نهایت سئو سایت شما را می تواند تحت تاثیر قرار دهد. اگر شما متا دیسکریپشن سایت خود را به گونه ای بنویسید که کاربران را فریب بدهد تنها برای اینکه وارد سایت شما بشوند و در عین حال هیچ محتوای مرتبطی با توضیحات متا خود نداشته باشید، گوگل این تکنیک سئو کلاه سیاه شناسایی می کند. بعد از اینکه گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری متوجه فعالیت های فریب دهنده شما در این زمینه بشود، مطمئنا هیچ رتبه مناسبی برای صفحات سایت شما در نظر نخواهد گرفت و سایت شما دچار جریمه های بسیار سنگین خواهد شد.

7-      نوشتن توضیحات متا منحصر به فرد

اگر به نکات نحوه نوشتن توضیحات متا در سایت دقتی نداشته باشید و برای چندین صفحه خود توضیحات متا مشابه تولید کنید، شما در واقع اهمیتی به تجربه کاربری سایت خود نداشته ایدو همانطور که می دانید، تجربه کاربری برای گوگل اهمیت زیادی دارد و اکثر اوقات، آن دسته از سایت هایی که بهترین تجربه کاربری را فراهم نموده اند، توانسته اند بهترین رنک ها را برای صفحات خود دریافت کنند.

امیدواریم که با استفاده از این مقاله آموزش meta description بتوانید بهترین توضیحات متا در سایت را برای خود ایجاد کنید و به واسطه آن روند کلی سئو سایت را هم بهبود بخشید.

 



:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

نقشه سایت XML چیست؟

نقشه سایت XML یک فایل است که یک لیست از URL ها را برای موتورهای جستجو، ارائه می کند تا آن ها URL های مورد نظر را کراول کنند؛ مثل گوگل، بینگ و یاهو. نقشه های نقشه XML می توانند دارای ویژگی هایی باشند که اطلاعات تکمیلی درباره هر URL برای خزندگان موتورهای جستجوگر را ارائه می دهند.

چرا بهینه سازی نقشه سایت برای سئو اهمیت زیادی دارد؟

دلایل زیادی وجود دارد که ثابت می کنند که بهینه سازی نقشه سایت XML برای سئو مهم می باشد؛ اما اصلی ترین دلیل این است که نقشه های XML به موتورهای جستجوگر کمک می کنند تا صفحات شما را کشف کنند.

استفاده از تکنیک های آموزش بهینه سازی نقشه سایت از این مسئله اطمینان حاصل خواهد کرد که صفحات مهم در وب سایت شما به بهترین شکل ممکن کراول می شوند. در حقیقت، گری الیس، تحلیلگر وب مستخدم در گوگل، در کنفرانس بازاریابی جستجو در سیدنی گفت که ربات گوگل از نقشه های سایت برای کشف محتوا نیز استفاده می کند.

همچنین بر اساس آمارهای به دست آمده دریافتیم که ربات گوگل 80 درصد از صفحات را به واسطه لینک ها کشف کرده  و 20 درصد بقیه را از طریق نقشه های سایت به دست می آورد. مطالب زیادی برای اهمیت نقشه سایت XML در سئو سایت وجود دارند که شما می توانید از آن ها برای درک بهتر این موضوع استفاده کنید.

یک نکته مهم درباره crawl budget و نقشه سایت XML:

نکته بسیار مهمی که حائز اهمیت است این می باشد که باید در زمینه نقشه سایت XML بدانید این است که ربات گوگل فقط تعداد مشخصی از URL ها را کراول می کند و این ممکن است تمام آدرس های اینترنتی شما را پوشش ندهد. پس ساخت نقشه سایت XML می تواند crawl budget شما را کارآمدتر کند؛ زیرا ربات گوگل متوجه می شود که این لیستی از URL ها که شما در اختیارش قرار داده اید، به مراتب از اهمیت بیشتری برخوردار است.

البته دقت داشته باشید که ارائه و ساخت نقشه سایت XML از کراول شدن URL های کم ارزش جلوگیری نمی کند؛ شما با استفاده از آن، تنها به گوگل اعلام می کنید که کدام URL ها از اهمیت بیشتری برای وب سایتتان برخوردار هستند.

در ادامه روش های بهینه سازی نقشه سایت XML را برای شما بیان خواهم کرد. دقت کنید که تمامی این ترفندها در صورتی اهمیت دارند که شما نقشه سایت خود را در گوگل ثبت کرده باشید. برای انجام این کار بهترین راه، استفاده از گوگل سرچ کنسول می باشد.

6 ترفند بهینه سازی نقشه سایت

اینکه شما ساخت نقشه سایت XML خود را به درستی انجام دهید، کافی نیست. چند ترفند وجود دارد که آن ها را از بهترین کارگاه های آموزش بهینه سازی نقشه سایت به دست آورده ایم. با استفاده از این ترفندها، عملکرد سئو سایت شما به شدت بهبود پیدا خواهد کرد.

1) پروتکل sitemaps.org را دنبال کنید

قبل از اینکه به نکات بهینه سازی نقشه سایت بپردازیم، بسیار مهم می باشد که نقشه های سایت شما از پروتکل sitemps.org پیروی کنند تا موتورهای جستجوگر بتوانند آن ها را درک کنند.

برای اینکه نقشه سایت شما توسط موتور جستجو پشتیبانی شود، باید شامل موارد زیر باشند:

با یک تگ شروع و با یک تگ تمام شود

Namespace خود را (همان استاندارد پروتکل) در تگ مشخص کنید.

URL های خود را به صورت تگ هایی از نقشه سایت XML وارد کنید

برای هر URL یک قرار دهید

2) XML را بر اساس بخش های سایت خود ساختاربندی کنید

در این ترفند بهینه سازی نقشه سایت، شما باید URL های معتبر و نامعتبر هر بخش وب سایت خود را در گوگل سرچ کنسول شناسایی کنید. برای انجام این کار، نیاز به ساخت فایل ایندکس نقشه سایت برای تمامی بخش های وب سایت خود می باشید.

3) برترین صفحات را در XML قرار دهید

قرار دادن صفحاتی در XML که از نظر مالی و سئو هیچ سودی برای وب سایت شما ندارند، ایده خوبی نخواهد بود. شما باید URL هایی را در نقشه وب سایت خود قرار دهید که اهمیت ویژه ای برای کسب و کار شما دارند و همچنین پروسه سئو سایت شما را به مراحل بالاتری ارتقا می دهند.

4) از کدهای وضعیت non-200 HTTP پرهیز کنید

از قرار دادن URL هایی که کد non-200 HTTP را در نقشه سایت XML شما قرار می دهند، به شدت خودداری کنید. این دسته از کدها برای سئو وب سایت شما بد است؛ زیرا شما با این کار به ربات گوگل اعلام می کنید که می خواهید این URL ها کراول شوند، حتی اگر crawl budget را هدر می دهند.

 

5) از URL های noindex استفاده نکنید

URL هایی که جزو موارد noindex نشانه گذاری شده اند، به هیچ عنوان نباید در ساخت نقشه سایت XML شما حضور داشته باشند. این موارد برای شما هیچ ترافیکی از موتور جستجو جذب نمی کنند؛ در نتیجه دلیلی ندارد که توسط ربات گوگل کراول شوند.

6) از URL هایی که canonical هستند نیز بپرهیزید

URL هایی که به صفحات دیگر canonical شده اند، هیچ جایی در نقشه سایت شما ندارند. مثل مورد قبلی، شما نمی خواهید این موارد در صفحات نتایج جستجوی گوگل به نمایش در بیایند. پس دلیلی ندارد که توسط ربات گوگل کراول شوند.

حرف آخر و نتیجه گیری مهم 

بهینه سازی نقشه سایت باید به یکی از بخش های مهم و اصلی استراتژی سئو فنی شما تبدیل شود. مطمئنا با استفاده از 6 نکته ای که در این مقاله آموزش بهینه سازی نقشه سایت برای شما بیان کردم، به خوبی می توانید عملکردتان در این زمینه را ارتقا دهید.

 



:: بازدید از این مطلب : 2072
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

یکی از مهم ترین مفاهیمی که امروزه هر شخصی که با سئو سروکار دارد باید در جریان آن باشد ، این می باشد که Keyword Stuffing چیست و چه ماهیتی دارد. هنگامی که می خواهید وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید، همواره راه و روش هایی در جلوی روی شما قرار می گیرد که کمی وسوسه انگیز بوده و ظاهرا شما را سریعتر از حالت عادی، به آنچه که می خواهید می رساند.

طبعا شما هم تمایل دارید از تکنیک هایی استفاده کنید که سریعا منجر به افزایش رنک و ورودی سایتتان بشود. اما همواره به یاد داشته باشید که keyword stuffing یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه بوده که نه تنها شما را به نتیجه نمی رساند، بلکه احتمال جریمه شدن را نیز به شدت افزایش می دهد. برویم سراغ تعریف keyword stuffing تا کمی بیشتر با نحوه کارکرد این تکنیک کلاه سیاه آشنا شوید و یاد بگیرید که چطور می توان از آن دوری کرد.

keyword stuffing چیست؟

keyword stuffing (پرکردن صفحه با کلمه کلیدی) زمانی اتفاق می افتد که در یک صفحه از سایت، به هدف افزایش رتبه در گوگل، تکرار یک کلمه کلیدی، بیشتر از حد معمول و عرف باشد . در این روش، وبمستر، می کوشد که تا جایی که می تواند کلمه کلیدی مدنظرش را در بخش های مختلف صفحه و محتوای آن، بگنجاند.

امروزه بمباران صفحات با کلمات کلیدی مانند سال های قبل، محبوبیت خود را از دست داده است؛ اما با این حال شاهد هستیم که برخی از برندها برای ارتقا سئو سایتشان، از این تکنیک کلاه سیاه استفاده می کنند.

انواع keyword stuffing:

تکرار بیهوده کلمه کلیدی در متن محتوا

قرار دادن کلمه کلیدی در بخش هایی که ارتباط موضوعی ندارند

قرار دادن کلمه کلیدی در بخش هایی از صفحه که محتوا نیستند

مشخص کردن فیلدهایی در صفحه و تکرار کردن بیش از حد کلمه کلیدی در آن بخش ها

مثالی از سایتی که می خواهد برای کلمه کلیدی “دانلود فیلم خارجی کمدی” رنک بگیرد اما خواسته یا ناخواسته keyword stuffing رخ داده است:

“دانلود فیلم خارجی کمدی بسیار اهمیت دارد. برای دانلود فیلم خارجی کمدی بهترین کار این است که دانلود فیلم خارجی کمدی تان را از یک سایت معتبر انجام دهید. دانلود فیلم خارجی کمدی می تواند به بهبود روحیه کمک زیادی کند و جالب است بدانید که فیلم خارجی کمدی اگر به درستی انتخاب شود و دانلود فیلم خارجی کمدی به بهترین شکل انجام شود، آن موقع است که خود و خانواده تان نهایت لذت را از تماشای فیلم خارجی کمدی خواهید برد. در ادامه در مورد مزیت ها و راه و روش های دانلود فیلم خارجی کمدی بیشتر توضیح می دهیم…”.

خب واضح است که نویسنده متن بالا هیچ ارزشی را به مخاطب ارائه نمی کند و تنها هدفش کسب رتبه برای کلمه کلیدی می باشد که این همه آن را تکرار کرده است.

خیلی مشخص می باشد که نویسنده متن بالا با مفهوم چگالی کلمه کلیدی هم آشنایی ندارد؛ نحوه محاسبه چگالی کلمه کلیدی در یک متن به این صورت است که نسبت تعداد تکرار کلمه کلیدی مدنظر به تعداد کل کلمات آن محتوا را در 100 ضرب کنیم. در محتوای بالا، به هیچ عنوان چگالی کلمه کلیدی، مطابق با اصول سئو نیست. البته عددی برای این قضیه مشخص نشده است؛ اما معمولا بیشتر وب سایت ها سعی می کنند که این درصد را نزدیک عدد 2 نگه دارند.

نکته مهم و قابل توجه این است که اگر در نتایج جستجوی گوگل می بینید که یک سایت از این تکنیک استفاده کرده و در بین رنک های برتر قرار گرفته، به هیچ عنوان از آن الگوبرداری نکنید؛ این وب سایت دیر یا زود توسط گوگل جریمه شده و از نتایج جستجو حذف خواهد شد. شوخی با گوگل، بدترین ریسکی است که یک سئوکار می تواند انجام دهد!

همچنین نوعی از keyword stuffing وجود دارد که برای کاربران قابل مشاهده نیست. در این روش، عبارات کلیدی در بخش هایی قرار می گیرند که فقط خزنده موتور جستجو می توان آن را کراول کند و کاربران این کلمات را مشاهده نمی کنند؛ که شامل:

هم رنگ کردن کلمات کلیدی با رنگ پس زمینه سایت به منظور مخفی کردن آن ها

گنجاندن کلمه کلیدی در کدهای صفحه، متاتگ ها، و بخش نظرات.

بر خلاف چیزی که به نظر می رسد و برخی از برندها تصور می کنند با این کار می توانند خزنده موتور جستجو را فریب دهند، پیاده سازی این نوع از keyword stuffing مستقیما بر افت رنک سایت اثر می گذارد.

چرا keyword stuffing برای سایت مضر است؟

با توجه به مثالی که در بالا برای این قضیه زدیم، یکی از واضح ترین دلایلی که نباید از این تکنیک سئو کلاه سیاه استفاده کنید باید برایتان مشخص شود؛ Keyword stuffing تجربه کاربری بسیار بدی را برای سایتتان ایجاد می کند!

محتوایی که در سایت قرار می گیرد باید ارزش ارائه کند؛ حال این ارزش هر چیزی می تواند باشد. وقتی شما صفحات سایت خود را با کلمات کلیدی متعدد بمباران کنید، خب واضح است که نمی توانید به این مهم دست پیدا کنید.

کاربران زرنگ تر از آن هستند که فکرش را بکنید. آن ها بعد از اینکه وارد یک وب سایت شدند، سریعا متوجه می شوند که هدف مدیر آن سایت از بارگذاری محتوایش چه چیزی بوده است. اگر کاربری معنای keyword stuffing را بداند که سریعا متوجه داستان شده و از سایتتان خارج می شود؛ اگر هم با این مفاهیم آشنایی نداشته باشد، بعد از مطالعه چند خط از محتوای موردنظر، متوجه بی کیفیت بودن آن شده و از سایت خارج می شود.

حتما می دانید که افزایش نرخ پرش سایت، کابوس تمامی سئوکاران است.

در بیشتر دوره های آموزشی سئو معتبر، تاکید بر این می شود که محتواهای سایت نباید مختص موتور جستجو نوشته شوند. شما باید طوری محتوا تولید کنید که هم کاربران و هم موتور جستجو را راضی نگه دارید.

شاید در 10 سال گذشته، کسی که مفهوم keyword stuffing را می دانست، می توانست با پیاده سازی انواع آن، به رنک یک گوگل برسد؛ اما امروزه الگوریتم رتبه بندی گوگل آنقدر پیشرفت کرده و بروز شده است که وب سایت های تخطی گر را جریمه کرده و از نتایج جستجو حذفشان می کند.

بگذارید جمع بندی در مورد علت نابودی سئو سایت هایی که از صفحات خود را با کلمات کلیدی بمباران می کنند، داشته باشیم؛ 3 دلیل اصلی که برای این داستان وجود دارند:

نرخ پرش سایت افزایش پیدا می کند

تجربه کاربری کیفیتش را از دست می دهد

احتمال جریمه شدن سایت افزایش پیدا می کند

همین 3 دلیل به تنهایی کفایت می کنند تا شما برای همیشه استفاده از این تکنیک سئو کلاه سیاه را از فکر خود بیرون کنید.

استفاده صحیح از کلمات کلیدی چگونه است؟

اگر می خواهید یک صفحه از سایت شما برای یک کلمه کلیدی خاص رنک بگیرد، باید آن صفحه را برای عبارت موردنظر “بهینه” کنید؛ نه اینکه صفحه را با کلمه کلیدی “بمباران” کنید.

بعضی از افراد از آن طرف بام می افتند و اشتباها تصور می کنند که استفاده از کلمه کلیدی در متن محتوا به طور کلی هیچ اهمیتی ندارد! سعی کنید جزو این دسته از افراد نباشید. حال اگر قصد بهینه سازی واقعی و صحیح صفحات خود را دارید؛ نکات زیر می تواند به شما کمک کند تا دچار keyword stuffing نشوید.

برای هر صفحه یک کلمه کلیدی اصلی درنظر بگیرید.

تعداد کلمات محتوا نباید کمتر از 500 کلمه باشد.

چگالی کلمه کلیدی را در هر صفحه رعایت کنید.

از کلمات کلیدی فرعی، مترادف، LSI و long-tail در صفحاتتان استفاده کنید.

کلمه کلیدی اصلی را حتما در عنوان، توضیحات متا، آلت تصاویر و پاراگراف اول به کار ببرید.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

خطای 404 یکی از مرسوم ترین مشکلاتی است که بیشتر سئوکاران که به تازگی شروع به کار کرده اند، با آن دست و پنجه نرم می کنند. حتما شما هم با این صفحه آشنا هستید: شما بر روی یک لینک کلیک می کنید اما این لینک به جای انتقال به سایت مد نظر شما، یک خطا را نشان می دهد که صفحه درخواست شده در دسترس نمی باشد. معمولا «خطای 404، صفحه مورد نظر یافت نشد»، متنی است که در این صفحه نمایش داده می شود.

خطای 404 یک کد وضعیت استاندارد HTTP می باشد. پیام این خطا از طرف سرور وبسایت آنلاین به مرورگر وبسایت (معمولا کاربر) ارسال می شود که درخواست HTTP را ارسال کرده است. سپس مروگر این کد خطا را نمایش می دهد.

یک حقیقت خیلی مهم: لینک هایی که به هیچ جایی ختم نمی شوند با نام لینک های مرده یا لینک های خراب شناخته می شوند. کد وضعیت خطای 404 HTTP معمولا با نام کد 404، خطای 404 یا HTTP 404 شناخته می شوند.

ما اطلاعاتی را در رابطه با پیام های این خطا جمع آوری کرده ایم و به شما نشان می دهیم که چطور باید صفحه خطای 404 خودتان را ایجاد کنید. با مطالعه دقیق این مطلب، مطمئن باشید که مشکلات سئو سایت شما که مرتبط با این زمینه است به سرعت رفع خواهند شد.

خطای 404 چیست و چطور ایجاد می شود؟

قبل از بیان هر نکته و هر عنصری  باید در نظر داشته باشید که خطای 404 چیست و دقیقا چه ماهیتی دارد. عامل اصلی شکل گیری پیام خطای 404، زمانی است که محتوای وبسایت حذف شده و یا به URL دیگری منتقل شده است. همچنین دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث شکل گیری خطای 404 می شود. این موارد شامل گزینه های زیر است:

URL و یا محتوای آن (مانند فایل ها یا تصاویر) پاک شده و یا منتقل شده اند (بدون این که لینک های داخلی بر اساس انتقالات، تنظیم شده باشند).

URL به صورت اشتباه نوشتاری (در طول فرآیند تولید و یا طراحی مجدد)، اشتباه لینک و یا اشتباه تایپی در مرورگر نوشته شده باشد.

سرور مسئول وبسایت فعال نباشد و یا اتصالات با مشکل رو به رو باشد.

نام دامنه درخواست شده، قابل تبدیل به IP توسط سیستم نام دامنه (DNS) نباشد.

نام دامنه وارد شده وجود نداشته باشد .

لینک های مرده معمولا مدت زمان طولانی در همان شرایط باقی می مانند زیرا مسئولان سایت معمولا متوجه نمی شوند که محتوای لینک ها پاک شده و یا منتقل شده اند. بسیاری از وبسایت ها هنوزهم در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP ها) نمایش داده می شوند حتی با وجود این که به صورت آنلاین در دسترس نیستند ( و یا حداقل در آن URL خاص قرار ندارند). دیگر وبسایت های لینک شده مانند وبلاگ ها، پرتال های خبری، و غیره معمولا متوجه نمی شوند که یک سایت حذف شده است و یا به URL جدیدی منتقل شده است. بسیاری از مسئولین وبسایت ها بر روی لینک های خارجی خودشان به صورت منظم کلیک نمی کنند در نتیجه ممکن است یک لینک سالم، به یک لینک خراب تبدیل شود و آنها متوجه این موضوع نشوند.

 

نحوه رفع مشکل صفحات 404

حتما طبیعی است اینکه یک نفر با صفحات 404 روبرو شود یک مسئله خوبی نیست. در نهایت، بازدید کنندگان وبسایت محتوایی که به دنبال آن بوده اند را پیدا نمی کنند. اما ظاهر صفحات 404 نباید الزاما به این معنی باشد که به صورت کلی اطلاعات مورد نیاز کاربران در دسترس نیست. در بسیاری از موارد، راه حل برای خطای اصلی به سادگی یافت می شود و می توان بازدید کنندگان را سریع به صفحه وبسایتی منتقل کرد که به دنبال آن هستند. در نتیجه شما دقیقا چطور میتوانید مشکل صفحات 404 را رفع کنید؟ توصیه ما این است که راه حل های احتمالی زیر را بررسی کنید (به همین ترتیبی که در قسمت زیر ارائه شده است):

بارگذاری مجدد صفحه: ممکن است خطای 404 به دلیل ساده ای رخ داده باشد مثلا در اثر بارگذاری نامناسب صفحه. می توان با کلیک کردن بر روی دکمه «Refresh» در مرورگر و یا کلید F5 به سادگی این مشکل  را رفع کرد.

بررسی کردن URL: فارغ از این که شما آدرس URL را به درستی وارد کرده اید و یا از یک لینک استفاده کرده باشید، ممکن است باز هم اشتباهی رخ داده باشد. به همین دلیل، شما باید مسیر خاص وبسایت را بررسی کنید. ممکن است اشتباه از طرف شما یا از طرف کسی باشد که لینک را به شما ارائه کرده است. جدا از اشتباهات املایی، ممکن است مثلا یک خط مورب جا افتاده باشد . اما در نظر داشته باشید که شما فقط در URL های ساده می توانید به صورت دقیق این موضوع را بررسی کنید زیرا بعضی از URL ها شامل کلمات ناخوانا و طولانی، اعداد، حروف و یا نماد های مختلف می باشند که بررسی آن ها دشوار است.

بررسی مجدد در سطح مسیرها: مثلا در صورتی که یک URL با ساختار com/Directory1/Directory2/Directory3 را داشته باشید که خطای 404 را ایجاد کند، شما می توانید همیشه سطح آدرس قبلی را بررسی کنید (یعنی مثلا در مثال بالا به مسیر شماره 2 بروید) تا بتوانید بررسی کنید که آیا لینک صفحه مد نظر شما در این صفحه قرار داده شده است یا خیر. تمام کاری که باید انجام دهید، این است که آخرین آدرس در URL را پاک کنید. لینک موجود برای این صفحه باید در صفحه قبلی نیز قرار گرفته باشد. در صورتی که لینکی را در این صفحه مشاهده نکردید، می توانید به صفحه های قبلی بروید و به دنبال لینک سالم بگردید. در صورتی که این روش نیز پاسخ صحیحی به شما نداد و در نهایت شما به صفحه اصلی سایت رسیدید و نتوانستید لینک مد نظر خودتان را پیدا کنید، در این صورت باید نکته بعدی را بررسی کنید.

استفاده از عملکرد جستجوی وبسایت: بسیاری از وبسایت ها به عنوان بخشی از صفحه اصلی خودشان عملکرد جستجو را ارائه می کنند. با وارد کردن یک یا چند کلمه کلیدی، این عملکرد می تواند به شما صفحه دقیق مد نظرتان را ارائه کند.

استفاده از یک موتور جستجو: شما همچنین میتوانید از یک موتور جستجو برای پیدا کردن یک وبسایت استفاده کنید. مادامی که سایت مد نظر وجود داشته باشد، شما باید بتوانید با وارد کردن دامنه وبسایت و یا یک کلمه کلیدی از موضوع، آن را پیدا کنید.

پاک کردن کش و کوکی های مرورگر: در صورتی که شما از یک دستگاه دیگر به وبسایت دسترسی دارید، و خطای 404 بر روی یک کامپیوتر خاص ظاهر می شود، ممکن است مشکل از مرورگر شما باشد. از این رو، شما باید کش و کوکی های مرورگر خودتان را پاک کنید و ممکن است در نهایت بتوانید به صفحه مد نظر خودتان دسترسی داشته باشید.

تماس با وبسایت: در صورتی که هیچ کدام از نکته های بالا به صورت موفقیت آمیز اجرا نشد در این صورت تنها گزینه ای که پیش روی شما قرار دارد، تماس گرفتن با فرد مسئول وبسایت می باشد. اطلاعات تماس معمولا در صفحه اصلی وبسایت یا در صفحه «تماس با ما» قرار گرفته است. مسئولین وبسایت باید بتوانند اطلاعاتی را در اختیار شما قرار بدهند که آیا صفحه مد نظر شما وجود دارد یا خیر. ممکن است مشکل شما این باشد که صفحه مدنظر پاک شده باشد و یا به یک URL خاص منتقل شده باشد و در این حالت شما با اعلام مشکل لطف بسیار بزرگی را به مسئول سایت می کنید. آن ها می توانند با معرفی کردن یک ریدایرکت دامنه، صفحات 404 را رفع کنند. این ریدایرکت باعث می شود که کاربر به صورت خودکار از صفحه قدیمی به صفحه فعلی منتقل شود. در این صورت است که کد ریدایرکت 404 می تواند مشکل وب سایت شما را حل کند.

 

صفحات 404 می توانند به رتبه بندی و شهرت یک وبسایت آسیب بزنند

موتور های جستجو، مانند گوگل و بینگ در صورتی که ببینند یک سایت دارای خطای 404 می باشد، آن را به عنوان یک ویژگی منفی در نظر می گیرند. زمانی که خزنده های وبسایت مشخص کنند که درخواست های زیادی با خطای 404 مواجه باشند، خزنده این گونه فرض می کند که نگهداری از سایت به خوبی انجام  نمی شود. لینک های مرده بر روی رتبه بندی سایت تاثیر داشته و گوگل جایگاه آن ها را در SERP ها کاهش میدهد و یا حتی اگر خطای 404 زیادی در صفحه ها وجود داشته باشد، دیگر آن ها را ایندکس نمی کند. این موضوع ممکن است باعث کاهش محسوس در تعداد بازدید کننده های وبسایت شود.

بازدید کننده ها در صورتی که ببینند یک وبسایت پر از لینک های خراب و یا صفحه های فرود معیوب می باشد (صفحه ای که کاربر از موتور جستجو به آن دسترسی دارد)، آن را ترک می کنند. در صورتی که سایت به صورت منظم با این مشکل رو به رو شده باشد، بسیاری از کاربران معمولا در جستجوی خودشان به مشکل می خورند زیرا مطمئن نیستند که آیا محتوای مد نظر آن ها در دسترس است یا خیر.

شناسایی کردن خطای 404 بر روی وبسایت خودتان

مسئولین وبسایت باید از شکل گیری صفحه های 404 جلوگیری کنند. این موضوع برای خطای صفحه های 404 داخل در وبسایت خودشان و صفحه های 404 خارجی در سایت های دیگر نیز صدق می کند. ابزار رایگان مختلفی وجود دارد که به شما کمک می کند تا بتوانید لینک های خراب را راحت تر پیدا کنید. سه مورد از بهترین و شناخته شده ترین ابزار، شامل این موارد هستند:

سرچ کنسول گوگل ( که قبلا با نام Google Webmaster Tools شناخته می شد): در صورتی که شما از قبل یک حساب گوگل دارید و وبسایت خودتان را آن جا ثبت کرده اید، باید از سرچ کنسول گوگل استفاده کنید. هر خطای 404 یافت شده توسط خزنده های گوگل در ابزار وبسایت نمایش داده می شود و در صورت رفع مشکل، می توان در این ابزار ثبت کرد. ویژگی های دیگر این ابزار نیز باعث می شود شما بتوانید خطاهای موجود در فایل txt  را یافته و از آمار مرتبط با خزنده ها استفاده کنید تا متوجه شوید که خزنده های گوگل سایت شما را چطور بررسی می کنند.

بررسی لینک های مرده: یکی از ساده ترین و سریع ترین ابزار برای یافتن لینک های داخلی و خارجی خراب مانند لینک های خطای 404، ابزار Dead Link Checker می باشد. با استفاده از این نرم افزار وبسایت شما باید URL سایت خودتان را وارد کرده و سپس این ابزار URL مد نظر شما را بررسی می کند. در این قسمت شما میتوانید یک صفحه وبسایت یا کل سایت را بررسی کنید. این نرم افزار کل خطاهای صفحه را با کدهای وضعیت و URL های مربوطه بررسی می کند.

ارزیابی لینک W3C: این ابزار آنلاین از World Wide Web Consortium (W3C)، به صورت خاص و دقیق برای تست هر صفحه وبسایت ارائه شده است، در نتیجه نسبت به دیگر وبسایت ها ممکن است ارزیابی لینک ها بیشتر طول بکشد. ابزار W3C Link Checker درست مانند ابزار Dead Link Checker کار می کند: شما URL را وارد کرده و اجازه میدهید که این ابزار بقیه کار را انجام دهد. ممکن است این ابزار جزییات بیشتر را هم به شما ارائه کند.

ایجاد کردن صفحه 404

بعضی از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) مانند WordPress، Joomla و Drupal به صورت خودکار، وقتی که URL یک صفحه در دسترس نباشد، یک خطای 404 ایجاد می کنند. صفحه خطای 404 یک پیام استاندارد ساده را نمایش میدهد اما بیشتر آن ها را می توان با افزونه های CMS، شخصی سازی کرد.

در صورتی که CMS شما به صورتی است که نمی توانید صفحه خطای 404 خودتان را ایجاد کنید، و یا در صورتی که وبسایت تنها بر اساس HTML یا PHP یا غیره است، احتمالا کار شما کمی دشوار تر است. شما میتوانید صفحه خطای 404 را به صورت زیر ایجاد کنید:

یک صفحه 404 را در مسیر اصلی (html‘ یا ‘404.php) ایجاد کنید (اگر از قبل این صفحه را نساخته اید).

فایل htaccess. را در مسیر اصلی باز کنید (و اگر نیاز بود یکی بسازید)، این عبارت ‘ErrorDocument 404 /404.html‘  را نوشته و تغییرات را ذخیره کنید. صفحه خطا با این کد ایجاد می شود.

برای بررسی عملکرد این صفحه، سعی کنید به یک صفحه خارج از دسترس در سایت خودتان بروید و باید پیام 404 در مرورگر شما نمایش داده شود.

 

چرا باید صفحه خطای 404 خودتان را شخصی سازی کنید؟

داشتن یک صفحه خطای 404 استاندارد بهتر از نداشتن آن است، اما یک صفحه سفارشی سازی شده به چند دلیل بهتر است. در یک طرف، باید مطمئن شوید که بازدید کننده های شما یک کد وضعیت HTTP مناسب را دریافت می کنند: مثلا، در صورتی که صفحه درخواست شده در سایت وجود نداشته باشد، این شرایط باید با یک پیام ‘410 Gone‘ بیان شود. بازدید کننده در این صورت متوجه می شود که این صفحه به صورت کامل پاک شده است.

در طرف دیگر، شما میتوانید یک صفحه خطای اختصاصی را ارائه کنید که لینک های محتوای مربوطه در آن قرار داشته باشد ( مثلا لینکی به صفحه اصلی یا صفحه های دیگر که محتوای آن ها مرتبط با محتوایی است که کاربر درخواست داده است). شما میتوانید حتی یک عملکرد جستجو را به وبسایت خودتان اضافه کنید. با استفاده از این روش ها و ارائه کردن انگیزه های مختلف، میتوانید از ترک کاربر بعد از مشاهده خطای 404، جلوگیری کنید.

با استفاده از پیام های 404 خلاقانه  حتی ممکن است کاربر از این مشکل چشم پوشی کند. به صورت طبیعی، وقتی که کاربر محتوای مد نظر خودش را پیدا نمی کند ناراحت می شود، اما اگر یک صفحه جالب و جذاب 404 ایجاد کنید، ممکن است این مشکل جبران شود. در صورتی که این کار به درستی انجام شود، صفحه خطا پتانسیل های خوبی خواهد داشت.

مطمئن شوید که طراحی برای پیام خطا مطابق با سبک وبسایت شما باشد و شما مبنای یک صفحه خطای 404 مناسب را ایجاد کرده باشید. در صورتی که کاربران به یک روش جذاب و جالب متوجه شوند که محتوای مد نظرشان دیگر در وبسایت نیست، احتمالا میتوانید ناراحتی آن ها را رفع کرده و نگذارید که سایت شما را ترک کنند.

 



:: بازدید از این مطلب : 90021
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

چرا سئو مهم است؟

حالا این جادوی سئو چه شکلی است و چرا انقدر از اهمیت بالایی برخوردار است؟

همان‌طور که در بخش قبلی گفتیم، اکثریت قریب به اتفاق تجربیات آنلاین با موتور جستجو شروع می‌شوند و تقریباً ۷۵درصد جستجوگران، جستجوهای خود را در گوگل انجام می‌دهند.

حالا این حقیقت را در نظر بگیرید که با قرار گرفتن در پنج‌ لینک اول نتایج ۶۷درصد از این جستجوگران را به دست می‌آورید. حالا می‌دانید که چرا بهینه سازی موتورهای جستجو از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

بهترین‌جا برای مخفی کردن یک جسد، صفحه‌ی دوم نتایج گوگل است! با این کار شما میتوانید همیشه آن را مخفی نگه دارید :)

 

کسی نتایج صفحه‌ی دوم گوگل را نگاه نمی‌کند!

یک شوخی در سراسر اینترنت وجود دارد که نشان می‌دهد بودن در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل چقدر مهم است و قدر قابلیت توجه برای کسب و کار های کوچک و بزرگ را دارد ! : «اگر خواستید یک جسد را در اینترنت قایم کنید، بهتر است آن را در صفحه دوم نتایج گوگل بگذارید.»

اگر پست، مقاله یا محصول وبلاگ شما در جایی غیر از صفحه اول نتایج جستجوی گوگل قرار دارد، یعنی عملاً در رقابت خاصی نیستید.

در بازار رقابتی امروز، بازاریابی سئو از همیشه مهم‌تر است. این موضوع بیش‌تر به دلیل مزایای سئو مورد توجه قرار گرفته است.


ترافیک رایگان و هدف ایجاد می‌کند

اگر یک وب سایت، وبلاگ یا فروشگاه آنلاین دارید، سئو (SEO) می‌تواند در جذب ‌ترافیک رایگان هدفمند از طرف موتورهای جستجو کمک‌تان کند.

سئو سایت برای کسب‌وکارها مهم است زیرا برای جذب مشتری جدید و سرنخ فروش به دیده شدن نیاز دارید و سئو این فرصت را برای‌ شما ایجاد می‌کند. این مسئله در این دوره دیجیتالی برای هر شرکت و کسب‌وکاری مهم است. هشتاد و یک درصد از مشتریان و ۹۴درصد از خریداران B2B قبل از خرید، تحقیق و جستجو را بصورت آنلاین انجام می‌دهند. بنابراین برند‌هایی که در اینترنت حضور خاصی ندارند در واقع خودشان را از رقابت کنار کشیده‌اند.

یک استراتژی SEO قدرتمند این امکان را فراهم می‌کند تا برندها بتوانند وب سایت و محتوای خود را مطابق با نتایج موتور جستجو بهینه سازی کنند. یعنی برای کلمات کلیدی مربوطه محتوا تولید کنند تا بتوانند توجه مشتریان آینده‌نگر را به خود جلب کرده و آن‌ها را وارد قیف فروش‌ شان نمایند.

در سال ۲۰۱۶ رکورد خرید از فروشگاه‌های آمریکا شکسته شد. در حدود نیمی‌از خرده فروشان می‌گویند که مشتریان حتی اگر در نهایت برای خرید به طور حضوری به فروشگاه بروند، باز هم دوست دارند در اینترنت و به صورت آنلاین تحقیق کنند. برندها برای اطمینان از عدم به خطر افتادن شهرتشان باید به سئو اهمیت بدهند.


شش دلیل دیگر برای اهمیت سئو (SEO)

  • اکثر کاربران موتورهای جستجو احتمالاً روی یکی از ۵ پیشنهاد برتر در صفحه نتایج موتور جستجو کلیک می‌کنند. برای استفاده از این امر و جلب کاربران به سمت برند یا فروشگاه اینترنتی‌تان، وب سایت شما باید در یکی از موقعیت‌های برتر ظاهر شود.
  • سئو فقط مربوط به موتورهای جستجو نیست بلکه شیوه‌های درست آن باعث بهبود تجربه کاربر در سایت و مفید بودن بلاگ می‌شوند.
  • کاربران به موتورهای جستجو اعتماد دارند و حضور سایت شما در جایگاه‌های برتر نتایج موتور جستجو برای کلمات کلیدی‌ای که جستجو کرده‌اند منجر به افزایش اعتمادشان به این کسب و کار می‌شود.
  • سئو برای تبلیغ برند شما در صفحات شبکه‌های اجتماعی هم مفید است. افرادی که این سایت را با جستجوی گوگل یا یاهو پیدا کرده‌اند بیش‌تر احتمال دارد که آن را در فیس بوک، توییتر یا سایر رسانه‌ها هم ببینند.
  • SEO برای اجرای صحیح یک وب سایت بزرگ مهم است. بلاگ‌هایی با بیش از یک نویسنده می‌توانند از سئو به روش مستقیم و غیرمستقیم بهره‌مند شوند. سود مستقیم آن‌ها افزایش‌ترافیک موتورهای جستجو است و منافع غیرمستقیم‌شان داشتن یک چارچوب مشترک سودآور برای استفاده قبل از انتشار مطالب در سایت است.
  • سئو می‌تواند شما را از دردسرهای رقابت خارج کند. اگر دو وبسایت یک کالا را بفروشند، آن یکی که برای موتور جستجو بهینه سازی شده به احتمال زیاد مشتری بیش‌تری به دست می‌آورد و فروش بیش‌تری را خواهد داشت.

 



:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

 

بررسی رتبه الکسا از جمله کارهایی است که تحلیل گران برای بهبود سئو سایت و رتبه خود در صفحات جستجوی گوگل انجام می دهند. بررسی رتبه الکسا می تواند فواید زیادی را برای شما به همراه داشته باشد. زمانی که شما در هر کسب و کاری بتوانید به خوبی رقبای خود را تحلیل کنید، می توانید به راحتی از آن ها پیشی بگیرید و خیلی زود به هدف خود نزدیک شوید.

هر وب سایتی که توسط گوگل ایندکس می شود، مورد توجه وب سایت الکسا نیز قرار می گیرد؛ الکسا بعد از مدتی یک رنک جهانی و یک رنک کشوری برای آن وب سایت در نظر می گیرد. این رتبه با تلاش روزمره شما و رعایت نکات اصولی سئو، بهبود پیدا می کند. در ادامه به این نتیجه می رسید که بررسی رتبه الکسای سایت چه سودی برای شما داشته و چه ارتباطی با سئو وب سایت خواهد داشت.

رتبه الکسا چیست؟

بهتر است قبل از هر چیز به طور مختصر با الکسا و ماهیت اینکه رتبه الکسا چیست آشنا باشید تا بتوانید نحوه ی استفاه از آن را در یابید برای آشناییت بیشتر یا در همین مقاله یا در مقاله های دیگر سایت آن را مورد بررسی قرار دهید .

الکسا زیر مجموعه شرکت بزرگ آمازون است؛ یک شرکت مستقر در کالیفرنیا ایالات متحده. الکسا ابتدا فقط بر روی داده های ترافیک وب سایت های تجاری متمرکز بوده است. این شرکت از اواسط سال 1997 کار خود را با نوار ابزاری که در اختیار کاربران اینترنت قرار می داد، آغاز کرد.

سپس کاربر به سرعت می توانست به این ابزار بررسی رتبه الکسا در مرورگر وب خود دسترسی پیدا کند. این ابزار الکسا به راحتی می تواند محبوبیت یک وب سایت در مقایسه با رقبا را به شما نشان دهد.

برای وب مسترها و همچنین وبلاگ نویسان مهم است بتوانند به درستی به بررسی رتبه الکسای سایت خود بپردازند. زیرا این بررسی، آماری از بازدیدهای وب سایت را در بازه های زمانی مختلف  مشخص می کند. این می تواند به بهبود عملکرد وب سایت آن ها کمک زیادی کند. رتبه بندی وب سایت الکسا به طور خاص بر اساس یک دوره زمانی 3 ماهه از داده هایی که ترافیک طبیعی هر وب سایت ایجاد می کند، جمع آوری می کند. این برنامه به صورت رایگان در یک سایت موجود است.

 

 

چگونه ثباتی در رتبه الکسا خود داشته باشیم؟

در بررسی رتبه الکسا یکی از کارهای که باید انجام دهید، ایجاد ثبات برای رتبه خود است. رتبه الکسا نه تنها باید ثبات داشته باشد، بلکه باید روز به روز بهبود پیدا کند. درست است که در نوار ابزار تعداد دقیق کاربرانی که وب سایت را بازدید می کنند، مشخص نشده است، اما این از اهمیت رتبه الکسا کم نمی کند. شما با توجه و تمرکز روی عملکرد سایت و استفاده از ابزار بررسی رتبه الکسا به راحتی متوجه می شوید که مثلا رتبه سایت در ایران چگونه تغییر می کند.

چگونه با بررسی رتبه الکسا رنک خود را در اینترنت بالا ببریم؟

رتبه بندی سایت در الکسا صرفاً همان اطلاعاتی است که از طریق Alexa Rank Toolbar در نوار ابزار به شما نمایش می دهند. رتبه الکسا ارتباط مستقیم با سئو سایت در دنیای اینترنت دارد. بهتر است بگوییم که اصولی که در سئو سایت می تواند شما را به رتبه های اول در صفحات نتایج جستجوی گوگل برساند، خیلی نزدیک به اصولی است که رتبه شما را در الکسا بهبود می بخشد.

این نوار ابزار رایگان که در بخش های قبلی به آن اشاره کردیم، برای همه کاربران در Firefox، Chrome و Internet Explorer  قرار داده شده است. به علاوه کاربران می توانند با ثبت سایت در الکسا به بررسی رتبه الکسا خود بپردازند.

این ارتباط مستقیم بین رتبه الکسا و سئو وب سایت، نشان دهنده این است که اگر شما نیز وب سایت خود را بر اساس اصول سئو بهینه سازی کنید و ترافیک طبیعی وب سایت خود را بهبود بخشید، رفته رفته رتبه شما در الکسا بهبود پیدا می کند.

البته بسیاری در رقابت با رقبای خود، رتبه وب سایت خود را ارتقا داده تا بتوانند اعتبار بیشتری در بین مشتریان کسب کنند. بنابراین با بررسی رتبه سایت در ایران می توانید رقبای خود را تحلیل کرده و  عملکرد خود را بهبود بخشید.

چه ابزاری برای بررسی رتبه الکسا مناسب تر است؟

امروزه بعضی از وب سایت هایی که در زمینه آموزش سئو و بهینه سازی وب سایت در حال فعالیت و مطلب گذاری هستند، ابزاری را طراحی کرده اند که شما توسط آن می توانید به بررسی رتبه الکسای آن ها و یا خود بپردازید . این ابزارها هر کدام دارای ویژگی هایی هستند که بهترین آن وب سایت الکسا است. در ادامه نمونه ای از بررسی رتبه الکسا سه وب سایت نقد و بررسی خودرو توسط وب سایت سرچ انجین ریپورت (search engine reports) را برای شما ارمغان آورده ایم.

آیا رتبه الکسا بر رتبه شما در SERPs تاثیر می گذارد؟

قبل از این نیز گفته شد که رتبه الکسا و رتبه شما در صفحه نتایج گوگل با هم ارتباط مستقیم دارد ولی در بسیاری از وب سایت ها می گویند که نمره الکسا یک وب سایت در نظر در اهمیت قبل را ندارد، اما تا زمانی که شما متوجه نشوید چه چیزی بر رتبه شما در پیج رنک تاثیر گذار است، هیچگاه با راه های بهبود رتبه الکسا آشنا نخواهید شد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

ایندکس صفحات در گوگل توسط ربات خزنده این موتور جستجو انجام می شود. ترافیک طبیعی سایت و افزایش آن، به طور کلی باعث رشد و تکامل تجارت و کسب و کار شما خواهد شد. برخی از تحقیقات نشان می دهد که حدود 33% ترافیک سایت ها از طریق ترافیک ارگانیک گوگل دریافت می شوند؛ اما برخی نیز این آمار را تا 64% نیز پیش بینی کرده اند.

این آمار زمانی اهمیت دارد که سایت شما در نتایج جستجو نمایش داده شود. حال به نظر شما چگونه سایت شما در گوگل ایندکس می شود؟

ما در این مقاله به بررسی ایندکس شدن سایت و عوامل موثر بر آن می پردازیم. اینکه خودتان چگونه سایتتان را ایندکس کنید، بسته به دقت شما در مورد مطالعه این مطلب آموزشی است. در حالت عادی وب سایت شما ممکن است هفته ها و حتی ماه ها طول بکشد که توسط گوگل یا موتورهای جستجوی دیگر ایندکس شود.

ما در آموزش ایندکس گوگل قصد داریم که شما بهتر و سریع تر سایت خود را به گوگل معرفی کرده و از این طریق بتوانید ترافیک طبیعی سایت خود را افزایش دهید.

 

 

 

چرا ایندکس صفحات گوگل بسیار مهم است؟

جواب این سوال در حالت کلی ساده می باشد . اگر می خواهید کاربران وب سایت خود را بیشتر کنید و همچنین رضایت کاربران از سایت شما بالا تر برود که باعث شود کاربران قبلی نیز به سایت شما بازگردند و خود را به جهانیان معرفی کنید، این موضوع برای شما اهمیت پیدا می کند. ایندکس توسط ربات گوگل انجام می شود. این ربات به سایت شما مراجعه کرده، تک تک صفحات و محتوای شما را بررسی کرده و در قالب یک گزارش به گوگل ارائه می کند. این عملیات را ایندکس صفحات گوگل می گویند. این عملیات زمانی که شما اطلاعات جدید و یا صفحه جدید در سایت شما قرار بگیرد نیز دوباره انجام می شود.

در زمان گذشته ربات خزنده گوگل به اندازه کافی هوشمند نبود. شما می توانستید به راحتی با چند کلمه کلیدی خود را در رنک های بالای گوگل قرار دهید و در صفحه اول گوگل و در بین نتایج برتر جستجو بنشینید.

اما حال داستان فرق می کند. هنوز هم کلمات کلیدی، متا تگ ها و … اهمیت دارند ولی به تازگی سخت گیری های زیادی در بکارگیری آن ها آمده است که به سادگی گذشته نیست. امروزه کلمه کلیدی و مفهوم آن در محتوا اهمیت پیدا کرده است. چون رفتار گوگل به سمتی می رود که به کاربران اهمیت ویژه قائل  می شود.

از کجا متوجه شویم که صفحات ما در گوگل ایندکس شده است؟

حال که با مفهوم ایندکس صفحات در گوگل چیست آشنا شدیم ، با هم آن را مورد بررسی قرار دهیم که کدام صفحات وب سایت شما ایندکس شده است و کدام صفحات شما اصلا در گوگل خوانای ندارد و خزنده های گوگل آن ها را بررسی نمیکنند . برای این کار کافی می باشد که به سرچ کنسول مربوط به وب سایتی که در نظرتان است مراجعه کنید. در Search Console بخشی به نام Index Coverage Status Report وجود دارد. با مراجعه به آن تصویری نمایش داده خواهد شد که مقدار error ها نشان دهنده صفحاتی است که بنا به دلایلی ایندکس نشده است.

ایندکس صفحات در گوگل ممکن است بنا به دلایلی انجام نشود:

  • نقشه سایت شما ممکن است URL هایی داشته باشد که در فایل Robots.txt دستور العمل NOINDEX داشته باشند.
  • وب سایت ممکن است کیفیت لازم از نظر گوگل را نداشته باشد و یا اینکه محتوای تکراری Duplicate در آن موجود باشد.
  • مورد آخر اینکه ممکن است سایت شما Authority لازم را نداشته باشد.

شما می توانید در بخشی از سرچ کنسول که در بروز رسانی جدید آن آورده شده است، مواردی که باعث ایندکس نشدن وب سایت می شود را مشاهده کنید.

 

راهکارهایی برای سرعت بخشیدن به ایندکس صفحات در گوگل

حال که با مفهوم ایندکس صفحات در گوگل چیست آشنا شدید، بهتر می توانید راهکار های سرعت بخشیدن به ایندکس صفحات در را گوگل درک کنید. اگر بررسی ایندکس شدن سایت با سرعت بیشتری انجام شود، ترافیک طبیعی سایت شما بیشتر شده و در نتیجه کسب و کار شما بهبود می یابد. در ادامه 8 راهکار را با هم بررسی میکنیم.

Request Indexing در سرچ کنسول گوگل

ثبت سایت در کنسول گوگل یکی از ابتدایی ترین و معمولی ترین راه های تسریع در ایندکس شدن صفحات وب سایت شما در گوگل است. یکی از قابلیت های سرچ کنسول گوگل، معرفی وب سایت شما به گوگل می باشد. توسط این قابلیت می توانید لینک وب سایت خود را در آدرس بار آن وارد کرده و به روند ایندکس شدن وب سایت سرعت ببخشید.

اشتراک گذاری صفحات وب سایت در شبکه های اجتماعی

یکی راه هایی که به ایندکس شدن صفحات در گوگل سرعت می بخشد، اشتراک گذاری صفحات وب سایت در شبکه های اجتماعی همچون Instagram، Telegram، Twitter و … است. بسیاری از کاربران اینترنتی بیشتر وقت خود را در شبکه های اجتماعی برای برقراری ارتباط با یکدیگر می گذارند. شما می توانید از این فرصت استفاده کرده و لینک محتوای خود را در صفحات خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

در اینستاگرام با قرار دادن لینک در استوری ها و پست ها می توانید مخاطبین زیادی را به خود جذب کرده و همین جریان باعث می شود که صفحه وب سایت شما سریع تر مورد توجه گوگل قرار بگیرد و ایندکس شود.

قرار دادن لینک وب سایت در سایت های پربازدید

ایندکس صفحات در گوگل زمانی سریع تر انجام می شود که مورد توجه سایت های قدرتمند نیز قرار بگیرد. منظور از مورد توجه قرار گرفتن یعنی لینک گرفتن از آن هاست که امروزه انی کار به بک لینک سازی نیز شهرت پیدا کرده است.



:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

 

از جمله مهم ترین پیش بیتی های مهم سئو سایت ، عبارات و نکات مهمی است که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم . نظرات خود را با ما در میان بگذارید ...

 

  1. بزرگترین تجربه رنک دهی در موتور جستجوی گوگل

الگوریتم های سئو حدودا به فاصله هر دو ماه به روز رسانی می شوند. این تغییرات باعث ایجاد نگرش های جدید در ابزارهای استفاده شده گوگل می شود.

اگر به تاریخچه این الگوریتم ها دقت کنید، این الگوریتم ها از ابتدا مانند Florida  ، Caffeine  و موارد جدیدتر مانند Panda، Penguin، Hummingbird و RankBrain  دائما در حال تغییر هستند.

بنابراین همان طور که از تاریخچه الگوریتم های گوگل مشخص است، الگوریتم جدیدتری در راه خواهد بود که بسیار رویکرد متفاوت تری نسبت به الگوریتم های دوره های قبل خواهد داشت.

AI و Machine Learning دو قدرت غیر قابل انکار در سال 2016 بودند. انتظار می رود الگوریتم های یادگیری ماشین ها همواره گسترش پیدا کنند، زیرا هم اکنون نیز می توان تاثیرات آن را در موتور جستجوی گوگل مشاهده کرد.

در صورتی که با الگوریتم RankBrain نا آشنا هستید نمودار ساده آن را در زیر ببینید: 

 

  1. به همه مسائل و جزئیات توجه کنید

آیا به خاطر دارید درست چند ماه قبل از اینکه الگوریتم RankBrain گوگل توسط مقاله Bloomberg معرفی و اعلام شود، همه سئو کاران و کسانی که در این زمینه فعالیت داشتند تقریبا این مسئله را می دانستند؟ بنابراین به تمامی جزئیات، اخبار منتشر شده، مباحث داغ در فروم های مختلف، توییتر، اینستاگرام، فیس بوک و … توجه نمایید.

دومین موردی که بررسی و پیش بینی می شود این است که همه افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند تقریبا از زمان استقرار و شروع به کار الگوریتم های جدید مطلع هستند. پس دوستان عزیزم حتمااا همیشه اطلاعات خودتان را بروز نگه دارید.

RankBrain به مراتب دارای سیستم هوش مصنوعی قوی تر نسبت به پاندا و پنگوئن است و با قدرت پردازش بالاتری (تقریبا 90 درصد) به نسبت دو الگوریتم دیگر ترافیک ها را بررسی می کند.

اما RankBrain هم مانند هر الگوریتم دیگری از شرکت گوگل در حال جابجایی می باشد و به زودی جای خود را به یک الگوریتم قدرتمندتر و دقیق تر می دهد. این چرخه هیچگاه متوقف نخواهد شد.

  1. گوگل در آینده، خصوصیات اسنیپت ها و لیست طبیعی (رنک طبیعی) را یکی خواهد کرد.

چرا گوگل تمامی اسنیپت های خود را یکپارچه نمی کند؟ شاید جواب این سوال را فقط مدیران این شرکت بدانند. اما در آینده ای نزدیک این شرکت اعلام کرده است که تمامی اسنیپت های خود را به صورت یکپارچه در خواهد آورد. این بدان معناست که اسنیپت ها در رتبه بندی سایت در گوگل جزو سیگنال های سایت محسوب می شوند و نقش پر رنگ تری در رنک دهی خواهند داشت.

 

  1. گوگل سایت های دارای موقعیت پایین را از بین می برد 

همان طور که می دانید گوگل به سایت های بی محتوا و بی کیفیت رنک بسیار پایینی می دهد و این مسئله باعث می شود آنها در انتهای لیست گوگل واقع شوند. در اصطلاح این سایت ها از بین می روند.

به طور قطع هر چه در این جستجوگر در رنک بالاتری قرار بگیرید میزان ترافیک و مشتریان احتمالی شما بیشتر خواهند شد.

  1. به زودی سئو محلی دیگر تاثیری در رنک دهی ندارد

امروزه یکی از فاکتورهای مهم در افزایش رنکینگ، کار بر روی سئو محلی سایت می باشد. ولی پیش بینی می شود این سئو به آن صورت که ما آن را میشناسیم دیگر مورد استفاده قرار نخواهد گرفت چرا که گوگل قصد دارد 5 میلیارد دلار از جستجوی محلی بگیرد. به عبارت ساده تر می بایست با سئو محلی خداحافظی کنید.

  1. هکرهای کلاه سیاه بیشتر بر روی سئو کلاه سیاه متمرکز می شوند

گوگل در حال حاضر لیست بلند بالایی از دستورالعمل های غیر قانونی در زمینه سئو دارد و انتظار می رود این لیست بیش از پیش توسعه پیدا کند.

  1. گوگل به شرکت هایی که ابزارهای سئو تولید می کنند اعلام جنگ می دهد

به زودی گوگل به شرکت هایی که در تولید و یا ایجاد ابزارهای سئو نقش ایفا می کنند، اعلام جنگ می کند، زیرا در حال حاضر مشغول طراحی سیستم جدید خود با یک هوش مصنوعی فوق پیشرفته می باشد.

این سیستم قابلیت بیشماری دارد که تمامی کاربران را مجبور می کند که تنها از این سیستم برای بهینه سازی سایت خود استفاده کنند. همچنین به طور اتوماتیک سایر سیستم های دیگر حذف خواهند شد.

در ادامه به برخی از این ابزارها اشاره می کنم:

  • گوگل آنالیتیک

گوگل آنالیتیک استاندارد ترین ابزار برای آنالیز وب سایت است. اگر شما در حال حاضر از این ابزار برای نظارت بر ترافیک سایت تان استفاده می کنید، شانس بزرگی نصیبتان شده است. اما اگر اینطور نیست، نگران نباشید! برای شروع دیر نیست، با راهنمایی های سئو کاران حتی افراد مبتدی نیز می توانند از این ابزار عالی استفاده کنند.

گوگل آنالیتیک اطلاعاتی مانند این که چه صفحاتی در وب سایتتان دارای ترافیک بازدید بیشتری هستند، تعداد بازدیدکنندگان، فعالیت های کاربران، مدت زمان حضور در سایت و …  را نمایش می دهد.

  • Google Insights

توسط Google Insights می توانید سرعت سایت را بررسی کنید. سرعت بارگذاری صفحه می تواند تاثیر بسزایی در رتبه بندی سایت داشته باشد. اما بسیاری از شرکت ها هیچ ایده ای به منظور بهبود سرعت بارگذاری سایت خود ندارند. Google Insights ابزاری است که در این راه به شما کمک می کند. این ابزار به شما می گوید چرا باید وب سایت خود را بهبود دهید و چگونه این کار را برای بارگذاری سریع تر وب سایتتان انجام دهید.

  • گوگل وبمستر

ابزار گوگل وبمستر تولز در کل دنیا طرفداران زیادی دارد. این ابزار رایگان و قدرتمند، گزارشی از اطلاعات وب سایت ها مانند کلمات کلیدی، میزان کلیک و… را نشان می دهد.

  • گوگل Trends

آیا کنجکاوید که بدانید محبوب ترین موضوعات در جستجوی گوگل کدامند؟ گوگل Trends محبوب ترین موضوعات را در اختیار شما قرار می دهد. با استفاده از این ابزار می توانید بررسی کنید که کدام کلمات کلیدی در یک بازۀ زمانی یا در یک کشور یا شهر خاص، بیشترین بازدید را درگوگل داشته اند.

  • نوار ابزار MOZ

نوار ابزار MOZ به شما اطلاعات مفیدی را از هر صفحه وب سایت ارائه می کند. با یک نگاه سریع، شما می توانید به اطلاعاتی از قبیل Page Authority ،Domain Authority و حتی تعداد بک لینک‌ ها دست پیدا کنید. این ابزار که به طور روزانه اکثر متخصصان سئو از آن استفاده می کنند، در یک نگاه و به سرعت آمار سایت را به شما نشان می دهند. 

  • Screaming Frog 

Screaming Frog ابزار فنی، اما قدرتمند است. این ابزار پیوند های سایت، تصاویر، اسکریپت ها و … را جستجو و اطلاعات خوبی از همه این داده ها به شما می دهد. این ابزار یک فایل CSV را در اختیار شما قرار می دهد تا به بررسی آنچه که می‌خواهید بپردازید. با این ابزار خطای 404 در وب سایت و تمام انواع اطلاعات مفید به شما داده می شود.

ابزارهای غیر رایگان

می دانیم که بهترین چیزها در زندگی رایگان هستند، اما گاهی اوقات برخی چیزها ارزش آن را دارند که به خاطرشان هزینه پرداخت کنید. دو ابزار زیر، هر دو توسط Moz ارائه شده اند و برای کسب و کارهای بزرگ و کوچک، بهترین هستند.

  • MOZ

پرداخت های MOZ از 99 دلار در ماه شروع می شود. MOZ خدمات زیادی برای آنچه که شما می پردازید ارائه می دهد. خدماتی مانند ردیابی کلمه کلیدی، نظارت بر صفحه فرود، تجزیه و تحلیل ترافیک و صفحه و پیشنهاداتی برای سئو صفحه ارائه می دهد. این ابزار برای کسب و کارهای کوچک مناسب است، زیرا استفاده از داده ها و اطلاعات را به آسانی فراهم می کند.

  • MOZ Local

MOZ Local ابزاری مناسب برای کسانی که به دنبال راه اندازی سئو محلی خوب هستند می باشد. این ابزار تمام نقل قول های محلی را برای شما انجام می دهد و تضمین می کند که اطلاعات دقیق و هماهنگ و سازگار است.

  1. تنها سایت های با کیفیت و با ارزش در نتایج جستجو باقی خواهند ماند

براساس پیش بینی گوگل در سال جدید، بیشتر سایت های با رنک پایین به طور اتوماتیک از چرخه رنک دهی خارج می شوند.

این مسئله ممکن است باعث ایجاد بروز نارضایتی هایی شود، ولی مسئله ای که مهم می باشد این است که تنها سایت های با ارزش بالا در چرخه حیات باقی خواهند ماند.

  1. سئو سایت با ارزش تر از چیزی که الان است، می شود

شاید در دید اول بیشتر این پیش بینی ها کمی عجیب به نظرتان برسید . اما با نگاهی بسیار دقیق تر  به این موضوع متوجه می شوید که گوگل چه اهداف بزرگی را برای خود درنظر دارد .

با وجود تمام چالش های پیش رو، گوگل افق و چشم انداز وسیعی در سال های اخیر در نظر گرفته و خواه یا ناخواه به این سمت حرکت می کند.



:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

طول عنوان در سئو از آن دسته مواردی است که هنوز هم بسیاری از متخصصین سئو درباره آن با یکدیگر اتفاق نظر ندارند. تگ عنوان در واقع یک عنصر اصلی HTML است که به صورت اختصاصی متن عنوان صفحه سایت شما را در خود جای داده است. تگ های عنوان در در صفحات نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر به نمایش در می آیند.

عناوین در واقع لینک هایی هستند که کاربران مختلف را وارد به وب سایت شما می کنند. عنوان ها برای سئو سایت نیز به شدت اهمیت دارند و اگر به درستی بهینه سازی شوند، می توانند به رنکینگ و CTR وب سایت شما کمک زیادی بکنند. به طور کلی عنوانی که در title tag یک صفحه وجود دارد باید به صورت مختصر، موضوع محتوای آن صفحه را توصیف کند.

آن مواردی که شما می توانید در عنوان صفحه سایت خود قرار دهید عبارت اند از:

  • عبارت کلیدی اصلی

  • عبارت های کلیدی فرعی

  • نام برند

  • اعداد

  • عبارت های جذاب کننده

ما در این مقاله به این سوالات شما در رابطه با متا تگ عنوان پاسخ داده ایم:

  • متا تگ title چه تاثیری بر سئو دارد؟
  • آیا این متا تگ باعث افزایش بازدید خواهد شد؟
  • چه نکاتی را باید در سئو عنوان رعایت کنم؟
  • روش های بهینه سازی عنوان در مقاله ها بهتر است چپونه باشد؟
  • عنوان در مقاله ها نرخ کلیک را تا چه اندازه افزایش میدهد؟

اکثر مردم فکر می کنند که متا تگ های عنوان بسیار ساده است.

حقیقت این است که، برچسب های عنوان از پتانسیل بیشتری برخوردار هستند.

کار اصلی آن این است که به بازدید کنندگان و موتورهای جستجو آنچه را که می توان از صفحه وب انتظار داشت (به کوتاه ترین و مختصر ترین راه ممکن) بگویید.

 

در اینجا چند دلیل مهم دیگر برای زدن برچسب عنوان وجود دارد:

  • تعداد برداشت های اول: برچسب عنوان شما به طور معمول اولین چیزی است که بازدید کننده بالقوه هنگام انجام جستجو متوجه آن می شود. بنابراین این شانس شما برای ایجاد اولین تصور مثبت است.

 

  • اهرم تجاری: مردم به مارکها اعتماد دارند. حتماً نام تجاری خود را به طور برجسته در برچسب عنوان خود نمایش دهید. این مورد تعداد کلیک را جذب می کند و باعث ترافیک بیشتر می شود.

و فراموش نکنید که Google (و سایر موتورهای جستجو) به برچسب عنوان شما، در کنار موارد دیگر نگاه می کنند تا به صفحه شما کمک کنند.

به آنچه در مورد محتوای شما بی نظیر است نگاه کنید (و به مردم در مورد آن بگویید)

همه افرادی که یک جستجوی Google را انجام می دهند به دنبال چیزی هستند.

اما این مورد، چیزی نیست که همیشه یکسان است.

افراد تمایل دارند به دنبال “کیفیت” های خاصی در نتایج جستجو باشند.

با این حال، اگر شما صفحه پست خود را در اطراف یک سؤال موضوع خاص ایجاد کرده اید، به احتمال زیاد قبلاً بین “خصوصیات” محتوای شما و خصوصیاتی که افراد می خواهند ببینید همپوشانی وجود دارد.

ارتباط مستقیمی بین عنوان و محتوای شما باید وجود داشته باشد.

فقط باید در برچسب عنوان خود این موارد را برای بازدید کنندگان بالقوه روشن کنید.

 

طول عنوان سئو شده باید چقدر باشد تا کار آمد باشد؟

با یک بررسی ساده متوجه این قضیه خواهید شد؛ گوگل به طور معمول، 50 تا 60 کاراکتر متن عنوان را در صفحات نتایج جستجوی خود به کاربران نشان می دهد. اگر عنوان های خود را سعی کنید زیر 60 کاراکتر تولید کنید، بر اساس تجربه ای که به دست آورده ایم، حدود 90 درصد مواقع، موتور جستجوی گوگل، عنوان شما را به صورت کامل به کاربر نشان می دهد.

پس بهتر است بدانید که هیچ محدوده خاصی برای طول عنوان در سئو توسط مرکزی اعلام نشده است؛ حتی اگر کاراکترهای عنوان را بین 50 تا 60 کاراکتر نگه دارید، باز هم ممکن است در برخی مواقع عنوان شما به درستی در گوگل نشان داده نشود. این مسئله هم که گوگل تنها 600 پیکسل را برای عنوان شما در نظر می گیرد، می تواند در نوشتن عناوین، به شما کمک کند.

 

چرا تگ های عنوان تا این اندازه اهمیت دارند؟

اولین دلیلی که متن و طول عنوان در سئو را به یک امر بسیار مهم تبدیل می کند، این است که گوگل از آن به عنوان یک فاکتور رتبه بندی استفاده می کند؛ چه دلیلی مهمتر از این وجود دارد که شما را وادار کند به فکر بهینه سازی عناوین وب سایت خود بیافتید؟

این موتور جستجوگر، از عنوان ها استفاده می کند تا با متوجه شود که موضوع محتوای شما درباره چیست. همانطوری که گفتم عناوین، اولین و تاثیرگذارترین عناصری هستند که کاربران را به شما متصل می کنند. بنابراین، عناوین در 3 مکان کلیدی به کار برده می شوند:

  • صفحات نتایج جستجوی گوگل
  • مرورگر وب
  • شبکه های اجتماعی

چرا طول عنوان شما همیشه در SERP نمایش داده نمی شود


بعضی اوقات، ممکن است متوجه شوید که Google عنوان صفحه ای را نشان می دهد که با عنوانی که وارد کرده اید متفاوت است. این می تواند گیج کننده باشد، به خصوص اگر در زمان و تلاش خود برای یافتن برچسب عنوان مناسب برای محتوای خود سرمایه گذاری کرده باشید.در چنین سناریویی، توضیحات ذکر شده در زیر می تواند به شما کمک کند درک کنید که چرا این اتفاق افتاده است.


واژگون سازی کلمات کلیدی:

اگر در برچسب عنوان خود بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده کرده اید، ممکن است Google عنوان را برای شما بازنویسی کند. بیش از حد استفاده کردن از کلمات کلیدی یک “نه” بزرگ برای بهینه سازی عنوان SEO است. برای جلوگیری از چنین شرایطی، روی نوشتن عناوینی که واقعاً برای کاربران جستجو مفید است، تمرکز کنید.


عناوین جایگزین:

همراه با برچسب عنوان، شما ممکن است عناوین متا جایگزین اضافه کنید. گاهی اوقات، Google ممکن است هر یک از عناوین جایگزین را انتخاب کرده و آنها را در نتایج جستجو نمایش دهد.اگر عنوان متا مربوطه را نوشتید، این سناریو نباید نگران کننده شما باشد. اگر متوجه شدید عنوان نمایش داده شده در SERP ها مناسب نیست، در نظر بگیرید برچسب های عنوان و عنوان متا خود را تغییر دهید.

عدم مطابقت با پرس و جو جستجو:

اگر صفحه وب شما با یک جستجو مطابقت دارد اما عنوان شما مطابقت ندارد، ممکن است Google عنوان شما را بازنویسی کند.
هیچ عنوان دقیقاً مطابق با هر پرس و جو جستجو نیست. با این حال، اگر عنوان شما برای کلمات کلیدی که حجم جستجوی بالایی دارند انتخاب نشده است، این یک پرچم قرمز است. در چنین مواردی، باید برچسب عنوان خود را مجددا بازنویسی کنید تا آن را برای کلمات کلیدی با حجم جستجوی بالا بهینه کنید.
اگر Google هر یک از موارد ذکر شده در عنوان شما را تشخیص دهد، موتور جستجو احتمالاً عنوان جدیدی را برای صفحه وب شما ایجاد می کند. این عنوان جدید بر اساس متن روی صفحه ، لنگرها و منابع دیگر ایجاد شده است.برای جلوگیری از این، شما باید روی بهینه سازی عنوان SEO برای همه صفحات وب خود تمرکز کنید.


با این حال، گاهی اوقات ممکن است Google عناوین صفحات با عناوین کاملاً نوشته شده و مختصر را تغییر دهد. صرف نظر از پرس و جو جستجوگر، عنوانی که توسط مدیر وب مشخص شده است همیشه ثابت است.
اما Google قصد دارد نتایج جستجوی خود را برای مطابقت بهتر با پرس و جو کاربر تنظیم کند.گوگل، عناوین شخصی سازی شده را به کار می گیرد تا برای کاربران توضیح دهد که چرا یک نتیجه خاص برای آنها مهم است.
توضیح نتایج مربوط به و متناسب بودن برای درخواست کاربر می تواند در واقع احتمال مراجعه به آنها را به صفحه وب افزایش دهد.اگر از عنوانی که Google تغییر کرده است راضی نیستید ، همیشه می توانید آن را تغییر دهید. برای این کار می توانید از انجمن راهنمائی وب مسترها کمک بگیرید.

صفحات نتایج جستجوی گوگل

تگ عنوان همان عنوانی را در خود جای داده است که در نتایج گوگل نشان داده می شود(البته این قضیه استثنا هم دارد). حتی اگر وب سایت شما بتواند رنک های برتر را دریافت کند اما نتواند که عنوان مناسبی داشته باشد، مطمئن باشید که نرخ کلیک صفحه مورد نظر شما، رشد خوبی نخواهد داشت.

مرورگر وب

عنوان شما همچنین در بالای مرورگر کاربران به نمایش در می آید. افراد بسیاری تب های زیادی را در مرورگر خود به صورت باز نگه می دارند. عنوانی که جذاب، یونیک، مختصر و شامل عبارت کلیدی باشد، می تواند از بسته شدن صفحه شما توسط کاربر جلوگیری کند و در واقع کاربر ترغیب می شود تا این صفحه را نگه داشته و بعدها آن را مطالعه کند.

 

 

شبکه های اجتماعی

طول عنوان در سئو تنها برای موتورهای جستجو دارای اهمیت نمی باشد ؛ بلکه عنوانی که شما در شبکه های اجتماعی از آن استفاده می کنید تا فعالیت های خود را با کاربران به اشتراک گذاشته و آن ها را وادار و یا بهتر است بگوییم به عبارتی ترغیب کنید که به سایتتان وارد شوند ،  باید تمامی اصول بهینه سازی عنوان را در خود جای داده باشند. در این صورت شما می توانید ورودی وب سایت خود را به شدت افزایش دهید. مطمئن باشید، کاربری که با یک عنوان جذاب و توصیف کننده روبرو شود، سریعا بر روی آن کلیک می کند.

 

شرایط تولید عنوان صفحه در سئو

جهت داشتن بهترین عملکرد برای تولید عنوان صفحه در سئو، باید به یکسری نکات دقت داشته باشید؛ البته به احتمال خیلی زیاد این نکات را به کرات به شما گوشزد کرده اند. با این حال بررسی دوباره آن ها خالی از لطف نخواهد بود.

بهینه بودن طول عنوان در سئو: اگر عنوان شما بسیار طولانی باشد، موتور جستجو بخشی از آن را حذف می کند و در نتایج جستجوی خود آن را به طور ناقص قرار می دهد. در طی این حذف شدن بخشی از عنوان سایت، ممکن است یک بخش بسیار مهم از آن حذف شده باشد که مفهوم عنوان به آن بستگی داشته است. در نتیجه سعی کنید طول عنوان در سئو خود را به هیچ عنوان بیشتر از 60 کاراکتر قرار نداده و عبارت های کلیدی یا عبارت های جذاب کننده را در ابتدای عنوان به کار ببرید.

عنوان را با عبارات کلیدی بمباران نکنید: اگر بیش از حد از عبارت های کلیدی در متن عنوان صفحه خود استفاده کنید، ممکن است گوگل شما را جریمه کند؛ چراکه این نوع از عناوین، موجب آسیب رسیدن به تجربه کاربری می شوند و این مسئله برای گوگل اهمیت بسیار زیادی دارد.

عبارات کلیدی مهمتر را در ابتدای عنوان قرار دهید: بر اساس آمارهای به دست آمده، آن دسته از عبارت های کلیدی که به ابتدای عنوان نزدیک تر هستند، شانس بهتری برای دریافت رنک های بالای نتایج جستجو را دارند. به همین علت است که ما همیشه در نیوسئو به شما پیشنهاد می کنیم که عبارت کلیدی اصلی را در ابتدای عنوان خود به کار ببرید.

از برند خود استفاده کنید: اگر برند و کسب و کار شما بسیار محبوب و شناخته شده می باشد و احتمال می دهید که کاربر بعد از مواجه شدن با نام برندتان، به معتبر بودن محتوا پی می برد، بدون شک باید از نام برند، در بیشتر عنوان ها استفاده کنید. این مسئله هم موجب افزایش نرخ کلیک و همچنین مسبب بهبود اعتبار کسب و کار شما خواهد شد.

سخن آخر

هرچقدر هم که درباره جایگاه و اهمیت عنوان صفحه در سئو برای شما گفته شود، باز هم کم است. سعی کنید همیشه از جدیدترین و بروزترین اطلاعات موتورهای جستجو باخبر باشید تا با استناد به آن ها، بهترین عملکرد را در مورد عنوان و تمام عناصر دیگر سئو سایت از خود نشان دهید.



:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

تکنیک های افزایش بازدید گوگل رایگان

اکنون وقت آن رسیده است که به موضوع اصلی این مطلب بپردازیم . برای رسیدن به بازدید مورد نظر خود، باید از دستورالعمل های خاصی پیروی کنید که در ادامه بهترین و مهمترین راه های افزایش بازدید سایت در گوگل را برای شما عزیزان آماده کرده ایم . به شما قول می دهیم که اگر این تکنیک های افزایش بازدید گوگل را به صورت قدم به قدم رعایت کنید و به ان ها توجه کنید و در راه انجام دادن ان ها سرعت و دقت عمل داشته باشید ، در آینده ای نه چندان دور به آن نتیجه ای که مدنظر دارید، خواهید رسید.

1. تجزیه و تحلیل تمامی فعالیت های خود قبل از اجرا

اگر می خواهید که یک استراتژی سئو سایت خوب داشته باشید، اولین کاری که باید بکنید این می باشد که عبارت های کلیدی مورد نظر خود را به خوبی شناسایی بشناسید و مشخص کنید که به چه اهدافی قصد دارید که برسید . تنها وب سایت های کمی در دنیای مجازی  هستند که این موارد را در روند فعالیت های خود پیاده سازی کرده اند و به موفقیت های چشمگیری نیز رسیده اند.

وقتی که در مورد عناوین صفحات سایت خود جستجو می کنید، باید مطمئن باشید که قصد دارید در مورد چه موضوعی مطلب بیان کنید. همچنین باید بدانید که وب سایت شما قرار است چه تفاوت هایی با دیگر رقبا که در مورد عنوان مورد نظر تولید محتوا کرده اند، داشته باشد. منحصر به فرد بودن محتوا، جزو مهمترین راه های افزایش بازدید سایت در گوگل می باشد.

هنگامی که می خواهید تحقیق کلمات کلیدی صفحات سایت خود را شروع کنید، بسیار مفید است که بدانید چه کسانی رقیب های شما در زمینه مورد نظر هستند و رقابت برای کلمه کلیدی هدف شما، چقدر است. شما باید در انتخاب عبارات کلیدی خود دقت زیادی داشته باشید؛ در غیر این صورت ممکن است که عباراتی که مورد هدف خود قرار دهید که نتوانند هیچ ترافیکی برای سایت شما جذب کنند. ابزارهای رایگان و غیر رایگان زیادی برای تحقیق کلمات کلیدی وجود دارند که به شما کمک می کنند بهترین بازدید را برای سایت خود به ارمغان بیاورید.

در مورد عبارات کلیدی، بهتر است که توجه ویژه ای به عملکرد رقبای خود در این زمینه داشته باشید. عبارت های کلیدی مورد استفاده آن ها و ابزارهایی که برای تحقیق کلمات کلیدی استفاده می کنند، مهمترین مواردی هستند که باید آن ها در نظر داشته باشید. نکته بسیار مهمی که وبلاگ نویسان موفق به آن تاکید دارند، این است که در مورد افزایش بازدید گوگل به صورت رایگان همیشه باید صبور باشید و به هیچ وجه دست از تلاش کردن نکشید. خیلی از افراد به محض اینکه به نتیجه دلخواه خود نمی رسند، استراتژی مورد نظر را تغییر می دهند و همین امر سبب می شود تا این دسته از افراد هیچ زمان نتوانند افزایش بازدید سایت خوبی داشته باشند.

2. استفاده از نام دامنه و تنظیمات وردپرس هاست انحصاری

گوگل ارزش بسیار بیشتری برای آن دسته از سایت هایی قائل هست که از نام دامنه و هاست منحصر به فرد خود استفاده کرده اند؛ گوگل در واقع تصور می کند که وب سایت مورد نظری که شرایط گفته شده را داشته باشد، برای حرفه خود اهمیت و ارزش بیشتری قائل می باشد. در نتیجه، در مورد افزایش بازدید در گوگل، این دسته از وب سایت ها در اولویت هستند. در ادامه چند مهم برای انتخاب نام دامنه مناسب را بیان کرده ایم.

  • تطابق آن با کلمات کلیدی اصلی کسب و کارتان
  • به کار بردن یک اسم یا صفت جذاب در کنار کلمه کلیدی مورد نظر
  • شاخص بودن دامنه

3. تغییر تنظیمات اصلی وردپرس برای بهبود سئو سایت

برای بیشتر افراد، وردپرس پلتفرمی است که مطابق با اصول سئو و بهینه سازی سایت عمل می کند. با این حال بهتر است که چند مورد از تنظیمات اصلی وردپرس خود را تغییر دهید تا بهترین نتیجه را در زمینه سئو سایت خود داشته باشید.

 

اولین ساختار پیش فرض، لینک های ثابت شما است که غالبا برای برخی دسته های دسته کوچک از تاریخ و نام تنظیم می شود. بهتر است این مورد را به حالتی تنظیم کنید که فقط نام پست ارسال شود؛ چراکه کلمات کلیدی هدف باید در پست نمایش داده شوند.

برای انجام این کار تنها کافی است که به Settings > Permalinks > Post Name مراجعه کنید. البته دقت داشته باشید که این تنظیمات تنها باید برای محتواهای جدیدی که قرار است بر روی سایت قرار بگیرند، انجام شود؛ در غیر این صورت، خطاهایی در مورد لینک هایی که به ساختار قبلی صفحه سایت شما داده شده اند، ایجاد می شود.

نکته مهم بعدی این است که اطمینان حاصل کنید که تمامی عنوان های صفحات سایت شما با تگ h1 تنظیم شده باشند. غالباً در وردپرس دیده می شود که عنوان پست با تگ h2 مشخص شده است. شما می توانید با مراجعه به Appearance > Editor > Single Post تغییرات لازم برای تگ عنوان خود را ایجاد کنید.

4. نصب یک پلاگین برای وردپرس مثل Yoast

حال اگر بخواهید که به صورت حرفه ای فعالیت های خود را به پیش ببرید، بهتر است که یک پلاگین برای وردپرس خود نصب کنید که به صورت مخصوص برای بهبود روند بهینه سازی سایت شما طراحی شده باشد. WordPress SEO by Yoast بهترین گزینه برای انتخاب است.

البته دقت داشته باشید که این افزونه برای مبتدیان و افراد متوسط ممکن است که کمی دلهره آور باشد؛ چراکه دارای تنظیمات و امکانات بسیار زیادی در ساختار خود می باشد. البته جای هیچ نگرانی جدی وجود ندارد؛ به این دلیل که شما می توانید از آموزش های کاملی که در این زمینه وجود دارد استفاده کنید و روند کارهای خود را به خوبی ارتقا دهید.

 

یکی از ویژگی های مهم این افزونه این است که به شما اطلاع می دهد که آیا اشتباهات زیادی دارید یا خیر. ابزارهای زیادی در این زمینه وجود دارد اما ما پیشنهاد می کنیم که از WordPress SEO by Yoast استفاده کنید.

5. بهبود تجربه کاربری با دقت بسیار زیاد

پلاگین های موجود برای وردپرس، معمولا سعی دارند وب سایت شما را در نظر موتورهای جستجو خوب جلوه بدهند. اما مسئله ای که شما باید از آن اطمینان حاصل کنید، این است که صفحات سایت شما باید برای انسان ها نیز جلوه خوبی داشته باشد. در واقع، استراتژی بهبود تجربه کاربری سایت باید با دقت هرچه تمام انجام شود.

نکته مهم این است که هرچه تجربه کاربری بهبود پیدا کند، رتبه صفحات سایت نیز افزایش پیدا خواهد کرد. چراکه گوگل به طور مکرر اعلام کرده است که تجربه کاربری یکی از فاکتورهای اصلی رنکینگ این موتور جستجو می باشد. هدف اصلی گوگل این است که بهترین نتایج را برای کاربران خود به نمایش در بیاورد.

مهمترین کاری که در این زمینه می توانید انجام دهید، اطمینان حاصل کردن از موبایل فرندلی بودن صفحات سایت است. وب سایت شما باید قالب های واکنش گرا (responsive) تلفن همراه را داشته باشد. بعد از بروز رسانی الگوریتم رتبه بندی گوگل که برای صفحات AMP اتفاق افتاد، این دسته از قالب ها، اهمیت زیادی پیدا کرده اند.

مسئله بعدی که برای بهبود تجربه کاربری اهمیت زیادی دارد، افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت می باشد. اگر واقعا به دنبال افزایش بازدید گوگل به شکل رایگان می باشید، باید تمرکز ویژه ای بر بهینه سازی سرعت سایت خود داشته و از تکنیک های مختلف موجود در این زمینه استفاده کنید. کاربران اگر نتوانند در ثانیه های ابتدایی که بر روی یک لینک کلیک می کنند، وارد وب سایت شوند، مطمئنا از صفحه مورد نظر خارج خواهند شد. از بهینه سازی تصاویر که نقش موثری در سرعت سایت دارند، غافل نشوید.

6. استفاده از پست مهمان

پست مهمان در واقع همان پستی می باشد که شما آن را تولید می کنید که در یک وب سایت دیگر که متعلق به شما نیست، آن را منتشر میکنید . این مسئله در واقع یکی از بهترین کارها برای در معرض دید قرار دادن برند و کسب کارتان می باشد . طبیعی است که همین مسئله سبب می شود تا ترافیک دریافتی سایتتان نیز به مراتب افزایش پیدا کند.

بر خلاف برخی از افرادی که در زمینه سئو سایت فعالیت داشته و دوره های افزایش بازدید گوگل نیز برگزار می کنند، پست مهمان هنوز هم مثل قدیم، ارزش و تاثیر خود را حفظ کرده است.

یک نکته بسیار مهم که در این زمینه باید آن را در نظر داشته باشید، این است که سایت های میزبان خود را محدود به چند وب سایتی که می شناسید، نکنید. در حقیقت شما باید از گوگل استفاده کرده تا آن دسته از وب سایت هایی که بهترین شرایط را برای پسا مهمان دارند، پیدا کنید و از آن ها درخواست کنید تا مقاله های مورد نظر شما را در وب سایت خود منتشر کنند.

در مورد اهمیت پست های مهمان و تاثیر آن ها در افزایش بازدید در گوگل، همین بس که هنوز هم بسیاری از وب سایت های برتری که می شناسیم، از این روش برای تبلیغ برند و افزایش بازدید سایت خود استفاده می کنند. در نتیجه، اگر در مورد پست مهمان و اثرش بر روند ارتقا پیدا کردن بازدید و ورودی وب سایتتان، اطلاعاتی نداشته و فعالیتی هم انجام نداده اید، پیشنهاد نیوسئو به شما این است که در اسرع وقت، این کار را در اولویت های خود قرار دهید.

7. بروزرسانی منظم مقاله های سایت 

به یکی از مهم ترین بخش های معرفی ترفندهای افزایش بازدید در سایت می رسیم؛ پس از شما می خواهم به سادگی از این بخش نگذرید.

اگر وب سایت، مشکل اساسی نداشته باشد، هیچ کاری به اندازه بروزرسانی محتوا نمی تواند به افزایش بازدید گوگل کمک کند.

یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل این است که شما به طور منظم، محتواهای تازه و بروز در وب سایت خود داشته باشید. در صورت بی توجهی به این قضیه، شدیدا از رقبای خود عقب خواهید افتاد.

پیشنهاد می کنم که در هر بروزرسانی که برای محتواهای وب سایت خود پیاده سازی می کنید، حداقل 300 تا 500 کلمه به متن محتوای مورد نظر اضافه کنید. همچنین علاوه بر افزودن متن به محتوا، بهتر است که برای بار دیگر تحقیق عبارت کلیدی را برای موضوع آن صفحه انجام دهید. چراکه ممکن است مردم در زمان های مختلف، از عبارت های دیگری نیز برای رسیدن به موضوع مورد نظر، استفاده کنند.

در نتیجه، دو اصل مهم بروزرسانی را برای افزایش بازدید سایت باید انجام دهید:

  • افزودن 300 تا 500 کلمه
  • افزودن عبارت کلیدی جدید با حجم جستجوی بالا

8. هدف قرار دادن عبارات کلیدی طولانی و مهم

عبارت های کلیدی طولانی یا همان long-tail keywords یک گزینه بسیار فوق العاده برای افزایش بازدید در گوگل می باشند. این دسته از عبارت های کلیدی می توانند به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن، شما را به رنک های برتر صفحات نتایج جستجوی گوگل برسانند.

البته دقت داشته باشید که منظور ما این نیست که به طور کلی استراتژی محتوای وب سایت خود را به عبارت های کلیدی طولانی اختصاص دهید؛ شما باید این عبارات را نیز در گوشه ای از فعالیت های خود، در نظر داشته باشید.

علاوه بر این موارد، در سال های اخیر، مردم ما نیز برای اینکه در گوگل جستجو کنند، از متن های طولانی، بیشتر از پیش استفاده می کنند. این مسئله خود یک دلیل بسیار محکم برای این است که شما باید از عبارت های کلیدی طولانی در محتواهای وب سایت خود استفاده کنید. بعد از پیاده سازی این مسئله، در مدت زمان کوتاهی شما شاهد افزایش بازدید گوگل خواهید بود و مخاطبین زیادی با استفاده از عبارات کلیدی طولانی وارد وب سایت شما خواهند شد.

نکته ای که وجود دارد این است که هر عبارت کلیدی طولانی، مناسب نیست؛ در نتیجه، قبل از شروع تولید محتوای خود، بهتر است از ابزارهایی مثل گوگل ترندز استفاده کرده و میزان جستجوی آن عبارت کلیدی توسط مردم را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. البته همان ابزارهایی که از آن ها برای تحقیق عبارات کلیدی استفاده می کردید نیز می توانند در این زمینه کمک زیادی به شما بکنند. به هر حال، بهتر است قبل از انجام هر کاری، جوانب را به خوبی بسنجید؛ مخصوصا اگر هدف آن کار افزایش بازدید گوگل باشد.



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

با راهکارهای سئو و به کارگیری آن ها در روند فعالیت های خود، می توانید وضعیت کسب و کارتان را ارتقا دهید. سئو سایت از مهمترین مواردی است که امروزه تمامی صاحبان وب سایت ها با آن درگیر هستند. هر صاحب وب سایتی که بخواهد عملکرد سایتش را بهبود بخشد، به دنبال راهکارهایی است تا نرخ پرش، ترافیک، بازدید، محتوا، رنک و بسیاری از موارد دیگر را شدیدا تقویت کند.

در نتیجه بسیار مهم و حیاتی می باشد که با استفاده از راهکارهای سئو، به بهترین شکل از رقبای خود جلوتر رفته و در نتایج جستجو گوگل رتبه اول را برای خود کنید و آن را کسب کنید. پس ما در این مقاله برای شما بهترین و تاثیرگذارترین راهکارهای سئو را محیا کرده ایم که با به کارگیری صحیح آن ها می توانید عملکرد موفقیت آمیزی داشته باشید.امیدواریم که برایتان مفد واقع شود ضمن این که تقاضا داریم نظرات خود را برای ما بنویسید.

لینک سازی ارزشمند برای بهینه سازی سایت خیلی مهم است

لینک سازی از اصلی ترین مواردی است که در بهینه سازی وجود دارد. اگر لینک سازی شما با استفاده از استراتژی های مناسب ایجاد شود، می توانید رنک مناسبی از گوگل دریافت کنید. البته باید دقت داشته باشید که لینک هایی که به صورت داخلی و هم به صورت خارجی مورد استفاده قرار می دهید، نباید از یک حد خاصی بیشتر شود؛ چراکه این ارزش محتوای شماست که در درجه اول برای گوگل و کاربران اهمیت دارد.

لینک های خارجی یا بک لینک ها در واقع از دو حالت خارج نیستند؛ یا با استفاده از تکنیک ها و راهکارهای سئو کلاه سیاه ایجاد شده اند، یا با پیاده سازی راهکارهای سئو کلاه سفید مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی بک لینک یعنی اینکه در سایت های دیگر که رتبه بالایی در نتایج جستجو دارند، لینک هایی کسب کنید که به صفحات سایت شما داده شده‌اند. در نتیجه هر زیاده روی در این زمینه می‌ تواند به عنوان یک فاکتور منفی در جهت افت رنک سایت شما در نظر گرفته شود.

نکته ای که در این زمینه وجود دارد این است که علاوه بر کسب لینک های ارزشمند، شما باید دارای محتوایی با ارزش نیز باشید که در نتیجه بتوانید رتبه بسیار بالایی از گوگل دریافت کنید.

اهمیت هاست در بهینه سازی سایت!

شما قبل از این که از یک هاست دامنه بگیرید حتما باید قوانین هاست مورد نظر را به خوبی مطالعه و مورد بررسی قرار دهید. در این زمینه حتما باید دقت داشته باشید که از هاست هایی که به spammer دامنه می دهند و یا اینکه سرعت بسیار پایینی در زمینه ارسال اطلاعات سایت برای موتور جستجو مورد نظر دارند، خودداری کنید. در نتیجه با رعایت این مورد می توانید عملکرد صفحات سایت خود را به خوبی افزایش دهید.

تاثیر محتوای ویدئویی در سئو

با توجه به آمارهای به دست آمده متوجه می شویم که هر ساله بر تعداد علاقه مندان به محتوای ویدئویی افزوده می شود. افراد بیشتر دوست دارند آموزش ها، نکات و بسیاری از موارد دیگر را به جای اینکه به صورت متن فرا بگیرند، تنها با مشاهده یک ویدئوی جذاب چند دقیقه ای، این مطالب را به خاطر بسپارند. در نتیجه اهمیت دارد که شما علاوه بر اینکه محتوای متنی سایت خود را بهینه سازی و تقویت کنید، بر روی ویدئوهای خود نیز به خوبی کار کنید تا کاربران بسیار زیادی جذب وب سایت شما می شوند. همچنین محتوای ویدئویی اگر به خوبی ایجاد شده باشد، می‌تواند توسط کاربران در پلتفرم های مختلف به اشتراک گذاشته شود.

تولید محتوای با کیفیت

با گذشت زمان، گوگل فاکتورهای رتبه بندی خود را نیز بروز و پیشرفته تر می کند. در نتیجه شما باید در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان تنها برای موتور جستجو و افزایش رنک سایت خود محتوا تولید نکنید؛ بلکه هدف اصلی شما باید جلب رضایت کاربران باشد. شما باید بتوانید با استفاده از راهکارهای سئو مناسب، محتوایی ارزشمند تولید کنید که هم از نظر کاربران و هم از نظر موتورهای جستجو قابل قبول بوده و شرایط دریافت رنک های برتر را نیز داشته باشند. در این زمینه شما می توانید از نکات مهم آموزش تولید محتوا استفاده کنید و ارزش مقاله های صفحات سایت خود را چندین برابر کنید.

تجزیه و تحلیل عملکرد سایت

شما با استفاده ابزارهای رایگان و غیررایگان بسیار زیادی که در گوگل وجود دارد، می توانید عملکرد صفحات سایت خود را از چندین نگاه متفاوت مورد بررسی قرار دهید. این مورد به شما کمک می کند تا به راحتی عیب ها و نکات مثبت فعالیت های خود را شناسایی کرده و به راحتی بتوانید نواقص را مرتفع و نکات مثبت را تقویت کنید. پیشنهاد ما این است که قبل از استفاده از هر ابزار دیگری ابتدا از گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.

 

بهینه سازی عنوان صفحه سایت

 

عنوان صفحه یکی از اصلی‌ ترین فاکتورهایی می باشد که سبب می‌شود یک کاربر جذب یک وب‌ سایت و محتوایش بشود . این بسیار طبیعی می باشد که هرچه این عنوان جذاب تر و ارتباطش با محتوای شما بیشتر باشد، می تواند نقش موثری در افزایش بازدید و در نهایت بهبود رنک سایت شما را داشته باشد . اولین تکنیکی که جزو مهم ترین ترفندهای سئو می باشد، این خواهد بود که عبارت کلیدی اصلی محتوای خود را در ابتدای عنوان استافده کنید و در مرحله بعدی باید سعی کنید که عبارات و کلمات جذاب کننده را در متن عنوان خود به کار ببرید.

با توجه به جدیدترین روش های سئو متوجه می شویم که به کار بردن اعداد نیز می تواند عنوان شما را تا حدودی برای کاربران جذاب کند. با مشاهده یک عنوانی که در آن از عددهای مختلف استفاده شده است، کاربر این نکته در ذهنش شکل می گیرد که محتوای این سایت طبیعتاً ساختار یافته می باشد و نظم بهتری نسبت به دیگر رقبایش دارد؛ بنابراین تصمیم می گیرد که وارد وب سایت شما شود و از مطالبتان استفاده کند.

تحقیق کلمات کلیدی و تاثیر آن در رتبه سایت

بهتر است قبل از این که شروع به تولید محتوا کنید، ابتدا عبارات کلیدی مدنظر خود که می خواهید برای آن ها رتبه مناسبی در نتایج جستجوی گوگل دریافت کنید را مشخص کرده و بر اساس آن ها نوشتن مقاله های خود را شروع کنید. شما با استفاده از ابزارهای مختلفی که وجود دارد می توانید سختی کلمات کلیدی را شناسایی کنید. این نکته در نتیجه باعث می‌شود بفهمید برای افزایش رتبه برای کلمه کلیدی در مورد نظرتان چقدر باید تلاش کرده و از راهکارهای سئو استفاده کنید.

اگر در ابتدای راه استفاده از ترفندهای سئو هستید، پیشنهاد ما این است که عباراتی را انتخاب کنید که سختی بسیار زیادی نداشته و رقابت برای آن ها خیلی نیست. رفته رفته با بهبود رتبه صفحات سایت، بهتر است که به سمت عبارات کلیدی بروید که رقابت برای آن ها بالاست.

امیدواریم که اهمیت سئو سایت و کاربرد ترفندهای سئو را به خوبی فهمیده باشید و تصمیم گرفته باشید که جدیدترین روش های سئو را در استراتژی های خود پیاده سازی کنید. طبیعی است که هرچه بهتر و بروزتر در این زمینه باشید، می توانید رتبه بسیار بالاتری نسبت به رقبای کسب و کار خود داشته باشید.



:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

یکی از مهم ترین مفاهیمی که امروزه هر شخصی که با سئو سروکار دارد باید بداند، این است که Keyword Stuffing چیست و چه ماهیتی دارد. هنگامی که می خواهید وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید، همواره راه و روش هایی در جلوی روی شما قرار می گیرد که کمی وسوسه انگیز بوده و ظاهرا شما را سریعتر از حالت عادی، به آنچه که می خواهید می رساند.

احتمالا شما هم در نظر دارید که از تکنیک هایی استفاده کنید که سریعا منجر به افزایش رنک و ورودی سایتتان شود . اما همواره باید به یاد داشته باشید که keyword stuffing یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه بوده است که نه تنها شما را در نهایت به نتیجه نمی رساند ، بلکه احتمال جریمه شدن را نیز به شدت افزایش می دهد. برویم سراغ تعریف keyword stuffing تا کمی بیشتر با نحوه کارکرد این تکنیک کلاه سیاه آشنا شوید و یاد بگیرید که چطور می توان از آن دوری کرد.

keyword stuffing چیست؟

keyword stuffing (پرکردن صفحه با کلمه کلیدی) زمانی رخ می دهد که در یک صفحه از سایت، به هدف افزایش رتبه در گوگل، تکرار یک کلمه کلیدی، بیشتر از حد معمول باشد. در این روش، وبمستر، می کوشد که تا جایی که می تواند کلمه کلیدی مدنظرش را در بخش های مختلف صفحه و محتوای آن، بگنجاند.

امروزه بمباران صفحات با کلمات کلیدی مانند سال های قبل، محبوبیت خود را از دست داده است؛ اما با این حال شاهد هستیم که برخی از برندها برای ارتقا سئو سایتشان، از این تکنیک کلاه سیاه استفاده می کنند.

انواع keyword stuffing:

  • تکرار بیهوده کلمه کلیدی در متن محتوا
  • قرار دادن کلمه کلیدی در بخش هایی که ارتباط موضوعی ندارند
  • قرار دادن کلمه کلیدی در بخش هایی از صفحه که محتوا نیستند
  • مشخص کردن فیلدهایی در صفحه و تکرار کردن بیش از حد کلمه کلیدی در آن بخش ها

مثالی از سایتی که می خواهد برای کلمه کلیدی “دانلود فیلم خارجی کمدی” رنک بگیرد اما خواسته یا ناخواسته keyword stuffing رخ داده است:

دانلود فیلم خارجی کمدی اهمیت بسیار زیادی دارد . برای دانلود فیلم خارجی کمدی بهترین کار این می باشد که دانلود فیلم خارجی کمدی تان را از یک سایت معتبر انجام دهید. دانلود فیلم خارجی کمدی می تواند به بهبود روحیه کمک زیادی کند و جالب است بدانید که فیلم خارجی کمدی اگر به درستی انتخاب شود و دانلود فیلم خارجی کمدی به بهترین شکل انجام شود، آن موقع است که خود و خانواده تان نهایت لذت را از تماشای فیلم خارجی کمدی خواهید برد. در ادامه در مورد مزیت ها و راه و روش های دانلود فیلم خارجی کمدی بیشتر توضیح می دهیم…”.

خب واضح است که نویسنده متن بالا هیچ ارزشی را به مخاطب ارائه نمی کند و تنها هدفش کسب رتبه برای کلمه کلیدی می باشد که این همه آن را تکرار کرده است.

مشخص است که نویسنده متن بالا با مفهوم چگالی کلمه کلیدی هم آشنایی ندارد؛ نحوه محاسبه چگالی کلمه کلیدی در یک متن به این صورت است که نسبت تعداد تکرار کلمه کلیدی مدنظر به تعداد کل کلمات آن محتوا را در 100 ضرب کنیم. در محتوای بالا، به هیچ عنوان چگالی کلمه کلیدی، مطابق با اصول سئو نیست. البته عددی برای این قضیه مشخص نشده است؛ اما معمولا بیشتر وب سایت ها سعی می کنند که این درصد را نزدیک عدد 2 نگه دارند.

نکته مهم: اگر در نتایج جستجوی گوگل می بینید که یک سایت از این تکنیک استفاده کرده و در بین رنک های برتر قرار گرفته، به هیچ عنوان از آن الگوبرداری نکنید؛ این وب سایت دیر یا زود توسط گوگل جریمه شده و از نتایج جستجو حذف خواهد شد. شوخی با گوگل، بدترین ریسکی است که یک سئوکار می تواند انجام دهد!

همچنین نوعی از keyword stuffing وجود دارد که برای کاربران قابل مشاهده نیست. در این روش، عبارات کلیدی در بخش هایی قرار می گیرند که فقط خزنده موتور جستجو می توان آن را کراول کند و کاربران این کلمات را مشاهده نمی کنند؛ که شامل:

  • هم رنگ کردن کلمات کلیدی با رنگ پس زمینه سایت به منظور مخفی کردن آن ها
  • گنجاندن کلمه کلیدی در کدهای صفحه، متاتگ ها، و بخش نظرات.

بر خلاف چیزی که به نظر می رسد و برخی از برندها تصور می کنند با این کار می توانند خزنده موتور جستجو را فریب دهند، پیاده سازی این نوع از keyword stuffing مستقیما بر افت رنک سایت اثر می گذارد.

 

 

چرا keyword stuffing برای سایت مضر می باشد؟

 

با توجه به مثالی که در بالا برای این قضیه زدیم، یکی از واضح ترین دلایلی که نباید از این تکنیک سئو کلاه سیاه استفاده کنید باید برایتان مشخص باشد؛ Keyword stuffing تجربه کاربری بسیار بدی را برای سایتتان ایجاد خواهد کرد!

محتوایی که در سایت باید قرار بگیرد باید ارزش را ارائه کند ؛ حال این ارزش هر چیزی می تواند وجود داشته باشد . وقتی شما صفحات سایت خود را با کلمات کلیدی متعدد بمباران کنید، خب واضح است که نمی توانید به این مهم دست پیدا کنید.

کاربران زرنگ تر از آن هستند که فکرش را بکنید. آن ها بعد از اینکه وارد یک وب سایت شدند، سریعا متوجه می شوند که هدف مدیر آن سایت از بارگذاری محتوایش چه چیزی بوده است. اگر کاربری معنای keyword stuffing را بداند که سریعا متوجه داستان شده و از سایتتان خارج می شود؛ اگر هم با این مفاهیم آشنایی نداشته باشد، بعد از مطالعه چند خط از محتوای موردنظر، متوجه بی کیفیت بودن آن شده و از سایت خارج می شود.

حتما می دانید که افزایش نرخ پرش سایت، کابوس تمامی سئوکاران است.

در بیشتر دوره های آموزشی سئو معتبر، تاکید بر این می شود که محتواهای سایت نباید مختص موتور جستجو نوشته شوند. شما باید طوری محتوا تولید کنید که هم کاربران و هم موتور جستجو را راضی نگه دارید.

شاید در 10 سال گذشته، کسی که مفهوم keyword stuffing را می دانست، می توانست با پیاده سازی انواع آن، به رنک یک گوگل برسد؛ اما امروزه الگوریتم رتبه بندی گوگل آنقدر پیشرفت کرده و بروز شده است که وب سایت های تخطی گر را جریمه کرده و از نتایج جستجو حذفشان می کند.

پس جمع بندی در مورد علت نابودی سئو سایت هایی که از صفحات خود را با کلمات کلیدی بمباران می کنند، را در نظر داشته باشید ؛

3 دلیل اصلی که برای این داستان وجود دارند:

  • نرخ پرش سایت افزایش پیدا خواهد کرد 
  • تجربه کاربری کیفیتش را از دست خواهد داد 
  • احتمال جریمه شدن سایت افزایش پیدا می کند


:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

استراتژی سئو چیست؟

استراتژی سئو سایت (که با عنوان های رویکرد سئو و استراتژی بهینه سازی سایت نیز شناخته می شود) پروسه ای از برنامه ریزی، تشریح و پیاده سازی مراحل طراحی شده ای است که منجر به ارتقا رتبه بندی وب سایت موردنظر در نتایج گوگل می شود.

به زبان دیگر، استراتژی های سئو همان اصولی هستند که از آن ها پیروی می کنید تا ترافیک ارگانیک بیشتری برای وب سایت خود به دست بیاورید.

حالا این استراتژی می تواند برای وب سایت خود شما باید که به تازگی آن را راه اندازی کرده اید یا اینکه می تواند برای شخص دیگری باشد که مسئولیت بهینه سازی سایتش را بر عهده گرفته اید؛ در هر حال شما باید طبق یک اصول خاص به پیش بروید تا بتوانید به رنک های برتر برسید و این روند را همواره ادامه بدهید.

بر همین اساس، 9 مرحله کلی برای تدوین استراتژی سئو می توان در نظر گرفت که شامل موارد زیر است:

مرحله 1: تهیه یک لیست از کلمات کلیدی

مرحله 2: آنالیز صفحه اول گوگل

مرحله 3: تولید چیزی خاص یا متفاوت

مرحله 4: یک قلاب اضافه کنید!

مرحله 5: بهینه سازی داخلی سایت

مرحله 6: بهینه سازی برای هدف جستجو

مرحله 7: کاری کنید محتوای شما فوق العاده به نظر برسد

مرحله 8: ساخت لینک برای صفحات سایت

مرحله 9: ارتقا و بروز رسانی محتوا

هیچ زمان نمی توان گفت که عملیات سئو سایت را می توان در یک بازه زمانی مشخص به نتیجه رساند. شما باید طبق یکسری مراحل که تشکیل دهنده استراتژی شما هستند، فعالیت کنید و نکته مهم دیگر اینکه تمامی این مراحل با یکدیگر در تعامل می باشند.

مرحله 1: تهیه یک لیست از کلمات کلیدی

تقریبا همه چیز در روند سئو، به کلمات کلیدی وابسته است. حال فکر می کنید اولین مرحله در روند یک استراتژی حرفه ای چیست؟ تحقیق کلمات کلیدی.

از روش های زیادی می توان تحقیق کلمات کلیدی را انجام داد؛ یکی از ساده ترین و مرسوم ترین آن ها استفاده از Google Suggestion است که از طریق آن می توان به عباراتی دست یافت که مردم ما بیشتر از هرچیزی با استفاده از آن ها در گوگل جستجو می کنند. تنها کافی است که عبارت کلیدی وب سایت مورد نظر را در گوگل جستجو کنید و مشاهده خواهید کرد که گوگل پیشنهاداتش را به شما ارائه می کند.

برخی از افراد، خیلی ساده به این روش نگاه می کنند و حتی آن را بی اثر می دانند؛ در صورتی که اینطور نیست و این تکنیک را می توان یکی از بهترین روش ها برای تحقیق کلمات کلیدی دانست؛ چراکه عبارات پیشنهادی، مستقیما از خود گوگل آمده اند. اگر کسی پیشنهادات گوگل را رد کرد، بدانید به کلی نمی داند که استراتژی سئو چیست و چطور می توان یک نمونه عالی آن را تنظیم کرد.

پیشنهاد می کنم که در پروسه تحقیق کلمات کلیدی وب سایت خود، کلمات کلیدی طولانی یا همان long-tail keywords را در اولویت خود قرار دهید. به این دلیل که رنک گرفتن برای آن ها ساده تر است و همین ویژگی می تواند به شما کمک کند تا بتوانید یک پایه قوی برای سایت ایجاد کنید.

به طور کلی، هر کلمه کلیدی که رقابت کمتری داشته باشد، رنک گرفتن برای آن ساده تر خواهد بود.

پس این فرصت را از دست ندهید. البته نباید از عبارات کلیدی اصلی که هدف اصلی شما در استراتژی بهینه سازی سایت باید باشند، فراموش کنید.

پس، اولین قدمی که در تدوین استراتژی بهینه سازی سایت باید انجام دهید، تحقیق کلمات کلیدی است که باید با کلمات کلیدی طولانی شروع شود؛ برای پیاده سازی این پروسه، علاوه بر گوگل، می توانید از ابزارهای رایگانی که در این زمینه وجود دارند، استفاده کنید.

 

مرحله 2: آنالیز صفحه اول گوگل از طریق بررسی رقبا

خب، تا اینجای کار چیدمان استراتژی بهینه سازی سایت، شما کلمات کلیدی هدفتان را پیدا کرده اید. حالا باید ببینیم که چه اقداماتی برای این عبارات کلیدی از سمت رقبای انجام شده است.

یکی از کلماتی که مدنظر دارید را از لیست انتخاب کرده و در گوگل سرچ کنید. در این مرحله باید از تجربه و هوش خود استفاده کنید. بررسی کنید که استراتژی وب سایت هایی که برای آن عبارت کلیدی در صفحه اول هستند، به چه صورت است. مثلا عنوان های آن ها را بررسی کنید تا متوجه شوید از چه دستورالعملی باید در روند کاری خود استفاده کنید.

مرحله 3: تولید چیزی خاص یا متفاوت

در مرحله سوم استراتژی، نوبت آن است که باکیفیت ترین محتوایی که می توانید را تولید کنید. وقتی صحبت از محتوای سئو شده می شود، دو گزینه پیش روی شما وجود دارد:

  • شما می توانید محتوایی متفاوت ایجاد کنید
  • شما می توانید محتوایی بهتر نشر دهید

بهتر است هر دو فاکتور “تفاوت” و “برتری” را مورد بررسی قرار دهیم…

تفاوت

در تدوین استراتژی بهینه سازی سایت، بعد از آنکه صفحه اول گوگل را بررسی کردید، حتما می خواهید محتوایی تولید کنید که بسیار بهتر از آن محتواهایی باشد که در صفحه اول حضور دارند. درست است؟

این کار خیلی خوبی است اما بعضی وقت ها بهتر است که به جای تولید محتوای بهتر، محتوایی تولید کنید که به طور کلی از دستورالعمل لینک های صفحه اول، پیروی نکند و کاملا متفاوت باشد.

چرا؟

این ترفند به محتوای شما کمک می کند تا در میان وب سایت های مختلف، خودنمایی کند و این خودنمایی کردن، سبب می شود تا نرخ کلیک، بازدید، نرخ تبدیل، رتبه بندی و … ارتقا پیدا کنند.

 

به عنوان مثال، فرض کنید می خواهید که یک مقاله در مورد بهینه سازی سایت برای تلفن همراه بسازید و منتشر کنید؛ اگر صفحه اول گوگل را بررسی می کنید، می بینید که همه لینک هایی که حضور دارند، از یک دستورالعمل پیروی کرده اند و هیچکدام از آن ها خودنمایی نمی کند.

حالا فرض کنید که یک وب سایت بیاید و عنوانی مثل “100 تکنیک اسرارآمیز بهینه سازی سایت برای موبایل” را برای مقاله خود قرار دهد. شاید مفهوم این عنوان با عقل جور درنیاید؛ اما به قدری می تواند در افزایش ورودی شما تاثیر داشته باشد که تعجب خواهید کرد. متفاوت بودن فاکتوری است که در بیشتر استراتژی های سئو سایت قدرتمند پروژه های بزرگ، دیده می شود. پس شما هم سعی کنید در فاکتورهای مختلف استراتژی خود، متفاوت بودن را در نظر داشته باشید.

برتری

اگر متفاوت بودن باب میل شما نیست، باید گزینه دوم را در استراتژی بهینه سازی سایت پیاده سازی کنید. یعنی باید محتوایی تولید و منتشر کنید که از نظر اطلاعاتی که ارائه می دهد، اصلا قابل قیاس با لینک های صفحه اول نباشد.

به عنوان مثال اگر می خواهید بهترین گوشی های هوشمند سال جاری را معرفی کنید، باید تک به تک آن ها را از همه نظر تحلیل و بررسی کرده و نتیجه این کار را به بهترین شکل ممکن، به مخاطبین ارائه دهید. این در صورتی است که استراتژی دیگر رقبای شما، ارائه خلاصه ای از اطلاعات در مورد این گوشی های هوشمند باشد.

مرحله 4: با رعایت اصول، بک لینک بسازید

چه بخواهید چه نخواهید، برای بهبود رنک سایت در نتایج جستجو، نیاز مبرم به ساخت بک لینک وجود دارد. در حقیقت، مراجع معتبری مثل ماز، هنوز هم بک لینک را قوی ترین عامل برای افزایش رتبه در گوگل می دانند.

پس، بک لینک ها یکی از فاکتورهای رتبه بندی به شمار می روند.

مسئله اصلی این است که چگونه باید بک لینک سازی را شروع کنیم که مشکلی برای استراتژی سایت ما به وجود نیاید؟

بک لینک ها را باید به گونه ای بسازید که نه تنها گوگل، بلکه کاربران هم نتوانند تشخیص دهند که آن لینک ها توسط شما ساخته شده اند. به همین جهت باید بک لینک های مرتبط، نامرتبط، فالو، نوفالو، باکیفیت و بی کیفیت بسازید. استراتژی ای که از این روش بهره ببرد، بدون شک جزو بهترین استراتژی های سئو خواهد بود.

علت توصیه ای که در بالا کردیم، کاملا واضح است؛ ببینید هدف اصلی از بک لینک ها این است که گوگل متوجه شود که وب سایت موردنظر آنقدر ارزشمند است که دیگر وب سایت ها تصمیم گرفته اند به آن لینک بدهند؛ این یعنی چی؟ یعنی قرار نیست گوگل متوجه شود لینک هایی که به وب سایت شما داده شده اند، ساختگی می باشند. به همین دلیل تدوین استراتژی سئو باید به گونه باشد که تنوع قالب بک لینک ها از نظر ساخت، به خوبی رعایت شود.

نکته مهم: دقت داشته باشید که وب سایت هایی که به تازگی راه اندازی شده اند، حداقل باید 3 ماه از انتشار اولین محتوای آن ها گذشته باشد و رتبه ای در SERPs گرفته باشند تا بتوانند کار ساخت بک لینک را شروع کنند.

 

مرحله 5: بهینه سازی برای سئو داخلی

 

این مرحله بیشتر در مورد این است که محتوای سایت خود را برای سئو، بهینه سازی کنید. نکات، مفاهیم و تکنیک های سئو داخلی آنقدر زیاد است که نمی توان در بخش کوچکی از یک مقاله چیدمان استراتژی سئو همه آن ها را بررسی کرد. به همین دلیل، تمرکزمان در این بخش را محدود به سئو محتوا می کنیم.

در این مرحله از تدوین استراتژی که مختص سئو محتواست، قرار نیست به چگونگی چگالی کلمات کلیدی بپردازیم؛ اکثر شما می دانید که چطور باید از کلمات کلیدی در متن محتوا استفاده کنید؛ یا اگر هم نمی دانید، با یک جستجوی ساده می توانید یاد بگیرید.

خلاصه اینکه در این بخش شما باید به سیستم لینک سازی داخلی خود بپردازید. هنوز که هنوزه لینک سازی داخلی یکی از بخش های مهم سئو سایت بوده و بر روی بهبود آن موثر است. البته در صورتی که دقت و تمرکز فراوانی در این زمینه به خرج دهید.

ببینید فلسفه لینک سازی داخلی این است که شما از صفحاتی که اعتبار و رنک بالاتری دارند، به دیگر صفحات خود لینک بدهید تا آن ها نیز به کمک صفحات رنک بالای شما، بهبود رتبه داشته باشند (البته این فلسفه کلی است و باید بدانید که دلایل زیادی برای انجام لینک سازی داخلی غیز از انتقال اعتبار وجود دارد).

برای انجام این کار، به حساب سرچ کنسول سایت موردنظر خود بروید، برترین صفحاتی که از نظر ورودی و رنک وجود دارند را انتخاب کنید؛ بهتر است همیشه یک لیست از این صفحات داشته باشید و آن را بروز کنید. سپس، باید بررسی کنید که کدام صفحات مدنظر شما هستند که می خواهید بهبود رتبه داشته باشند. سرانجام، از صفحات با رنک بالاتر، به صفحاتی که رنک پایین تری دارند، لینک می دهید.

انجام لینک دهی بین دو صفحه بسیار ساده است؛ اما مهم این است که چه صفحاتی برای لینک دادن انتخاب شده اند.

مرحله 6: بهینه سازی برای هدف جستجوی کاربر

قطعا می دانید که محتوای یک صفحه باید تطابق بالایی با آنچه که کاربر می خواهد داشته باشد. اما ما می خواهیم از جنبه ای متفاوت به موضوع هدف جستجوی کاربر نگاه کنیم. فرض کنید که یک کاربر در گوگل عبارت کلیدی “افزایش بازدید گوگل” را جستجو می کند؛ ما در نیوسئو مقاله ای در این زمینه تولید و منتشر کردیم؛ اما این محتوا در ماه های ابتدایی کار خود نتوانست در بین 5 رتبه برتر صفحه اول قرار بگیرد؛ می توانید حدس بزنید که دلیلش چه چیزی بود؟

 

شاید فکر کنید که محتوایی که تولید کرده بودیم کیفیت خوبی نداشت یا اینکه در روند بهینه سازی آن مشکل داشتیم؛ اما اصلا اینطور نبود. ما یک محتوای جامع و مفید در زمینه اصول سئو تولید کردیم و به کاربران توضیح دادیم که چطور می توانند با استفاده از این اصول به رنک یک برسند.

با این حال، در بین رنک های برتر نبودیم؛ اما بعد از بررسی و تحلیل هایی که انجام دادیم، متوجه شدیم که کاربرانی که عبارت کلیدی افزایش بازدید گوگل را جستجو می کنند، به دنبال مطالعه مفاهیم و اصول نیستند! آن ها می خواهند سریعا تکنیک هایی را مشاهده کنند که این تکنیک ها تاثیر مستقیمی در افزایش بازدید سایت آن ها داشته باشد. به همین دلیل، متن محتوا را دوباره نوشتیم و آن را بروز رسانی کردیم. بعد از مدت کوتاهی شاهد افزایش رتبه بسیار خوبی برای آن محتوا بودیم. چرا؟ چون توانستیم میزان تطابق محتوا با هدف جستجوی کاربر را به حداکثر برسانیم.

گوگل اهمیت بسیار بالایی برای این قضیه در نظر می گیرد و آن دسته از وب سایت هایی که نتوانند مطابق با هدف جستجو عمل کنند را به هیچ وجه در بین ده لینک صفحه اول قرار نمی دهد. پس، سعی کنید نگاه خود به هدف جستجوی کاربر را شبیه این مثالی که زدیم کنید تا بهترین استراتژی برای شما به صورت خود به خود شکل گیرد.

دقت داشته باشید اگر در تدوین استراتژی سئو جایگاهی برای هدف جستجو در نظر گرفته نشود، آن استراتژی عملا به هیچ دردی نخواهد خورد!

مرحله 7: کاری کنید محتوای شما فوق العاده به نظر برسد

به طور کلی، ظاهر و طراحی محتوا شاید کم ارزش ترین بخش روند تولید و بازاریابی محتوا باشد.

اما به هیچ عنوان به این معنی نیست که شما به طور کلی بیخیال طراحی و ظاهر محتوای سایتتان شوید.

چه فایده ای دارد که محتوای بسیار فوق العاده ای تولید و منتشر کنید، اما ظاهرش به گونه ای باشد که هیچ کاربری نتواند حتی یک دقیقه به آن به طور کلی نگاه بکند؟

مطمئن باشید که با این کار، بخش اعطمی از استراتژی خود را نابود ساخته اید. دقیقا به همین دلایل، وب سایت های برتر، هزینه های زیادی برای ظاهر و طراحی وب سایت خود می کنند. حتی در برخی موارد، محتواهای بی کیفیتی که اطلاعات مفیدی ارائه نمی کردند، با داشتن طراحی جالب و جذاب، توانسته اند کاربران زیادی را جذب کنند.

مرحله 8: ساخت لینک برای صفحات سایت

اکنون زمان آن رسیده است که فعالانه برای محتوایی که تولید کرده اید، لینک بسازید. به صورت دقیقتر، در این بخش از استراتژی سئو ما قرار است 3 متد از هزاران روشی که برای ساخت بک لینک وجود دارد را برای ساخت بک لینک به شما عزیزان ارائه کنیم.

درخواست ثبت لینک

شما می توانید از طریق ارسال ایمیل یا پل های ارتباطی که برخی از سایت های در سایتشان قرار می دهند، با آن ها تماس بگیرید و از آن ها به صورت خیلی حرفه ای درخواست کنید که به صفحه خاصی از وب سایت شما لینک بدهند.

در نظر داشته باشید که بیان این مطلب باید به گونه ای باشد که طرف مقابل تصور کند که با برندی حرفه ای روبروست و اگر لینکی به سایت شما بدهد، در واقع به چیزی با ارزش و مفید لینک داده است. به زبان دیگر شما باید خودتان را خیلی خاص جلوه دهید.

تحلیل بک لینک های رقبا

این روش یکی از رایج ترین هاست و اگر به درستی و با دقت فراوان انجام شود، می تواند یکی از موثرترین ها هم باشد. در این متد شما با استفاده از ابزارهایی که در گوگل وجود دارد، بک لینک های بهترین سایت هایی که برای عبارت کلیدی هدفتان رنک گرفته اند را شناسایی کرده و دقیقا شروع به ساخت همان بک لینک ها می کنید.

ابزار Backlink Checker ارائه شده توسط Ahrefs می تواند گزینه خوبی برای شروع کار باشد.

ثبت رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی یکی از بهترین روش های ساخت بک لینک می باشد؛ اما اگر کسب و کاری دارید که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده و هنوز به درآمد بالایی نرسیده است، ممکن است هزینه هایش برای شما کمی سنگین باشد.

رپورتاژ آگهی متن تبلیغاتی است که شما خودتان آن را تولید کرده و در آن معمولا 3 لینک قرار از وب سایت خود قرار می دهید؛ سپس به یک وب سایت با رنک و اعتبار بالا پیشنهاد می کنید تا در ازای دریافت مبلغی، این پست تبلیغاتی را در بین صفحاتی منتشر کند.

تولید و نشر رپورتاژ آگهی اصول خود خود را دارد که حتما باید رعایت شوند؛ در غیر این صورت نه تنها کمکی به شما و سایتتان نمی کند، بلکه ممکن است در نهایت باعث جریمه شدن سایتتان بشود.

مرحله 9: ارتقا و بروز رسانی محتوا

در حال حاضر، بروز رسانی محتوا نقش بسیار کلیدی در بهبود رنک سایت را دارا می باشد .

در نتیجه و در اخر ، شما از همان زمانی که تولید محتوای سایت خود را شروع کرده اید باید به این فکرافتاده باشید که قرار است این محتوا بعدا بروز شود. پس باید متن آن را به گونه ای تولید کنید که مشکلی در روند کاری آینده شما به وجود نیاید.

خیلی جالب است که در نظر داشته باشید که کمتر کسی به اهمیت بروز رسانی محتوا در بین متخصصین سئو پی برده است. در نتیجه، شما می توانید با قرار دادن آن در استراتژی سئو خود، به بهترین شکل ممکن، افزایش رتبه داشته باشید. البته دقت داشته باشید که در روند بروز رسانی محتوا به هیچ وجه نباید زیاده روی کرد.

همچنین صفحاتی که شما برای بروز رسانی انتخاب می کنید، باید بر اساس اصول انتخاب شده و طی مدت زمان مشخصی تغییر کنند. تنها در این صورت است که بروز رسانی محتواهایی که در سایت وجود دارند، می تواند به بهبود رنک کلی سایت کمک کند. در برخی موارد، آن دسته از وب سایت هایی که در بروز رسانی محتواهایشان زیاده روی کرده اند، با افت رتبه هم مواجه شده بودند.



:: بازدید از این مطلب : 2512
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

کسب درآمد از تلگرام در سال های گذشته افراد زیادی را به ثروت رسانده است. شاید اگر این قضیه را 5 سال پیش به کسی می گفتی، باورش نمی شد! اما جوانان و کسب و کارهای نوپای زیادی از این بستر استفاده کردند و رشد قابل توجهی داشتند.

بازاریابی شبکه های اجتماعی یک استراتژی بسیار مهم است که فرصت های زیادی را در اختیار بازاریاب ها قرار می دهد. اما همه می دانیم که هدف اصلی از رسانه ای مثل تلگرام، خرید و فروش یا رشد کسب و کارها نبود؛ بنا بر این بود که مردم از این بستر برای ارتقا ارتباطات خود با دیگران استفاده کنند. اما رفته رفته شاهد بودیم که افراد زیادی فعالیت در تلگرام را جدی تر از بقیه قلمداد کردند! این افراد همان هایی هسنتد که آینده را به بهترین شکل ممکن پیش بینی می کنند.

منظور این است که اگر می بینید اکنون کسب درآمد از تلگرام رونق زیادی گرفته، باید بدانید که هیچ برنامه ریزی برای این کار از قبل ارائه نشده بوده و مردم به صورت خودجوش دست به این اقدام زدند.

خب، کمتر ایرانی را پیدا می کنید که با تلگرام آشنایی نداشته باشد، پس به همین دلیل خیلی به معرفی و بررسی مفاهیم ابتدایی این شبکه اجتماعی بی نظیر نمی پردازیم و فرض را بر این می گیریم که شما عزیزان همگی با محیط و کارکرد تلگرام آشنا هستید.

ما قرار است در ادامه این مقاله، سازوکارهایی را بیان کنیم که با استفاده صحیح از آن ها می توانید حتی به کسب درآمد روزانه از تلگرام دست یابید.

آمار و ارقام وضعیت تلگرام

در اینجا چند آمار کلی در مورد تلگرام وجود دارد که ممکن است برای بازاریابان مفید باشد:

  • روزانه حدود 15 میلیارد پیام در این اپلیکیشن ارسال می شود.
  • این اپلیکیشن کمترین هزینه ای برای تبلیغات، از شما دریافت نمی کند.
  • حدود 85 درصد از کاربران تلگرام، از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند.
  • برنامه تلگرام برای 13 زبان زنده دنیا، فعال است.
  • حدود 67 درصد از کاربران تلگرام مرد و 33 درصد آن ها زن هستند.
  • 38 درصد از این کاربران در محدوده سنی 25 تا 34 سال و 27 درصد در محدوده 18 تا 24 سال را به خود اختصاص داده اند.

چه چیزی تلگرام را به یک بستر بسیار مناسب برای کسب درآمد تبدیل کرده است؟

روش های زیادی وجود دارد که افراد می توانند کسب درآمد از تلگرام داشته باشند.

اما چه ویژگی هایی باعث این شده است؟

  1. کاربران تلگرام فعال، تحصیل کرده و خوش اخلاق هستند
  2. در این اپلیکیشن هیچ نشانه‌ای از تبلیغات بنری دیده نمی‌شود و به همین دلیل کاربران به شیوه بازاریابی شما نگاه مثبت خواهند داشت
  3. بازاریابی در تلگرام استراتژی جدید از پسر رقابت زیادی در این زمینه وجود ندارد
  4. نرخ تبدیل کاربر به مشتری در تلگرام نسبت به دیگر روش های بازاریابی بسیار بالاتر است
  5. استراتژی بازاریابی در تلگرام به گونه ای است که به بازاریاب ها این امکان را می دهد که یک تجربه کاربری یکپارچه ایجاد کنند
  6. تلگرام بازاریابان این امکان را می دهد تا مطالب مرتبطی را به ممبر های خود ارائه کنند
  7. ساخت کانال در تلگرام رایگان است و نیازی به داشتن مهارت خاص ندارد از شما میتوانید به تعداد محدودی از کاربران دسترسی داشته باشید پیام های خود را به آنها ارائه کنید
  8. شما می توانید برای دستیابی به اهداف بازاریابی خود یک چت با مشتری ایجاد کنید استفاده از ربات ها می تواند کمک زیادی به بهبود وضعیت برندینگ شما در تلگرام بکند به عنوان مثال شما می توانید اطلاعات مورد نیاز مشتریان خود را با استفاده از ربات های تلگرامی جمع‌آوری کنیم و در نهایت عملکرد بهتری در کسب درآمد از تلگرام داشته باشید
  9. شما می توانید با ایجاد کانال های خصوصی در تلگرام کسب درآمد خود را به شکل بهتری مدیریت کنید
  10. اطلاعات کاربران در این برنامه به بهترین شکل ممکن محافظت می شود
  11. اپلیکیشن تلگرام بسیار یوزر فرندلی است
  12. شما می توانید با استفاده از یک تایمر خودکار برخی از پیام‌های خود را که تنها برای مدت محدودی به آنها نیاز دارید از کانال خود پاک کنید
  13. شما می توانید پیام های خود را در گروه کانال تلگرامی تان پین کنید بسیاری از بازاریاب ها معتقد هستند پیدا کردن پیام ها یکی از بهترین موقعیت هایی است که تلگرام در اختیار بازاریاب ها قرار داده است
  14. شما می توانید انواع و اقسام فایل ها با فرمت های متفاوت در این اپلیکیشن انتقال دهید

 

  1. گرفتن تبلیغات یا انتشار پست مهمان در کانال خود

 تلگرام این ویژگی را ندارد که کانال هایی که به تازگی راه اندازی شده اند، بتوانند خود را تبلیغ کنند. در واقع تلگرام همه چیز را به خود کاربران و مخاطبان خود سپرده است .

همین مسئله باعث شده است تا ادمین ها به فکر تبلیغات کانال خود به واسطه کانال های موفق دیگر افتاده باشند . اگر همین الان تلگرام خود را مورد بررسی قرار دهید ، تبلیغات هدفمند زیادی را مشاهده میکنید در کانال های متعدد ! . شما هم اگر کسب و کارتان رشد خوبی داشته باشد ، می توانید از کانال های دیگر طبق تعرفه منصفانه ای که مشخص می کنید، هزینه ای دریافت کنید. هرچه بازخورد کانال شما بیشتر باشد، طبیعتا هزینه ای که دریافت می کنید هم بیشتر خواهد بود.

  1. دریافت هزینه در قبال عضویت در کانال خصوصی

راه دیگری که می شود از طریق آن در تلگرام به درآمد رسید، این می باشد که کانالی راه اندازی کنید که اطلاعات بسیار مفیدی در آن وجود داشته باشد و شروع به تبلیغ در ان بکنید. سپس می توانید برای عضویت افراد مختلف در آن کانال، تعرفه هایی را مشخص کنید.

برای به نتیجه رساندن این کار نیاز به این دارید که یک کانال عمومی در ابتدا راه اندازی کرده باشید؛ بعد از اینکه این کانال تا حدودی به موفقیت رسید و شما مشتری های هدف خود را پیدا کردید، وقت کسب درآمد از طریق کانال خصوصی است.

به عنوان مثال، همه ما کانال های صرافی های مختلف را در تلگرام داریم؛ بیشتر آن ها بعد از اینکه تعداد اعضایشان به حدنساب رسید، کانالی راه اندازی می کنند و در آن اطلاعات و سیگنال های خرید و فروش را قرار می دهند و برای عضویت در آن، از افراد علاقه مند، هزینه ای را دریافت می کنند. این مسئله در مورد کانال های آموزشی نیز صدق می کند.

  1. فروش محصولات یا خدمات

امروزه اعتماد مردم به فضای وب بیشتر از قبل شده است. روزانه شاهد هستیم که تعداد بسیار زیادی خرید اینترنتی انجام می شود. از خرید اقلام کوچک زندگی گرفته تا ماشین و حتی در برخی موارد منزل! پس اگر قصد کسب درآمد از تلگرام را به واسطه به فروش رساندن محصولاتتان دارید، کار سختی پیش روی شما نیست؛ تنها مسئله ای که وجود دارد این است که باید هوشمندانه عمل کنید.

تلگرام بستری را برای شما فراهم کرده است که می توانید به راحتی و با پیاده سازی برخی از تکنیک های تبلیغ نویسی، فروش خود را چندین برابر کنید. اگر وب سایت یا اپلیکیشن دارید، می توانید با تولید محتواهای تبلیغاتی در مورد محصولتان، کاربران را از تلگرام به وب سایت و اپلیکیشن خود بکشانید.



:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

SSL رایگان و طریقه دریافت آن، نصب و تست SSL از جمله مواردی می باشند که در این مقاله به آن ها می پردازیم. اما شاید برای شما سوال پیش بیاید SSL چیست؟ اگر بخواهیم به طور ساده و خلاصه به سوال SSL چیست پاسخ دهیم، باید بگوییم که یک پروتکل رمزنگاری شده است. هنگامی که آدرس یک سایت دارای HTTPS است به این معنی است که آن سایت SSL دارد. به SSL گاهی اوقات TLS نیز می گویند. در واقع SSL داده هایی که از طریق اینترنت منتقل می شوند را رمزگذاری می کند و هر کسی که بخواهد به این داده دست پیدا کند، باید ابتدا بتواند رمزگشایی کند که تقریبا غیر ممکن است. قطعا SSL برای بعضی از سایت ها بسیار مهم است و گوگل نیز دوست دارد سایت های امن به کاربران پیشنهاد دهد! حال که سوال SSL چیست برایتان حل شد، به سراغ معرفی انواع SSL می رویم.

 

 

انواع SSL

SSL انواع مختلفی دارد که هرکدام ویژگی های خاص و منحصر به فرد خود را دارند. در ادامه به معرفی هر کدام از انواع SSL می پردازیم.

  • (EV SSL (Extended Validation
  • (OV SSL (Organization Validation
  • (DV SSL (Domain Validation

EV SSL

این نوع بهترین و گران ترین گواهی SSL  می باشد. این نوع گواهی نام شرکت و کشور را در نوار آدرس نشان می دهد. البته با توجه به آپدیت های مرورگرها ممکن است این قابلیت در برخی نسخه ها و دستگاه ها وجود نداشته باشد. گرفتن این نوع گواهی نسبت به سایر گواهی های دیگر سخت تر است و نیاز به تایید و احراز اطلاعات دارد.

OV SSL

این نوع گواهی نیز شباهت زیادی به گواهی EV دارد. گران ترین SSL البته بعد از گواهی EV این نوع است. گواهی OV SSL نیز مانند EV نیاز به تایید اطلاعات سایت دارد و اطلاعات سایت را در نوار آدرس نشان می دهد.

DV SSL

برعکس دو نوع قبل که نیاز به تایید و احراز اطلاعات کامل سایت بود، این مورد فقط با تایید ایمیل و یا تلفن و یا هر چیز دیگری که اثبات کند مدیر سایت هستید قابل دریافت می باشد . گواهی DV SSL رمزنگاری کمی دارد و معمولا وبلاگ ها و سایت هایی که اطلاعات مهمی ندارند، از این نوع استفاده می کنند.

 

 

SSL رایگان

قطعا SSL رایگان و پولی تفاوت های زیادی دارند. این تفاوت ها از قدرت رمزنگاری شروع می شود تا بحث سئو. یکی از سوالات پرتکرار در کنار سوال SSL چیست، این است که آیا SSL پولی و رایگان برای گوگل اهمیت دارد و می تواند آن را تشخیص دهد؟

اگر آموزش سئو را دیده باشید و دنبال اموزش سئو بوده باشید حتما این نکته را می دانید که گوگل مثل آب خوردن می تواند نوع SSL شما را تشخیص دهد؛ بنابراین این نکته را حتما مدنظر داشته باشید و فکر نکنید گوگل متوجه نمی شود.



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

 

افزایش فروش آنلاین هدف اصلی همه مشاغل و کسب و کارهای اینترنتی است؛ از برندهای کوچک گرفته تا بزرگ. اما اگر بخواهید مثل فروشگاه های اینترنتی بزرگ دنیا، از جمله آمازون یا همین دیجی کالای خودمان فروشتان را افزایش دهید، مثل بازی بولینگ است. یعنی ممکن است که ساده به نظر برسد اما در باطن به هیچ عنوان اینطور نیست.

خوشبختانه راهکارهای افزایش فروش آنلاین محدود به یکی دو مورد نمی شوند و حتما می دانید که بازاریابان بزرگ روش ها و تکنیک های بی شماری را در این عرصه ارائه کرده اند. اما آیا همه آن ها را شما می توانید در روند کاری خود پیاده سازی کنید؟

در این مقاله از نیوسئو می خواهم راهکارهایی را معرفی کنم که هر کسی، از مبتدی گرفته تا حرفه ای، می توانند آن ها را مورد استفاده قرار دهند.

25 روش افزایش فروش اینترنتی که در این مطلب قرار است به شما آموزش داده شود، می توانند کسب و کارتان را زیر و رو کنند؛ اما تنها به شرطی که به درستی پیاده سازی شوند.

نکته مهم دیگری که در همین ابتدا بهتر است بیان کنم این است که با استفاده از این4 روش، علاوه بر اینکه می توانید فروش اینترنتی خود چه در وب سایت و چه در شبکه های اجتماعی را توسعه دهید، می توانید پروسه فروش حضوری یا تلفنی خود را نیز به مرحله بالاتری سوق دهید.

اما برای سهولت در انتقال مطالب، اکثر مثال هایی که برای ملموس کردن به کار رفته اند، در مورد وب سایت های فروشگاه اینترنتی هستند.

پس حوصله به خرج داده و سعی کنید که تا انتهای این مطلب را با دقت فراوان بخوانید و نظراتتان را با ما در میان بگذارید .

 

 

1) صداقت در فروش را فراموش نکنید

خب طبیعی است که این مورد کاملا واضح به نظر برسد و به کرات آن را در بین ترفندهای فروش اینترنتی دیده اید. اما اگر کمی به فعالیت های برخی از سایت های فروشگاهی یا کسب و کارهای اینترنتی دقت کنید متوجه می شوید آنطور که باید هم این صداقتی که در موردش صحبت می کنیم، رعایت نمی شود.

سوالی مهمی که باید پرسیده شود این است که چطور یک وب سایت فروشگاهی می خواهد افزایش فروش آنلاین داشته باشد، ولی قیمت محصولات خود را همان ابتدای کار به کاربر ارائه نمی کند؟

پس اینکه انتظار داشته باشد کاربر به او اعتماد کند، کاملا امری بیجاست؛ چراکه او به مشتری هایش در همین ابتدای کار اعتماد نداشته و صداقت کافی ندارد.

 این یک وجه صداقت در فروش بود.

برخی از برندها برای به ثمر رساندن فروششان، ادعاهایی می کنند که از پس آن ها بر نمی آیند؛

هیچ وقت مشتری های خود را احمق فرض نکنید! بسیاری از افراد با یک بررسی ساده متوجه می شوند که ادعای فروشنده، کاملا دروغ بوده و قرار نیست به آن عمل کند و یا اگر هم عمل کرد، قرار نیست از پس آن بر بیاید.

به عنوان مثال در حوزه سئو سایت، فرض کنید فردی بیاید و ادعا کند که می تواند سایت شما را به رنک یک گوگل برساند، در صورتی که خود آن شخص اصلا وب سایتی در زمینه سئو ندارد یا اگر هم دارد، نتوانسته به رنک یک یا حداقل بین 10 نتیجه برتر گوگل برسد! خب طبیعی است که این فرد از همان ابتدای کار، بذر بی اعتمادی را در ذهن افراد کاشته و هرچه از برترین تکنیک ها و نکات افزایش فروش هم که استفاده کند، قرار نیست که به نتیجه برسد.

ادعایی بکنید که از پسش بر بیایید!

این صداقتی که شما در نظر دارید ، باید در تمامی صفحات سایت یا بخش های مختلف بستر آنلاینی که در آن می خواهید فروش داشته باشید، وجود داشته باشد. از عنوان گرفته تا ریز جزئیات محصول باید برای مشتری واضح باشد. در غیر این صورت، درصد عملی شدن دیگر ترفندهای فروش اینترنتی تقریبا به عدد صفر می رسد.

اصلا چه ایرادی دارد که همه برند شما را به عنوان راستگوترین کسب و کار اینترنتی بشناسند؟

 

2) افزایش کلیک با AdWords؟؟؟

اگر قصد این را دارید که محصول خاصی را به صورت آنلاین به فروش برسانید، ادوردز گوگل یکی از بهترین و سریع ترین راه هاست. البته دسته از راهکارهای افزایش فروش آنلاین برای زمانی کاربرد دارد که شما معنای واقعی کلمه عجله دارید!

فرض کنید می خواهید کولر گازی گاسونیک 24000 را بفروشید و می دانید که مشتری های هدف شما تا فلان تاریخ خرید خود را انجام می دهند و شما وقت زیادی ندارید. در اینجاست که وب سایت شما به کمک گوگل ادوردز در جایگاه اول گوگل قرار می گیرد. یعنی اگر کسی کولر گازی گاسونیک 24000 را برای کسب اطلاعات بیشتر یا خرید نهایی جستجو کند، این برند شماست که در مقابل چشمانش قرار می گیرد.

در غیر این صورت، یعنی عدم وجود محدودیت زمانی، بهترین راه برای قرار گرفتن در رنک یا گوگل، سئو می باشد.

چرا انقدر اصرار به قرار گرفتن در رنک یک می کنم؟

به این دلیل که بر اساس آمارهای به دست آمده، تقریبا دو سوم افرادی که در گوگل مطلبی را جستجو می کنند، بر روی اولین لینک کلیک کرده و بعد از دریافت پاسخ خود، به سراغ سایت های دیگر نمی روند. مدرک می خواهید؟ کافی است به جستجوهایی که شخص شما تا کنون انجام داده اید فکر کنید و به خاطر بیاورید که بر روی کدام لینک کلیک می کردید.

افزایش تعداد کلیک سایت رابطه مستقیمی با افزایش فروش دارد. دقیقا مثل تفاوت فروش مغازه ای ک در حاشیه خیابان است و مغازه دیگری که در کوچه و پس کوچه ها منتظر این است که یک نفر به او مراجعه کند.

حال اگر تصمیم به استفاده از ادوردز گرفته اید، می توانید با استفاده از یک افزونه مدیریت تبلیغات در وردپرس می تواند سبب شود که ظاهر تبلیغ شما در نتایج جستجو کمی متفاوت شود.

همین مسئله به تنهایی می تواند سبب شود که کلیک بیشتر از حالت معمولی دریافت کنید.

 

3) نظرات و نام و نشان مشتری های قبلی را به نمایش بگذارید 

در دنیای آنلاین امروزی، فیدبکی که دیگر افراد از یک برند گرفته اند، برای تمامی مردم اهمیت دارد. همانطور که بارها شنیده اید، تبلیغات دهان به دهان ارزش و اثربخشی بسیار زیادی دارد.

همواره سعی داشته باشید تا نظرات واقعی مشتری های پیشین خود را ارائه کنید و در این اطلاعات فیک به افراد ارائه نکنید. این مسئله تنها اعتبار شما را افزایش نمی دهد؛ بلکه ریشه این فکر را در ذهن کاربر می کارد که تمامی اطلاعاتی که شما ارائه می کنید، دروغ است.

همانطور که می بینید، صداقت حتی در این مرحله هم در افزایش اعتبار شما نزد افراد، نقش بسزایی دارد.

 

4) ایجاد احساس اضطرار برای خریدار

هیچ شکی نیست که صداقت در فروش یکی از فاکتورهای اصلی است؛ اما به یاد داشته باشید که بیشتر فروش هایی که انجام می شوند، به واسطه به وجود آمدن احساس اضطرار در افراد هستند.

اگر کمی در فضای وب جستجو کنید، متوجه می شوید که این قضیه در مورد فروش های اینترنتی هم صدق می کند. در اکثر بنرهای تبلیغاتی که توسط تبلیغ نویسان حرفه ای ایجاد شده اند، شما یک ددلاین را مشاهده می کنید. فروشنده به شما می گوید که موجودی این محصول تا فلان تاریخ بیشتر دوام نخواهد آورد یا اگر مشتری در همان لحظه خرید نکند، به احتمال زیاد تخفیف n درصدی را از دست می دهد.

این ایجاد احساس اضطرار، باعث می شود که مشتری بدون این که بخواهد تصور کند که اگر در همان لحظه اقدام به خرید نکند، چیزی به شدت ارزشمند را از دست می دهد. حتما تا الان کلی تبلیغ که از این سازوکار استفاده کرده اند در ذهنتان مجسم شده است. شاید کمی عجیب باشد، اما بسیاری از فروشنده های مبتدی که مهارتی در دیگر بخش های اصلی فروش ندارند، تنها با استفاده از همین یک تکنیک بازاریابی، فروش را به نتیجه می رسانند.

 



:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

سئو کلاه سیاه یا همان Black Hat SEO در واقع نیاز دارد تا به خوبی شناخته شده و اثرات آن بر روی سیستم رنکینگ صفحات سایت به خوبی مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین شما باید به خوبی بدانید که این روش، چه جایگاهی در زمینه سئو سایت داشته و بر اساس چه فاکتورهایی شناخته می شود.

Black Hat SEO / سئو کلاه سیاه چیست ؟

Black Hat SEO در واقع به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که بر خلاف قوانین و قواعد گوگل بوده و درست مانند دیگر دسته های سئو سایت، هدف اصلی Black Hat SEO هم بهبود رتبه صفحات مختلف سایت است .

حال که مفهوم اینکه سئو کلاه سیاه چیست را متوجه می شوید ، باید بدانید که این نوع تکنیک ها معمولا به نتیجه نرسیده و در نهایت به جریمه شدن سایت مورد نظر ختم می شود. این تکنیک های Black Hat SEO معمولا در دسته های کلی زیر جای می گیرند:

  • Keyword Stuffing یا همان تکرار غیرمتعارف کلمات کلیدی
  • پنهان کاری
  • استفاده از شبکه های لینک خصوصی

همانطور که در جریان هستید ، بالا بودن رتبه سایت در صفحات نتایج جستجو اهمیت زیادی دارد. سئو سایت عاملی است که می تواند برای صفحات مورد نظر شما در گوگل رنک خوبی به دست بیاورد. حال نکته ای که باید بدانید این است که سئو سایت به دو دسته کلی سئو کلاه سفید و کلاه سیاه تقسیم بندی می شود

که هر کدام از آن ها اصول و استراتژی های مخصوص به خودشان را دارا هستند.

مجموعه فعالیت هایی که با عنوان Black Hat SEO شناخته می شوند، راه مناسبی از نظر موتورهای جستجو نیستند؛

چراکه روش ها و تکنیک های کلاه سیاه در نهایت موجب دور زدن الگوریتم رتبه بندی گوگل شده و در واقع آن را به بازی می گیرند.

سئو کلاه سیاه به جای استفاده از روش های صحیح و قانونی برای بالا آوردن سایت در SERP ها، از تکنیک های مشکل دار برای پیاده سازی این امر استفاده می کند. استفاده مکرر از تکنیک های بهینه سازی سایت در نوع کلاه سیاه ممکن است آسیب های جدی و اساسی به وضعیت رتبه بندی صفحات سایت شما وارد کند.

اگر تازه وارد فضای جستجو شده باشید، باید بدانید که هدف موتورهای جستجو مانند گوگل، ارائه بهترین نتایج در هنگام انجام یک جستجوی شخصی است. آن ها می خواهند که افراد تجربه جستجوی خوبی داشته باشند و همچنین مطمئن شوند که صفحات اسپم برای کاربران نشان داده نمی شود. آن ها این کار را بطور خودکار از طریق الگوریتم ها یا اقدامات دستی انجام می دهند که هدف اصلی این کار شناسایی و مجازات افرادی است که در از استراتژی ها و روش های سئو کلاه سیاه استفاده می کنند.

الگوریتم های موتور جستجو به مرور زمان بروز رسانی های زیاد و مفیدی را داشته اند ؛ به همین دلیل باید از تکنیک های Black Hat SEO تا جایی که می توانید، خودداری کنید. سئو کلاه سفید روشی بسیار بهتر برای بهبود عملکرد سایت است. در واقع این رویکرد اخلاقی تری است که مطابق با شرایط و دستورالعمل های تعیین شده توسط موتورهای جستجو عمل می کند. سئو کلاه سفید با ایجاد محتوای با کیفیت و به وجود آوردن یک تجربه کاربری فوق العاده عملکرد سایت شما را بهبود می دهد.



:: بازدید از این مطلب : 14360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

صفحه برچسب چیست و چه تاثیری در سئو دارد؟

 

 

با اضافه کردن هر برچسب در هر پست و هر نوشته ای که در سایتتان دارید ، صفحه ای برای آن ایجاد خواهد شد . یو آر ال پیشفرض صفحات برچسب به شکل www.your-domain.com/tag/tag-name است.

  1. برچسب همانند دسته ها اجازه گروه بندی پست ها را میدهد.
  2. صفحه برچسب معمولا دارای قالب مشابهی با صفحه دسته است.
  3. صفحه برچسب ها غالبا در منو نمایش داده نمی شوند، مگر اینکه شما به دلیلی آن را در این بخش قرار دهید.
  4. صفحات برچسب ها نیز دارای مشکل مشابهی با صفحات دسته (نبود محتوای مستقل) هستند.

همان بهینه سازی که برای صفحات دسته ها در بخش قبلی مطرح شد، برای صفحات برچسب ها نیز قابل اجراست. در اغلب موارد صفحات برچسب با هدف بهبود کارایی سایت و کمک به کاربران ایجاد شده و کارکرد دیگری ندارند. در بسیاری از موارد مشاهده می شود که کاربران عبارات مشابهی با نام دسته و نام پست را در برچسب ها به کار می برند که این موضوع به هیچ وجه از نظر سئو خوب نیست.

حتی ما در چندین دفعه مشاهده کرده ایم که به ازای جستجوی نام برند به جای صفحه اصلی، صفحه برچسب در نتایج جستجو نمایش داده شده است که این موضوع به هیچ وجه تاثیر خوبی در تجربه کاربری ندارد.

راهکارهای سئو صفحه برچسب ها

در بسیاری از سناریوها پیشنهاد می شود که برچسب هایی که صفحه فرود محسوب نمی شوند (غالب برچسب ها اینگونه هستند) را نو ایندکس کنید. با این کار موتورهای جستجو این صفحات را در نتایج جستجو نمایش نمی دهند. این کار موجب صرفه جویی در زمان شما و بهینه تر شدن وب سایتتان می گردد.

دقت داشته باشید که پس  از نوایندکس کردن برچسب ها، یو آر ال های آن ها را از نقشه سایت پاک کنید. اگر به هر دلیلی علاقه مند به ایندکس شدن برخی از برچسب های سایت هستید، از آنها به دقت در صفحات سایت استفاده کرده و در این استفاده زیاده روی نکنید.

اما چگونه صفحات برچسب ها را نوایندکس کنیم؟

نحوه انجام این کار به قالب یا افزونه سئو نصب شده در سایت وابسته است. اگر از افزونه Yoast SEO استفاده می کنید، بایستی از منوی آن به بخش "ظاهر جستجو" و سپس به تب "طبقه بندی ها" بروید. بخش برچسب ها را یافته و گزینه "نمایش برچسب‌ها در نتایج جستجو" را به "نه" تغییر دهید.



:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

ارزش محتوا در سئو چیست؟

content ~ Devmart Digital Maketing Agency

گوگل پادشاه موتورهای جستجوست و روزانه به 3.5 میلیارد جستجو پاسخ می دهد و نیاز کاربران را رفع میکند . وقتی ما صحبت از بهینه سازی می کنیم، در واقع هدفمان ارائه پاسخ های خوب به سوالات کاربران در جستجوها می باشد .

Larry Page و Sergey Brin، بنیان گذاران گوگل در سال 1998 ماموریت خود را اینطور بیان و توصیف کرده اند :

"ماموریت ما سازمان دهی به اطلاعات وب در دنیا و در دسترس قرار دادن آنها برای کاربران است."

این ماموریت امروز نیز پا برجاست. با این حال روش سازماندهی آنها در طول زمان دستخوش تغییراتی شده است. الگوریتم های گوگل همواره در حال بروزرسانی با هدف ارائه اطلاعات مرتبط هستند. نتایج مفید و مرتبط، محتواهایی هستند که گوگل در تلاش برای نمایش آنهاست.

این مسئله بدان معنیست که محتوای خوب از نظر سئو در ابتدا بایستی برای کابران گوگل مفید و ارزشمند باشد. اما مفید بودن در چه فاکتورهایی خلاصه می شود؟ گوگل این فاکتورها را شامل موارد زیر می داند:

  • وجود اطلاعات مفید
  • وجود اطلاعات ارزشمند بیشتر نسبت به دیگر سایت ها
  • قابل اعتماد بودن
  • کیفیت بالا
  • جذابیت

اگر این فاکتورها برای محتوا در کنار هم واقع شوند، پتانسیل ارزش محتوا در سئو افزایش خواهد یافت. بدون بهره مندی از این فاکتورها، محتوای شما ارزش خاصی نخواهد داشت. دقت داشته باشید که تولید محتوای خوب، تنها تکه ای از پازل کسب رتبه می باشد. شما در کنار آن از مسائل تکنیکال سئو نیز نباید غافل شوید.

پنج دلیل برای درک نقش مهم محتوا در سئوا سایت شما

حال که با سئو نویسی و نحوه نوشتن محتوای جذاب آشنا شدید، وقت آنست که به موضوع اصلی مطلب یعنی نقش محتوا و دلیل اهمیت آن در سئو بپردازیم. وبلاگ سایت معروف Kissmetrics در یکی از پست های خود اذعان داشته که سئو در واقع همان بازاریابی محتواست. از آنجا که نوشتن محتوا جز جدایی ناپذیری از هر تلاشی در بازاریابی محتوا محسوب می شود، پس با اطمینان میتوان گفت که سئو عملا معادل تولید محتواست. اما چطور ممکن است؟؟؟؟

1. سئو نیاز به استفاده راهبردی از کلمات کلیدی دارد

توجه به کلمات کلیدی از اهمیت زیادی برخوردار است. درواقع پس از انتخاب کلمات کلیدی، تنها به واسطه ایجاد محتوای با کیفیت حول آن است که میتوان به کسب رتبه در جستجو آن کلمه کلیدی، امید داشت. در صورت عدم وجود محتوا، کسب رتبه نیز عملا کاری نشدنیست.

2. محبوب شدن در شبکه های اجتماعی به واسطه کیفیت محتوا امکان پذیر است

تولید محتوای با کیفیت موجب افزایش شانس دیده شدن محتوا در شبکه های اجتماعی خواهد شد. اشتراک هر چه بیشتر لینک های محتوا در شبکه های اجتماعی نیز تاییدیه ای برای مورد پسند بودن محتوای شما برای کاربران است. گفته می شود که گوگل از این نوع تاییدیه ها در رتبه بندی استفاده می کند.

3. کسب بک لینک های با کیفیت تنها با تولید محتوای با کیفیت به دست می آید

داشتن بک لینک برای محتوا نیز به گونه ای تایید محتوا توسط دیگر وب سایت ها می باشد . اما چرا کاربران بایستی به شما در وب سایتشان لینک بدهند و در واقع شما را تایید کنند؟ جدا از بحث کسب لینک به واسطه پرداخت پول، در اغلب شرایط کاربران به واسطه قدردانی از اطلاعات محتوا، به سایت شما لینک خواهند داد. گوگل از این بک لینک ها در رتبه بندی سایت ها استفاده میکند.

4. گوگل برای رتبه دادن نیاز به محتوا دارد

اگر محتوایی در کار نباشد، گوگل قرار به رتبه دادن به چه چیزی است؟ گوگل همیشه در حال رتبه بندی لینک ها به واسطه محتوایشان است. به همین دلیل است که محتوا ارزش زیادی دارد، چرا که همان چیزیست که گوگل به آن رتبه می دهد. همچنین محتوا به گوگل اعلام می کند که قرار بر کسب رتبه در چه کلمات کلیدی است.

5. محتوا به حل مشکلات کاربران کمک می کند

کاربران علاقه مند می باشند که در هنگام جستجوی سوالات خود نتایجی را در گوگل مشاهده کنند که موجب رفع مشکلات آنها در بهترین شکل ممکن می شود. گوگل همواره در حال ارتقای الگوریتم های خود برای مطابقت با چنین سیستم هاییست. اگر محتوای شما پاسخگوی نیاز کاربران در کلمه کلیدی به خصوصی باشد، رتبه آن در طول زمان افزایش خواهد یافت.

در زمان های دور به سئو به صورت مستقل نگاه می شد، اما هم اکنون دیگر این گونه نیست. امروزه سئو با مجموعه تلاش های شما در بازاریابی محتوا در ارتباط است. بدون محتوای خوب، هیچگاه قادر به راضی کردن موتورهای جستجو برای رتبه گرفتن نیستید. دقت داشته باشید که تاثیر محتوا در سئو روز به روز در حال بیشتر شدن است.



:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : عبادی

دانش و مهارت مورد نیاز مدیریت وب سایت چیست

  • علاقه به حوزه فناوری اطلاعات و کامپیوتر

  • علاقه و توانایی در کارهای گرافیکی، طراحی و برنامه نویسی (در صورتی که خود سایت شخصی داشته و مسئول کلیه کارهای آن می باشد)

  • دقت و توجه به جزئیات

  • آشنایی با فنون بازاریابی و جذب مخاطب در فضای مجازی

  • توان سازماندهی و مدیریت مناسب


تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل مدیریت وب سایت

با توجه به همه گیر شدن علوم مرتبط با فناوری اطلاعات و کامپیوتر در دنیا، لذا تعداد قابل توجهی از فعالان این حوزه دارای مدارک دانشگاهی و آکادمیک مرتبط نمی باشند و دانش خود را به صورت تجربی و مطالعه کتاب ها و منابع غیر درسی مرتبط بدست آورده اند. اما با این حال مطمئنا تحصیل در یکی از رشته های مرتبط در دانشگاه ها و آموزشگاه های کشور درصد موفقیت و فهم شما از کسب و کارهای اینترنتی را افزایش خواهد داد.

لذا فارغ التحصیلان مدرک کارشناسی در علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار، مهندسی فناوری اطلاعات و یا کارشناسی ارشد در یکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر و گرایش های  ارشد مهندسی فناوری اطلاعات می توانند وارد این شغل شوند.
 
همچنین برای کسب مهارت های روز دنیا در خصوص نحوه نگهداری و مدیریت وب سایت می توانید دوره های کوتاه مدت تخصصی را در مراکز آموزشی معتبر بخش خصوصی بگذرانید و از آخرین دستاوردها و ابزارهای مدیریت و توسعه وب سایت در این کلاس ها بهره ببرید.
 

فرصت های شغلی و بازار کار و البته در آمد حدودی مدیریت وب سایت

با توجه به گسترش روزافزون وب سایت های ایرانی، مطمئنا به ازای هر سایت یک نفر به عنوان مدیر سایت، مسئول مدیریت، نگهداری و توسعه آن است. اما بسیاری از وب سایت های مذکور دارای فعالیت تجاری قابل توجهی نمی باشند و می توان چنین استنباط کرد که بسیاری از وب مستر ها از روی علاقه و به عنوان کار موازی در این بخش فعالیت می کنند.

از سوی دیگر بسیاری دیگر از آنها در شرکت های کامپیوتری و اینترنتی استخدام بوده و به صورت تخصصی فعالیت می کنند. برخی نیز برای خود کسب و کاری راه انداخته و درآمد شخصی خود را دارند.

اما به طور کلی بازار کار این شغل در ایران رو به گسترش است و با ادامه این روند، روز به روز نیاز شرکت ها و سازمان ها به مهارت و تخصص وب مسترها افزایش یافته و اهمیت کار آنها بیش از پیش شناخته خواهد شد.

 



:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 شهريور 1399 | نظرات ()